Advent Rising

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[/img]
Valaki segítsen már, nekem az installnál jelentkeznek problémák.Mégpedig ez:

[/img]

Ha pedig a virtuális meghajtóról átmásolok mindent és úgy elindítom a játékot akkor meg ezt írja ki:

[img]http://www.kepfeltoltes.hu/view/050827/adventrisingHIBA.JPG

WHAT THE FUCK IS THIS SHIT ???
Sgtfathi
Én fel se installáltam az Alcohol-t, csak Daemon-és kész!De ha jol láttam másnál is müködik igy.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

gamekapocs
AZ Alcohol 120%-ot!

gamekapocs
Nem tudom teljes verzióvá tenni az alcohol20-at!😞

Valaki segítsen!!!

Köszi!!!!!

<#help>

gamekapocs
Bocsánat!😊

Daemon Tools-al

gamekapocs
Akkor damemonnal is megy?!

HURRÁ!!!

Sgtfathi
Nem vitatkozni akarok de behuztam a Daemonba,fel install és inditottam!Simán elinult.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Értékelésem (2 óra játék után)

Grafika: 87% ( mai elvárásoknak megfelel )
Zene/Hangok: 94% ( fegyverhangok nem tetszenek, a zenék tökéletesek)
Irányíthatóság:100% (egyszerû , gyorsan megtanulható)
Játékélmény: 100% ( az az a pont ahol a játék üt , hihetetlen folyamatos tömény akció!!! menekülések, csaták , mentések , bármit irányíthatsz , és még sorolhatnám , nem itrom tovább legyen meglepetés is!

Végsõ: 93%

Beváltotta a hozzá fûzött reményeket. Már csak a története miatt és a játékélmény miatt érdemes lesz beszerezni egy eredeti példányt.

Telepíteni lehet Deamonról de ha inditanád akkor kiirja hogy hiányzik egy windows.dll , az indításhoz bekellett hozni az imaget a120ba RMPS támogatással és mûködött!
Tehát:
1.Install Daemon/A120
2.Játékhoz A120 kell.

nemtudja senki akkor hogyan lehet megcsinálni azt amit írtam?
tomikake te se tudod? neked is ilyen a játék képe?
nekem müködik daemonnal
lehet az extra beállítások miat
nekem olyan a game hogy mintha szélesvásznú mozit néznék két fekete csík van alul és felül ezt nem lehet valahogy eltüntetni hogy teljes képernyõs legyen mert ez kicsit zavar!!!! Egyébként király a game!!!
Sgtfathi
Amugy elég gáz a game! 10/5-nálam,és asszem uninstall is lesz!

Sgtfathi
Nálam pedig elindult Daemon-al!!!!

NEM mûködik Deamonnal!

MrDevil
Na végig is vittem!! 😄 nem volt valami hosszú!! A végén a Credits mindenképp nézzétek végig megéri!! 😄

most próbálom kb 10 perc mulva írom a választ

Mustang2005
választ szeretnék:#203

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

GeneralsHungary
Uraim! A GameHunter Team berkein belül készül már a magyarítás. Mivel nincs olyan sok szöveg. Igyekszünk hamar végezni a játékkal. Ha van valami nagy Advent Rising fan az jelezze.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Mustang2005
Tehát csak letöltöm a properr verziót kitömöritem damemonnal mountolom és kész???

rorr
jó a daemon tools 3.47 is!!!!

kezdek aggódni , nekem is ATIm van , bár úgyis driver baja lehet

Tatyla
miért,tök jó hagyd igy...<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mustang2005
MUSTANG2005 nem lesz többé!!

DE lesz majd valaki más!!

<#vigyor1><#vigyor1>

Szerintem meg megért minden herce-hurcát, nagyon hangulatos kis gém, jó a harcrendszer, kifejezetten élvezetes a gyakás (dupla fegyverhasználat RULZ), meg
az átvezetõ animok is nagyon ott vannak, nem beszélve a fantasztikus zenérõl.

A grafikába meg simán bele lehet kötni, hogy ilyen szar, meg olyan szar, de szerintem a jó kategóriába tartozik, tökéletesen hozza az elvárható szintet (azért gondolom senki nem várt HL2 vagy FEAR szintû grafikát).

Egyszóval nagyonn fain kis gém ez!
igen megmaradt, de lehet célozni is ha ugy tartja kedved, söt auto-aimot is kapcsolhatsz...

na uninstal...

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

igazándiból ezt a gémet másodszor már nem is nagyon kell elinditani 😞(( szerintem egy borzalom Konzol-cLON ...

egyébként megy az elsõ clonos is a proper mds-el.. lásd (©tomikake)

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

Akinek elindult,és játszik vele.
A külsõ nézebõl, harcnál,maradt pc-n is ez az ellenfélbefogós harcrendszer (ami konzolon is volt)?Vagy esetleg normálissan kell célozni?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mustang2005
Talán meg,ha nem rakd fel újra a játékot!

GeneralsHungary
Mi a fene a baj ezzel? ATi - legújabb catalyst megoldja?

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Mustang2005
Egy DVD??

a régi verzió is jó csak 1 proper fájl kell hozzá.
Olvassátok
Sikerült beindítanom!!!
"Ujra regeltem és leszeedtem az új -proper- verzió r93 filet, átneveztem rar kiterjesztésûvé és csak a kicsi 40kb-os mds filet csomagoltam ki, utánna átneveztem a régi hosszúnevû verzióval egyezõ nevûvé Alcohol indít emulálásnál RMPR bekapcs és ekkor az uj mds az írás indítása ablakban engedte, hogy RMPS-t be pipáljam, megírtam és indult 2× is. Szóval, aki leszedte az elözõ verziót annak elég csak a r93 tölteni és már indulhat is a game."
ez tuti mükszik, még kiírni sem kell, nekem is megy azért mondom
drop
na szerintem jó a játék de grafikán gyurhatak volna egy kicsit

Mustang2005
Ritka egy köcsög vagy ecsém!

Ritka egy lúzer vagy öcsém.....
drop
Alcohol 120% 1.9.5.3105
ez a legujab

Mustang2005
Melyik a legújabb alcohol 120%???

j0nNyKa
az

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mustang2005
Advent Rising PROPER CloneDVD-MiRROR

EZ a WANADOO-ról már tölthetõ!

Ez már jó verzió???

j0nNyKa
Nemtom mit paraztok ennyit, lehuztam a proper verziot, meg a legujabb alcoholt, mountoltam, ment, kileptem, reboot, ismet ment :\

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

az Rpms Data to dvd beállítást hol találom? és az engedélyezés az Rpms mountolást?
valaki nem tudná átküldeni a proper 93 db-ját
msn-nen?
akkor kiírom ezekkel a beállitásokkal és elvileg megy.
de nekem nem a proper van meg
Csomagold ki, ird ki az elsõ cdt használd az Alcohol120 legújabb változatát. Írási módban válaszd az RPMS Data to DVD-t. Engedélyezd az RPMS-t ha mountolni akarod Alcohol120-ban
Insalláld,Játsz
Élvezd.

egyszerû... ma már én is játszom

ui.: ha minden igaz nem mindegyik író tudja az RPMS irást!!! Bár nembiztos!

Szóval akkor összefoglalva még egyszer utoljára!

1 Az Advent Rising CloneDvd -amit már oly sokan leráncigáltunk- rosszul lett megcsinálva, magyarán: sz@r. Voltak olyanok ugyan akiknek sikerült elindítani, de láss csodák a következõ indításnál nekik sem mûködött. A grebber által leírt módszert személyesen is próbáltam, de nem ér semmit. Mégegyszer tehát a sima CloneDVD verzó sz@r, nem érdemes pocsékolni rá az idõt!

2. Az aug.25-én este 22h felé kiadott A.R.Proper CloneDVD MiRROR, már megerõsített források (külföldi fórumon) szerint mûködik, ennek a jele többek között, hogy nem nuke-olták, és a MiRROR team szerint csupán az elsõt elkészítõ team volt pancser, hogy elb@szta az MDS-fájt, egy kijavíották és kiadták a jó verziót, mindenki ezt töltse!!

Ui.:az új verzió már tölthetõ egyes magyar siteokról is

ÜDv
grebber
Elvileg ennek jónak kéne lenni hozá mivel:
Advent Rising is Securom 7.00.00.0011 az utolcso 1.2-es Boiling Point patch securom protection 7.00.00.055 és az megy igy.

Next PC upgrade: 2022