15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#11877 igen, már megvolt a váltogatós módszer, és látom h mik a hibák. az arányokon télleg van még mit dolgozni de nembaj:) kösz mindent még1szer télleg sokat segítettél(Y):) -
#11876 -
#11875 ühüm photoshop..egyszerű cseppfolyósítás. Örülök, hogy tudtam segiteni...szedd le a modositott képet és egymásután gyorsan váltogasd az eredetit és ezt, jol látszik hol nyúltam bele,mik a hibák, de csak a rajzodat dícséri hogyha rendben vannak az arányok, akkor teljesen fotoreál..jol kezeled a fényeket, jol látod meg a kontrasztokat, fény árnyák hatások. jó szén kezelési technikád is. Az arányok és a perspektiva mászik el néhol a képeiden, de ezen könnyű segiteni, sok másoklás pl(ahogy azt csinálod is) mert minden más már nagyon korrekt! -
#11874 igen, kösz minden kritikát(jót/rosszat) sokat segítettetek(Y). már látom a főbb hibákat, és még nagyon sokat kell tanulnom, és nem, nembaj h helyesbítetted az arányokat, így még jobban látom a hibáimat. am 1 kérdés: hogyan helyesbítetted? photoshoppal? am látom h a szemeknél ott hibáztam h túl picik és pontszerűek lettek. téll kösz mindent sokat tanultam!!:) -
#11873 re -
#11872 bátorkodtam kicsit, helyesbíteni az arányokat!(remélem nem baj)
Modosított
-
#11871 De ismétlem az árnyékolás kivitelezése jó! -
#11870 Nem rosszmájúság, félre ne értsd... :)
Kicsik Hugh szemei, az egyik fül nagyobb, a bal pajesz feletti rész nagyon távol van, amiről szerintem nem a fényképező tehet. Jobb lett volna, ha a referencia képet vízszintesre korrigálod, így nem rontottál volna annyit. Szerintem. -
#11869 mintha szétolvadt volna?o.O ilyen kritikát se kaptam még de köszönöm a jót és a rosszat is! -
#11868 Hmmm... Hasonlít.
Jó az árnyékolás, de "kicsit" átrendezted az arcát, mintha szétolvadt volna. -
#11867 nah íme:
-
#11866 hát nemtom akk megpróbálom jól lefotózni...de vmiért torzít a gép. na mind1 majd még ma feltöltöm... -
#11865 Na várom!
Hugh Laurie-nak nagyon karakteres arca van. Könnyű rajta elvérezni.. :) -
#11864 köszönöm!igazából csak 2 hete kezdtem el foglalkozni a szénnel rajzolással, habár nem ez a legjobb művem, hanem dr house, csak azt vmiért torzítja a fényképezőgép:/ na m1 majd scannelek -
#11863 nem rossz!! -
#11862 Volt már hasonló, de hátha érdekel valakit -
#11861 Nem rossz :D
ha szeretném a filmet akkor jobban tetszene (: -
#11860 egy kis jack sparrow ruleeezzzz
-
#11859 nagy lapos farkat neki és kész az expert hód XDXDXD -
#11858 Hátrahajtottfülűnyúl :D
foga nagy egy kicsit, amúgy tetszik -
#11857 lol?! nemis...ez inkább wtf?! vagy asd?! de jó lett(Y) -
xD -
#11855 kéne 1 kis help! ha tudja vki h ebben a videóban milyen techinkát, milyen eszközöket használ az pls írja le. mert a weboldalán leírja részletesen de sajna nem tudok ennyire angolul, és nemis igazán értem h most ez festmény vagy rajz vagy micsoda... és hogyan lesz az ecseten grafit, szén vagy nemtommmi amivel "színez"??? télleg kíváncsi vok rá h ez mi is igazából mert elég kevés leírást találtam rá h pontosan h is működik ez, télleg érdekes. nameg a csávó elég tehetséges meg sok gyakorlás van mögötte, télleg teljesen olyan portrét csinál ami mintha fénykép lenne... nah szóval ha vki használja v látta már ezt a technikát vagy egyáltalán tud róla valamit akk az pls írja meg!! köcce! -
#11854 egyetértek. volt már dolgom olyan fotóval amit egyszerűen képtelen voltam megrajzolni. nem ment. nem nézett ki jól és hiába kajakra ugyanazt másoltam nem sikerült normálisan. szal télleg vannak ilyenek, de nem ismerem az eredeti fotót szal ki tudja h most melyik eset áll fenn. -
ktomi22 #11853 am telleg van olyan hogy latok 1 foto..es azt modnanam ha ez pl rajz lenne.. akk azt modnanam hogy gagyi.. csak mivel tudom hogy foto.. így elismeri az ember hogy tenyleg ugy nez ki.. pont abbol a szogből :) -
#11852 tetszik, jól néz ki, a legjobb a csaj haja(Y) am valóban néhol látszik h picit elkapkodtad de teljsesen megértem, mert idegölő lehetett a csíkos pulcsit megrajzolni. én mindig az ilyen dolgoknál akadtam ki. csíkos ingek, pólók stb. nekem csak a baba bal(neki bal) karja nem passzol vhogy, olyan mintha egy dinómancs lenne, de lehet h az eredeti kép nem volt előnyös. összességében szép munka grat hozzá -
ktomi22 #11851 a csaj jobb szeme ... marmint neki a jobb :D .. picit fura.. ott a szeme alatt..
am. teljesen jonak talalom ezen kivul (laikus szemmel) -
dady83 #11850 Régi képről készült rajzom, sajnos az idő szorított, így elkapkodtam a végét...
-
#11849 Odosketch jobb, szerintem. -
más: ha jól emlékszem, itt voltak már belinkelve olyan honlapok amiken lehet így rajzolni meg ilyenek. asszem ez nem volt, és szerintem ez a legjobb(számomra). -
#11847 nem, hanem grafittal, de azt csak utána láttam h elrontottam, mert túl halványan vázoltam és akkor még nem jött úgy ki... -
#11846 Miért szénceruzával vázolsz? :) -
#11845 igen tudom, az orrával vhogy énse vok kibékülve, sajnos a vázolásnál szúrtam el, de radirozásra nem igazán van lehetőség szénceruzánál:/ de kösz:) -
#11844 az orra valahogy nnem klappol a képben de amúgy -
#11843 szénrajz megan foxról
-
#11842 Tipp: ha kepeket akartok beszurni ugyeljetek arra, hogy .jpg-re vagy az adott formatumra vegzodjon. -
#11841 fail -
#11840 -
Okaokas #11839 valami gebasz van ezzel :S -
Okaokas #11838