Onimusha 3

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sugam
spammeld csak az õsidõkben nyitott topikjaim, azért vannak

Victor1103
God of War 3-hoz képest szerintem is gagyi de az akkori standardokhoz viszonyítva egész korrekt volt.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

borzalamas ez a játék.....
Sziasztok segítségeteket kérem a játékhoz ugyanis elakadtam.A helyszín a vár eleje ahol valamilyen napcímert vagy mi a tökömet kér és vagy valamilyen kulcsot. egyik ajtót sem bírom kinyitni.valamilyen segítséget várok a továbbjutásra a fórumozóktó
Seth
Nekem nagyon tetszett, de a 4. mégjobb, ha tudod inkább azt, sokkal hosszabb kikapcsolódás

PSN ID.: Beegabor

nezegettem ezt a jatekot nagyon.. megeri az arat?
erdemes belefektetni?
elso reszevel meg anno xboxon nyomtam ott tetszett de azota nem nyomtam vele..
Szevasztok érdeklõdni szeretnék hogy az onimusha3-ban mikor a japán csávoval kell menni és az ajtón egy sárga maszlag van nem bírok tovább jutni ezért érdeklõdöm hogy mit kell ott csinálni!
God of War
ide csak a PÜk miatt jövök.

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

öcsém miylen forumrol beszélsz? ha van új forum mért itt rontod a levegõt?
God of War
Mégmindig tartom ahozz magam hogy az új forum 1000x jobb egyébként tekezdted az offot!!!!

te, mellesleg a saját hozzászolásodra válaszoltál, szal szopogassá te kavicsot:D
amugy ez tiszta off..
God of War
szopogassá kavicsot!!
Én is mindig egybe irom szerinted mért vagyok 1-2 között nyelvtanból?

látom nem megy nyelvtan, segítek, 3 hiba hogy nemrakott szóközt, akkor a "nemtudok" az nemtudtok akart lenni, és a honan, az 2 n, az "onimushat"-ról lemaradt a vesszõ, és a nemtalálom az nem egybe van.
de hasonlók velem is elõszoktak fordulni ha gyorsan írok.
God of War
5kért is meglehet venni:DD
7hiba hol?:D

Tinman
Mivel, egy nem egészen teljes sorban, 7 db helyesírási hibát sikerült beletenned, ezért van egy olyan sejtésem, hogy a letöltés is gondot okozna.
Szóval, szvsz vedd meg a boltban, kb. 7k.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szevasztok!Nemtudok nekem segíteni?Honan tudom letölteni az Onimushat?Nemtalálom sehol!
Srácok emberek ez az Onimusha ps2-es részlege ???
Seth
9200-on nem fog elindulni. Nem tudja a pixel shader olyan verzióját,ami kéne a játékhoz (asszem 2). Buktad...

Afe
játékosok fórumában is van onimusha3, talán ott tudnak neked segíteni. ez PS2-es részleg.

Sziasztok mégegyszer.Leszedtem egy oldalrol ennek a játéknak a demo verzióját.elinditottam ,de azt hittem lefejelem a monitort idegeségembe (egyébkénnt nem vagyok ilyen) ezt irta ki:Failed creating the direct 3d device.Hogy lehet ezt orvosolni ,hogy ne irja ki ezt.nekem ATI RADEON 9200 es kártyám van a proci 1,2 es.MIT kell hozzá letölteni hogy ne irja ki ezt.láttam rola képeket és jónak tünik a játék.
A csatornarendszerbõl kijöttem,de nem tudok bemenni a Notre Dame-ba mert egy varázszár van a kapun.
sziasztok!
Tudom hogy eznem a pc-s fórum de én is ott akadtam el a kastélyban Samanasukéval ahol Panel valaki segítsen!! Csak egy mentési pont van semmi más.
Seth
konkrétabban??? a számzáras ajtó kódja 314, a golyó láncát el kell vágnod a kardoddal vagy hol akadtál meg??

A severs-be tudjátok hogy kell tovább jutni????
lol!<#idiota>

mila69en
"szenségtörés ezen a környéken":DDD<#hehe><#idiota>

a sikátorba ne menjetek mert ott végetek<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

off

dajin, kicsit nézz körül mondjuk az nforce-n :-) meglepõ dolgokat fogsz tapasztalni onimusha 3 ügyben ;-)

on
még a capcom.com-on sem találtam a pc-s verziorol semmit sehol egy hirtse, neked honnan van?
még a capcom.com-on sem találtam a pc-s verziorol semmit sehol egy hirtse, neked honnan van?
Az alt+enter kombónál akadt fel a szemem! Szentségtörés ezen a környéken! :D
Természetesen semmi kifogásom nem volt a megbeszélés ellen.

Seth
attól még a végigjátszással kapcsolatos dolgokat itt is nyugodtan meg lehet kérdezni nem? ugye megengeded...

Bocsi...
Ez a konzolos játékoknak szánt fórum, úh kérek minden pc-s verzióval foglalkozó fórumtársat, hogy fáradjon át IDE

Hát...tény,ami tény,nem gondoltam volna az ALT+Enter-re.Köszi Seth. Én most mentem be a Kastélyba Samanuske-val,és semmi nincs itt csak 1 teleport hely,és ahol eltudom menteni.Állítólag valamilyen könyvet kell lehoznom, valamelyik emeletrõl,és átküldenem a kiscsajt Jacq-nak.De itt csak egy doboz van máris balra az elsõ tetõn. Csakhogy az a kis q***va aki itt röpköd mellettem az istennek sem akar felrepülni oda és kinyitni a ládát. Szóval? Tudna valaki segíteni nekem hogy most merre?
Nem tudná vki elküldeni a játék readme.txt-jét?
Nagyon megköszöném. Az msn címem: [email protected] vagy [email protected]
csajjal vagyok sok van még hátra?
a notre dome-nál mit kell csinálni?
Seth
most jött ki nemrég pc-re, és indításnál ablakban jön be, de egy alt+enter megoldja a problémát

gondolom emulátorral probálod tolni nemigaz?
Afe
"beállítottam neki,a felbontást,de akkor is csak kis ablakban látom a játékot"

én nem hinném hogy a ps2-vel lehetne ilyet tenni, de ha neked a pc-s verzioro van meg talán abban a szekcioban kellene érdeklõdnöd.

Sziasztok!
Lenne 1 nagyon hülye kérdésem... (elõre is ég a pofám ha valami nagyon egyszerû dolgot kellett volna tennem) :) szóval a játék nálam nem teljes képernyõn fut...az Options-ba beállítottam neki,a felbontást,de akkor is csak kis ablakban látom a játékot.Tudnátok segíteni? pleeeas
Sugam
veedd meg eredetiben ennyi

valaki nem tud egy olyan oldalt ahonnan ps2es gameket lehet leszedni,kiveve a S****a ftp ?
Vgaiy pontosabban ugy kerdezem h nem e tud valaki olyan oldalt ahonnan az onimusa3at lehet leszedni :)

vidike
de... de csak már égen volt és nem emlékszem rá bocs

aszt a baziklafásat vidike voltam

Hello Mindenkinek! Nem jatszik itt senki a Onimusha 3-mal?
Hello Fiuk Lanyok!

Kenne egy kis segitseg Onimuha3-hoz. Nem tudom, hogy hol kell használni a power crystal-t amit Jean Reno ki vette a gebbol. Elore is koszi a segitseget. Qmen
Sir Quno Jedi
Hülye aki nipponul játssza és nem tud nipponul. Egész jó szöveg, meg a sztori, mi értelme van csak úgy végihentelni ?!! He ?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tudnátok olyan újabb játékokat felsorolni, amelyek valamennyire hasonlítanak az Onimushára?
Kipróbáltam közben , és szerintem a DPLII az DPLII, a DD DPLII az meg sima DD 5.0(a mélynyomóm legalábbis csöndben maradt mindvégig mikor átkapcsoltam az erõsítõn optikai bemenetre.

Meg tudná valaki mondani hogy mi a különbség a beállításoknál a dolby pro logic II és a dolby digital pro logic II között? Csak mert szerintem csak DPLII és DD létezik, én DD DPLII-rõl nem hallottam még(a pro logic ugye
analóg, a DD pedig digitális úton megy az erõsítõbe
Fõleg azért kéne a segítség , hogy összekössem e optikai kábellel e az erõsítõt és a ps2-t.

Elõre is thanx!

Oldal 1 / 4Következő →