576
Advent Rising
  • csincsi
    a wanadoo.atw.hu van fent valami két cédés advent rising letöltötem és felraktam de nem vetem észre semi változást meglehet hogy roszul raktam fel ert ehez nem igen értek
  • grebber
    Sehol mivel nincs róla hír hogy lesz-e egyátalán.
  • csincsi
    kössz folytatását holl lehet letölteni?
  • grebber
    Te nem tudsz olvasni??
    Nem sok ez a párszáz hozzászolás ha nagyon érdekelne már rég megtaláltad volna a válasz ugynis le van irva.

Amit dob feléd gömböt, el kell kapni és vissza kell baszni rá.

• csincsi
  • csincsi
    avégén a szelemet hogy kel legyözni???????????????????????????????????????????????????????
  • rosemberg
  • rosemberg
    a king kong szerüséget úgy kell megölni hogy amikor dobbant és egy bazinagy kötömböt vesz fel amit hozzád akar vágni te a levitálós képeségeddel megfogod a követ és hozzádobod lehet hogy elsőre nem tudod elkapni de azt próbálgasd 3xhozzávágod akkor kimúlik.
  • csincsi
    KODOT VALEKI TUD AZ ADVENT RISINGEH
  • csincsi
    isotec azt a fejvadász ugy kell meölni hogy ménél töpször uljön fel a repulöjére körubelul 3szor
  • nfstuning
    Nekem sajna fehérek és nagyon csúnyák a textúrk:(

Mit tudnék csinálni???
  • isotec
    Hi. Tudna valaki cheatet mondani, mert már nagyon unom hogy nem tudom kinyirni azt a sokfarkú némbert, amelyik időnként a "légi szörfdeszkájáról" tüzel rám. Különben törlöm le, pedig tetszik a játék. Köszike
  • csincsi
    tényleg le van irva köszi kdokat nem tudc?
  • grebber
    Lol senkise jutott el mindeki végigvittem már.Én speciel nem emlékszem hogy nyirtam már ki de itt valahol le van irva tuti.
  • csincsi
    AKOR MÁST KÉRDEK KODOKAT VALAKI?????????????
  • csincsi
    seki sem jutot el a szörnyig a valaki tudja hogya kell legyözni a kinkongo LÉCIVES IRJAO
  • Agy Halott #480
    koszi
  • csincsi
    senki sem tudja?????????????????
  • csincsi
    léci valaki mondja meg hogyan kéll a kinkongnál továbjutni
  • grebber
    gameburnworld.com-on biztos fenntvan.
  • Agy Halott #476
    Ejnye...van crack es nem linkelitek be? Valaki tegye be a linket a fajlhoz!
  • csincsi
    halli hogyan kell legyözni a kinkong szerüséget??????? léci ha valaki dudja irjon be kösz elöre is!!!!!!!kinkong leirása: sok szem 3-szor negyob nálam egy csarnokban harcolunk és ott van a szöke hajü lány is.mégecor elöre is köszönöm ha valaki tudja!!!!!!!!
  • csincsi
    halli hogyan kell legyözni a kinkong szerüséget??????? léci ha valaki dudja ijon be kösz elöre is!!!!!!!kinkong leirása: sok szem 3-szor negyob nálam egy csarnokban harcolunk és ott van a szöke hajü lány is.mégecor elöre is köszönöm ha valaki tudja!!!!!!!!
  • grebber
    Persze elvileg kel neki müködni.
  • kilyking
    Crackkel menni fog ha ki van írva a játék?
  • evil 007
    az első pályán mit kell csinálni???
    (a kép elkezd menni oszt alig lehet irányítani a hajót
  • o.san
    engem érdekelne, hogy lehet kinyírni ezt a kődobálló szarkupacot!
    köszi!
  • rosemberg
    azt a repülő alkalmatosságot kell kilőni egy párszor alóla aztán kitartóan lökéshullámokkal adagolnina meg egy kis közelharc is belefér
  • rosemberg
    Akkor mond el nekem is mert én még nem jöttem rá és fél óra lövöldözés után uncsi kezd lenni.
  • bon
    Kérés tárgytalan rájöttem.
  • bon
    Segíség kellene elakadtam a játékban. Egy hatalmas szörnyet kellen megölni de nem tudom milyen módon. Egy kör alakú barlanga rohangászok előlle, ő meg időnkjént sziklákat hajigál felém. Köszi a segítséget.
  • rosemberg
    van crack a játékhoz és nem kell semmi progi
  • Agy Halott #464
    Koszi MerlinW és Grebber
  • MerlinW
  • kilyking
    az a baj hogy kiírtam és letöröltema a képfilet és most nem megy!!!
  • kilyking
    Valaki csináljon nekem egy mini képfilét nagyon kéne!!!

• MerlinW
    az is, jaja
  • grebber
    Vagy a Vidtual CD hide progi is jó.
  • MerlinW
    SR7.stop nevu progit keress gamecopyworld-ön, azt letöltötd, elinditod, hide gombra kattintasz, oszt inditod a játékot
  • Agy Halott #457
    Érdekes, hogy ezt a címet adtad, pont ott néztem énis, van is vmi, csak nem lehet letölteni semmit a játékhoz, amitől működne.<-- itt van, de csak cheat-et ad. Lehetne pontosabban leírni, ha megkérlek, hogy hol van? Esetleg más?