Onimusha 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
PSN ID.: Beegabor
erdemes belefektetni?
elso reszevel meg anno xboxon nyomtam ott tetszett de azota nem nyomtam vele..
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
amugy ez tiszta off..
Én is mindig egybe irom szerinted mért vagyok 1-2 között nyelvtanból?
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
de hasonlók velem is elõszoktak fordulni ha gyorsan írok.
Szóval, szvsz vedd meg a boltban, kb. 7k.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tudom hogy eznem a pc-s fórum de én is ott akadtam el a kastélyban Samanasukéval ahol Panel valaki segítsen!! Csak egy mentési pont van semmi más.
a sikátorba ne menjetek mert ott végetek<#idiota>#idiota>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
dajin, kicsit nézz körül mondjuk az nforce-n :-) meglepõ dolgokat fogsz tapasztalni onimusha 3 ügyben ;-)
on
Természetesen semmi kifogásom nem volt a megbeszélés ellen.
Nagyon megköszöném. Az msn címem: [email protected] vagy [email protected]
én nem hinném hogy a ps2-vel lehetne ilyet tenni, de ha neked a pc-s verzioro van meg talán abban a szekcioban kellene érdeklõdnöd.
Lenne 1 nagyon hülye kérdésem... (elõre is ég a pofám ha valami nagyon egyszerû dolgot kellett volna tennem) :) szóval a játék nálam nem teljes képernyõn fut...az Options-ba beállítottam neki,a felbontást,de akkor is csak kis ablakban látom a játékot.Tudnátok segíteni? pleeeas
Vgaiy pontosabban ugy kerdezem h nem e tud valaki olyan oldalt ahonnan az onimusa3at lehet leszedni :)
Kenne egy kis segitseg Onimuha3-hoz. Nem tudom, hogy hol kell használni a power crystal-t amit Jean Reno ki vette a gebbol. Elore is koszi a segitseget. Qmen
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
analóg, a DD pedig digitális úton megy az erõsítõbe
Fõleg azért kéne a segítség , hogy összekössem e optikai kábellel e az erõsítõt és a ps2-t.
Elõre is thanx!