Advent Rising
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem csak a harcosokat tudja, pedig mar mindent megprobaltam... Bena vagyok, vagy valami kozos hiba lehet? (pl a hajon amikor megkapod, ott is szetvertem az oszlopdarabokat hogy tovabbjussak...)
PLZ HELP!
Pont az a jó benne, hogy szélesvásznú. Nem értem miért baj ez.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Engem nem nagyon zavar!
BENEK IS SEGÍTSEN VALAKI!!!
Nekem is fehérek a textúrák!!
Legujabb ati driver!!
Mint a #193!
HELP!!!
HELP!!!
Gondolom a kijelölést azt tudod, az egér görgõje.
megkaptam a LIFT POWERT , épp egy csatahajót ostromlunk de nekem csak az a power van semmi fegyver.
Kérdésem az hogy HOGYAN kell használni azt a powert ???? (semmi billentyû nem reagált a mûködésére)
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
A vga driver 77.77-es whql. Mi lehet a baj?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Next PC upgrade: 2022
Sokszor a karakter nem is arra lõ, amerre célzok (még akkor se, ha target be van nyomva), hanem maga elé.. 😞
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Alcohollal kell amugy ha jól akarod.
Next PC upgrade: 2022
megkaptam a LIFT POWERT , épp egy csatahajót ostromlunk de nekem csak az a power van semmi fegyver.
Kérdésem az hogy HOGYAN kell használni azt a powert ???? (semmi billentyû nem reagált a mûködésére)
Geforce Ti 4200 128mb kártyám van. A Geforce Fx 6600gt 128mb kártya azt érdemes lenne venni vagy van jobb Geforce kártya nála 50000ft-ért?
Köszike
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu