623
Hülyén hangzó szavak topikja
-
Daza500 #623 Sztem minden idők legidegölőbb fordítása a "Két Kopper" (Cop Out) volt. -
flamenco23 #622 Jó, igazad van, nem idióták a magyar fordítók. Nem is tudom miért tételeztem föl egyáltalán ilyet:)
-
Daza500 #621 ööhh...az IMDB-n "Múmia mese" a magyar cím. :) -
#620 Az ominózus film egy Talos nevű múmiáról szól, így nem igazán értem miért meglepő, hogy "Talos, a múmia" a címe.
Sőt, továbbmegyek.
imdb: aka "Talos the Mummy" - Europe (English title), UK (video title), USA (working title)
Jó, persze nyilván értem én, hogy egy csomóan azt hiszik a magyar fordítók annyira idióták, hogy a "tale of"-ot nem értik és "Talosnak" fordítják, de azért nem ártana néha egy kicsit gondolkodni. -
Daza500 #619 Tabletta széteséssegítő gyógyszer
-
lally #618 http://www.origo.hu/itthon/20120507-allami-villaba-koltozne-schmitt-pal.html
-":
"Ami jár, az jár, ami nem jár, az nem jár" - szögezte le az RTL Klubnak Schmitt. Utalt arra, hogy igénybe venné az állami segítséget, hiszen állítása szerint továbbra is dolgozni szeretne valamilyen "jószolgálati poszton" Magyarországért."
-hát tényleg, JóóóNagy szolgálatot tett a hazáér`;
Mi pedig má` mehetnénk is haza!
-má`, akinek maradt még: Hova ?! -
flamenco23 #617 Tale of the mummy= Talos, a múmia
csodálatos magyar fordítás:D:D -
lord nihilus #616 rekettye -
#615 Szmöty/szmötyi
A Szmöty helyesírásilag nagy betűvel írandó, és teljesen mást jelent, mint az "-i" toldalékkal (szuffixum) ellátott földrajzi melléknevéből eredő gusztustalan szó. A szmötyi a Szmöttyös vidékeken gyakran cuppogó vagy esetleg cuppanó hangot kiadó dolog. Ennek a cuccnak valójában több szinonímája is van (pl. sár, latyak, pocsolya, sártenger, locspocs, dagonya, dagonyázóhely, dágvány, nedves föld, nedves homok, lucsok, iszap, dzsanda, dzsuva, dzsúz, krugyva, kukva, kula, ótvar, szutyi, trutyi, trutymó, vatrangy, stb.)
-
psychoxcore #614 Amik nekem nem tetszenek:
Neurológia
Orientáció
Szőr -
#613 és még az (kapaszkodj) elkelkáposztásítottalaníthatatlanságoskodásaitokért.
és osztálytársam szokta mondani: gyoporék -
#612 Autópályamatricaellenőrhelyettes -
#611 jobbattudok igaz ez összetett szó: Nadrágfutású létrafal -
#610 lol, majdnem egy év múlva, de nyomot hagytam a világban egy ember megnevetettetésével -
#609 -
#608 és a Tócsi? -
#607 :DD -
psychoxcore #606 nana,azért ennyire ne káromkodj :D -
psychoxcore #605 Tutálibe tálibe :D -
LegoTGR #604 A leghülyébb szó a: tócsa -
Narusco #603 iskola -
#602 XD -
noti83 #601 mi az h "hónajjfény"?! -
bence19940222 #600 vakondok ez így egyesszám de nem is az a baj hanem mikor töbes számba kell tenni vakondokok -
#599 sokkal inkább sznob.. talán.
szép nyelv a magyar. :D -
#598 Csubakka -
#597 mert A holnaPI NApkeltében Lakat T. Károly várja önöket! -
#596 Szerintetek miért nincs olyan könyv, hogy:
"A pun civilizáció virágzása" -
#595 sznob... nem is ezzel van a baj, hanem ha fokozni kell...
2 variáns
1. -> sznobabb?
2. -> jobban sznob?
elég hülyén hanxik mind2! :D -
Adam69852 #594 uborka, paradicsom .... XD -
#593 akkor azt mondod neki, hogy hagyja abba :)(mondjuk nem önszántából csuklik)
1ébként már én is elgondolkoztam ezen... -
kuxikah #592 jáj de nágy bájá ván!
-kulacs
-bezzeg
-túrókarima xD -
#591 ingyom-bingyom
-
#590 vadonat /új/ -
kispucur #589 Ha valaki faipari munkás és teherautót vezet akkor az Faszállító? -
kispucur #588 Ha valaki csuklik és téged zavar,mit mondasz neki?Ne csukolj???Ne csuklódj??? -
#587 nos egy kicsit földobnám a topikot, ugyanis van egy listám, négy évnyi gimnáziumi termés IDIÓTA SZAVAKBÓL! akkor kezdeném:
-Dictatus Papae (ejtsd: Diktátusz Pápé)
-fecskemoszat
-"Fenntebb stíl"
-diszkrimináns
-jodid
-gümő
-faszesz
-urbura
-banánköztársaság
-diffundál
-foszfatid
-ősszáj
-cupák
-hajh
-begyöpösödött
-mikrobolyhok
-cséve
-ribóz
-kófic
-kitinkutikula
-mucin
-prüttyögő
-dödölle
-petyhüdt
-szipákolni
-mofetta
-doziméter
-ficeregnek
-Prügy (falu)
-finánc
-pőcsik
-csahitol
-cucli
-konkáv
-golyva
ezek mind létező szavak, elhangzottak valamelyik órán , igaz, néhányuk idegen eredetű, de mégis idiótán hangzanak -
#586 nemtudom volt-e már, ha igen bocs.
popsi
fütyi -
Baraber #585 paralelopipedon -
#584 Miért kellet szegény topicot felverni álmából?