15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
Okaokas #11837 [/URL] -
Okaokas #11836 -
#11835 sztem nem volt hülyeség, mert így is jól néz kide ITT az az oldal. mondjuuk itt épp azt mutatja h hogyan kell tigrisállat rajzolni de itt látszik a legjobban az előbb említett technika! -
Okaokas #11834 Ja nem én photoshoppal csináltam pár fehér szőrszálat (lehet hülyeség volt) -
#11833 igazából pont az ilyenekre tökéletes az a technika, h megrajzolj állatbundákat élethűen. rotringbafogsz egy lekerekített tűt és azzal karcolsz a fehér papírra azután beszínedezed és a karcolt rész fehéren marad. persze ennél bonyolultabb mert ugye tónusozni is kell meg sűrűn karcolni, de az alapja ez, és nálam már bevált. csak marha sok türelem kell, de télleg jó. ha érdekel adok majd linket ahol leírják ezt pontosan hogyan kell, csak nem magyarul hanem angolul! -
Okaokas #11832 Nemtudom az milyen. Ezt csak megrajzoltam ahogy tudtam aztán photoshoppal javítgattam -
#11831 tetszik!! ez nem az a papírbavésősaztánceruzávalrárajzolós féle technika?? -
#11830 -
Okaokas #11829 http://imagerz.com/QFdCCggAUgM -
Okaokas #11828 -
#11827 rajzojjá egy kuszilagopagoszt! -
Okaokas #11826 -
Okaokas #11825 Na mért nem működik ez....
-
Okaokas #11824 -
Okaokas #11823 [/URL] -
Okaokas #11822 rajzolhatnékom van de semmi ötlet:S -
#11821 hát igen de a vicc az hogy csak a jobb "egér" gomb bánta, és annak is csak vmi érintkezési hibája lehet, mert néha működött néha nem szóval passz -
#11820 Fail and fail... :D -
#11819 jó de én fordulásból vertem le és ráléptem -
#11818 Pff... :D
Nekem a Wacom tökéletesen működik annak ellenére, hogy közel 2 métert zuhant mindenestül (polc tetejéről verte le a macska). Anyagminőségre, összeszerelésre, stabilitásra itt nem lehet panasz... -
#11817 Azaz. -
#11816 kösz!!! igen a hajukon télleg sokat bíbelődtem, kivéve a harmadik képen mert ott gyorsan ment. szénrúdal feketére az egészet, szétkentem azt blu-tackkel és sima radírral kiradírozni a fehérebb részeket és voálá! -
#11815 engem nem tudnál geniusom van igaz most szervizben van, mert leejtettem a tollat -
#11814 közben megtaláltam magamnak rá a választ. árgép.hu bezavart kicsit.
itt lesz az első gondolom. -
#11813 még 1 rövidke kérdés:
ez ugyan az? azért kérdezem, mert itt lehetne a legolcsóbban megrendelni szállítással együtt. -
Okaokas #11812 tetszik a hajuk! szépen kidolgozott grat! -
#11811 a 2 utóbbi sajna szarabb minőségben:S -
#11810 jah és még 2 régebbi:
-
#11809 nah akkor így:
-
#11808 utobbi idők munkái...vélemény?
-
#11807 Nincs mit. Bármikor lebeszélek valakit a Genius és társairól. Tablet = Wacom termékek... ;) -
#11806 köszi szépen a segítséget!
ez a bamboo lesz! -
#11805 Én a nyomásérzékenységet nem tudtam megkülönböztetni, a Genius-omban is 1024
-es volt, a Bamboo-ban fele annyi. Semmi különbség, csupán hangzatos az ezres nagyságrendű szám. -
#11804 Nem. Sosem láttam értelmét a mamuttableteknek, ugyanis a workspace-t nem a tablet mérete, hanem a PS, Panter X, OpenCanvas stb.-ben megnyitott "vászon" mérete határozza meg. Mozgatni, nagyatani tudsz, inentől fogva mindegy. Ne agódj a méret miatt, felettébb kellemesen használható tabletről van szó.
-
#11803 rendben akkor szerintem a bamboo lesz. gondolom azért is jobb a wacom mert erre van specializálódva.
lenne pár kérdésem még:
ezt rajzoláson kívül pl. egérnek nem lehet használni igaz?
a geniusnak a nyomásszintje 1024 ennek pedig csak 512. mennyire érzékelhető ez? -
#11802 +1 a bamboo-ra -
#11801 nabazmeg. tényleg be fogok már fizetni egy vip-et. -
#11800 és az nem zavaró, hogy kisebb a tablet? - [arpo]elég hülye kérdés :)[/apro] mondjuk a bal kezes dolog jól jön. -
#11799 Ajánlom inkább a Wacom Bamboo-t. Nekem is ez van, kissebb ugyan, de a legjobb minőség ebben az árkategóriában, nem kell elem a tollba, jobb és balkezes kialakítása van, nem ronja az ívet (értsd leköveti a gyors ív, kör rajzolást anélkül, hogy szögletes lenne)... Én nagyon megbántam a Genius tabletem, tönkre is ment (megtöredetzett a kábele, pedig nem lett hurcolva semerre).
Tehát a legeslegjobb kezdő- és hobbitablet. -
#11798 sziasztok!
sziasztok!
szeretnék tablet-et venni. amatőr rajzoló vagyok szóval valami kezdő cucc érdekelne. én ezt néztem.
megéri ez kezdésnek? hébe-hóba rajzolgatnék.