Hülye szavak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
Sõt, továbbmegyek.
imdb: aka "Talos the Mummy" - Europe (English title), UK (video title), USA (working title)
Jó, persze nyilván értem én, hogy egy csomóan azt hiszik a magyar fordítók annyira idióták, hogy a "tale of"-ot nem értik és "Talosnak" fordítják, de azért nem ártana néha egy kicsit gondolkodni.
<#idiota>#idiota>
-":
"Ami jár, az jár, ami nem jár, az nem jár" - szögezte le az RTL Klubnak Schmitt. Utalt arra, hogy igénybe venné az állami segítséget, hiszen állítása szerint továbbra is dolgozni szeretne valamilyen "jószolgálati poszton" Magyarországért."
-hát tényleg, JóóóNagy szolgálatot tett a hazáér`;
Mi pedig má` mehetnénk is haza!
-má`, akinek maradt még: Hova ?!
csodálatos magyar fordítás😄😄
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A Szmöty helyesírásilag nagy betûvel írandó, és teljesen mást jelent, mint az "-i" toldalékkal (szuffixum) ellátott földrajzi melléknevébõl eredõ gusztustalan szó. A szmötyi a Szmöttyös vidékeken gyakran cuppogó vagy esetleg cuppanó hangot kiadó dolog. Ennek a cuccnak valójában több szinonímája is van (pl. sár, latyak, pocsolya, sártenger, locspocs, dagonya, dagonyázóhely, dágvány, nedves föld, nedves homok, lucsok, iszap, dzsanda, dzsuva, dzsúz, krugyva, kukva, kula, ótvar, szutyi, trutyi, trutymó, vatrangy, stb.)
\"fingjál bele a rencerbe\"
Neurológia
Orientáció
Szõr
és osztálytársam szokta mondani: gyoporék
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
szép nyelv a magyar. 😄
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
2 variáns
1. -> sznobabb?
2. -> jobban sznob?
elég hülyén hanxik mind2! 😄
1ébként már én is elgondolkoztam ezen...
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
-kulacs
-bezzeg
-túrókarima xD
-Dictatus Papae (ejtsd: Diktátusz Pápé)
-fecskemoszat
-"Fenntebb stíl"
-diszkrimináns
-jodid
-gümõ
-faszesz
-urbura
-banánköztársaság
-diffundál
-foszfatid
-õsszáj
-cupák
-hajh
-begyöpösödött
-mikrobolyhok
-cséve
-ribóz
-kófic
-kitinkutikula
-mucin
-prüttyögõ
-dödölle
-petyhüdt
-szipákolni
-mofetta
-doziméter
-ficeregnek
-Prügy (falu)
-finánc
-põcsik
-csahitol
-cucli
-konkáv
-golyva
ezek mind létezõ szavak, elhangzottak valamelyik órán , igaz, néhányuk idegen eredetû, de mégis idiótán hangzanak
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A türelem rozsdát terem.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^