576
Advent Rising
-
#216 Nem vitatkozni akarok de behuztam a Daemonba,fel install és inditottam!Simán elinult. -
abonyitomz #215 Értékelésem (2 óra játék után)
Grafika: 87% ( mai elvárásoknak megfelel )
Zene/Hangok: 94% ( fegyverhangok nem tetszenek, a zenék tökéletesek)
Irányíthatóság:100% (egyszerű , gyorsan megtanulható)
Játékélmény: 100% ( az az a pont ahol a játék üt , hihetetlen folyamatos tömény akció!!! menekülések, csaták , mentések , bármit irányíthatsz , és még sorolhatnám , nem itrom tovább legyen meglepetés is!
Végső: 93%
Beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Már csak a története miatt és a játékélmény miatt érdemes lesz beszerezni egy eredeti példányt. -
abonyitomz #214 Telepíteni lehet Deamonról de ha inditanád akkor kiirja hogy hiányzik egy windows.dll , az indításhoz bekellett hozni az imaget a120ba RMPS támogatással és működött!
Tehát:
1.Install Daemon/A120
2.Játékhoz A120 kell. -
dabro #213 nemtudja senki akkor hogyan lehet megcsinálni azt amit írtam?
tomikake te se tudod? neked is ilyen a játék képe? -
tomikake #212 nekem müködik daemonnal
lehet az extra beállítások miat -
dabro #211 nekem olyan a game hogy mintha szélesvásznú mozit néznék két fekete csík van alul és felül ezt nem lehet valahogy eltüntetni hogy teljes képernyős legyen mert ez kicsit zavar!!!! Egyébként király a game!!! -
#210 Amugy elég gáz a game! 10/5-nálam,és asszem uninstall is lesz! -
#209 Nálam pedig elindult Daemon-al!!!! -
abonyitomz #208 NEM működik Deamonnal! -
#207 Na végig is vittem!! :D nem volt valami hosszú!! A végén a Credits mindenképp nézzétek végig megéri!! :D -
abonyitomz #206 most próbálom kb 10 perc mulva írom a választ -
#205 választ szeretnék:#203 -
#204 Uraim! A GameHunter Team berkein belül készül már a magyarítás. Mivel nincs olyan sok szöveg. Igyekszünk hamar végezni a játékkal. Ha van valami nagy Advent Rising fan az jelezze. -
#203 Tehát csak letöltöm a properr verziót kitömöritem damemonnal mountolom és kész??? -
#202 jó a daemon tools 3.47 is!!!! -
abonyitomz #201 kezdek aggódni , nekem is ATIm van , bár úgyis driver baja lehet -
#200 miért,tök jó hagyd igy... -
#199 MUSTANG2005 nem lesz többé!!
DE lesz majd valaki más!!
-
imq #198 Szerintem meg megért minden herce-hurcát, nagyon hangulatos kis gém, jó a harcrendszer, kifejezetten élvezetes a gyakás (dupla fegyverhasználat RULZ), meg
az átvezető animok is nagyon ott vannak, nem beszélve a fantasztikus zenéről.
A grafikába meg simán bele lehet kötni, hogy ilyen szar, meg olyan szar, de szerintem a jó kategóriába tartozik, tökéletesen hozza az elvárható szintet (azért gondolom senki nem várt HL2 vagy FEAR szintű grafikát).
Egyszóval nagyonn fain kis gém ez! -
Drex #197 igen megmaradt, de lehet célozni is ha ugy tartja kedved, söt auto-aimot is kapcsolhatsz...
na uninstal... -
Drex #196 igazándiból ezt a gémet másodszor már nem is nagyon kell elinditani :((( szerintem egy borzalom Konzol-cLON ...
egyébként megy az első clonos is a proper mds-el.. lásd (©tomikake)
-
Gabe18 #195 Akinek elindult,és játszik vele.
A külső nézeből, harcnál,maradt pc-n is ez az ellenfélbefogós harcrendszer (ami konzolon is volt)?Vagy esetleg normálissan kell célozni? -
#194 Talán meg,ha nem rakd fel újra a játékot! -
#193 Mi a fene a baj ezzel? ATi - legújabb catalyst megoldja?
-
#192 Egy DVD?? -
tomikake #191 a régi verzió is jó csak 1 proper fájl kell hozzá.
Olvassátok
Sikerült beindítanom!!!
"Ujra regeltem és leszeedtem az új -proper- verzió r93 filet, átneveztem rar kiterjesztésűvé és csak a kicsi 40kb-os mds filet csomagoltam ki, utánna átneveztem a régi hosszúnevű verzióval egyező nevűvé Alcohol indít emulálásnál RMPR bekapcs és ekkor az uj mds az írás indítása ablakban engedte, hogy RMPS-t be pipáljam, megírtam és indult 2× is. Szóval, aki leszedte az elöző verziót annak elég csak a r93 tölteni és már indulhat is a game."
ez tuti mükszik, még kiírni sem kell, nekem is megy azért mondom -
#190 na szerintem jó a játék de grafikán gyurhatak volna egy kicsit
-
#189 Ritka egy köcsög vagy ecsém! -
imq #188 Ritka egy lúzer vagy öcsém..... -
#187 Alcohol 120% 1.9.5.3105
ez a legujab -
#186 Melyik a legújabb alcohol 120%??? -
#185 az -
#184 Advent Rising PROPER CloneDVD-MiRROR
EZ a WANADOO-ról már tölthető!
Ez már jó verzió??? -
#183 Nemtom mit paraztok ennyit, lehuztam a proper verziot, meg a legujabb alcoholt, mountoltam, ment, kileptem, reboot, ismet ment :\ -
dabro #182 az Rpms Data to dvd beállítást hol találom? és az engedélyezés az Rpms mountolást? -
tomikake #181 valaki nem tudná átküldeni a proper 93 db-ját
msn-nen? -
tomikake #180 akkor kiírom ezekkel a beállitásokkal és elvileg megy.
de nekem nem a proper van meg -
abonyitomz #179 Csomagold ki, ird ki az első cdt használd az Alcohol120 legújabb változatát. Írási módban válaszd az RPMS Data to DVD-t. Engedélyezd az RPMS-t ha mountolni akarod Alcohol120-ban
Insalláld,Játsz
Élvezd.
egyszerű... ma már én is játszom
ui.: ha minden igaz nem mindegyik író tudja az RPMS irást!!! Bár nembiztos! -
imq #178 Szóval akkor összefoglalva még egyszer utoljára!
1 Az Advent Rising CloneDvd -amit már oly sokan leráncigáltunk- rosszul lett megcsinálva, magyarán: sz@r. Voltak olyanok ugyan akiknek sikerült elindítani, de láss csodák a következő indításnál nekik sem működött. A grebber által leírt módszert személyesen is próbáltam, de nem ér semmit. Mégegyszer tehát a sima CloneDVD verzó sz@r, nem érdemes pocsékolni rá az időt!
2. Az aug.25-én este 22h felé kiadott A.R.Proper CloneDVD MiRROR, már megerősített források (külföldi fórumon) szerint működik, ennek a jele többek között, hogy nem nuke-olták, és a MiRROR team szerint csupán az elsőt elkészítő team volt pancser, hogy elb@szta az MDS-fájt, egy kijavíották és kiadták a jó verziót, mindenki ezt töltse!!
Ui.:az új verzió már tölthető egyes magyar siteokról is
ÜDv -
#177 Elvileg ennek jónak kéne lenni hozá mivel:
Advent Rising is Securom 7.00.00.0011 az utolcso 1.2-es Boiling Point patch securom protection 7.00.00.055 és az megy igy.