576
Advent Rising
  • Mustang2005
    A fekete-fehér textúrára a ma megjelent driver orvosság?
  • grebber
    Valaki tudna adni valami ötletet hogyan lehet kinyirni azt a lényt aki állandóan sorazatba tüzel és ha közelmegyek és lelököm visszarepüllökdösödik jobbra balra??
    Impultuslövedékkel adagolom 2 órája meg agyba főbe verem de semmi jele annak hogy vesztésre állna.
  • MerlinW
    Van benne FPS is:) (T billentyű) Mondjuk az valóban használhatatlan.
  • Nabunaid
    Szerintem kurva jó játék, nagyon hangulatos, nagyon jó zenével, és a film betétek is ott vannak a szeren. Persze nem első nézetű FPS, így nem tetszik a népeknek... A fanyalgókat csak sajnálni tudom, szar lehet ha már az ilyen játékok sem tetszenek. A PC Guruban nagyon lehúzták, de az ő véleményükre sosem adtam, írtak már nem egy világrengető ökörséget, de mint tudjuk izlések és pofonok... :)

Sagjoz! A végén az "istennőt" úgy kell elintézni, hogy a lökéshullámmal visszalövöd neki az energia gömbjeit. Kétszer elkapja és visszadobja, de aztán térdre esik. Ezt kétszer-háromszor megcsinálod vele, és vége lesz ne aggódj!
  • MerlinW
    áhh..:) Namégegyszer:)

Hülye lehetsz. Attól hogy neked nem tetszik, másnak még bejöhet. Ez a játék nem rossz. Az Advent egész egyszerüen rétegjáték.
  • MerlinW
    Hülye lehetsz. Attól h neked még nem tetszik, másnak még bejöhet. Ez a játék nem rossz. Egéysz egyszerüen csak rétegjáték.
  • Mustang2005
    Nehogy letöltsd/megvedd!!!

Nem éri meg!!!

• MerlinW
    1 DVD

Gable-t nem ismerem, ez egy jó kis konzolos shoot'em up, kellemes zenével, sok filmes megoldással, aranyos történettel, jópofa karakerekkel:)

Nálam az 1x végigjátszandó kategóriába tartozik.
    Nem teljesen ugyanaz a stílus de a Beyond Good and Evil jobb volt.
  • Harly18
    Hány cd-s?
  • nele
    Jó jatek? most szedem le... eddig nekem tetszett csak a pcguru nagyon lefikázta, remélem jó a game... a fable-nél jobb vagy rosszabb?
  • sagjoz
    Amikor letérdel it kell vele csinálni mert ha közel megyek ellök magától!
    Help me please!
  • sagjoz
    A leges legvégén hogy kell kinyirni az a lebegő emberkét?????????
  • sagjoz
    Hogy kell kinyírni a nagy szörnyet a börtönnél mikor a kiscsajt menetm kia börtönből és jön egy nagy szörny aki elrabolja majd utána ki kell nyirnom de nem tom hogy!
  • MerlinW
    Advent.Rising.CloneDVD

Ehhez a verziohoz itt egy .mds file. Ezzel mountolva vagy kiírva, mindenféle registry és másolásvédelmi védelmi buhera nélül megy a játék.
  • Evin
    Köszi, megpróbálom.
  • Nabunaid
    A nagy szörnyet én úgy öltem meg, hogy egyik kézre a lassítást, másik kézre a tárgyak lebegtetését raktam. Mikor a dög felém dobta a sziklát, akkor belassítottam az időt, szépen befogtam a sziklát az egérrel, rányomtam a lebegtetést, majd visszadobtam vele a szörnynek. Nálam két ilyen szikla után szépen letérdelt, majd meg is pusztult!
  • Mustang2005
    remélem haramosan lesz vlamai ati 8500 patch a játékhoz!!!
  • haxoror
    Egy miniimaget én is megköszönnék, már nincs meg a képfájl de a játék fel van rakva akarok adni neki még egy esélyt :)
  • kilyking
    tud valaki adni egy mini-image-t.
  • Evin
    A játék végefele hogyan kell kinyírni a nagy szörnyet?
  • PxE
    LoL TÁMOGATOM!
  • Argon
    Ha nem csinálják meg a folytatátst, akkor em tok mit csinálni magammal. Szerintem a játék nagyon jó lett, csak kár, hogy nincs multi. Vazz, ha nyerek a lottón, küldök nekik pénzt a folytatásra.
  • deicide
    szóval...

leszedtem majd újra felraktam a gammát...!!

és csodák csodája...úgy van ahogy mondtad...!!

valami BUG lehtett benne...de most már tovább is mentem...))

kösz a helpet...))
  • Gabe18
    Az Advent Rising is megtette hatását...
    576:

"Újabb kiadó kénytelen komoly anyagi nehézséggekkel szembenézni: a Majesco friss üzleti jelentése szeint az utolsó pénzügyi negyedév kifejezetten rosszul alakult - a cégnek minimális bevételek (4.6 millió dollár) mellett vaskos, 38.6 milló dolláros veszteséget sikerült összekalapálnia. A tetemes mínusz kialakulásában valószínűleg nagy szerepet játszanak az elmúlt hónapok alulteljesítő játékai: a Psychonauts a vártnál jóval gyengébben muzsikált, a nagyköltségvetésű, sokat halasztott Advent Rising pedig hatalmasat bukott. A jövő sem tűnik túl fényesnek: a Majesco a Jaws Unleashed (magyar fejlesztés, Appaloosa) bevételeivel sem számolhat az idén - a cápás játék premierjét idén őszről 2006 elejére tolták. "
  • PxE
    Ja
  • Nwis86
    hogy kihalt ez a fórum
  • Nwis86
    van 1 olyan skill hogy időmanipulálás amivel gyorsan nagyot lehet előrefele repülni ennek a másodlagos funkciója a időlassítás folyamatosan kell nyomni az egér gombot először meghullámzik a képernyő utána kitisztul és lelassul minden minél nagyobb a skill szintje annál jobban és több ideig a lényeg hogy az egér gombot ne enged el mert akkor újra felgyorsul minden
    de lehet, hogy még nem kaptad meg ezt a skillt

itt 1 kép amin a skill van kiválasztva

• Nwis86
    a shift-es módszerrel igen de van másik is amivel bármikor lehet minyár + nézem valahogy csak az a szar rohadt AOE 3 elszarta a gépet és most majdnem minden játék 1 percen belül kikapcsol és így elég nehéz
  • PxE
    Igen de csak akor ugrik be lasitva ha 1 elenfél be van fogva (a görgövel) ijenkor rá is céloz!
  • Nwis86
    még hogy nem lehet én a fél játékot lassítva játszottam végig majdnem hogy negálnak a lövedékek és az ellenségek is rohadt jó és ienkor a sima ütéssel lelehet mindenkit győzni, mindjárt + nézem mi a neve annak a skilnek már nem tom :)

amire te gondolsz az shift + valameik irány ekkor ha már elég magas szintű az ugrás skill akkor belassítva ugrik amolyan Max Payne szerűen
  • sagjoz
    NÉha nekem is de ez csak véletlen! Nem tudod manipulálni! De erősen nyomkodd a shift billentyűt!:-)
  • kilyking
    Hogyan lehet lelasítani az időt!!!Néha belassul csak nem tudom hogy hogyan.
  • sagjoz
    angolosok előnyben!:-)
  • sagjoz
    God Mode

Press 'Tab' during gameplay and you will see a little bracket pop up in the bottom of the screen. Type in 'god' and the screen will say "God Mode On." You still lose health, but when you reach 0 health you still do not die, so it's good to test how enemies will hurt you so you can develop a strategy before playing the game normally.

Info submitted by ShuChoMouff on Sunday, August 14, 2005 at 19:21:32

Console Commands

Press [TAB] to open the dialog box then input the desired code. Note that weapons will always be spawned in the right hand.

Code - Effect
    God - God Mode
    BadAss - All Skills Set to 5
    Invincible - One-Hit Kills
    UseAmmo - Infinite Ammo/Power
    Teleport - Move to Crosshair
    Suicide - Kill Yourself
    PlayersOnly - Freeze All Non-Player Objects

Code - Weapon
    Blaster - H.A.Z.E.
    Pistol - Faust
    XJ9 - XJ9
    Launcher - Talmage
    SeekerPistol - Talon
    PulseGun - Acolyte
    SeekerXJ9 - Darkfire
    SeekerMicrowaveGun - Discord
    Assault - Kaull
    SeekerLauncher - Fury
    Photon - Stalker
    StunGun - Stun Gun

Info submitted by rz on Tuesday, August 23, 2005 at 16:17:38
  • Mustang2005
    A fekete-fehér textúrára még nincs megooldás???
  • kilyking
    azokat nem lőni kell hanem görgővel be kell célozni és utána másik világít zöldet majd arra kell váltani görgővel
  • deicide
    #366 ...???????????
  • kilyking
    Hogyan kell belassítani az időt?
  • PxE
    Adig löd amig föl nem szál ara a lebego izáre asztán löd ki a két oldali hajtomüvét !Ha el fogy a löszered hasznald az eröidet!
  • sagjoz
    HOgy lehet kinyírni a fejvadász csajszit! ez ott van amikor lezuhantam és a városból követem a seeker főnököt! ÉS jön a csajszi azt löhetek ezerrel a kezemből de megsem kottyan neki! HOgy tudom lapátra tenni?