Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy Rubik.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Kockázol? xD
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
the world is mine
the world is mine
akkor így?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
*csípkelõdik*
jaés csak egérrel, nincs még tabletem sajnos 😞

Pain is inevitable. Suffering is optional.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
nah jó én most kiütöttem magam

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
@Mindenki:
Mutatok egy jó módszert! Tegnap akadtam rá, eléggé turbózza a kreativitást: káosz-módszer. Én sem vettem még tabletet. Eddig Intuos-on gondolkoztam, de egy cimborám most vette meg az új bamboo-t a6-os méretben. Az még elég emberi árban van, olyan 25K körül. Akik használnak, elég az a6 vagy jobb az a5? Rajzi részletek miatt érdekelne... (Habár a mostani stílusom meg elképzeléseim a CGI-rõl inkább 'koncepció-art'-ra használnám...)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://www.tenke.hu
the world is mine
A painter mit tud amit a photoshop nem? Csak mert olvasom hogy sok képet ezzel készítenek...
persze ettõl még kell cserélni a hegyet,de biztos ami biztos😊
www.czekoart.hu
Amúgy érdemes cserélni ha már élesre kopott, mert könnyebben karcolgatja a tablet felületét.
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
De az elõzõ kérdésre még várom a választ.
Nekem is vennem kéne egy rajztáblát, a régi alkalmatlan volt arra amire vettem.. RAJZOLÁSRA
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Mire jó, ha a digitális rajztábla tollának a hegyét kicseréljük???
the world is mine