576
Advent Rising
  • abonyitomz
    Barraka Bahmat hogyan lehet megolni ???

ő vizes pályán van azon a bolygon ahova lezuhant az űrhalyó és meghalt a főhős barátnője
  • GeneralsHungary
    Kérem aki végigvitte a játékot, oliviával választotta. Az küldje el nekem mailben. Köszönöm. #256-os.
  • szaharin
    hmm, es mitan megcsinaltad azt a registryben utanna kell feltenni a jatekot, vagy nembaj ha mar felvan teve?
  • magus755
    igen ugyanezt!
  • szaharin
    hmm, es neked is ezt a hibat irta ki?
  • magus755
    ma már nekem se indult el de megcsináltam a 176-os hozzászolást és lásss csodát elindult!
  • magus755
    biztos nem az a baj mert nekem is a d-n van!
  • szaharin
    Original disk could not be found or authenticated.
  • szaharin
    nekem meg mindignemjo..176.hozzasozlas sem segitett:((lehet az a baja, hogy nem a c hanem a d meghajtora tettem?
  • magus755
    söt az emulációnál az all options on be van kapcs!
  • tomikake
    a 176. hozzászolásba le van írva
  • magus755
    Nem tom nekem a daemonál be cvan kapcsolva a Rmps-is és megy gond nélkül!
  • tomikake
    olvas vissazafele(asszem 1 oldalt ott leírták)
  • Comet Bigfoot
    Koszi a tippeket, igazabol mar vegigvittem a jatekot, csak a legvegehez kellene nagyon a lifting. Vegig sejtettem hogy nalam van a hiba, de idaig enelkul is megvoltam. Minden hiaba, ugyhogy igy ugrik a
    SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!!

a credits utani(!) fo boss fight :P
  • gamekapocs
    Egyiknél se legyen!!

És Daemon Tools 3.47
  • szaharin
    RMPS nincs bekapcsolva, ugyis tegyem fel vagy az csak a mountolasnal szamit?
  • gamekapocs
    Simán daemonnal mountold azt menni kéne!!

RMPS NÉLKÜL!!!
  • szaharin
    MOST Teszem fel 3.szorra valaki vegye mar ra a faradsagot hogy segitsen!!!2szer daemonnal tettem, most meg alcohollal, de EZT IRJA KI: Original disk could not be found or authenticated! valaki lecci
  • Argon
    Én a hajóikra gondoltam. :) Próbáld úgy, hogy rámutatsz a célkereszttel és akkor mozgatod a görgőt, és lehetőleg ne legyen semmi ellenség a szobában. Egyébként ha nyomsz egy esc-et és bemész a powersbe rámész a lift-re egy videóban mutatják, hogy miket lehet vele emelgetni. Ha így se jó akkor most fogalmam sincs nekem simán kijelölte görgővel és emeltem. May még annyi, hogy lehet, hogy gyenge még, próbáld felfejleszteni!

Tipp: Ha dobálod az ellenségeket jobbra, balra, előre, hátra gyorsabban fejlődsz, mintha csak leditálnál velük.

Ha semmi nem megy, mond, hogy vingárdium levióózá és az ó-n legyen a hangsúly.
  • tomikake
    ÁTVÍTTEM!!!! a játékot
  • Comet Bigfoot
    Epp ez az, hogy a seekereket tudom mozgatni! (egergorgovel befogom, aztan felemelem) De a terepteragyakkal nem tudok mit csinalni, magatol nem veszi fel, befogni meg nem tudom... Mit csinalok rosszul?
  • Argon
    Ha jól emlékszem csak a harmadik szinttől lehet mozgatni a seeker vadászokat. Pl ládákat, dobozokat már az elején is feltudsz emelni, úgy mintha egy ellenség lenne. (a fegyvereket valami okból nem lehet megmozdítani, sajnos )
  • Comet Bigfoot
    Nektek sikerult barmilyen targyat is felemelni a LIFTtel?

Nekem csak a harcosokat tudja, pedig mar mindent megprobaltam... Bena vagyok, vagy valami kozos hiba lehet? (pl a hajon amikor megkapod, ott is szetvertem az oszlopdarabokat hogy tovabbjussak...)

PLZ HELP!
  • gamekapocs
    Valaki nem csinálna egy bannert??
  • gamekapocs
    AKCIÓ-RPG-KALAND:

Inkább AKCIÓ!

TPS nézetben
  • steweee
    ez milyen játék?
  • gamekapocs
    REMÉLEM ÉN IS!!

Így nem az igazi!:(
  • GeneralsHungary
    Nekem is 8500 van és ugyanezt csinálja. Itt valamit elcsesztek. Remélem kijön hozzá patch. Akinek van kész profilja küldje el.

Pont az a jó benne, hogy szélesvásznú. Nem értem miért baj ez.
  • gamekapocs
    Igen!

Mindent lejjebb vettem de semmi!

Mindjárt felteszem a legújabb ati drivert!

• Argon
    Elég kicsi rá az esélye, de elképzelhetp, hogy régi a videókártyád hozzá, bár ez elég fura lenne, mert ha rosszab lenne a minimum gépigénynél akkor else indulna, vagy baromira szaggatna. A grafikus beállításokat átnézted a optionsba?
  • gamekapocs
    Ati 8500!:(
  • Argon
    Nem tom mi lehet a baj, tedd fel mégegyszer akkor a drivert, az nem ronthat, milyen videó kártyád van?
  • gamekapocs
    BENEK=NEKEM:)
  • gamekapocs
    Nekem is olyan!

Engem nem nagyon zavar!

BENEK IS SEGÍTSEN VALAKI!!!

Nekem is fehérek a textúrák!!

Legujabb ati driver!!

Mint a #193!

HELP!!!

HELP!!!
  • dabro
    nektek a képernyő nem olyan a játék alatt hogy két fekete csík van fent is meg lent is? mintha szélesvásznú mozi filmet néznétek? nekem olyan, tudna valaki ebben segíteni???????????????????? HELP HELP
  • gamekapocs
    Nekem is fehérek a textúrák!!

Legujabb ati driver!!

Mint a #193!

HELP!!!

HELP!!!
  • gamekapocs
    SEGÍTSÉG!!!

• Argon
    Kikell jelölni egy célpontot (ellenség) és nyomd azt az egérgombot amire állítottad és tartsd rajta. A hatása szemmel látható lesz.

Gondolom a kijelölést azt tudod, az egér görgője.
  • abonyitomz
    HELP!

megkaptam a LIFT POWERT , épp egy csatahajót ostromlunk de nekem csak az a power van semmi fegyver.

Kérdésem az hogy HOGYAN kell használni azt a powert ???? (semmi billentyű nem reagált a működésére)
  • tomikake
    nekem semmi gondom a képpel