Advent Rising

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Valaki mondna pár verekedési kombot vagy trükköt.Mert én csak nyomom az F-et azt ütögetek csak.

Next PC upgrade: 2022

PxE
Én a jatek alat egyszer se hltam meg közép fokon!

ATI POWER!!!!!!!!!

grebber
Na ez érdekes.Ott vagyok ahol el kell repülnöm egy bolygoról vagy honnan és aszteroidák hulladak vagy mik megyek kocsival nagyba erre meghalok és ugy tett vissza kocsi nélkül ugy meg esély nincs bárhova is eljutni kezdheem elölröl a pályát 😞

PxE
Játék ot ér véget hogy halálra fagysz és jon a szörmés csávo?De miért kezdi el ujra a jatekot?<#falbav><#csodalk><#conf>

ATI POWER!!!!!!!!!

szerintem + 1000X jobb mint a Halo igaz azzal alig játszottam csak a demoval de annyi is bõven elég volt belõle
Advent Rising idáig nálam az év akció játéka

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

358 as hsz-t olvasd el

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Érdemes kétszer végigjátszani? Van valami extra tartalom?
Javítsatok ki ha tévednék, de miután vége van a játéknak, majd elkezdõdik elõrõl az elsõ fejezet, mintha máshogy kezdõdne a játék. Vagy csak rosszul emlékszem?
Végigtolta már valaki kétszer?

grebber
Szerintem meg.

HOgy lehet kinyírni a fejvadász csajszit! ez ott van amikor lezuhantam és a városból követem a seeker fõnököt! ÉS jön a csajszi azt löhetek ezerrel a kezembõl de megsem kottyan neki! HOgy tudom lapátra tenni?
kilyking
<#wave>
Szerintetek megéri leszednia gamet?

!!!HALA MADRID!!!

Na akkor kezdem újra..!!

De ne nézzen senki hülyének vagy amatörnek és LÁMÁNAK se...!!

Letöltöttem a magyarositást..és olvasni is tudok...!!!

még az elején tartok a nagyon elején...el kell mennem lõ gyakorlatra...!
Itt az a feladat hogy a bénitó fegyverrel lõjem szét a 6 db zöld getrát.
Megjelenik a bal felsõ zöld getra..ha rá viszem a célkeresztet FPS modban akkor ez piros lesz..jobb egér gombal kell lõni..ballal tárazni...!
De végig probátam az összes modot..egér görgö..bal..jobb egér bomb..meg minden sz@rt már..!!
De a retkes bal felsõ zöld getrát 5 perc után sem tudom szétlõni...!!!
ha piros a célkeresztem ha nem..lõvõm újra tölt a fegyver de a zöld getra akkor is ott marad...!!!

Na ilyenkor mi van...??????

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

No Label

CPU: GenuineIntel Unknown processor @SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS (6561)
Video: SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS (6561)

General protection fault!

History:

PxE
Hi meg akatam 1 lavás bojgon 1 nagy szorny ront rám ami néha a feje fölé emel 1 nagy követ utána meg rajtam landol hogyan kell el teni láb aol?

ATI POWER!!!!!!!!!

Ez a választós baromság meg kész, vagy a tesó döglik meg vagy a menyasszony.
Gondolom a következõ pályán meg vagy a faszomat vágják le vagy kitolják a szemem de azért választhatok.
Hatalmas csalódás ez a játék.

Bár végülis mindegy, NAGYON erõs túlzás volt ezt az izét Halo-killernek nevezni, az irányítás katasztrófa, az animációk nevetségesek (legalább már azt is tudom hogy a jövõben mindenkinek másfélszer akkora lába lesz mint most, és úgy fognak mozogni mint egy rakás buzi) a grafikai rész még egy konzolátirathoz képest is ronda.
Az install pedig hihetetlenül nagy, el se tudom képzelni mi a szarért kell neki több mint 5 giga hely.

Nem mûködik azért kösz

Shep
én a liftel dobáltam vissza rá a követ és utánna ütöttem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

alph4
Ha gondolod csinálhatok mini-image-t. 😄 (max 2perc és kész) UPDATE: megis van. 22,6 MB-t lett 😉 A MiR progival lehet.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

maxon feltöltött Surge varázslatot nyomsz rá amikor ép 1 nagy követ emel fel ettõl elájul 1 ideig és ekkor adsz neki a villám-jelû varázslattal ameddig van energiád, ez +csinálod kb. 4x és meghal

itt 1ébként én is elakadtam nekem is úgy mondták +

ehez a gémhez nincs mini-image?
a gém a képfájlal együtt 10 gigát foglal :/

Shep
hát szerintem 8-10, de nem tudom lehet kevesebb volt, mert minden nap egy kicsit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
KB hány órát toltad?

Shep
Végigvittem, azt kell hogy mondjam nagyon jó lett az egész, lehetett volna szebb de így is nagyon jó volt.

a magyarositást letöltöttem...!

viszont ne néz hülyének...mert hiába álok ott és hiába tekerem én már az egeret..vagy váltogatok...vagy nyomagatom a bal vagy a jobb gombaot...vagy hiába kezdek lõni nem történik semmi...!!

VÁGOD...?!?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Malakai
Elsõ körben nem kell lõni azthiszem, csak váltani a befogást (pl görgõ alapból egéren), azt a kockát (vagy mik vannak) befogni, amilyen színû fent.
Aztán mondja, hogy mit lõjj..
De ha itt gondjaid vannak az angollal (ugyanis mondja), akkor inkább uninstall és maradni az aknakeresõnél. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

igen szerintem ott vagyok....!van 1 kis bunyó majd elküldenek kiképzésre...!
amikor oda érek akkor kezembe nyomnak 1 kézi fegyvert...!
vannak fent és oldalt valami akármik....amikböl kijön 1 zöld henger..!
és elkezdek erre lõni...de 5 perc után már feladtam....mert azt nem hiszem hogy nem találom el...!...pedig be is pirosodik...de nem törik el..vagy is 1 x sikerült szétlõnöm...majd utánna középen jött a zöld henger...de az már nem ment szét...!

na eért tippelek én valami BUG-ra...!😞(

alph4
Options>Audio>Subtitles

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

grebber
Van a beszédekhez felirat a gameben??
Miért "szélesvásznú" a game??

Shep
Hogyan kell a nagy barna dögöt a barlangban megölni? (ez már eléggé a vége fele van.)

Már megitn uazt írja ki és nem tom elindítani! Miért?
Jó már nem kellett semmit sem csinálni csak a dvd-t kivenni a meghajtóból:-)
És nem bazstam el semmit max téged:-)
http://www.adventrising.com/images/icons/AR2.jpg
grebber
Mert valamit elbasztál azért.

Van egy Proper verzió abban van egy olyan hogy : mir-ar.mds ezt szerezd meg valahonnan kemény 40kb és utánna nevezd át erre a mir.ar-re a dvd image-et.ezután bemountolod a Daemon Toolsba a mir-ar.mds-t és megy is a game.

Akkor miért írja ki ezt????

"Original disc could not be found or authenticated"
alph4
Nincs hozzá, mivel nincs is szükség rá.

Törést vki tud hozzá????
grebber
Bocsi ha rosszul következtetek de te nem azt a zöld lelogo bigyot lövöd ezerrel??Mert azt nem is lehet lelöni.
Majd amikor elöjön 3 különbözö szinû hologram akkor azt kell löni amilyen szinû az az elején még zöld izé.

Malakai
Nem igazán vágom, hogy hol jársz... A lõtérben vagy?
Ha jól rémlik ott úgy volt, hogy a megfelelõ színeken csak végig kell menni, végigváltani, aztán a megfelelõ színeket kilõni (a lámpa mutatja).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kötelezõ vagy sem de szerintem itt egy nagy BUG van..! Pirossal be is fogja a zöld kis ablakot a kereten...és hiába lövöm akkor sem jó...nem tünik el a zöld...se nem robban fel se nem semmi...!!

Én még ilyet nem láttam...!!!!

Malakai
Az elején kötelezõ használni a célzót, amúgy sztem kicsit kényelmetlen a célzórendszer. 😞 Persze ezt is meg lehet szokni...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shep
a célzóval befogtad, alapból asszem egérgörgõ

Lehet hogy ennyire béna vagyok...vagy régen játszottam...

de még az elején sem tudom lelöni a zöld kis getrát a lõ gyakorlaton..!

csak nem tudom miért...((

pedig tuti hogy oda célzok...!!

grebber
Na végre valahára tolom én is.Jó kis game ez.

alph4

rorr
Te mihez tudnád hasonlítani az advent risingot? A quake3-hoz vagy a syberiához? Szerintem stílusában mászka,hajóvezetés,multiplatformos játék (konzolos írányítás stb...)ehhez lehetett hasonlítani!!!

grebber
EH 😄 Most nézem csak van már magyarítás.

Shep
megkaptam a steal weapon erõt, na ez most annyi, hogy nyomom a gombot és akkor a fegyvert is kiüti a kezébõl, vagy még nekem kell külön kombózni. A multi lift az mit csinál mitõl jobb mint az elsõ szintû emelgetés?

köszi!!
hu de nagyon sokat segitettél,csoda szét nem veti a fejed az ész!:ha tudnék angolul gondolod itt koptatnám a gombokat?
Shep
Van valakinek ötlete mitõl lehet az, hogy tök pixeles a kép?

jaja, remelem minnel hamarabb mar a 2. resszel jacvcchatok😊