15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#11917 életedben nem torrenteztél? hát még ilyen emberrel se találkoztam:D:D ha kell hozzá help akk tudok segíteni! -
#11916 ez a színátmenet, gondolom nem direkt van, csak a fényképezéstől, de jóó :D -
#11915 Mintha magamat látnám túlóra után... -
#11914 okés, életemben nem torrenteztem még:) de valahogy megoldom akkor -
#11913 nahjolvan akkor. az az igazság h ezek a cuccok a www.ncore.cc -n vannak fenn. és a legkisebb is asszem 60 mb szal feltölteni nemigzán tudom. ha esetleg van accod akkor ott nézdd meg, ha nincs akk meg vkitől próbálj meg szerezni:/ -
#11912 na megnézem ott is akkor köszi -
#11911 írtam:) -
#11910 én mind1ikre találtam egy leírást, tanfolyamot, bibliát magyarul. ha érdekel akk madj írj! -
#11909 könyvtárakban előfordulnak ilyen könyvek ;) oktatási részen keress vagy kérdezd meg a könyvtáros nénit -
mikusmate #11908 A gigapedián nézz körül. Arra figyelj, hogy mikor keresel, ne a google legyen kiválasztva keresőmotornak, hanem a gigapedia. Magyarul nem valószínű, hogy meg találod, amit keresel, de angolul nagyobb esély van rá. -
#11907 okka
de elég borsos ára van a bibliának, főleg, hogy kéne a photoshop, flash, 3ds max és a premierhez is.
Lehet (biztos) én vagyok béna de nem találtam magyar letölthető verziót, ha valakinek van akkor nagyon megköszönném ha megosztaná velem:) -
#11906 igen, a film legelején. -
#11905 a barátod -
#11904 ezt olvastam mar valahol, akkor ez a mondat a filmben hangzik el?(csak hogy ertsem) -
#11903 hát alaptudást gyüjts!
Flash biblia elolvasod megtanulod
a 3D-ben meg Wikin vannak leírások U2b-on tutoriálok -
#11902 Kéne egy kis segítség.
SZeretnék elmerülni a 3D grafikában és a flash animációban
ehez szeretnék sok-sok tanácsot, hogy hogy kezdjem mivel stb.
Adobe Flash megvan 3D Studio Max még nincs, gondolom ezekkel a programokkal kellene foglalkoznom első sorban.
A célom az, hogy összerakja egy kurva jó portfóliót és elmehessek egy normális nagy céghez grafikusnak. De egyelőre csak szabadkezi, PS és Corell tapasztalatom van.
Bármilyen segítséget tanácsot előre köszi! -
-
#11900 iigazad van mert pl a rémségek cirkusza iszonyat kaki lett
de pl ott van az eragon jó-jó a lényeg ugyan az csak ha főszereplőket kihagynak... az már régen rossz, főleg ha át is írják a sztorit -
#11899 könyv vagy képregény? szerintem tök 1:1 az állás, van jó és szar is egyaránt -
#11898 nagyon szép és színes munka. télleg nagyon kifejezőek a színek, tetszik!!(Y) -
#11897 nem az enyém, egy kis színes, csak úgy..
-
#11896 Persze nem a képregényadaptációk lekicsinyítése a célom, csupán szerintem a könyvekből jobb filmek készülnek általában. -
#11895 A felsoroltak közül nekem a Watchman és a Kick-Ass tetszett csupán (mindkettő egy rétegfilm hollywood-i igényeket kielégítő betétekkel). És szerintem az Eric Bana-s Hulk sokkal jobb mint a legutóbbi. A közízlés szerint egy középszar limonádéfilm, viszont az én véleményem szerint a leghitelesebb képregényadaptáció: sok helyen előfordul a splitsceen (osztott képernyő), ami a képregényes formátumot hivatott hangsúlyozni, ahogy az élénk színek is, így az egész filmnek képregényszerű atmoszférája van. Minhta csak egy Hulk issue-t lapozgatnál a kezedben. Ez érvényesül a Watchman-nél is (ott még jobban is). -
#11894 azért képregény feldolgozások között is akad 1-2 jobb: Iron Man, Watchmen, Kick Ass, X-Men-ek, meg nekem bejött az új Hulk is. -
#11893 nah igen és ne felejtsük el a gyűrűk urát tolkien könyvéből nameg az egyre jobb és megkomolyodott harry pottert. habár az első 2 rész elég gyerekes és gagyin sikerült a többi igencsak kielégítő... -
#11892 Erős túlzás. A tömegképregényekből (Marvel, DC) inkább csak megasköltségvetésű, látványorientált filmeket csinálnak. (Számomra kivételt képez ugyan a két Nolan Batman film, egyik sincs CGI-al telepumpálva)
Szerintem pont a könyvekből csinálnak többnyire jó filmeket. Remély Rabjai, Keresztapa, Schindler listája, Harcosok klubja, Tökéletes Trükk, Az első Jurassic Park és még sorolhatnám sokáig. -
Nodler #11891 Képregényekből szinte mindig jó filmet csinálnak, könyvekre ez sajnos ritkán mondható el... -
#11890 nahja de a legjobb rész benne akkor is az amikor evey-nek bemutatkozik és szinte csak v betűvel kezdődő szavakat használ. na az királyy!! "voálá! ránézve avatott verselőművész ki váltakozva játszik vértanút és vétkest mikor mit rendel a végzet, e jelmez nem valymi világi hiúság hanem végső véleménynyilvánítás amely veszőben van!" -
#11889 angolul is nagyon jó
"A maszk alatt, nem csak egy ember van.
a maszk alatt egy eszme rejlik..." -
PalcikaEmbör #11888 kösz, persze, h a filmnek kellet. használhatnád a válasz erre gombot -
#11887 öö a filmnek? V mint vérbosszú...nemtom h erre voltál e kíváncsi, de am ha tudod mindenképpen nézd meg ha még nem láttad. de csakis magyarul! a maygar hangja V-nek zseniális, és persze a témája is aktuális és elgondolkodtató. egy újabb "hitler" a közeljövőben csak angliában... -
PalcikaEmbör #11886 miacíme? -
#11885 na ez már rendben van!
A kép bal oldalánál a haj/kalap és a háttér között egy nagyon enyhe átmenetet (amolyan "blur"-t / mélységélesség.) raktam volna, másba nem nagyon tudnék belekötni. :) -
#11884 mi nagy film is az -
#11883 köszönöm(Y) -
#11882 jó ahogy a kalap árnyékot vet az arcra, jol van megoldva...és itt minden a helyén van -
#11881 -
#11880 jah és remember, remember the fifth of november! -
#11879 nah itt egy újabb. egyszerűbb az előzőeknél de sztem annál kifejezőbb
-
#11878 öööö...hát ez olyan....hát ez olyan izéé...vagyis..olyan..ööö...hát nemtom...talán WTF?!