576
Advent Rising
-
#376 Valaki mondna pár verekedési kombot vagy trükköt.Mert én csak nyomom az F-et azt ütögetek csak. -
#375 Én a jatek alat egyszer se hltam meg közép fokon!
-
#374 Na ez érdekes.Ott vagyok ahol el kell repülnöm egy bolygoról vagy honnan és aszteroidák hulladak vagy mik megyek kocsival nagyba erre meghalok és ugy tett vissza kocsi nélkül ugy meg esély nincs bárhova is eljutni kezdheem elölröl a pályát :( -
#373 Játék ot ér véget hogy halálra fagysz és jon a szörmés csávo?De miért kezdi el ujra a jatekot? -
Nwis86 #372 szerintem + 1000X jobb mint a Halo igaz azzal alig játszottam csak a demoval de annyi is bőven elég volt belőle
Advent Rising idáig nálam az év akció játéka -
Nwis86 #371 358 as hsz-t olvasd el -
Caine #370 Érdemes kétszer végigjátszani? Van valami extra tartalom?
Javítsatok ki ha tévednék, de miután vége van a játéknak, majd elkezdődik előről az első fejezet, mintha máshogy kezdődne a játék. Vagy csak rosszul emlékszem?
Végigtolta már valaki kétszer? -
#369 Szerintem meg. -
sagjoz #368 HOgy lehet kinyírni a fejvadász csajszit! ez ott van amikor lezuhantam és a városból követem a seeker főnököt! ÉS jön a csajszi azt löhetek ezerrel a kezemből de megsem kottyan neki! HOgy tudom lapátra tenni? -
Szerintetek megéri leszednia gamet? -
deicide #366 Na akkor kezdem újra..!!
De ne nézzen senki hülyének vagy amatörnek és LÁMÁNAK se...!!
Letöltöttem a magyarositást..és olvasni is tudok...!!!
még az elején tartok a nagyon elején...el kell mennem lő gyakorlatra...!
Itt az a feladat hogy a bénitó fegyverrel lőjem szét a 6 db zöld getrát.
Megjelenik a bal felső zöld getra..ha rá viszem a célkeresztet FPS modban akkor ez piros lesz..jobb egér gombal kell lőni..ballal tárazni...!
De végig probátam az összes modot..egér görgö..bal..jobb egér bomb..meg minden sz@rt már..!!
De a retkes bal felső zöld getrát 5 perc után sem tudom szétlőni...!!!
ha piros a célkeresztem ha nem..lővőm újra tölt a fegyver de a zöld getra akkor is ott marad...!!!
Na ilyenkor mi van...??????
-
sagjoz #365 No Label
CPU: GenuineIntel Unknown processor @SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS (6561)
Video: SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS (6561)
General protection fault!
History:
-
#364 Hi meg akatam 1 lavás bojgon 1 nagy szorny ront rám ami néha a feje fölé emel 1 nagy követ utána meg rajtam landol hogyan kell el teni láb aol? -
haxoror #363 Ez a választós baromság meg kész, vagy a tesó döglik meg vagy a menyasszony.
Gondolom a következő pályán meg vagy a faszomat vágják le vagy kitolják a szemem de azért választhatok.
Hatalmas csalódás ez a játék. -
haxoror #362 Bár végülis mindegy, NAGYON erős túlzás volt ezt az izét Halo-killernek nevezni, az irányítás katasztrófa, az animációk nevetségesek (legalább már azt is tudom hogy a jövőben mindenkinek másfélszer akkora lába lesz mint most, és úgy fognak mozogni mint egy rakás buzi) a grafikai rész még egy konzolátirathoz képest is ronda.
Az install pedig hihetetlenül nagy, el se tudom képzelni mi a szarért kell neki több mint 5 giga hely. -
haxoror #361 Nem működik azért kösz -
#360 én a liftel dobáltam vissza rá a követ és utánna ütöttem. -
#359 Ha gondolod csinálhatok mini-image-t. :D (max 2perc és kész) UPDATE: megis van. 22,6 MB-t lett ;) A MiR progival lehet. -
Nwis86 #358 maxon feltöltött Surge varázslatot nyomsz rá amikor ép 1 nagy követ emel fel ettől elájul 1 ideig és ekkor adsz neki a villám-jelű varázslattal ameddig van energiád, ez +csinálod kb. 4x és meghal
itt 1ébként én is elakadtam nekem is úgy mondták +
-
haxoror #357 ehez a gémhez nincs mini-image?
a gém a képfájlal együtt 10 gigát foglal :/ -
#356 hát szerintem 8-10, de nem tudom lehet kevesebb volt, mert minden nap egy kicsit. -
#355 KB hány órát toltad? -
#354 Végigvittem, azt kell hogy mondjam nagyon jó lett az egész, lehetett volna szebb de így is nagyon jó volt. -
deicide #353 a magyarositást letöltöttem...!
viszont ne néz hülyének...mert hiába álok ott és hiába tekerem én már az egeret..vagy váltogatok...vagy nyomagatom a bal vagy a jobb gombaot...vagy hiába kezdek lőni nem történik semmi...!!
VÁGOD...?!? -
#352 Első körben nem kell lőni azthiszem, csak váltani a befogást (pl görgő alapból egéren), azt a kockát (vagy mik vannak) befogni, amilyen színű fent.
Aztán mondja, hogy mit lőjj..
De ha itt gondjaid vannak az angollal (ugyanis mondja), akkor inkább uninstall és maradni az aknakeresőnél. :D -
deicide #351 igen szerintem ott vagyok....!van 1 kis bunyó majd elküldenek kiképzésre...!
amikor oda érek akkor kezembe nyomnak 1 kézi fegyvert...!
vannak fent és oldalt valami akármik....amikböl kijön 1 zöld henger..!
és elkezdek erre lőni...de 5 perc után már feladtam....mert azt nem hiszem hogy nem találom el...!...pedig be is pirosodik...de nem törik el..vagy is 1 x sikerült szétlőnöm...majd utánna középen jött a zöld henger...de az már nem ment szét...!
na eért tippelek én valami BUG-ra...!:(( -
#350 Options>Audio>Subtitles
-
#349 Van a beszédekhez felirat a gameben??
Miért "szélesvásznú" a game?? -
#348 Hogyan kell a nagy barna dögöt a barlangban megölni? (ez már eléggé a vége fele van.) -
sagjoz #347 Már megitn uazt írja ki és nem tom elindítani! Miért?
-
sagjoz #346 Jó már nem kellett semmit sem csinálni csak a dvd-t kivenni a meghajtóból:-)
És nem bazstam el semmit max téged:-)
http://www.adventrising.com/images/icons/AR2.jpg -
#345 Mert valamit elbasztál azért.
Van egy Proper verzió abban van egy olyan hogy : mir-ar.mds ezt szerezd meg valahonnan kemény 40kb és utánna nevezd át erre a mir.ar-re a dvd image-et.ezután bemountolod a Daemon Toolsba a mir-ar.mds-t és megy is a game. -
sagjoz #344 Akkor miért írja ki ezt????
"Original disc could not be found or authenticated" -
#343 Nincs hozzá, mivel nincs is szükség rá. -
sagjoz #342 Törést vki tud hozzá???? -
#341 Bocsi ha rosszul következtetek de te nem azt a zöld lelogo bigyot lövöd ezerrel??Mert azt nem is lehet lelöni.
Majd amikor elöjön 3 különbözö szinű hologram akkor azt kell löni amilyen szinű az az elején még zöld izé. -
#340 Nem igazán vágom, hogy hol jársz... A lőtérben vagy?
Ha jól rémlik ott úgy volt, hogy a megfelelő színeken csak végig kell menni, végigváltani, aztán a megfelelő színeket kilőni (a lámpa mutatja). -
deicide #339 kötelező vagy sem de szerintem itt egy nagy BUG van..! Pirossal be is fogja a zöld kis ablakot a kereten...és hiába lövöm akkor sem jó...nem tünik el a zöld...se nem robban fel se nem semmi...!!
Én még ilyet nem láttam...!!!! -
#338 Az elején kötelező használni a célzót, amúgy sztem kicsit kényelmetlen a célzórendszer. :( Persze ezt is meg lehet szokni... -
#337 a célzóval befogtad, alapból asszem egérgörgő