15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • lightjack
    életedben nem torrenteztél? hát még ilyen emberrel se találkoztam:D:D ha kell hozzá help akk tudok segíteni!
  • Lyukasbogrács
    ez a színátmenet, gondolom nem direkt van, csak a fényképezéstől, de jóó :D
  • Willenbrock
    Mintha magamat látnám túlóra után...
  • Kovács legény
    okés, életemben nem torrenteztem még:) de valahogy megoldom akkor
  • lightjack
    nahjolvan akkor. az az igazság h ezek a cuccok a www.ncore.cc -n vannak fenn. és a legkisebb is asszem 60 mb szal feltölteni nemigzán tudom. ha esetleg van accod akkor ott nézdd meg, ha nincs akk meg vkitől próbálj meg szerezni:/
  • Kovács legény
    na megnézem ott is akkor köszi
  • Kovács legény
    írtam:)
  • lightjack
    én mind1ikre találtam egy leírást, tanfolyamot, bibliát magyarul. ha érdekel akk madj írj!
  • Looooser
    könyvtárakban előfordulnak ilyen könyvek ;) oktatási részen keress vagy kérdezd meg a könyvtáros nénit
  • mikusmate
    A gigapedián nézz körül. Arra figyelj, hogy mikor keresel, ne a google legyen kiválasztva keresőmotornak, hanem a gigapedia. Magyarul nem valószínű, hogy meg találod, amit keresel, de angolul nagyobb esély van rá.
  • Kovács legény
    okka
    de elég borsos ára van a bibliának, főleg, hogy kéne a photoshop, flash, 3ds max és a premierhez is.
    Lehet (biztos) én vagyok béna de nem találtam magyar letölthető verziót, ha valakinek van akkor nagyon megköszönném ha megosztaná velem:)
  • lightjack
    igen, a film legelején.
  • Aquir
    a barátod
  • Jim Morrison
    ezt olvastam mar valahol, akkor ez a mondat a filmben hangzik el?(csak hogy ertsem)
  • Looooser
    hát alaptudást gyüjts!
    Flash biblia elolvasod megtanulod
    a 3D-ben meg Wikin vannak leírások U2b-on tutoriálok
  • Kovács legény
    Kéne egy kis segítség.
    SZeretnék elmerülni a 3D grafikában és a flash animációban
    ehez szeretnék sok-sok tanácsot, hogy hogy kezdjem mivel stb.
    Adobe Flash megvan 3D Studio Max még nincs, gondolom ezekkel a programokkal kellene foglalkoznom első sorban.
    A célom az, hogy összerakja egy kurva jó portfóliót és elmehessek egy normális nagy céghez grafikusnak. De egyelőre csak szabadkezi, PS és Corell tapasztalatom van.

Bármilyen segítséget tanácsot előre köszi!
  • sovatalevi

• Looooser
    iigazad van mert pl a rémségek cirkusza iszonyat kaki lett
    de pl ott van az eragon jó-jó a lényeg ugyan az csak ha főszereplőket kihagynak... az már régen rossz, főleg ha át is írják a sztorit
  • Kovács legény
    könyv vagy képregény? szerintem tök 1:1 az állás, van jó és szar is egyaránt
  • lightjack
    nagyon szép és színes munka. télleg nagyon kifejezőek a színek, tetszik!!(Y)
  • Aquir
    nem az enyém, egy kis színes, csak úgy..

• theone91
    Persze nem a képregényadaptációk lekicsinyítése a célom, csupán szerintem a könyvekből jobb filmek készülnek általában.
  • theone91
    A felsoroltak közül nekem a Watchman és a Kick-Ass tetszett csupán (mindkettő egy rétegfilm hollywood-i igényeket kielégítő betétekkel). És szerintem az Eric Bana-s Hulk sokkal jobb mint a legutóbbi. A közízlés szerint egy középszar limonádéfilm, viszont az én véleményem szerint a leghitelesebb képregényadaptáció: sok helyen előfordul a splitsceen (osztott képernyő), ami a képregényes formátumot hivatott hangsúlyozni, ahogy az élénk színek is, így az egész filmnek képregényszerű atmoszférája van. Minhta csak egy Hulk issue-t lapozgatnál a kezedben. Ez érvényesül a Watchman-nél is (ott még jobban is).
  • Gurren
    azért képregény feldolgozások között is akad 1-2 jobb: Iron Man, Watchmen, Kick Ass, X-Men-ek, meg nekem bejött az új Hulk is.
  • lightjack
    nah igen és ne felejtsük el a gyűrűk urát tolkien könyvéből nameg az egyre jobb és megkomolyodott harry pottert. habár az első 2 rész elég gyerekes és gagyin sikerült a többi igencsak kielégítő...
  • theone91
    Erős túlzás. A tömegképregényekből (Marvel, DC) inkább csak megasköltségvetésű, látványorientált filmeket csinálnak. (Számomra kivételt képez ugyan a két Nolan Batman film, egyik sincs CGI-al telepumpálva)

Szerintem pont a könyvekből csinálnak többnyire jó filmeket. Remély Rabjai, Keresztapa, Schindler listája, Harcosok klubja, Tökéletes Trükk, Az első Jurassic Park és még sorolhatnám sokáig.
  • Nodler
    Képregényekből szinte mindig jó filmet csinálnak, könyvekre ez sajnos ritkán mondható el...
  • lightjack
    nahja de a legjobb rész benne akkor is az amikor evey-nek bemutatkozik és szinte csak v betűvel kezdődő szavakat használ. na az királyy!! "voálá! ránézve avatott verselőművész ki váltakozva játszik vértanút és vétkest mikor mit rendel a végzet, e jelmez nem valymi világi hiúság hanem végső véleménynyilvánítás amely veszőben van!"
  • Looooser
    angolul is nagyon jó
    "A maszk alatt, nem csak egy ember van.
    a maszk alatt egy eszme rejlik..."
  • PalcikaEmbör
    kösz, persze, h a filmnek kellet. használhatnád a válasz erre gombot
  • lightjack
    öö a filmnek? V mint vérbosszú...nemtom h erre voltál e kíváncsi, de am ha tudod mindenképpen nézd meg ha még nem láttad. de csakis magyarul! a maygar hangja V-nek zseniális, és persze a témája is aktuális és elgondolkodtató. egy újabb "hitler" a közeljövőben csak angliában...
  • PalcikaEmbör
    miacíme?
  • morcosqtya
    na ez már rendben van!

A kép bal oldalánál a haj/kalap és a háttér között egy nagyon enyhe átmenetet (amolyan "blur"-t / mélységélesség.) raktam volna, másba nem nagyon tudnék belekötni. :)
  • nonicks
    mi nagy film is az
  • lightjack
    köszönöm(Y)
  • samsung123
    jó ahogy a kalap árnyékot vet az arcra, jol van megoldva...és itt minden a helyén van
  • samsung123
  • lightjack
    jah és remember, remember the fifth of november!
  • lightjack
    nah itt egy újabb. egyszerűbb az előzőeknél de sztem annál kifejezőbb
  • lightjack
    öööö...hát ez olyan....hát ez olyan izéé...vagyis..olyan..ööö...hát nemtom...talán WTF?!