Advent Rising
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
ATI POWER!!!!!!!!!
Advent Rising idáig nálam az év akció játéka
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Javítsatok ki ha tévednék, de miután vége van a játéknak, majd elkezdõdik elõrõl az elsõ fejezet, mintha máshogy kezdõdne a játék. Vagy csak rosszul emlékszem?
Végigtolta már valaki kétszer?
De ne nézzen senki hülyének vagy amatörnek és LÁMÁNAK se...!!
Letöltöttem a magyarositást..és olvasni is tudok...!!!
még az elején tartok a nagyon elején...el kell mennem lõ gyakorlatra...!
Itt az a feladat hogy a bénitó fegyverrel lõjem szét a 6 db zöld getrát.
Megjelenik a bal felsõ zöld getra..ha rá viszem a célkeresztet FPS modban akkor ez piros lesz..jobb egér gombal kell lõni..ballal tárazni...!
De végig probátam az összes modot..egér görgö..bal..jobb egér bomb..meg minden sz@rt már..!!
De a retkes bal felsõ zöld getrát 5 perc után sem tudom szétlõni...!!!
ha piros a célkeresztem ha nem..lõvõm újra tölt a fegyver de a zöld getra akkor is ott marad...!!!
Na ilyenkor mi van...??????
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
CPU: GenuineIntel Unknown processor @SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS (6561)
Video: SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS (6561)
General protection fault!
History:
ATI POWER!!!!!!!!!
Gondolom a következõ pályán meg vagy a faszomat vágják le vagy kitolják a szemem de azért választhatok.
Hatalmas csalódás ez a játék.
Az install pedig hihetetlenül nagy, el se tudom képzelni mi a szarért kell neki több mint 5 giga hely.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
itt 1ébként én is elakadtam nekem is úgy mondták +
a gém a képfájlal együtt 10 gigát foglal :/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
viszont ne néz hülyének...mert hiába álok ott és hiába tekerem én már az egeret..vagy váltogatok...vagy nyomagatom a bal vagy a jobb gombaot...vagy hiába kezdek lõni nem történik semmi...!!
VÁGOD...?!?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Aztán mondja, hogy mit lõjj..
De ha itt gondjaid vannak az angollal (ugyanis mondja), akkor inkább uninstall és maradni az aknakeresõnél. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
amikor oda érek akkor kezembe nyomnak 1 kézi fegyvert...!
vannak fent és oldalt valami akármik....amikböl kijön 1 zöld henger..!
és elkezdek erre lõni...de 5 perc után már feladtam....mert azt nem hiszem hogy nem találom el...!...pedig be is pirosodik...de nem törik el..vagy is 1 x sikerült szétlõnöm...majd utánna középen jött a zöld henger...de az már nem ment szét...!
na eért tippelek én valami BUG-ra...!😞(
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
És nem bazstam el semmit max téged:-)
http://www.adventrising.com/images/icons/AR2.jpg
Van egy Proper verzió abban van egy olyan hogy : mir-ar.mds ezt szerezd meg valahonnan kemény 40kb és utánna nevezd át erre a mir.ar-re a dvd image-et.ezután bemountolod a Daemon Toolsba a mir-ar.mds-t és megy is a game.
"Original disc could not be found or authenticated"
Majd amikor elöjön 3 különbözö szinû hologram akkor azt kell löni amilyen szinû az az elején még zöld izé.
Ha jól rémlik ott úgy volt, hogy a megfelelõ színeken csak végig kell menni, végigváltani, aztán a megfelelõ színeket kilõni (a lámpa mutatja).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én még ilyet nem láttam...!!!!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
de még az elején sem tudom lelöni a zöld kis getrát a lõ gyakorlaton..!
csak nem tudom miért...((
pedig tuti hogy oda célzok...!!