Advent Rising
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Én megpróbáltam de nem tudom megszeretni a Beyond good & evil zsebrevágja ez és az összes hasonló játékot....
Mert beszáltam a lövegágyúba és szétlöttem 1-2 cuccot, de nem lett semmi!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Mondja, ha úgy érzed eleged van, gyere vissza az eligazítóba.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
..vagy lelõk ( 90% ) , vagy megöl ( 10%)....
Nem néztem utána mekkorák kellettek, úgyhogy 756x220-ast csináltam, az itteni galériába tettem, úgyhogy ha vki berakja, az töltse majd át máshova...

(\__/) ( X.x) ( } . { )
persze volt már nem túl szép gém,ami isten volt,szal?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
nem veszes, ha mar tudod mit meddig kell csinalni...
õ vizes pályán van azon a bolygon ahova lezuhant az ûrhalyó és meghalt a fõhõs barátnõje
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!!
a credits utani(!) fo boss fight 😛
Tipp: Ha dobálod az ellenségeket jobbra, balra, elõre, hátra gyorsabban fejlõdsz, mintha csak leditálnál velük.
Ha semmi nem megy, mond, hogy vingárdium levióózá és az ó-n legyen a hangsúly.<#vigyor5>#vigyor5>