576
Advent Rising
  • Evin
    gamecopyworld
  • Agy Halott #455
    sziasztok! ez a fórum is kihalt? tom sokszor le lett írva de nekem crack nélkül nem megy. vki segítene? thx
  • Agy Halott #454
    sziasztok! ez a fórum is kihalt? tom sokszor le lett írva de nekem crack nélkül nem megy. vki segítene? thx
  • MerlinW
    én verekedtem vele, oszt mikor begyújtja a jetpackját:) megütöd majd lelököd. Ekkor visszaszaladsz az ajtóhoz, mert ő egy repülőalkalmatossággal próbál téged hidegre tenni. Azt lelövöd mondjuk rakétával. 3-4-5x megcsinálod ezt a sorozatot és vége.
  • sorrow

Segítsetek

hogy kell kinyírni a fejvadászt, a felye tüskés farka van amivel néha megfog és földhöz vág.
    Néha egy szörfdeszkához hasonló repülőn állva támad.
    A fegyverek hatástalanok akárcsak a gránát. az erőim 1 vagy 2-es szinten vannak megse kottyannak neki ,
    levettem a gémet "könnyűre" de a szemét még csak nem is sebződik.
  • MerlinW
    Mikor leesik a "labdáktól" a tárgymozgatás képességgel dobj rá egy sziklát ami az esésekor leesik eléd. 3x megcsinálod és annyi neki.
  • HerrWut
    Sziasztok! elakadtam at utolsó főellenségnél. hogy kell megölni? Már profi módom dobálom vissza neki a labdát de nem akar meghalni. Ilyenkor leül meditál, nem tok rá támadni, mert energia pajzsa van. Segítsetek! Köszi!
  • MerlinW
    #403 -as hozzászólás
  • MerlinW
    No, végigjátszottam. Szerintem fantasztikus volt. A játékmenet amolyan jopofa nem unalmas shoot'em up, félelmetes zenével, nagyon jó sztorival, érzésekkel.

Kicsit komorabb lettek volna a karakterek kidolgozása, talán jobban átjött volna az a világvége hangulat amiről szólt a történet, de így sem volt rosz, a zene megoldotta nagyjából a helyzetet:)

Én speciel a bonyolultabb/komolyabb játékokat szeretem, de ez teljesen magával ragadott. Kb mint a Fahrenheit, ez is egy interaktiv film.

Varom a folytatást, ill a kérdéseket:)
  • mega55
    Helló. Nekem az a problémám, hogy mikor fel akarom telepíteni az Advent Rising-ot(gépről) ezt írja ki:

No Label

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2407 MHz with 510MB RAM
    Video: 2407 MHz with 510MB RAM

Failed reading source file: G:\textures\humancharacters_tx.utx (A művelet sikeresen befejeződött.)

The source media may be bad. If installing from a CD, try cleaning the CD to remove any dirt, check your CD drive, and try again.

Kiírtam dvd-re is de úgy se működöt.A gépem: P4 2,4 GHz, 512 MB Ram, Geforce 6600-as videokártyával.
    Ui.: most a legújabb Nvidia driver van fent a 78.05-ös( egy kicsit régebbi driverrel se működött). A fájl nem lehet hibás, mert havernak odaadtam és neki ment.
  • grebber
    Elősször is el kell érned bizonyos szintet.
    Escapet nyomsz game alatt és ott a menűben ERŐK-re viszed leirja hogy hánya szint kell.Ha elérted akkor csak 1-es vagy 2-es gomb és átvált rá.
  • Kouta
    Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogyan lehet előhozni mondjuk a buborék pajzsot vagy az időlassítást vagy azt a nagy fáklya valamit?
  • nele
    www.gamecopyworld.com--IN MÁR NÉZTEM ÉS NEM TALÁLTAM AZÉRT KÉRDEZEM :( DE LEHET HOGY CSAK NEM JÓL NÉZTEM,,, HA V.KI MEGTALÁLJA SZOLJON.PLEASE!!!!
  • rorr
    este van már: művelődni müvelőni helyett...
  • rorr
    csak rosszul írni tudni folytatást=fojtatásnak!!!
    De majd belejönni ,tanulni,müvelőni , esetleg öregedni...
  • MerlinW
    www.gamecopyworld.com

és ne írj nagy betükkel...
  • nele
    NEM TUD V.KI VALAMI VIRTUAL CD-T VAGY V.MIT A SIMS 2HÖZ IS VOLT ILYEN 2MB-S ÉS MENT EREDETIBE... OLYAT NEM TUD V.KI AZ ADVENT RISINGHEZ????? PLEASE HELP!!!
  • grebber
    Bukás lett :( ? Pedig szerintem egyátalán nem rossz.
  • Nwis86
    én is várom csak az a apró gond van hogy pár hete olvastam hogy nagy bukás lett a játék és a csőd szélén vannak szóval lehet nem lesz fojtatás. pedig nekem idáig év játéka
  • powerdozer
    Részemről is kösz! Szenvedek én is már pár napja, de lehet hogy jobb is így, mert szupi games!
  • grebber
    Na szép kis bug volt nekem is.

ISTEN A VÉGE főleg ez a sor : TO BE CONTINUED

Hát én várom szeretettel.
  • grebber
    A nagy büdös azt egyszerű miután megvan ami a videoban van kis bejátszás jön és az a genya szép lassan emelkedik felfele én nem tudok semmit fáltani és mindig meghalok.
    Na itt mit kéne csinálni erre nincs valami video?
  • grebber
    LOL ennyire egyszerű lett volna ezzel szopok 3 napja ha nem több.
    Tudtam hogy az a gömb lesz a ludas de hogy ez lett volna a megoldás nem is sejtettem.

KÖSZ!!!!!!!!!!
  • Nwis86
    ezt+ csinálod 3x és sajnos vége a játéknak
    nekem vami bug miatt néha megszakad a videó és előröl kezdi a pályát pedig érdemes végignézni és utána még :)
  • grebber
    Én nem tudom de ha őt kinyirod végérvényesen vége a gamenke vagy nem?
    Én sem tudtam megölni eddig :(
  • powerdozer
    Hali!
    Help!
    Nagyon pozitív hogy a készítők listája után még folytatódig a games!
    De sajna nem bírok a rokonnal, valami ötlet hogyan lehet vele végezni?
  • grebber
    Wazeg már azthittem végigvittem jött a készítők névsora azt fojtatodik a game. :D
  • grebber
    Az nagyon sok minél előbb végig akarom vinni hogy le tudjam törölni mert nincs helyem.De hát akkor még sokat kel várnom a törlésre :(
  • nele
    nem tom nem játszottam végig.... és most nem is tom me nem indul... DE még minimum tripla ennyi
  • grebber
    És innen sok van még a game végéig?
  • nele
    a barakkát pedig úgy kell kinyirni hogy lökéssel lelökdösöd párszor,majd közelharcba ütögeted, majd lelököd, és a gépen amin áll azt kell szétlőni 3x és akkor lesz vége
  • nele
    hogy megy simán... v.ki küldjön v.mit me én kiirtam és letöröltem a gépről....
    v.ki ha tud v.mivel segítsen!!! please!!
  • grebber
    Ezt nem hiszem el.
    Bassza meg ez a Barrakka geci lény hogy a büdösbe kell kinyirni már 4 orája egyfolytában lövöm de semmi már minden tudásom a maxon van ennél a lénynél de nem hal meg?!
    Valaki aki végitolta mondja már meg hogy kell kinyirni ezt a szarzsákot mert mingyárt idegbeteg leszek!!!
  • maffia79
    a virtual-cd-hide megy símán !
  • nele
    mosmá sehogyse fog elindulni???
  • grebber
    Nincs crack isoba kelett volna hagynod vagy ugy kiirni mostmár mindegy.
  • nele
    hy! tudna v.ki segíteni.. kiirtam dvd-re a game-t de úgy nem indul azt irja hogy nem ez az erederti cd-je.... v.ki tudna küldeni 1 crack-et,vagy no-cd cracket...
    Please help!!! [email protected]
  • Tocika
    Szevasztok!
    Tudna nekem segíteni valaki ?
    Van itt egy nagy gorilla vagy nem tom mi! És nem tudom kinyirni!
    Tud nekem ebben valaki segíteni ?
  • grebber
    Hogy kell kinyirni ezt a Baraka lényt??
    Vele szopok 2 napja :(
  • Mustang2005
    Ati 5.9 driver