576
Advent Rising
  • deicide
    Lehet hogy ennyire béna vagyok...vagy régen játszottam...

de még az elején sem tudom lelöni a zöld kis getrát a lő gyakorlaton..!

csak nem tudom miért...((

pedig tuti hogy oda célzok...!!
  • grebber
    Na végre valahára tolom én is.Jó kis game ez.
  • alph4
    Ja! Gamehunter.hu
  • rorr
    Te mihez tudnád hasonlítani az advent risingot? A quake3-hoz vagy a syberiához? Szerintem stílusában mászka,hajóvezetés,multiplatformos játék (konzolos írányítás stb...)ehhez lehetett hasonlítani!!!
  • grebber
    EH :D Most nézem csak van már magyarítás.
  • Shep
    megkaptam a steal weapon erőt, na ez most annyi, hogy nyomom a gombot és akkor a fegyvert is kiüti a kezéből, vagy még nekem kell külön kombózni. A multi lift az mit csinál mitől jobb mint az első szintű emelgetés?
  • cenci
    köszi!!
  • cenci
    hu de nagyon sokat segitettél,csoda szét nem veti a fejed az ész!:ha tudnék angolul gondolod itt koptatnám a gombokat?
  • Shep
    Van valakinek ötlete mitől lehet az, hogy tök pixeles a kép?
  • szaharin
    jaja, remelem minnel hamarabb mar a 2. resszel jacvcchatok:)
  • GeneralsHungary
    A BG&E valóban játék. De olyan messze az Advent Risingtől, mint a Quake 3 a Syberiától. Nem értem miért hasonlítgatod hozzá.
  • Argon
    Nincs mit, gondolom már te is várod a folytatást?
  • szaharin
    igen , mar sikerult, mielott ezt irtad volna, de koszi
  • Argon
    Nem igazán emlékszem már erre a részre, de a mögötted levő hídra menj rá és menj írányítópanelhez, ahol egy enter nyomásával beindul, bár lehet, hogy azzal jöttél fel. Tényleg nem nagyon emlékszem, meg ebből a képből nem sokat látok, sorry, ha hülyeséget mondtam.
  • Argon
    A lökéssel, és elég csak alap fokozaton rálőni háromszor. Aztán a leeső köveket vágd hozzá, négyszer asszem és jön az átvezető anim. Sok sikert!
  • szaharin
    Mivel lehet neki visszakuldeni azt a golyot, amit kilo am?:D
  • szaharin
    A foellenseget hogy kell megolni?akarmit csinalok nem is sebzodik:D
  • rorr
    ez=ezt
  • rorr
    Ez egy elb****tt egy játék sajnos....
    Én megpróbáltam de nem tudom megszeretni a Beyond good & evil zsebrevágja ez és az összes hasonló játékot....
  • alph4
    Elakadtam! Itt mi a picsát kellene csinálni:

Mert beszáltam a lövegágyúba és szétlöttem 1-2 cuccot, de nem lett semmi!
  • GeneralsHungary
    Nemsokára kijön magyarítás. Addig tarts ki :D
  • Malakai
    Tőllem kérded? Nem én tudom betenni.
  • gamekapocs
    HOL VAN MÁR A BANNER???
  • Malakai
    Jah, jól jön ám az, ha odafigyelsz, hogy mit mondanak a játékban.
    Mondja, ha úgy érzed eleged van, gyere vissza az eligazítóba.
  • cenci
    na-má tultettem magam az ürbázison,most:rengeteg katona támad zöldek kékek sárgák,rakétavetövel+mindennel egy teremben.szétlöttem már több százat de mindig csak jönnek elö.én meg már unom/a szomszédok mégjobban/,hogy orája pufogtatom öket meg közben töltöm fel az életét.elfogynak valamikor,vagy menjek tovább?/persze ha enged/
  • cenci
    nem azt irtam hogy valami hanem,hogy ürrepülö:vagy nem az mert én annak nézem .amugy azért forgott mert a kormány be volt dugva.mostmár tudok vele menni egérrel,csak azt nem tudom hová kell menni?
  • abonyitomz
    nem tudom megölni Barraka Bahmat :(
    ..vagy lelők ( 90% ) , vagy megöl ( 10%)....
  • Argon
    Nálad valami nem normális a játékban. Fekete valami forog?? Én nem találkoztam olyannal, sztem tedd fel a legújabb videókártya drivert az megoldja a gondodat, elvileg.
  • cenci
    halak mindenkinek!! nagy nehezen elindult:bejön valami ürbázis meg össze-vissza forog valami fekete ürrepülöféle-egy kis idö mulva felrobban-ujrol kezdödik-mit kellene csinálni??akinek nem indul:1:a letöltött képfájlt/mdf-mds/másolja dvd-re neroval:adat-mód/adat másolás!!! 2:kapcsolja be az alc120-ban,vagy daemon tools-ban:emulálás:rmps!!!! 3:mount:dvd 4:install///ENNYYI...
  • Argon
    Szerintem nagyon jók lettek, nekem a középső tetszik a legjobban. Gratulálok, szép munka!
  • Malakai
    Csináltam 1-2 bannert, nem a legjobbak, csak összecsaptam vmit, de legyen már... :)
    Nem néztem utána mekkorák kellettek, úgyhogy 756x220-ast csináltam, az itteni galériába tettem, úgyhogy ha vki berakja, az töltse majd át máshova...

• Argon
    Kikell jelölni azt a tárgyat, amit felakarsz emelni. A kijelölést az egér görgőivel tudod végrehajtani.
  • Lacc
    Lol, emberek elakadtam a tutorial résznél ahol a telekinetikus erőket kéne begyakorolnom. Berakom az egyik kezemre a Levitationt (vagy lift, a bánat tudja már mi a neve), mondják, hogy emeljek meg egy oszlopot, akárhogy nyomkodom a gombot, semmit nem csinál, csak valami hangeffektet hallok. Egyik oszlopot se birom megemelni. Help?
  • Argon
    Pontosan nem tudom hova, de visszakell menni a pályán és valahol találni fogsz egy ajtót, ahova ha bemész, jön egy átvezető animáció.
  • robotnyk
    nekem nagyon tetszik. a sok átvezető miatt nagy. amúgy nem csúnya.
  • szaharin
    Elakadtam, ez a feladat: find a way back to the nemtommi, azzal a 3 tarsammal vagyo a 2 csaj meg az a robot vagy mi, es felmentunk lifttel es itt csomo fele lehet menni de nemtom merrekell mar korbejartam az egeszet de nemtom merrekel menni
  • ThugEdge
    gyerekek jó ez a játék?.mert ahogy elnézem shotikat nem értem mi ezen vagy 5G:)
    persze volt már nem túl szép gém,ami isten volt,szal?
  • Comet Bigfoot
    Le kell lokni (nem konnyu, nekem a jetpackos tamadasa utan szokott bejonni neha) es amikor visszjon a repulojevel akkor ki kell loni a "turbinait". Eloszor az egyiket, ekkor ujra verekedes jon (ujra le kell lokni) aztan a masik turbinat, ujra verekedes, es vegul csak loni kell a gepet es johet a curscene...

nem veszes, ha mar tudod mit meddig kell csinalni...
  • abonyitomz
    Barraka Bahmat hogyan lehet megolni ???
  • Argon
    Végre én is végígvittem, hát nem mondok semmit, nem akarom lelőni a poént, de nagyon jó, a fejlesztők nagyon jó játékot készítettek és már várom a folytatásokat!