576
Advent Rising
  • grebber
    . Start menü - Futtatás - Regedit
    2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM MountedDevices mappát
    3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…)
    4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
    5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
    6. Okézd le, ennyi.
    7. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Hardware/Devicemap/Scsi és itt az kell ahol a d347prt bejegyzés van (nálam scsi port 2) és ugyanugy engedélyek rendszergazda …
    8. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…)
    9. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
    10. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
    11. Okézd le, ennyi.

Igy sem megy?
  • dabro
    amit az nforcon írnak a proper verziorol arról tudnátok egy fordítást mondani hogy mit és hogyan kéne csinálni hogy működjön?
  • Gabe18
    Hát az nforce-ra csak a proper került fel,és azóta nem nuke-olták,akkor annak menni kéne.
  • dabro
    morpheus te tudnál valamit mondani az alcohol progirol? beállitás vagy valami hogy hogyan kell kezelni meg hogy függ össze az ilyen tömörített fájlokkal, mert én még soha nem használtam még ezt a progit
  • GeneralsHungary
    Propert nem igaz senki nem töltötte még le! Azt mondják megy, csak igazonli kellene.
  • dabro
    tomikake megy neked a game?
  • dabro
    még soha nem használtam alcolho 120% progit. kell valami beállítás vagy valami kis utmutatót adhatnátok
  • dabro
    imq ez a proper féle verzio se lesz jo? Nem mert azt a szart irta ki amit leírtam azt annyiba is hagytam a dolgot töltöm a proper verziot!!! Alcohol progit honnan tudok szerezni?
  • Gabe18
    Innen...

De hogy ez mikori azt nem tudom.
  • imq
    Neked azóta stabilan megy??? AMúgy azt írják, az új MiRROR féle verzió már teljesen korrektül működik! Mint már említettem
  • dabro
    alcohol progit honnan tudok szerezni?
  • dabro
    te mit tudsz morpheus?
  • tomikake
    nforce.nl
    talán ott
  • dabro
    de mért nem indul el?
  • GeneralsHungary
    Hol vannak olyan külföldi fórumok ahol osztják az észt. Hogy megy-e és hogy hogy?
  • tomikake
    szerintem nem a proper mert az most este jött ki,
    de lehet tévedek(ha oda van írva az, hogy proper akkor proper)
  • dabro
    ma töltöttem le a gamet azt nem vágom hogy a proper e vagy nem de ezt írja ki:ORIGINAL DISC COULD NOT BE FOUND OR AUTHENTICATED. Ez mit jelent?
  • tomikake
    nem ,de hát az is clone dvd
    mik a hírek a properről az megy?
  • dabro
    és ha nincs crack akkor mit kéne csinálni?
  • dabro
    az eredeti cd-t kéri, a proper verzio van meg ma töltöttem le
  • imq
    OK. Fogadjunk, hogy kilépsz a játékból és újra el akarod indítani, akkor már nem fog menni - már másnál is elindult, de ugyanez volt vele. Szal a biztos az új release, ahhoz egyébként nem is kell crack.
  • MrDevil
    Neked a proper van meG???
  • tomikake
    a properhez sincs crack mert clone dvd az is
  • Seth
    na 15 perc alatt még nem raktad fel????
  • dabro
    mert? mi lehet a gond? de tudtok valami crak oldalt ahonnan le lehet szedni cracket hozzá mert nagyon nemtalálok a virtuálison cracket, vagy nem is kell hozzá?
  • Seth
    szerintem nem a felrakással lesz gondod, hanem hogy el tudd indítani...
  • dabro
    nekem a Daemonnal teszi fel megállás nélkül a gamet már a felénél van, JÓ LESZ ez REMÉLEM!!!!!!!!!!!!!!!!4444
  • tomikake
    én ezt találtam
    SKACCOK FIGYELEM EL TUDTAM INDÍTANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
    Nem kell más mint egy alcohol legujjabb verzio átálítod emulálásnál a secroom NEW* et és az RMPS modot és má megy is én most tolom:D rettentő jó game:D
  • dabro
    akkor fölöslegesen töltöttem le a gamet?
    az uj verzio az hol van? mert most telepitem a gamet de eddig semmi gond nics vele, hol van valami crack vagy valami mert nem találok semmit a virtuálismeghajtojan.
  • GeneralsHungary
    Emberek. Én már nagyon várom a játékot.
  • imq
    OK az új verzó elvileg működik, viszont a régit lehetetlennek bizonyul futtatásra bírni, szal fölösbe megy 4,7 Gb :-(
  • imq
    Nem fog működni akármivel telpíted is, azt olvastam, hogy a srácok az MDS fájlt rontották el...
  • Seth
    Miért nem próbálod ki hogy megeszi e a daemon tools?????? amúgy tudja....
  • zsotesz
    Az Alcohol 120% tuti lekezeli.
  • dabro
    letöltöttem a gamet a wanadoorol, de a tömörítése MDF meg MDS. ezt a daemon tools is tudja kezelni vagy mi kell hozzá hogy virtuálisban megtudjam jeleníteni?
  • Seth
    azt ugye csak elírták, hogy 95*15???
  • drop
    ja de ezit is csak kikel irni enyi semmi mini image
  • imq
    Már az Nforce-on is fenn van!!!
  • imq
    Elvileg most jött ki: Advent.Rising.PROPER.CloneDVD-MiRROR, valszeg ez már működni szal érdemes mindenképpen megvárni!!!
  • gilaba
    Meg valakinek a game?