Advent Rising

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GeneralsHungary
A BG&E valóban játék. De olyan messze az Advent Risingtõl, mint a Quake 3 a Syberiától. Nem értem miért hasonlítgatod hozzá.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Argon
Nincs mit, gondolom már te is várod a folytatást? <#hehe>

igen , mar sikerult, mielott ezt irtad volna, de koszi<#worship>

Argon
Nem igazán emlékszem már erre a részre, de a mögötted levõ hídra menj rá és menj írányítópanelhez, ahol egy enter nyomásával beindul, bár lehet, hogy azzal jöttél fel. Tényleg nem nagyon emlékszem, meg ebbõl a képbõl nem sokat látok, sorry, ha hülyeséget mondtam. <#szomoru1>

Argon
A lökéssel, és elég csak alap fokozaton rálõni háromszor. Aztán a leesõ köveket vágd hozzá, négyszer asszem és jön az átvezetõ anim. Sok sikert!

Mivel lehet neki visszakuldeni azt a golyot, amit kilo am?😄

A foellenseget hogy kell megolni?akarmit csinalok nem is sebzodik😄

rorr
ez=ezt

rorr
Ez egy elb****tt egy játék sajnos....
Én megpróbáltam de nem tudom megszeretni a Beyond good & evil zsebrevágja ez és az összes hasonló játékot....

alph4
Elakadtam! Itt mi a picsát kellene csinálni:

Mert beszáltam a lövegágyúba és szétlöttem 1-2 cuccot, de nem lett semmi!

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

GeneralsHungary
Nemsokára kijön magyarítás. Addig tarts ki 😄

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Malakai
Tõllem kérded? Nem én tudom betenni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

gamekapocs
HOL VAN MÁR A BANNER???

Malakai
Jah, jól jön ám az, ha odafigyelsz, hogy mit mondanak a játékban.
Mondja, ha úgy érzed eleged van, gyere vissza az eligazítóba.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

na-má tultettem magam az ürbázison,most:rengeteg katona támad zöldek kékek sárgák,rakétavetövel+mindennel egy teremben.szétlöttem már több százat de mindig csak jönnek elö.én meg már unom/a szomszédok mégjobban/,hogy orája pufogtatom öket meg közben töltöm fel az életét.elfogynak valamikor,vagy menjek tovább?/persze ha enged/
nem azt irtam hogy valami hanem,hogy ürrepülö:vagy nem az mert én annak nézem .amugy azért forgott mert a kormány be volt dugva.mostmár tudok vele menni egérrel,csak azt nem tudom hová kell menni?
nem tudom megölni Barraka Bahmat 😞
..vagy lelõk ( 90% ) , vagy megöl ( 10%)....

Argon
Nálad valami nem normális a játékban. Fekete valami forog?? Én nem találkoztam olyannal, sztem tedd fel a legújabb videókártya drivert az megoldja a gondodat, elvileg. <#crazya>

halak mindenkinek!! nagy nehezen elindult:bejön valami ürbázis meg össze-vissza forog valami fekete ürrepülöféle-egy kis idö mulva felrobban-ujrol kezdödik-mit kellene csinálni??akinek nem indul:1:a letöltött képfájlt/mdf-mds/másolja dvd-re neroval:adat-mód/adat másolás!!! 2:kapcsolja be az alc120-ban,vagy daemon tools-ban:emulálás:rmps!!!! 3:mount:dvd 4:install///ENNYYI...
Argon
Szerintem nagyon jók lettek, nekem a középsõ tetszik a legjobban. Gratulálok, szép munka! <#eljen>

Malakai
Csináltam 1-2 bannert, nem a legjobbak, csak összecsaptam vmit, de legyen már... 😊
Nem néztem utána mekkorák kellettek, úgyhogy 756x220-ast csináltam, az itteni galériába tettem, úgyhogy ha vki berakja, az töltse majd át máshova...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Argon
Kikell jelölni azt a tárgyat, amit felakarsz emelni. A kijelölést az egér görgõivel tudod végrehajtani.

Lacc
Lol, emberek elakadtam a tutorial résznél ahol a telekinetikus erõket kéne begyakorolnom. Berakom az egyik kezemre a Levitationt (vagy lift, a bánat tudja már mi a neve), mondják, hogy emeljek meg egy oszlopot, akárhogy nyomkodom a gombot, semmit nem csinál, csak valami hangeffektet hallok. Egyik oszlopot se birom megemelni. Help?
Argon
Pontosan nem tudom hova, de visszakell menni a pályán és valahol találni fogsz egy ajtót, ahova ha bemész, jön egy átvezetõ animáció.

robotnyk
nekem nagyon tetszik. a sok átvezetõ miatt nagy. amúgy nem csúnya.
Elakadtam, ez a feladat: find a way back to the nemtommi, azzal a 3 tarsammal vagyo a 2 csaj meg az a robot vagy mi, es felmentunk lifttel es itt csomo fele lehet menni de nemtom merrekell mar korbejartam az egeszet de nemtom merrekel menni

ThugEdge
gyerekek jó ez a játék?.mert ahogy elnézem shotikat nem értem mi ezen vagy 5G😊
persze volt már nem túl szép gém,ami isten volt,szal?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Le kell lokni (nem konnyu, nekem a jetpackos tamadasa utan szokott bejonni neha) es amikor visszjon a repulojevel akkor ki kell loni a "turbinait". Eloszor az egyiket, ekkor ujra verekedes jon (ujra le kell lokni) aztan a masik turbinat, ujra verekedes, es vegul csak loni kell a gepet es johet a curscene...

nem veszes, ha mar tudod mit meddig kell csinalni...
Barraka Bahmat hogyan lehet megolni ???

Argon
Végre én is végígvittem, hát nem mondok semmit, nem akarom lelõni a poént, de nagyon jó, a fejlesztõk nagyon jó játékot készítettek és már várom a folytatásokat! <#vigyor2>

Barraka Bahmat hogyan lehet megolni ???

õ vizes pályán van azon a bolygon ahova lezuhant az ûrhalyó és meghalt a fõhõs barátnõje

GeneralsHungary
Kérem aki végigvitte a játékot, oliviával választotta. Az küldje el nekem mailben. Köszönöm. #256-os.

hmm, es mitan megcsinaltad azt a registryben utanna kell feltenni a jatekot, vagy nembaj ha mar felvan teve?

magus755
igen ugyanezt!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

hmm, es neked is ezt a hibat irta ki?

magus755
ma már nekem se indult el de megcsináltam a 176-os hozzászolást és lásss csodát elindult!

magus755
biztos nem az a baj mert nekem is a d-n van!

Original disk could not be found or authenticated.

nekem meg mindignemjo..176.hozzasozlas sem segitett😞(lehet az a baja, hogy nem a c hanem a d meghajtora tettem?

magus755
söt az emulációnál az all options on be van kapcs!

a 176. hozzászolásba le van írva
magus755
Nem tom nekem a daemonál be cvan kapcsolva a Rmps-is és megy gond nélkül!

olvas vissazafele(asszem 1 oldalt ott leírták)
Koszi a tippeket, igazabol mar vegigvittem a jatekot, csak a legvegehez kellene nagyon a lifting. Vegig sejtettem hogy nalam van a hiba, de idaig enelkul is megvoltam. Minden hiaba, ugyhogy igy ugrik a
SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!!

a credits utani(!) fo boss fight 😛
gamekapocs
Egyiknél se legyen!!

És Daemon Tools 3.47

RMPS nincs bekapcsolva, ugyis tegyem fel vagy az csak a mountolasnal szamit?

gamekapocs
Simán daemonnal mountold azt menni kéne!!

RMPS NÉLKÜL!!!

MOST Teszem fel 3.szorra valaki vegye mar ra a faradsagot hogy segitsen!!!2szer daemonnal tettem, most meg alcohollal, de EZT IRJA KI: Original disk could not be found or authenticated!<#falbav><#falbav><#falbav> valaki lecci

Argon
Én a hajóikra gondoltam. 😊 Próbáld úgy, hogy rámutatsz a célkereszttel és akkor mozgatod a görgõt, és lehetõleg ne legyen semmi ellenség a szobában. Egyébként ha nyomsz egy esc-et és bemész a powersbe rámész a lift-re egy videóban mutatják, hogy miket lehet vele emelgetni. Ha így se jó akkor most fogalmam sincs nekem simán kijelölte görgõvel és emeltem. May még annyi, hogy lehet, hogy gyenge még, próbáld felfejleszteni!

Tipp: Ha dobálod az ellenségeket jobbra, balra, elõre, hátra gyorsabban fejlõdsz, mintha csak leditálnál velük.

Ha semmi nem megy, mond, hogy vingárdium levióózá és az ó-n legyen a hangsúly.<#vigyor5>

ÁTVÍTTEM!!!! a játékot