Napelemes telefontöltő az NTT-től
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Nokia 1610-es telefonhoz már 6 éve lehetett kapni olyan akkumulátort, amin napelem volt és töltötte magát.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
es te gyurkolasznad ? 😊 jobb a napelem
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
az araboknál jó lehet
igaz, ott van olaj is 😊
igaz, ott van olaj is 😊
Az Ericcsonokhoz már évek óta kapható olyan töltõ ami izomerõ segítségével tölt. Sokkal jobb ennél, kisebb és nincs szükség napfényre se hozzá. Lassan itt vannak az üzemanyagcellák, mi a faszt akarnak ezzel az elavult szarral?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Talán nem a napelem végett világelsõ, hanem más funkcióból adódóan. Nemtom pl hogy az eddigi tudott e minden más fajta mobil cuccot is tölteni, vagy egyátalán versenyképes, szabványosított teljesítményre volt e képes, és ezáltal hivatalosan volt forgalomban, mert én személy szerint még hírét sem hallottam annak.
lol 😊
de marketingbõl jeles 😊
de marketingbõl jeles 😊