Advent Rising

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agy Halott
Ejnye...van crack es nem linkelitek be? Valaki tegye be a linket a fajlhoz!
halli hogyan kell legyözni a kinkong szerüséget??????? léci ha valaki dudja irjon be kösz elöre is!!!!!!!kinkong leirása: sok szem 3-szor negyob nálam egy csarnokban harcolunk és ott van a szöke hajü lány is.mégecor elöre is köszönöm ha valaki tudja!!!!!!!!
halli hogyan kell legyözni a kinkong szerüséget??????? léci ha valaki dudja ijon be kösz elöre is!!!!!!!kinkong leirása: sok szem 3-szor negyob nálam egy csarnokban harcolunk és ott van a szöke hajü lány is.mégecor elöre is köszönöm ha valaki tudja!!!!!!!!
grebber
Persze elvileg kel neki müködni.

Next PC upgrade: 2022

kilyking
Crackkel menni fog ha ki van írva a játék?

!!!HALA MADRID!!!

az elsõ pályán mit kell csinálni???
(a kép elkezd menni oszt alig lehet irányítani a hajót
engem érdekelne, hogy lehet kinyírni ezt a kõdobálló szarkupacot!
köszi!

rosemberg
azt a repülõ alkalmatosságot kell kilõni egy párszor alóla aztán kitartóan lökéshullámokkal adagolnina meg egy kis közelharc is belefér

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

rosemberg
Akkor mond el nekem is mert én még nem jöttem rá és fél óra lövöldözés után uncsi kezd lenni.<#nemtudom>

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

bon
Kérés tárgytalan rájöttem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Segíség kellene elakadtam a játékban. Egy hatalmas szörnyet kellen megölni de nem tudom milyen módon. Egy kör alakú barlanga rohangászok elõlle, õ meg idõnkjént sziklákat hajigál felém. Köszi a segítséget.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

rosemberg
van crack a játékhoz és nem kell semmi progi<#worship>

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

Agy Halott
Koszi MerlinW és Grebber
MerlinW

[merlinw.org]

kilyking
az a baj hogy kiírtam és letöröltema a képfilet és most nem megy!!!

!!!HALA MADRID!!!

kilyking
Valaki csináljon nekem egy mini képfilét nagyon kéne!!!

!!!HALA MADRID!!!

MerlinW
az is, jaja

[merlinw.org]

grebber
Vagy a Vidtual CD hide progi is jó.

MerlinW
SR7.stop nevu progit keress gamecopyworld-ön, azt letöltötd, elinditod, hide gombra kattintasz, oszt inditod a játékot

[merlinw.org]

Agy Halott
Érdekes, hogy ezt a címet adtad, pont ott néztem énis, van is vmi, csak nem lehet letölteni semmit a játékhoz, amitõl mûködne.<-- itt van, de csak cheat-et ad. Lehetne pontosabban leírni, ha megkérlek, hogy hol van? Esetleg más?
Evin
gamecopyworld

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Agy Halott
sziasztok! ez a fórum is kihalt? tom sokszor le lett írva de nekem crack nélkül nem megy. vki segítene? thx
Agy Halott
sziasztok! ez a fórum is kihalt? tom sokszor le lett írva de nekem crack nélkül nem megy. vki segítene? thx
MerlinW
én verekedtem vele, oszt mikor begyújtja a jetpackját😊 megütöd majd lelököd. Ekkor visszaszaladsz az ajtóhoz, mert õ egy repülõalkalmatossággal próbál téged hidegre tenni. Azt lelövöd mondjuk rakétával. 3-4-5x megcsinálod ezt a sorozatot és vége.

[merlinw.org]

Segítsetek

hogy kell kinyírni a fejvadászt, a felye tüskés farka van amivel néha megfog és földhöz vág.
Néha egy szörfdeszkához hasonló repülõn állva támad.
A fegyverek hatástalanok akárcsak a gránát. az erõim 1 vagy 2-es szinten vannak megse kottyannak neki ,
levettem a gémet "könnyûre" de a szemét még csak nem is sebzõdik.

MerlinW
Mikor leesik a "labdáktól" a tárgymozgatás képességgel dobj rá egy sziklát ami az esésekor leesik eléd. 3x megcsinálod és annyi neki.

[merlinw.org]

Sziasztok! elakadtam at utolsó fõellenségnél. hogy kell megölni? Már profi módom dobálom vissza neki a labdát de nem akar meghalni. Ilyenkor leül meditál, nem tok rá támadni, mert energia pajzsa van. Segítsetek! Köszi!
MerlinW
#403 -as hozzászólás

[merlinw.org]

MerlinW
No, végigjátszottam. Szerintem fantasztikus volt. A játékmenet amolyan jopofa nem unalmas shoot'em up, félelmetes zenével, nagyon jó sztorival, érzésekkel.

Kicsit komorabb lettek volna a karakterek kidolgozása, talán jobban átjött volna az a világvége hangulat amirõl szólt a történet, de így sem volt rosz, a zene megoldotta nagyjából a helyzetet😊

Én speciel a bonyolultabb/komolyabb játékokat szeretem, de ez teljesen magával ragadott. Kb mint a Fahrenheit, ez is egy interaktiv film.

Varom a folytatást, ill a kérdéseket😊

[merlinw.org]

Helló. Nekem az a problémám, hogy mikor fel akarom telepíteni az Advent Rising-ot(géprõl) ezt írja ki:

No Label

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2407 MHz with 510MB RAM
Video: 2407 MHz with 510MB RAM

Failed reading source file: G:\textures\humancharacters_tx.utx (A mûvelet sikeresen befejezõdött.)

The source media may be bad. If installing from a CD, try cleaning the CD to remove any dirt, check your CD drive, and try again.

Kiírtam dvd-re is de úgy se mûködöt.A gépem: P4 2,4 GHz, 512 MB Ram, Geforce 6600-as videokártyával.
Ui.: most a legújabb Nvidia driver van fent a 78.05-ös( egy kicsit régebbi driverrel se mûködött). A fájl nem lehet hibás, mert havernak odaadtam és neki ment.
grebber
Elõsször is el kell érned bizonyos szintet.
Escapet nyomsz game alatt és ott a menûben ERÕK-re viszed leirja hogy hánya szint kell.Ha elérted akkor csak 1-es vagy 2-es gomb és átvált rá.

Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogyan lehet elõhozni mondjuk a buborék pajzsot vagy az idõlassítást vagy azt a nagy fáklya valamit?
www.gamecopyworld.com--IN MÁR NÉZTEM ÉS NEM TALÁLTAM AZÉRT KÉRDEZEM 😞 DE LEHET HOGY CSAK NEM JÓL NÉZTEM,,, HA V.KI MEGTALÁLJA SZOLJON.PLEASE!!!!
rorr
este van már: mûvelõdni müvelõni helyett...

rorr
csak rosszul írni tudni folytatást=fojtatásnak!!!
De majd belejönni ,tanulni,müvelõni , esetleg öregedni...

MerlinW
www.gamecopyworld.com

és ne írj nagy betükkel...

[merlinw.org]

NEM TUD V.KI VALAMI VIRTUAL CD-T VAGY V.MIT A SIMS 2HÖZ IS VOLT ILYEN 2MB-S ÉS MENT EREDETIBE... OLYAT NEM TUD V.KI AZ ADVENT RISINGHEZ????? PLEASE HELP!!!
grebber
Bukás lett 😞 ? Pedig szerintem egyátalán nem rossz.

én is várom csak az a apró gond van hogy pár hete olvastam hogy nagy bukás lett a játék és a csõd szélén vannak szóval lehet nem lesz fojtatás. pedig nekem idáig év játéka

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Részemrõl is kösz! Szenvedek én is már pár napja, de lehet hogy jobb is így, mert szupi games!

grebber
Na szép kis bug volt nekem is.

ISTEN A VÉGE fõleg ez a sor : TO BE CONTINUED

Hát én várom szeretettel.

grebber
A nagy büdös azt egyszerû miután megvan ami a videoban van kis bejátszás jön és az a genya szép lassan emelkedik felfele én nem tudok semmit fáltani és mindig meghalok.
Na itt mit kéne csinálni erre nincs valami video?

grebber
LOL ennyire egyszerû lett volna ezzel szopok 3 napja ha nem több.
Tudtam hogy az a gömb lesz a ludas de hogy ez lett volna a megoldás nem is sejtettem.

KÖSZ!!!!!!!!!!

ezt+ csinálod 3x és sajnos vége a játéknak
nekem vami bug miatt néha megszakad a videó és elõröl kezdi a pályát pedig érdemes végignézni és utána még 😊

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

grebber
Én nem tudom de ha õt kinyirod végérvényesen vége a gamenke vagy nem?
Én sem tudtam megölni eddig 😞

Hali!
Help!
Nagyon pozitív hogy a készítõk listája után még folytatódig a games!
De sajna nem bírok a rokonnal, valami ötlet hogyan lehet vele végezni?

grebber
Wazeg már azthittem végigvittem jött a készítõk névsora azt fojtatodik a game. 😄

grebber
Az nagyon sok minél elõbb végig akarom vinni hogy le tudjam törölni mert nincs helyem.De hát akkor még sokat kel várnom a törlésre 😞

nem tom nem játszottam végig.... és most nem is tom me nem indul... DE még minimum tripla ennyi
grebber
És innen sok van még a game végéig?