Advent Rising
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(a kép elkezd menni oszt alig lehet irányítani a hajót
köszi!
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Segítsetek
hogy kell kinyírni a fejvadászt, a felye tüskés farka van amivel néha megfog és földhöz vág.
Néha egy szörfdeszkához hasonló repülõn állva támad.
A fegyverek hatástalanok akárcsak a gránát. az erõim 1 vagy 2-es szinten vannak megse kottyannak neki ,
levettem a gémet "könnyûre" de a szemét még csak nem is sebzõdik.
[merlinw.org]
Kicsit komorabb lettek volna a karakterek kidolgozása, talán jobban átjött volna az a világvége hangulat amirõl szólt a történet, de így sem volt rosz, a zene megoldotta nagyjából a helyzetet😊
Én speciel a bonyolultabb/komolyabb játékokat szeretem, de ez teljesen magával ragadott. Kb mint a Fahrenheit, ez is egy interaktiv film.
Varom a folytatást, ill a kérdéseket😊
[merlinw.org]
No Label
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2407 MHz with 510MB RAM
Video: 2407 MHz with 510MB RAM
Failed reading source file: G:\textures\humancharacters_tx.utx (A mûvelet sikeresen befejezõdött.)
The source media may be bad. If installing from a CD, try cleaning the CD to remove any dirt, check your CD drive, and try again.
Kiírtam dvd-re is de úgy se mûködöt.A gépem: P4 2,4 GHz, 512 MB Ram, Geforce 6600-as videokártyával.
Ui.: most a legújabb Nvidia driver van fent a 78.05-ös( egy kicsit régebbi driverrel se mûködött). A fájl nem lehet hibás, mert havernak odaadtam és neki ment.
Escapet nyomsz game alatt és ott a menûben ERÕK-re viszed leirja hogy hánya szint kell.Ha elérted akkor csak 1-es vagy 2-es gomb és átvált rá.
Next PC upgrade: 2022
De majd belejönni ,tanulni,müvelõni , esetleg öregedni...
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
ISTEN A VÉGE fõleg ez a sor : TO BE CONTINUED
Hát én várom szeretettel.
Na itt mit kéne csinálni erre nincs valami video?
Tudtam hogy az a gömb lesz a ludas de hogy ez lett volna a megoldás nem is sejtettem.
KÖSZ!!!!!!!!!!
nekem vami bug miatt néha megszakad a videó és elõröl kezdi a pályát pedig érdemes végignézni és utána még 😊
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Én sem tudtam megölni eddig 😞
Help!
Nagyon pozitív hogy a készítõk listája után még folytatódig a games!
De sajna nem bírok a rokonnal, valami ötlet hogyan lehet vele végezni?