576
Advent Rising
-
csincsi #496 a wanadoo.atw.hu van fent valami két cédés advent rising letöltötem és felraktam de nem vetem észre semi változást meglehet hogy roszul raktam fel ert ehez nem igen értek -
#495 Sehol mivel nincs róla hír hogy lesz-e egyátalán. -
csincsi #494 kössz folytatását holl lehet letölteni? -
#493 Te nem tudsz olvasni??
Nem sok ez a párszáz hozzászolás ha nagyon érdekelne már rég megtaláltad volna a válasz ugynis le van irva.
Amit dob feléd gömböt, el kell kapni és vissza kell baszni rá.
-
csincsi #492 -
csincsi #491 avégén a szelemet hogy kel legyözni??????????????????????????????????????????????????????? -
#490 #469 -
#489 a king kong szerüséget úgy kell megölni hogy amikor dobbant és egy bazinagy kötömböt vesz fel amit hozzád akar vágni te a levitálós képeségeddel megfogod a követ és hozzádobod lehet hogy elsőre nem tudod elkapni de azt próbálgasd 3xhozzávágod akkor kimúlik. -
csincsi #488 KODOT VALEKI TUD AZ ADVENT RISINGEH -
csincsi #487 isotec azt a fejvadász ugy kell meölni hogy ménél töpször uljön fel a repulöjére körubelul 3szor -
#486 Nekem sajna fehérek és nagyon csúnyák a textúrk:(
Mit tudnék csinálni??? -
isotec #485 Hi. Tudna valaki cheatet mondani, mert már nagyon unom hogy nem tudom kinyirni azt a sokfarkú némbert, amelyik időnként a "légi szörfdeszkájáról" tüzel rám. Különben törlöm le, pedig tetszik a játék. Köszike -
csincsi #484 tényleg le van irva köszi kdokat nem tudc? -
#483 Lol senkise jutott el mindeki végigvittem már.Én speciel nem emlékszem hogy nyirtam már ki de itt valahol le van irva tuti. -
csincsi #482 AKOR MÁST KÉRDEK KODOKAT VALAKI?????????????
-
csincsi #481 seki sem jutot el a szörnyig a valaki tudja hogya kell legyözni a kinkongo LÉCIVES IRJAO -
#480 koszi -
csincsi #479 senki sem tudja?????????????????
-
csincsi #478 léci valaki mondja meg hogyan kéll a kinkongnál továbjutni
-
#477 gameburnworld.com-on biztos fenntvan. -
#476 Ejnye...van crack es nem linkelitek be? Valaki tegye be a linket a fajlhoz! -
csincsi #475 halli hogyan kell legyözni a kinkong szerüséget??????? léci ha valaki dudja irjon be kösz elöre is!!!!!!!kinkong leirása: sok szem 3-szor negyob nálam egy csarnokban harcolunk és ott van a szöke hajü lány is.mégecor elöre is köszönöm ha valaki tudja!!!!!!!! -
csincsi #474 halli hogyan kell legyözni a kinkong szerüséget??????? léci ha valaki dudja ijon be kösz elöre is!!!!!!!kinkong leirása: sok szem 3-szor negyob nálam egy csarnokban harcolunk és ott van a szöke hajü lány is.mégecor elöre is köszönöm ha valaki tudja!!!!!!!! -
#473 Persze elvileg kel neki müködni. -
#472 Crackkel menni fog ha ki van írva a játék? -
evil 007 #471 az első pályán mit kell csinálni???
(a kép elkezd menni oszt alig lehet irányítani a hajót -
o.san #470 engem érdekelne, hogy lehet kinyírni ezt a kődobálló szarkupacot!
köszi! -
#469 azt a repülő alkalmatosságot kell kilőni egy párszor alóla aztán kitartóan lökéshullámokkal adagolnina meg egy kis közelharc is belefér
-
#468 Akkor mond el nekem is mert én még nem jöttem rá és fél óra lövöldözés után uncsi kezd lenni. -
#467 Kérés tárgytalan rájöttem. -
#466 Segíség kellene elakadtam a játékban. Egy hatalmas szörnyet kellen megölni de nem tudom milyen módon. Egy kör alakú barlanga rohangászok előlle, ő meg időnkjént sziklákat hajigál felém. Köszi a segítséget. -
#465 van crack a játékhoz és nem kell semmi progi -
#464 Koszi MerlinW és Grebber -
#463 #403 -
#462 az a baj hogy kiírtam és letöröltema a képfilet és most nem megy!!!
-
#461 Valaki csináljon nekem egy mini képfilét nagyon kéne!!!
-
#460 az is, jaja -
#459 Vagy a Vidtual CD hide progi is jó. -
#458 SR7.stop nevu progit keress gamecopyworld-ön, azt letöltötd, elinditod, hide gombra kattintasz, oszt inditod a játékot -
#457 Érdekes, hogy ezt a címet adtad, pont ott néztem énis, van is vmi, csak nem lehet letölteni semmit a játékhoz, amitől működne.<-- itt van, de csak cheat-et ad. Lehetne pontosabban leírni, ha megkérlek, hogy hol van? Esetleg más?