163
Onimusha 3
-
#82 Mikor jön ki?
-
#81 ahh én még sehol nem tartok mármint igen de lelkileg nics hozzá erőm ,hogy folytassam.Már 3-4 napja nem nypmtam ps-t
kis kiesés!
Hm -
#80 japan szeretok.... paah -
#79 Jelentem vege van:) vegivittem,:) Kurvajo volt:) -
#78 Ki hol tart benne ? -
#77 :DDD -
#76 Hahahaha -
#75 Így a kemény! Az is fejtörő, hogy vajon mi a fejtörő? :) -
#74 Fogom majd halgatni a "Huiyo pauyi chin chin huo paa" zoveget mi?:) Na neeee :)) -
#73 Ahogy gndolod. -
#72 En akkoris megvarom az angolt :) -
#71 Hmm valamit csak értek belőle!De szerintem te is kezd el nem fogsz benne csalódni még japánul sem !!!!garantálom!!!!
Onimusha 3 rulezzz -
#70 Butasag! Fogalmad sincs mirol van szo benne...
En nem ertem hogy lehet igy jaccani.
Van egy haverom baszus az japanul vitte vegig a FFx2-ot... hogy lehet japanul jaccani hat semmit nem lehet megerteni belole :( -
#69 Hmm addig szernitem kiviszem.Ha nem fog el egy olyan hangulat ,hogy na most ***** DVD-repül azt cső.
De ha a Japán-t lejátszom akkor Angol-t már nem fogom -
#68 Varjatok ma' meg az angol verzat a joeg aldjon meg titeket... -
#67 Aham szóval mindenki viszi a gémet,már akinek meg van!,
amúgy meg ugyan ott vagyok még mindig!És ti(te Cheap) hol vagytok benne ? -
#66 Na msot vagyok valami víz után amit elzártamcsak már annyira elment a kedvem a játéktól úgyhogy lehet ,hogy csak holnap fogok vele legközelebb játszani! -
#65 ahh hogy lehetek ennyire... megvan a megoldás! -
#64 Megtudnád nekem mondani ,hogy hogy a fenébe kell tovább jutni amikor a hajó megérkezik abba a kikötőbe meg amikor Samnouski-val vagyok meg Jean Reno-val és van ilyen idő kapu szrűség amin ha át küldök egy növényt(herbe) vagy bármit átküldök és akkor avval vagyok akinek átküdtem.
Namost ott vagyok hogy átküldtem azt a sárga kis bigyót jó akkor ott megcsináltam mindent Jean Renoval(rendőrel) csak nem tudom megszerezni azt a narancs sárga fegyvert mert van ott egy kapu!Ilyenkor mi a teeendő? -
#63 De hat en meg nem jaccotam :)))) -
#62 Na nem tudod hogyan kell ott tovabbmenni?
-
#61 Ti eskuszom betegek vagytok :))))) -
#60 Aha:D
en eppen annal a sarga takonyszeru maszlag elzarja az ajott resznel nem tudom mi van:(((((
Pedig meg aszamkombinaciot is kijatszottam :D -
#59 Japanul jacod te is? -
#58 En ott hogy elakadtam, mert az a citromsarga maszta za ajton nem akar eltunni hiaba van meg az az oRb fegyverbigyo:)
De sztem iszonyat jo, veszettul jo feeling. Majd nekiesek meg, egesz ejjel azt nyomtzam eddig:) -
#57 Aham én is elfolytam.Főleg az intró-nál.Ááá bah
nagyon kemény de a játékmenet is nagyon jó!
Hol tartasz úgy különben?Én valami idő kapu-snál -
#56 Nekem nagyon bejon, tiszta DMC feeling, sokfele fegyver tamadas, kombo, nagy csilivili robbanasok, brutalizas, legfokeppen a gizda kardok amik vannak benne, nekem ennel tobb nem is kell hogy elfojjak:) -
#55 Na ezt most komolyan mondod vagy csak szivatsz?!
Mert ha igen akkor legalább lenne kivel beszélgetni a gammáról. -
#54 NA ez egy degecire kurrrrvajo game lett!!!:)
-
#53 ajjjjajjj minn...den.ki ajjjajjj -
#52 hát nem egy fény pompa!szerintem nem fog sokat kaszálni! -
#51 valakinek meg van már? -
#50 SZVSZ pazarlás!
Eye Toy segítségével is meg lehetett volna csinálni.
Volt még régebben ájtoj tech demo, amiben foszforeszkáló bottal hadonásztak (így a botot teljesen le tudja szűrni a háttérről).
SZVSZ sokkal olcsóbb lenne, mint ez a mósön kepcsörös kontroller, ami ráadásul elemekkel működik. -
#49 Tévedsz. -
Gábor #48 Neked kelleni fog egy ilyen,ha nem tévedek. :) -
#47 Onimusha 3 Katana Controller
-
#46 Baldurs' Gate DA2 :) -
#45 Hát nem is tudom a képek elég pocsékak a játékmenetet meg nem tudom elképzelni ,hogy milyen lehet -
#44 Faxa gama? -
#43 Mármint ,hogy érted ,hogy jó valamire hmm?