Advent Rising

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
😄 ma vittem végig 100 adszor 😊 nekem ez a favorite game😊 nem tudjátok mi az easter egg ? valahogy olvastam hogy ilyen is van...
Szerintem a játék a zenék és a videók miatt kurva jó és a story is fantasztikus... a GRAFIKA meg pont ebbe illõ... nekem nem biztos hogy bejött volna más grafikával... Mese szerû.. bár tény hogy egy picit lehetne szebb... de igenis szép 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

télleg jó. most próbáltam. csak rá kell érezni. ha vkinek az elején rángat az ûrhajója dokkolásnál kell neki gameburnword-rõl 1.0-ás cdfixed exe

reaper4
jól emlékszel 😊 én most toltam végig és a bugokat leszámítva nagyon bejött <#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

LegionarR
Nem azért van gondom vele, mert nem a legszebb game, hanem... nos nekem túl rövid, és nem elég változatos... Ez persze azt jelenti, hogy elsõre mikor végigvittem nagyon élveztem 😊

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Seth
mert amior kába,akkor a követ is rá kell hajítani, ha jól emlékszem

PSN ID.: Beegabor

Köszi
Töbször is rádobtam azt amit irtál,de nemakar,elpatkolni,de azért mégegyszer
nekifutok.

Köszi,mégegyszer.
grebber
Hát pedig le van irva a megoldás!!!!

Amit dob feléd gömböt azt kell visszazuzni neki mert az nem szereti ezt megcsinálod 3x azt jó lesz neki 😄

Next PC upgrade: 2022

Szépnapokat
Hogyan lehet kinyirni azt a nöszemélyt,aki a templomban van és követ dobál,meg valamilyen fekete karikákat?
Visszafelé is olvastam,de lényeges megoldást nemtaláltam.
Valamelyik azt irja hogy követ kel visszadobni,de nincs olyan kö a templomban
amit rátudnánk dobni.
Csak a nöt lehet kijelölni zöldszinre,de avval nemérek semmit.
Ha valaki tud jobb és kézenfekvö választ,vagyis segitséget nyulytani
szivessen venném?

Elöre is köszi.
Megoldva a menet
Szép estéket mindenkinek.
Egy kérdésem van!hogylehet a városba eljutni? ha sziklák és tavak fognak körül
autoval kéne eljutni oda,de nincs odavezetö ut.

Ha valaki tud megoldást elöre megköszöném.
MerlinW
Kit érdekel a grafika, ha odaragaszt a monitor elé a hangulata, zenéje és a története? Szerintem utolsó dolog a graf a fent említettek mellett...😊

[merlinw.org]

LegionarR
Asszem egy kicsit elhamarkodtam. Tényleg jó game, nade nem ennyire... Csak nagyon magávalragadó de azért van jobb játékom is (meg szebb is), persze az Advent se randa, de szépnek se nevezném...

killer123
Visszaolvastam megvan a válasz sorry a kérdésért😊

Jó konfig.

killer123
Hali.

Akérdés!!
Mindenkinek 16:9-ben jelenik meg a kép??????
Azt hittem hogy az eleje ilyen de már csomot nyomtam és még mindig ilyen.
Az opciok között nincs ilyen beállitási lehetöség.
Lehet az ati driver a gondja???

Jó konfig.

dinomano
mi a gém minimum configja? Nalam HALo2 vezet mint legjobb gém...de advent full hasonlit ra, bizti jo...Nemhiaba, a jo gémek Xboxra jönnek... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

LegionarR
Hubass*a meg... most játszottam végig a játékot és... kapja be az összes értelmes gyerek aki szerint ronda, nehezen irányítható, vacak, stb.. a játék! Régóta ez a legjobb game az életemben...

És erre meg nem lesz folytatás...

grebber
Azért az a nemsemmi hogy van egy game tolod meg minden és nem vagy képes visszaolvasni legalább fél oldalt.

LegionarR
Nem hiszem el hogyha 1 órán belül nem segít valaki, akkor már hülyét kapsz. Ez nem chat, ha nem tudnád...

na ahogy nezem senkisem akar segiteni :-((
helo mindenkinek nekem is egy kis segítségre lenne szügségem, a fejvadászt hogy a fenében lehet kinyírni?
elõre is köszönöm a segítséget
sziasztok skacok nekem 1 kis segicsegre lenne szuksegem itt szenvedek 1 nagy gorillavol es nem es nem kinyuvasztani nemtudna valaki segiteni nekem? elore is koszike a 8 G pajan vagyok
Glpetyus

Mért van az,hogy ha rákapcsolom a torzitás (vagy mi) effektet,akkor mintha 640x480-ra visszaesne a felbontás ? <#confused>

Egyébként jó a játék,az eleje nem tetszett,de egyre jobb .o

dinomano
nah, kepekt lattam ebböl a gémböl, angyon szép, jonak néz ki..HALO-s motor hajtja? Nagyon a HALO-ra ill. HALo2re emlekeztet a graf...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

MerlinW
nem fog menni.. vagy csak lassan.

[merlinw.org]

Szeva mindenki.valaki megirná nekem milyen videokártya és ram kell ehez a gémhez?
a minimum konfig érdelne.(a gépem:Ati Radeon 9200 videokártya,Nvidia hangkártya,1.2 a proci,512 mram).thx a segitséget elõre is.
<#mf3>bassszák meg<#mf3><#mf3><#mf3>pedig nagy játék<#szomoru2><#szomoru2>
MerlinW
Akik meg nem boldogulnak...
csítereknek: www.dlh.net , www.gamefaqs.com

[merlinw.org]

MerlinW
Anyagi csõd volt, így nem készül el a folytatása. Legalábbis ezt írták.

[merlinw.org]

rosemberg
Hogy,hogy alig lehet irányitani?Tök könnyû mit értsz az alatt hogy megy a kép?

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

471-re tud valaki megoldást?
a wanadoo.atw.hu van fent valami két cédés advent rising letöltötem és felraktam de nem vetem észre semi változást meglehet hogy roszul raktam fel ert ehez nem igen értek<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
grebber
Sehol mivel nincs róla hír hogy lesz-e egyátalán.

kössz folytatását holl lehet letölteni?
grebber
Te nem tudsz olvasni??
Nem sok ez a párszáz hozzászolás ha nagyon érdekelne már rég megtaláltad volna a válasz ugynis le van irva.

Amit dob feléd gömböt, el kell kapni és vissza kell baszni rá.

<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#confused><#gun><#violent><#duhos2>
avégén a szelemet hogy kel legyözni???????????????????????????????????????????????????????
rosemberg

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

rosemberg
a king kong szerüséget úgy kell megölni hogy amikor dobbant és egy bazinagy kötömböt vesz fel amit hozzád akar vágni te a levitálós képeségeddel megfogod a követ és hozzádobod lehet hogy elsõre nem tudod elkapni de azt próbálgasd 3xhozzávágod akkor kimúlik. <#taps>

KODOT VALEKI TUD AZ ADVENT RISINGEH<#nezze><#nezze><#nezze><#nezze><#nezze><#nezze>
isotec azt a fejvadász ugy kell meölni hogy ménél töpször uljön fel a repulöjére körubelul 3szor
nfstuning
Nekem sajna fehérek és nagyon csúnyák a textúrk😞

Mit tudnék csinálni???

CUKI CuKI VIK

Hi. Tudna valaki cheatet mondani, mert már nagyon unom hogy nem tudom kinyirni azt a sokfarkú némbert, amelyik idõnként a "légi szörfdeszkájáról"<#vigyor4> tüzel rám.<#violent> Különben törlöm le, pedig tetszik a játék. Köszike
tényleg le van irva köszi <#worship><#worship><#worship><#worship>kdokat nem tudc?<#kerdes><#kerdes>
grebber
Lol senkise jutott el mindeki végigvittem már.Én speciel nem emlékszem hogy nyirtam már ki de itt valahol le van irva tuti.

AKOR MÁST KÉRDEK KODOKAT VALAKI?????????????
seki sem jutot el a szörnyig a valaki tudja hogya kell legyözni a kinkongo LÉCIVES IRJAO<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Agy Halott
koszi
senki sem tudja?????????????????
léci valaki mondja meg hogyan kéll a kinkongnál továbjutni
grebber
gameburnworld.com-on biztos fenntvan.