163
Onimusha 3
  • Panel
    Sziasztok!
    Lenne 1 nagyon hülye kérdésem... (előre is ég a pofám ha valami nagyon egyszerű dolgot kellett volna tennem) :) szóval a játék nálam nem teljes képernyőn fut...az Options-ba beállítottam neki,a felbontást,de akkor is csak kis ablakban látom a játékot.Tudnátok segíteni? pleeeas
  • Sugam
    veedd meg eredetiben ennyi
  • gator
    valaki nem tud egy olyan oldalt ahonnan ps2es gameket lehet leszedni,kiveve a S****a ftp ?
    Vgaiy pontosabban ugy kerdezem h nem e tud valaki olyan oldalt ahonnan az onimusa3at lehet leszedni :)
  • vidike
    de... de csak már égen volt és nem emlékszem rá bocs
  • Turboman
    Hello Mindenkinek! Nem jatszik itt senki a Onimusha 3-mal?
  • Turboman
    Hello Fiuk Lanyok!

Kenne egy kis segitseg Onimuha3-hoz. Nem tudom, hogy hol kell használni a power crystal-t amit Jean Reno ki vette a gebbol. Elore is koszi a segitseget. Qmen
  • Sir Quno Jedi
    Hülye aki nipponul játssza és nem tud nipponul. Egész jó szöveg, meg a sztori, mi értelme van csak úgy végihentelni ?!! He ?
  • Fosamax
    Tudnátok olyan újabb játékokat felsorolni, amelyek valamennyire hasonlítanak az Onimushára?
  • NormalisEmber
    Kipróbáltam közben , és szerintem a DPLII az DPLII, a DD DPLII az meg sima DD 5.0(a mélynyomóm legalábbis csöndben maradt mindvégig mikor átkapcsoltam az erősítőn optikai bemenetre.
  • NormalisEmber
    Meg tudná valaki mondani hogy mi a különbség a beállításoknál a dolby pro logic II és a dolby digital pro logic II között? Csak mert szerintem csak DPLII és DD létezik, én DD DPLII-ről nem hallottam még(a pro logic ugye
    analóg, a DD pedig digitális úton megy az erősítőbe
    Főleg azért kéne a segítség , hogy összekössem e optikai kábellel e az erősítőt és a ps2-t.

Előre is thanx!
  • Sephi
    Jo hat vagyunk ugy hogy ez eddig a legszebb intro amit valaha lattam volna.
  • musha
    hát nem tudom, azért az a berobbanó Blitzball gömb elég frankó volt, meg úgy egyáltalán. ami az Onimusha 3-ban hihetetlen jó az intróban az a mozgás (a többi is jó, csak a mozgás miatt ehte életszerű is).
  • Sephi
    Azert a FFX-nek nem volt ilyen jo minosegu egyik kis jelenete sem.
  • musha
    ja meg ugye az Onimusha 2 intrója se volt piskóta.
  • musha
    valóban iszonyat brutális az intró, csak kapkodtam a levegőért, de azért nem kéne a Square-t fikázni, a Final X intrója szerintem legalább ilyet ütött (ráadásul az már 2-3 éve).

vélemény: nekem kétségeim voltak a francia vonallal kapcsolatban, de egészen jól összekötötték a kettőt. ami az eddigi Onimushákban szerintem szarvashiba volt, az most kijavíttatott, vagyis már nem csak a nyilakkal mozgunk, lehetőség van az analóg kart használni. amúgy a legtöbb dologban olyan, mint az eddigiek - jó.
  • Sephi
    En kerem.. joggal alithatom hogy megh a budos eletben nem voltam ennyire sokban egy jatektol. Nos keremalasan meg ki sem probaltam a jatekot de az INTRO ami lement magaert beszelt. Gyerekek a vilag egyik legeslegjobb introjaval alunk szamben! Ekkora alkotast sehol senki nem muvelt meg es a Square alashatja magat szegyenebe ha ez emglatja. Igaz ez eleg rovidke de akkoris. En meg ilyen INTRO-t eletemben nem lattam.
  • Sephi
    En se!
  • torrente
    Nem játszottam az előző részekkel, ezért kérdeztem.
  • Sugam
    nemsok! alig.
  • Sephi
    Sok koze van a harmadik resznek az elso kettohoz?
  • Sugam
    a story meg minden de a kaszabolás
    mér ne maradna meg az a legjobb 1 2 részben is csak az volt
    ez az onimusha stilusa
  • torrente
    Végi kaszabolni kell az ellenfeleket? Semmi változatosság?
  • Sugam
    mit értesz a csihi puhin?:D
  • torrente
    Még nagyon a játék elején vagyok. Jean Reno és a japcsi együtt vannak az erdőben, Japánban. A térképen balra tartok, ott van egy nagy épület, de nem tudok bejutni. Mit kell tenni? Egyébként végig ilyen csihi-puhi?
  • Sephi
    :P
  • Ramza
    yepp!
  • Sugam
    hm angol?majd....

[valami]
  • Jinchuu
    Szvsz, a 3. részről mint azt a topic címe is sugallja! :D
    Biztos még anno a japán verzióval, de szerencsére most jött ki az angol is! Már alig várom!
  • Sephi
    De most melyik reszrol beszelsZ?
  • Ramza
    "néztem Cheap-et játszani"

Inkább nem is kommentálom ezt a gyönyörű magyarsággal leírt mondatot :)
    De mind1, értitek :)
  • Ramza
    Szvsz tudták, sőt, néhol igen nagyot ámultam, amikor annak idején néztem Cheap-et játszani.
    Az egyik legszebb játék ps2-re - szigorúan szerintem persze.
  • Jibe

"a grafika nemsokat változott a második részhez képest"

Akkor ezek szerint óriásit változott, mert az eddigi részek pre-renderelt hátterek elött játszódtak, ez pedig full 3D-s. Ha tudták tartani a szinvonalat egy pre-renderelt graffal, az a változás.

• Sephi
    Na lehet orulni megjelent alitolag a angol verzio :)
  • vidike
    hello
    én is nyomom az onimusa 3-at éss ott tartok ahol a csajjal kellet menni és ki kellett szabadítani a gyereket
    a grafika nemsokat változott a második részhez képest de sokkal izgalmasabb változatosabb lett,a fegyverek fejlesztése kicsit sokáig tart de jan reano fegyverei csodásak szinte bárhová feljutsz vele ahol persze vannak szkarabeuszok.
    szóval nagyon jó lett csak kár hogy még japánul van
  • Sugam
    nem akarok bunkó lenni és senkit megsérteni de ez kit érdekel?
  • Sugam
    mivan baze mindenki meghalt a******
  • Sugam
    hallo senkisem válaszol
  • Sephi
    Japanul meghozza! hehe :))
  • Sugam
    Még mennyi van a játéból most ott tartok ,hogy egy csajjal megyek mert elment a gyerek az otthonból azt csocsi a caj meg utána eredt és most vele kell lenni.Tényleg kiváncsi vagyok a végére de már megint elment a hangulatom ettől az egész PS-től.
    Várom válaszodat Cheapboy!
  • Kaplan
    Ja már kijött?
    :-)