576
Advent Rising
  • Vaxi
    de olyan kurvagyorsan rohan, hogy élvezhetetlen.
  • csgj
    gyorsan mozog, elvégre elég nagy lábakon élnek a szereplők :D (a nagy lábak a game faxa style-ának eredményei) Nem lehet annál lassabban menni... És toljad csak a gamet rendesen, mert nagyon jó! Ja, és még bullet time is van benne (habár nem olyan cool, mint a Max Payne-ben, de nekem bejött) Asszem újra fel is teszem majd holnap :D Manapság már úgyis csak atomgépigényes játékok jönnek ki (minimum sm 3.0-át követelve, ami az én karimon nincsen)
  • Vaxi
    Hali!
    Amikor belépek a game-be a kari elkezd 10.000-rel rohanni, irányítás grafika minden jó, csak élvezhetetlen a sebesség miatt.
    mitől lehet ez?
  • Lerstal
    Ok, köszi!

Szerintem is nagyon jó gameee... mediumon kedztem, még hardon végignyomom azt majd funnolgatok easy-n :D de má várom ujra :) Legjobb game!!

Na byeee
  • csgj
    kéne lennie, de sztem nem volt akkora sikere :( Írták is, hogy trilógai, meg hát a befejezése is azt sugallta... Nagyon jó története volt, imádtam ezt a gamet :)
  • 6600GT
    hello! igen vége sajnos,vájuk a folytatást......ha lessz!
  • Lerstal
    Hellosztok!!

Én is nyomom az AR-t és lenne egy kérdésem.
    A játék legeslegnagyobb főellensége a "szerelmed" , ilyen repülö sok lábu, templomban lévő hatalmas nő? mer azt most nyirtam ki és utána meghaltam a havas résznél és oda jött egy szörny és mondta hogy: gyere velem ember még nagyon sok dolgunk van , vagy ilyesmit és visszadobott a menübe..
    szal vége a játéknak????????????????????
  • ricsa008
    mi a játék hardwer igénye?
  • gregtom6
    Hy!!ezt a játékot az év játékává lehetne választani,annyira jó:)
    A vicc az egészben,h én még csak videókat és zenéket láttamXDXDXDDe azok tetszettek.Már csak azt nemtom,h megvegyem egy ezresért,vagy letöltsem(46Xfél óra=23 óra kb mire leszedem)kár,h nincs demója.
    Miket adtak ki ehhez a játékhoz?Már láttam egy képregényt is(hivatalos)
    Advent Rising:Rock the planet
  • destroyer91
    Hello mikor vége a játéknak és ujbol elkezdödik hoszsu hajjal akkor van az a föellenség öt hogyan kell legyözni?
  • Gideon Wieth
    :D ma vittem végig 100 adszor :) nekem ez a favorite game:) nem tudjátok mi az easter egg ? valahogy olvastam hogy ilyen is van...
    Szerintem a játék a zenék és a videók miatt kurva jó és a story is fantasztikus... a GRAFIKA meg pont ebbe illő... nekem nem biztos hogy bejött volna más grafikával... Mese szerű.. bár tény hogy egy picit lehetne szebb... de igenis szép :)
  • steweee
    télleg jó. most próbáltam. csak rá kell érezni. ha vkinek az elején rángat az űrhajója dokkolásnál kell neki gameburnword-ről 1.0-ás cdfixed exe
  • reaper4
    jól emlékszel :) én most toltam végig és a bugokat leszámítva nagyon bejött
  • LegionarR
    Nem azért van gondom vele, mert nem a legszebb game, hanem... nos nekem túl rövid, és nem elég változatos... Ez persze azt jelenti, hogy elsőre mikor végigvittem nagyon élveztem :)
  • Seth
    mert amior kába,akkor a követ is rá kell hajítani, ha jól emlékszem
  • ATX1
    Köszi
    Töbször is rádobtam azt amit irtál,de nemakar,elpatkolni,de azért mégegyszer
    nekifutok.

Köszi,mégegyszer.
  • grebber
    Hát pedig le van irva a megoldás!!!!

Amit dob feléd gömböt azt kell visszazuzni neki mert az nem szereti ezt megcsinálod 3x azt jó lesz neki :D
  • ATX1
    Szépnapokat
    Hogyan lehet kinyirni azt a nöszemélyt,aki a templomban van és követ dobál,meg valamilyen fekete karikákat?
    Visszafelé is olvastam,de lényeges megoldást nemtaláltam.
    Valamelyik azt irja hogy követ kel visszadobni,de nincs olyan kö a templomban
    amit rátudnánk dobni.
    Csak a nöt lehet kijelölni zöldszinre,de avval nemérek semmit.
    Ha valaki tud jobb és kézenfekvö választ,vagyis segitséget nyulytani
    szivessen venném?

Elöre is köszi.
  • ATX1
    Megoldva a menet
  • ATX1
    Szép estéket mindenkinek.
    Egy kérdésem van!hogylehet a városba eljutni? ha sziklák és tavak fognak körül
    autoval kéne eljutni oda,de nincs odavezetö ut.

Ha valaki tud megoldást elöre megköszöném.
  • MerlinW
    Kit érdekel a grafika, ha odaragaszt a monitor elé a hangulata, zenéje és a története? Szerintem utolsó dolog a graf a fent említettek mellett...:)
  • LegionarR
    Asszem egy kicsit elhamarkodtam. Tényleg jó game, nade nem ennyire... Csak nagyon magávalragadó de azért van jobb játékom is (meg szebb is), persze az Advent se randa, de szépnek se nevezném...
  • killer123
    Visszaolvastam megvan a válasz sorry a kérdésért:)
  • killer123
    Hali.

Akérdés!!
    Mindenkinek 16:9-ben jelenik meg a kép??????
    Azt hittem hogy az eleje ilyen de már csomot nyomtam és még mindig ilyen.
    Az opciok között nincs ilyen beállitási lehetöség.
    Lehet az ati driver a gondja???
  • dinomano
    mi a gém minimum configja? Nalam HALo2 vezet mint legjobb gém...de advent full hasonlit ra, bizti jo...Nemhiaba, a jo gémek Xboxra jönnek... :-D
  • LegionarR
    Hubass*a meg... most játszottam végig a játékot és... kapja be az összes értelmes gyerek aki szerint ronda, nehezen irányítható, vacak, stb.. a játék! Régóta ez a legjobb game az életemben...

És erre meg nem lesz folytatás...
  • grebber
    Azért az a nemsemmi hogy van egy game tolod meg minden és nem vagy képes visszaolvasni legalább fél oldalt.

• LegionarR
    Nem hiszem el hogyha 1 órán belül nem segít valaki, akkor már hülyét kapsz. Ez nem chat, ha nem tudnád...
  • matkovec
    na ahogy nezem senkisem akar segiteni :-((
  • sovergin
    helo mindenkinek nekem is egy kis segítségre lenne szügségem, a fejvadászt hogy a fenében lehet kinyírni?
    előre is köszönöm a segítséget
  • matkovec
    sziasztok skacok nekem 1 kis segicsegre lenne szuksegem itt szenvedek 1 nagy gorillavol es nem es nem kinyuvasztani nemtudna valaki segiteni nekem? elore is koszike a 8 G pajan vagyok
  • Glpetyus

Mért van az,hogy ha rákapcsolom a torzitás (vagy mi) effektet,akkor mintha 640x480-ra visszaesne a felbontás ?

Egyébként jó a játék,az eleje nem tetszett,de egyre jobb .o
  • dinomano
    nah, kepekt lattam ebböl a gémböl, angyon szép, jonak néz ki..HALO-s motor hajtja? Nagyon a HALO-ra ill. HALo2re emlekeztet a graf...
  • MerlinW
    nem fog menni.. vagy csak lassan.
  • joe1980
    Szeva mindenki.valaki megirná nekem milyen videokártya és ram kell ehez a gémhez?
    a minimum konfig érdelne.(a gépem:Ati Radeon 9200 videokártya,Nvidia hangkártya,1.2 a proci,512 mram).thx a segitséget előre is.
  • csincsi
    bassszák megpedig nagy játék
  • MerlinW
    Akik meg nem boldogulnak...
    csítereknek: www.dlh.net , www.gamefaqs.com
  • MerlinW
    Anyagi csőd volt, így nem készül el a folytatása. Legalábbis ezt írták.
  • rosemberg
    Hogy,hogy alig lehet irányitani?Tök könnyű mit értsz az alatt hogy megy a kép?
  • evil 007
    471-re tud valaki megoldást?