576
Advent Rising
-
#456 gamecopyworld -
#455 sziasztok! ez a fórum is kihalt? tom sokszor le lett írva de nekem crack nélkül nem megy. vki segítene? thx -
#454 sziasztok! ez a fórum is kihalt? tom sokszor le lett írva de nekem crack nélkül nem megy. vki segítene? thx -
#453 én verekedtem vele, oszt mikor begyújtja a jetpackját:) megütöd majd lelököd. Ekkor visszaszaladsz az ajtóhoz, mert ő egy repülőalkalmatossággal próbál téged hidegre tenni. Azt lelövöd mondjuk rakétával. 3-4-5x megcsinálod ezt a sorozatot és vége. -
sorrow #452
Segítsetek
hogy kell kinyírni a fejvadászt, a felye tüskés farka van amivel néha megfog és földhöz vág.
Néha egy szörfdeszkához hasonló repülőn állva támad.
A fegyverek hatástalanok akárcsak a gránát. az erőim 1 vagy 2-es szinten vannak megse kottyannak neki ,
levettem a gémet "könnyűre" de a szemét még csak nem is sebződik. -
#451 Mikor leesik a "labdáktól" a tárgymozgatás képességgel dobj rá egy sziklát ami az esésekor leesik eléd. 3x megcsinálod és annyi neki. -
HerrWut #450 Sziasztok! elakadtam at utolsó főellenségnél. hogy kell megölni? Már profi módom dobálom vissza neki a labdát de nem akar meghalni. Ilyenkor leül meditál, nem tok rá támadni, mert energia pajzsa van. Segítsetek! Köszi! -
#449 #403 -as hozzászólás -
#448 No, végigjátszottam. Szerintem fantasztikus volt. A játékmenet amolyan jopofa nem unalmas shoot'em up, félelmetes zenével, nagyon jó sztorival, érzésekkel.
Kicsit komorabb lettek volna a karakterek kidolgozása, talán jobban átjött volna az a világvége hangulat amiről szólt a történet, de így sem volt rosz, a zene megoldotta nagyjából a helyzetet:)
Én speciel a bonyolultabb/komolyabb játékokat szeretem, de ez teljesen magával ragadott. Kb mint a Fahrenheit, ez is egy interaktiv film.
Varom a folytatást, ill a kérdéseket:) -
mega55 #447 Helló. Nekem az a problémám, hogy mikor fel akarom telepíteni az Advent Rising-ot(gépről) ezt írja ki:
No Label
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2407 MHz with 510MB RAM
Video: 2407 MHz with 510MB RAM
Failed reading source file: G:\textures\humancharacters_tx.utx (A művelet sikeresen befejeződött.)
The source media may be bad. If installing from a CD, try cleaning the CD to remove any dirt, check your CD drive, and try again.
Kiírtam dvd-re is de úgy se működöt.A gépem: P4 2,4 GHz, 512 MB Ram, Geforce 6600-as videokártyával.
Ui.: most a legújabb Nvidia driver van fent a 78.05-ös( egy kicsit régebbi driverrel se működött). A fájl nem lehet hibás, mert havernak odaadtam és neki ment.
-
#446 Elősször is el kell érned bizonyos szintet.
Escapet nyomsz game alatt és ott a menűben ERŐK-re viszed leirja hogy hánya szint kell.Ha elérted akkor csak 1-es vagy 2-es gomb és átvált rá. -
Kouta #445 Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogyan lehet előhozni mondjuk a buborék pajzsot vagy az időlassítást vagy azt a nagy fáklya valamit? -
nele #444 www.gamecopyworld.com--IN MÁR NÉZTEM ÉS NEM TALÁLTAM AZÉRT KÉRDEZEM :( DE LEHET HOGY CSAK NEM JÓL NÉZTEM,,, HA V.KI MEGTALÁLJA SZOLJON.PLEASE!!!! -
#443 este van már: művelődni müvelőni helyett... -
#442 csak rosszul írni tudni folytatást=fojtatásnak!!!
De majd belejönni ,tanulni,müvelőni , esetleg öregedni... -
#441 www.gamecopyworld.com
és ne írj nagy betükkel... -
nele #440 NEM TUD V.KI VALAMI VIRTUAL CD-T VAGY V.MIT A SIMS 2HÖZ IS VOLT ILYEN 2MB-S ÉS MENT EREDETIBE... OLYAT NEM TUD V.KI AZ ADVENT RISINGHEZ????? PLEASE HELP!!! -
#439 Bukás lett :( ? Pedig szerintem egyátalán nem rossz. -
Nwis86 #438 én is várom csak az a apró gond van hogy pár hete olvastam hogy nagy bukás lett a játék és a csőd szélén vannak szóval lehet nem lesz fojtatás. pedig nekem idáig év játéka -
powerdozer #437 Részemről is kösz! Szenvedek én is már pár napja, de lehet hogy jobb is így, mert szupi games! -
#436 Na szép kis bug volt nekem is.
ISTEN A VÉGE főleg ez a sor : TO BE CONTINUED
Hát én várom szeretettel. -
#435 A nagy büdös azt egyszerű miután megvan ami a videoban van kis bejátszás jön és az a genya szép lassan emelkedik felfele én nem tudok semmit fáltani és mindig meghalok.
Na itt mit kéne csinálni erre nincs valami video? -
#434 LOL ennyire egyszerű lett volna ezzel szopok 3 napja ha nem több.
Tudtam hogy az a gömb lesz a ludas de hogy ez lett volna a megoldás nem is sejtettem.
KÖSZ!!!!!!!!!! -
Nwis86 #433 ezt+ csinálod 3x és sajnos vége a játéknak
nekem vami bug miatt néha megszakad a videó és előröl kezdi a pályát pedig érdemes végignézni és utána még :) -
#432 Én nem tudom de ha őt kinyirod végérvényesen vége a gamenke vagy nem?
Én sem tudtam megölni eddig :( -
powerdozer #431 Hali!
Help!
Nagyon pozitív hogy a készítők listája után még folytatódig a games!
De sajna nem bírok a rokonnal, valami ötlet hogyan lehet vele végezni?
-
#430 Wazeg már azthittem végigvittem jött a készítők névsora azt fojtatodik a game. :D -
#429 Az nagyon sok minél előbb végig akarom vinni hogy le tudjam törölni mert nincs helyem.De hát akkor még sokat kel várnom a törlésre :( -
nele #428 nem tom nem játszottam végig.... és most nem is tom me nem indul... DE még minimum tripla ennyi -
#427 És innen sok van még a game végéig? -
nele #426 a barakkát pedig úgy kell kinyirni hogy lökéssel lelökdösöd párszor,majd közelharcba ütögeted, majd lelököd, és a gépen amin áll azt kell szétlőni 3x és akkor lesz vége -
nele #425 hogy megy simán... v.ki küldjön v.mit me én kiirtam és letöröltem a gépről....
v.ki ha tud v.mivel segítsen!!! please!! -
#424 Ezt nem hiszem el.
Bassza meg ez a Barrakka geci lény hogy a büdösbe kell kinyirni már 4 orája egyfolytában lövöm de semmi már minden tudásom a maxon van ennél a lénynél de nem hal meg?!
Valaki aki végitolta mondja már meg hogy kell kinyirni ezt a szarzsákot mert mingyárt idegbeteg leszek!!! -
#423 a virtual-cd-hide megy símán ! -
nele #422 mosmá sehogyse fog elindulni??? -
#421 Nincs crack isoba kelett volna hagynod vagy ugy kiirni mostmár mindegy. -
nele #420 hy! tudna v.ki segíteni.. kiirtam dvd-re a game-t de úgy nem indul azt irja hogy nem ez az erederti cd-je.... v.ki tudna küldeni 1 crack-et,vagy no-cd cracket...
Please help!!! [email protected] -
Tocika #419 Szevasztok!
Tudna nekem segíteni valaki ?
Van itt egy nagy gorilla vagy nem tom mi! És nem tudom kinyirni!
Tud nekem ebben valaki segíteni ?
-
#418 Hogy kell kinyirni ezt a Baraka lényt??
Vele szopok 2 napja :( -
#417 Ati 5.9 driver