Advent Rising
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/img]
Ha pedig a virtuális meghajtóról átmásolok mindent és úgy elindítom a játékot akkor meg ezt írja ki:
[img]http://www.kepfeltoltes.hu/view/050827/adventrisingHIBA.JPG
WHAT THE FUCK IS THIS SHIT ???
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Grafika: 87% ( mai elvárásoknak megfelel )
Zene/Hangok: 94% ( fegyverhangok nem tetszenek, a zenék tökéletesek)
Irányíthatóság:100% (egyszerû , gyorsan megtanulható)
Játékélmény: 100% ( az az a pont ahol a játék üt , hihetetlen folyamatos tömény akció!!! menekülések, csaták , mentések , bármit irányíthatsz , és még sorolhatnám , nem itrom tovább legyen meglepetés is!
Végsõ: 93%
Beváltotta a hozzá fûzött reményeket. Már csak a története miatt és a játékélmény miatt érdemes lesz beszerezni egy eredeti példányt.
Tehát:
1.Install Daemon/A120
2.Játékhoz A120 kell.
tomikake te se tudod? neked is ilyen a játék képe?
lehet az extra beállítások miat
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
DE lesz majd valaki más!!
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
az átvezetõ animok is nagyon ott vannak, nem beszélve a fantasztikus zenérõl.
A grafikába meg simán bele lehet kötni, hogy ilyen szar, meg olyan szar, de szerintem a jó kategóriába tartozik, tökéletesen hozza az elvárható szintet (azért gondolom senki nem várt HL2 vagy FEAR szintû grafikát).
Egyszóval nagyonn fain kis gém ez!
na uninstal...
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
egyébként megy az elsõ clonos is a proper mds-el.. lásd (©tomikake)
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
A külsõ nézebõl, harcnál,maradt pc-n is ez az ellenfélbefogós harcrendszer (ami konzolon is volt)?Vagy esetleg normálissan kell célozni?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Olvassátok
Sikerült beindítanom!!!
"Ujra regeltem és leszeedtem az új -proper- verzió r93 filet, átneveztem rar kiterjesztésûvé és csak a kicsi 40kb-os mds filet csomagoltam ki, utánna átneveztem a régi hosszúnevû verzióval egyezõ nevûvé Alcohol indít emulálásnál RMPR bekapcs és ekkor az uj mds az írás indítása ablakban engedte, hogy RMPS-t be pipáljam, megírtam és indult 2× is. Szóval, aki leszedte az elözõ verziót annak elég csak a r93 tölteni és már indulhat is a game."
ez tuti mükszik, még kiírni sem kell, nekem is megy azért mondom
EZ a WANADOO-ról már tölthetõ!
Ez már jó verzió???
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
msn-nen?
de nekem nem a proper van meg
Insalláld,Játsz
Élvezd.
egyszerû... ma már én is játszom
ui.: ha minden igaz nem mindegyik író tudja az RPMS irást!!! Bár nembiztos!
1 Az Advent Rising CloneDvd -amit már oly sokan leráncigáltunk- rosszul lett megcsinálva, magyarán: sz@r. Voltak olyanok ugyan akiknek sikerült elindítani, de láss csodák a következõ indításnál nekik sem mûködött. A grebber által leírt módszert személyesen is próbáltam, de nem ér semmit. Mégegyszer tehát a sima CloneDVD verzó sz@r, nem érdemes pocsékolni rá az idõt!
2. Az aug.25-én este 22h felé kiadott A.R.Proper CloneDVD MiRROR, már megerõsített források (külföldi fórumon) szerint mûködik, ennek a jele többek között, hogy nem nuke-olták, és a MiRROR team szerint csupán az elsõt elkészítõ team volt pancser, hogy elb@szta az MDS-fájt, egy kijavíották és kiadták a jó verziót, mindenki ezt töltse!!
Ui.:az új verzió már tölthetõ egyes magyar siteokról is
ÜDv