Advent Rising
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
????
PSN ID.: Beegabor
start menû \ futtatásq beírod azt, hogy regedit\ HKEY_LOCAL_MASHINE\SYSTEM\MountedDevices-re jobb klik engedéylek\ rendszergazdák és aztán megtagadás.
nekem a constantinnál és most a madden 2006-nál is bevált
mindeggyik clonecd-s
probáljátok ki amig nem lessz crack
nekem még délelött meglesz, majd írok, hogy mi van
Én nem nagyon találtam torrentet. A torrentparadise-t meg a reactort lestem, de egyiken sincs :(
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
. Launch regedit.exe from "Start Menu/Run dialog"
2. Locate the following key:
"HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port 2"
The port number may vary, look for key with reference to
"a347scsi"
3. Right click on this key and choose "Permissions..."
4. Select the "Administrators" group
5. Check the "Deny" box on second permission row ("Read")
6. Validate by "Ok"
7. Answer "Yes" to the confirmation dialog
8. Close the Registry Editor window and enjoy this nice game.
Next PC upgrade: 2022
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
here's advent rising, cloned with a120, since lame ass warez groups out now are lame slow fuckers too busy jerking horse penises.
mount or burn, figure it out yourself bitches and go fuck some cattle in the ass.
date: 23th of august 2005
protection: securom 7 latest
filetype: mds/mdf
rarcount: 94 x 50 mb
Ajánlom a fejlesztõknek,hogy ez ne legyen igaz!<#ejnye1>#ejnye1>
"Az Xboxos megjelenése óta már kardjába dõlt, korábban sziporkázóan fényes fejlesztõi interjúkkal díszített Advent Rising elérkezett Pc-re is. Nem tudni, jó hír-e ez, hiszen a Majesco Games ajánlott gépkövetelményként 3.4Ghz Pentium 4 processzort nevezte meg. Biztos, mert épp nem volt gyorsabb a piacon.. Vagy csomagolnak egyet minden dobozba? A sci-fi kalandjáték egyedüli vonzereje, hogy Orson Scott Card világában nyomulhatunk és láthatjuk a karaktereit. Az Advent Rising 3D motorja az Unreal engine
3.4 G-s processzor!?Ehhez?Minek?
Ezek hülyék,akkora bukás lesz ez mint egy ház...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jah és DVD-s lesz a játék
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Az automata célzás már eleve necces volt a részemrõl,de amugy érdekesnek tûnt,kidolgozott történettel,stb,belekezdtem.
Akkor hagytam abba amikor egyszer megyek egy lerombolt városrészen.Energiám alig,nyomomban vagy 5-6 különbözõ méretõ lény lohol.Végre beazonositom hova kéne eljutni,de nem lehet odaérni mert én hiába fognám menekülõre,az igen bátor program örökké visszafordul az ellenfelekre hogy ugyan lõjek már.Igy meg persze utolártek.Na akkor mondtam azt hogy ebbõl elég lesz...
PSN ID.: Beegabor
Annyi biztos hogy ilyen elb... (barmolt) célzási rendszert,és ezáltal irányitást még soha nem láttam.
Nem tudom ez pc-n mennyiben fog változni,de remélem (bár nem hiszem túlzottan) hogy nagyon.
Öcsém ha belegondolok hogy tavaly április óta mennyit tolták el a megjenés idõpontját rá kell jönnöm hogy az qrva régen volt<#idiota>#idiota>