576
Advent Rising
  • grebber
    Valaki mondna pár verekedési kombot vagy trükköt.Mert én csak nyomom az F-et azt ütögetek csak.
  • PxE
    Én a jatek alat egyszer se hltam meg közép fokon!
  • grebber
    Na ez érdekes.Ott vagyok ahol el kell repülnöm egy bolygoról vagy honnan és aszteroidák hulladak vagy mik megyek kocsival nagyba erre meghalok és ugy tett vissza kocsi nélkül ugy meg esély nincs bárhova is eljutni kezdheem elölröl a pályát :(
  • PxE
    Játék ot ér véget hogy halálra fagysz és jon a szörmés csávo?De miért kezdi el ujra a jatekot?
  • Nwis86
    szerintem + 1000X jobb mint a Halo igaz azzal alig játszottam csak a demoval de annyi is bőven elég volt belőle
    Advent Rising idáig nálam az év akció játéka
  • Nwis86
    358 as hsz-t olvasd el
  • Caine
    Érdemes kétszer végigjátszani? Van valami extra tartalom?
    Javítsatok ki ha tévednék, de miután vége van a játéknak, majd elkezdődik előről az első fejezet, mintha máshogy kezdődne a játék. Vagy csak rosszul emlékszem?
    Végigtolta már valaki kétszer?
  • grebber
    Szerintem meg.
  • sagjoz
    HOgy lehet kinyírni a fejvadász csajszit! ez ott van amikor lezuhantam és a városból követem a seeker főnököt! ÉS jön a csajszi azt löhetek ezerrel a kezemből de megsem kottyan neki! HOgy tudom lapátra tenni?
  • kilyking

Szerintetek megéri leszednia gamet?
  • deicide
    Na akkor kezdem újra..!!

De ne nézzen senki hülyének vagy amatörnek és LÁMÁNAK se...!!

Letöltöttem a magyarositást..és olvasni is tudok...!!!

még az elején tartok a nagyon elején...el kell mennem lő gyakorlatra...!
    Itt az a feladat hogy a bénitó fegyverrel lőjem szét a 6 db zöld getrát.
    Megjelenik a bal felső zöld getra..ha rá viszem a célkeresztet FPS modban akkor ez piros lesz..jobb egér gombal kell lőni..ballal tárazni...!
    De végig probátam az összes modot..egér görgö..bal..jobb egér bomb..meg minden sz@rt már..!!
    De a retkes bal felső zöld getrát 5 perc után sem tudom szétlőni...!!!
    ha piros a célkeresztem ha nem..lővőm újra tölt a fegyver de a zöld getra akkor is ott marad...!!!

Na ilyenkor mi van...??????
  • sagjoz
    No Label

CPU: GenuineIntel Unknown processor @SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS (6561)
    Video: SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS (6561)

General protection fault!

History:

• PxE
    Hi meg akatam 1 lavás bojgon 1 nagy szorny ront rám ami néha a feje fölé emel 1 nagy követ utána meg rajtam landol hogyan kell el teni láb aol?
  • haxoror
    Ez a választós baromság meg kész, vagy a tesó döglik meg vagy a menyasszony.
    Gondolom a következő pályán meg vagy a faszomat vágják le vagy kitolják a szemem de azért választhatok.
    Hatalmas csalódás ez a játék.
  • haxoror
    Bár végülis mindegy, NAGYON erős túlzás volt ezt az izét Halo-killernek nevezni, az irányítás katasztrófa, az animációk nevetségesek (legalább már azt is tudom hogy a jövőben mindenkinek másfélszer akkora lába lesz mint most, és úgy fognak mozogni mint egy rakás buzi) a grafikai rész még egy konzolátirathoz képest is ronda.
    Az install pedig hihetetlenül nagy, el se tudom képzelni mi a szarért kell neki több mint 5 giga hely.
  • haxoror
    Nem működik azért kösz
  • Shep
    én a liftel dobáltam vissza rá a követ és utánna ütöttem.
  • alph4
    Ha gondolod csinálhatok mini-image-t. :D (max 2perc és kész) UPDATE: megis van. 22,6 MB-t lett ;) A MiR progival lehet.
  • Nwis86
    maxon feltöltött Surge varázslatot nyomsz rá amikor ép 1 nagy követ emel fel ettől elájul 1 ideig és ekkor adsz neki a villám-jelű varázslattal ameddig van energiád, ez +csinálod kb. 4x és meghal

itt 1ébként én is elakadtam nekem is úgy mondták +
  • haxoror
    ehez a gémhez nincs mini-image?
    a gém a képfájlal együtt 10 gigát foglal :/
  • Shep
    hát szerintem 8-10, de nem tudom lehet kevesebb volt, mert minden nap egy kicsit.
  • grebber
    KB hány órát toltad?
  • Shep
    Végigvittem, azt kell hogy mondjam nagyon jó lett az egész, lehetett volna szebb de így is nagyon jó volt.
  • deicide
    a magyarositást letöltöttem...!

viszont ne néz hülyének...mert hiába álok ott és hiába tekerem én már az egeret..vagy váltogatok...vagy nyomagatom a bal vagy a jobb gombaot...vagy hiába kezdek lőni nem történik semmi...!!

VÁGOD...?!?
  • Malakai
    Első körben nem kell lőni azthiszem, csak váltani a befogást (pl görgő alapból egéren), azt a kockát (vagy mik vannak) befogni, amilyen színű fent.
    Aztán mondja, hogy mit lőjj..
    De ha itt gondjaid vannak az angollal (ugyanis mondja), akkor inkább uninstall és maradni az aknakeresőnél. :D
  • deicide
    igen szerintem ott vagyok....!van 1 kis bunyó majd elküldenek kiképzésre...!
    amikor oda érek akkor kezembe nyomnak 1 kézi fegyvert...!
    vannak fent és oldalt valami akármik....amikböl kijön 1 zöld henger..!
    és elkezdek erre lőni...de 5 perc után már feladtam....mert azt nem hiszem hogy nem találom el...!...pedig be is pirosodik...de nem törik el..vagy is 1 x sikerült szétlőnöm...majd utánna középen jött a zöld henger...de az már nem ment szét...!

na eért tippelek én valami BUG-ra...!:((
  • alph4
    Options>Audio>Subtitles
  • grebber
    Van a beszédekhez felirat a gameben??
    Miért "szélesvásznú" a game??
  • Shep
    Hogyan kell a nagy barna dögöt a barlangban megölni? (ez már eléggé a vége fele van.)
  • sagjoz
    Már megitn uazt írja ki és nem tom elindítani! Miért?
  • sagjoz
    Jó már nem kellett semmit sem csinálni csak a dvd-t kivenni a meghajtóból:-)
    És nem bazstam el semmit max téged:-)
    http://www.adventrising.com/images/icons/AR2.jpg
  • grebber
    Mert valamit elbasztál azért.

Van egy Proper verzió abban van egy olyan hogy : mir-ar.mds ezt szerezd meg valahonnan kemény 40kb és utánna nevezd át erre a mir.ar-re a dvd image-et.ezután bemountolod a Daemon Toolsba a mir-ar.mds-t és megy is a game.
  • sagjoz
    Akkor miért írja ki ezt????

"Original disc could not be found or authenticated"
  • alph4
    Nincs hozzá, mivel nincs is szükség rá.
  • sagjoz
    Törést vki tud hozzá????
  • grebber
    Bocsi ha rosszul következtetek de te nem azt a zöld lelogo bigyot lövöd ezerrel??Mert azt nem is lehet lelöni.
    Majd amikor elöjön 3 különbözö szinű hologram akkor azt kell löni amilyen szinű az az elején még zöld izé.
  • Malakai
    Nem igazán vágom, hogy hol jársz... A lőtérben vagy?
    Ha jól rémlik ott úgy volt, hogy a megfelelő színeken csak végig kell menni, végigváltani, aztán a megfelelő színeket kilőni (a lámpa mutatja).
  • deicide
    kötelező vagy sem de szerintem itt egy nagy BUG van..! Pirossal be is fogja a zöld kis ablakot a kereten...és hiába lövöm akkor sem jó...nem tünik el a zöld...se nem robban fel se nem semmi...!!

Én még ilyet nem láttam...!!!!
  • Malakai
    Az elején kötelező használni a célzót, amúgy sztem kicsit kényelmetlen a célzórendszer. :( Persze ezt is meg lehet szokni...
  • Shep
    a célzóval befogtad, alapból asszem egérgörgő