576
Advent Rising
-
. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…)
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
6. Okézd le, ennyi.
7. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Hardware/Devicemap/Scsi és itt az kell ahol a d347prt bejegyzés van (nálam scsi port 2) és ugyanugy engedélyek rendszergazda …
8. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…)
9. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
10. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
11. Okézd le, ennyi.
Igy sem megy? -
dabro #175 amit az nforcon írnak a proper verziorol arról tudnátok egy fordítást mondani hogy mit és hogyan kéne csinálni hogy működjön? -
Gabe18 #174 Hát az nforce-ra csak a proper került fel,és azóta nem nuke-olták,akkor annak menni kéne. -
dabro #173 morpheus te tudnál valamit mondani az alcohol progirol? beállitás vagy valami hogy hogyan kell kezelni meg hogy függ össze az ilyen tömörített fájlokkal, mert én még soha nem használtam még ezt a progit -
Propert nem igaz senki nem töltötte még le! Azt mondják megy, csak igazonli kellene. -
dabro #171 tomikake megy neked a game? -
dabro #170 még soha nem használtam alcolho 120% progit. kell valami beállítás vagy valami kis utmutatót adhatnátok -
dabro #169 imq ez a proper féle verzio se lesz jo? Nem mert azt a szart irta ki amit leírtam azt annyiba is hagytam a dolgot töltöm a proper verziot!!! Alcohol progit honnan tudok szerezni? -
Gabe18 #168 Innen...
De hogy ez mikori azt nem tudom.
-
imq #167 Neked azóta stabilan megy??? AMúgy azt írják, az új MiRROR féle verzió már teljesen korrektül működik! Mint már említettem -
dabro #166 alcohol progit honnan tudok szerezni?
-
dabro #165 te mit tudsz morpheus? -
tomikake #164 nforce.nl
talán ott -
dabro #163 de mért nem indul el? -
Hol vannak olyan külföldi fórumok ahol osztják az észt. Hogy megy-e és hogy hogy? -
tomikake #161 szerintem nem a proper mert az most este jött ki,
de lehet tévedek(ha oda van írva az, hogy proper akkor proper) -
dabro #160 ma töltöttem le a gamet azt nem vágom hogy a proper e vagy nem de ezt írja ki:ORIGINAL DISC COULD NOT BE FOUND OR AUTHENTICATED. Ez mit jelent?
-
tomikake #159 nem ,de hát az is clone dvd
mik a hírek a properről az megy? -
dabro #158 és ha nincs crack akkor mit kéne csinálni?
-
dabro #157 az eredeti cd-t kéri, a proper verzio van meg ma töltöttem le -
imq #156 OK. Fogadjunk, hogy kilépsz a játékból és újra el akarod indítani, akkor már nem fog menni - már másnál is elindult, de ugyanez volt vele. Szal a biztos az új release, ahhoz egyébként nem is kell crack. -
Neked a proper van meG??? -
tomikake #154 a properhez sincs crack mert clone dvd az is -
na 15 perc alatt még nem raktad fel???? -
dabro #152 mert? mi lehet a gond? de tudtok valami crak oldalt ahonnan le lehet szedni cracket hozzá mert nagyon nemtalálok a virtuálison cracket, vagy nem is kell hozzá? -
szerintem nem a felrakással lesz gondod, hanem hogy el tudd indítani... -
dabro #150 nekem a Daemonnal teszi fel megállás nélkül a gamet már a felénél van, JÓ LESZ ez REMÉLEM!!!!!!!!!!!!!!!!4444 -
tomikake #149 én ezt találtam
SKACCOK FIGYELEM EL TUDTAM INDÍTANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Nem kell más mint egy alcohol legujjabb verzio átálítod emulálásnál a secroom NEW* et és az RMPS modot és má megy is én most tolom:D rettentő jó game:D -
dabro #148 akkor fölöslegesen töltöttem le a gamet?
az uj verzio az hol van? mert most telepitem a gamet de eddig semmi gond nics vele, hol van valami crack vagy valami mert nem találok semmit a virtuálismeghajtojan. -
Emberek. Én már nagyon várom a játékot. -
imq #146 OK az új verzó elvileg működik, viszont a régit lehetetlennek bizonyul futtatásra bírni, szal fölösbe megy 4,7 Gb :-( -
imq #145 Nem fog működni akármivel telpíted is, azt olvastam, hogy a srácok az MDS fájlt rontották el... -
Miért nem próbálod ki hogy megeszi e a daemon tools?????? amúgy tudja.... -
zsotesz #143 Az Alcohol 120% tuti lekezeli. -
dabro #142 letöltöttem a gamet a wanadoorol, de a tömörítése MDF meg MDS. ezt a daemon tools is tudja kezelni vagy mi kell hozzá hogy virtuálisban megtudjam jeleníteni?
-
azt ugye csak elírták, hogy 95*15??? -
ja de ezit is csak kikel irni enyi semmi mini image -
imq #139 Már az Nforce-on is fenn van!!! -
imq #138 Elvileg most jött ki: Advent.Rising.PROPER.CloneDVD-MiRROR, valszeg ez már működni szal érdemes mindenképpen megvárni!!! -
gilaba #137 Meg valakinek a game?