Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SMGBAS
Ha lehet akkor véleményt mert nemnagyon tetszik így.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

nonicks
kb hüvelyekben(inch) számolva egy A3-as lap lehet

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Tudom most hülyének néz majd mindenki, de akkor sem tudom hogy egy 11x17-es lap, az most mekkora???
Loál János
A bal csávó arca nekem kidolgozatlannak tûnik a többihez képest, ezen kívül bejön.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

<#eljen> az mar jobb 😊

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

SMGBAS
Ez csak ami az elején van kép, az sem az eredeti méretben. Személyes szövegek voltak a borítón és nem akartam úgy linkelni 😄 Eredetileg a borító amit csináltam az 5576x3785 px-es és 50 px/centi (127 dpi)

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

dvd boritonak is kicsi..hacsak nem 300 dpi-s a kép...

Kovács legény
nem rossz ez, bár egy kicsit nagyobb kontrasztot el tudnék viselni akár a háttér lehetne sötétebb, de akkor lehet elveszti a jó hangulatát a kép.
Mindenestre tecc!😊

www.czekoart.hu

SMGBAS

n3whous3
ja értem C:

púúúúú

Kovács legény
fejjel lefelé fordítod a rajzot, ez elsõ sorban mértani testek rajzolásánál fasza mert egybõl kicsapja a szemed hogy hajlanak és dõlnek a vonalaid😊

www.czekoart.hu

n3whous3
"A folyamatos kontrollt megfordításokkal csinálom" - ez miez? (o:

púúúúú

Loál János
Linkelj má lécci, vagy szúrd be lécci, htx.

Loál János
Nekem is így van, bár néha elég fél óra, ami alatt mást csinálok, aztán "visszanézve" elborzadok. 😮)
A folyamatos kontrollt megfordításokkal csinálom, a tükröset még nem próbáltam.

fejbõl rajzoltam (suli) elõstör csak körvonal majd arra a sötét keret halványan az árnyékok aztanmikor teccenek már akkor kierõsitem õket

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Kovács legény
az biztos is😄
amúgy a tükörbõl való nézés az egyik legjobb kontroll

www.czekoart.hu

Looooser
nannáh de tényleg fordítva mûködik, mint pl az indiánom elkészült: Defasza... mmásnap leesett a földre és fejjel lefelé megláttam, vagy 10 hibát kiszúrtam :S

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ja..amugy amikor elkezdesz ilyet rajzolni, azt fejbõl teszed?... ha igen, akk felvazolod elotte?... (tudom jo dolog a vazolas..) de akk kell utana radir :S radirt meg nem szeressuk XD

szeretem ezt a stilust személélni 😊... grat...

macselek
Én szintén.

nonicks
willendorfi vénusz 2010?😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

n3whous3
Nálam fordítva 😄 Megcsinálom és "fúdekirály" másnap már látom a hibáit.

púúúúú

Lazarus
Igen, csak pont fordítva :]
tenkenorman
ismerõs valakinek az a jelenség amikor rajzoltok és csúnyának tûnik? aztán amikor másnap felkeltek és megnézitek, valahogy sokkal szebbnek tûnik... sok meló után már minden vonalat ferdén lát az ember.😄

http://www.tenke.hu

Gallardo007

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

Misi az ezredes
A digitális tábla csak azért könnyíti meg a helyzetem mert elõbb vázolok utána addig szórakozom amíg a megfelelõ formát vonalat nem kapom. És a végtelen sok radírozás nem látszik.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

n3whous3
tök jó rajz

púúúúú

Willenbrock
Nekem nagyon tetszik,én néha szabadkézzel rajzolgatok,fõleg hajókat vagy repülõket.Festményem sajnos csak olyan van amit temperával csináltam papírra,és az valahogy kifakult.(késõbb rájöttem hogy akrillal érdemes festeni farostra mert az nem fakul ki)Egy ilyen autót szabadkézi rajzzal elég nehéz így megcsinálni,könnyebbé teszi a rajzolást a digitális tábla?

Misi az ezredes
Majdnem 100%-ban kész a CAR belteret kell kidolgozni ami már nagyon finom hangolós rész. + a kilincset nem árnyékoltam, de amúgy hogy tetszik emberek?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

http://imagerz.com/QENBXUtvAwIMAA4bRwVR
Misi az ezredes
Oh bocs most láttam h nem is nekem írtad... 😄 Figyelmetlen voltam.. már kezdett leragadni a szemem.

n3whous3
Kösz, jah, a kontrasztot mindig elbaszom, de legközelebb már odafigyelek.

gépi rajzok, de nem használok effekteket (a másodiknál egy kis emboss volt a feliraton), csak színpaletta és ecsetek oszt csõ

púúúúú

Misi az ezredes
Nissan Silvia S14 😊

tenkenorman
s15 nemtom miért írtam 60at

tenkenorman
ez nem egy silvia s60 amúgy?

Misi az ezredes
Digitális rajztáblával készítem, teljesen alap nélkül. Igaz a márka nagy rajongója vagyok így azért tudom, hogy is kell kinéznie. Tónusok a legvégén lesznek kiemelve már amennyire megköveteli a dolog. Ugyanis amíg nincs teljesen kész változtatok stb.. Addig nem tartom elõnyösnek a FIX dolgokat.

Willenbrock
Jók lettek,talán kicsit a tónusokat lehetne még mélyíteni szerintem.Számítógépes programmal van vagy szabadkézi festmények?

Misi az ezredes
Mára ennyit, majd nap közben nekilátok a maradéknak.

Misi az ezredes
Kézzel maszatolom ki 😄

n3whous3
Fasza lesz az eredmény tuti. Az árnyékolást kézzel "kevered" ki, vagy valami effekthalmazt dobsz és elkened, stb?

púúúúú

Misi az ezredes
Nem, de a deviantart túl jó ahhoz, hogy mást használj helyette.

Alakul az árnyékolást a beömlõs részt hangsúlyoznám ki ott már elértem a kellõ fényhatást.

Valaki nem ismer egy deviantart-hoz hasonló honlapot, ami csak magyar?
szep <#eljen>

the world is mine

Misi az ezredes
Kerékjárat hiba és visszapillantó hiba javítva. Kezdem árnyékolni este. 😊

Kovács legény
bf-el én is sokat játszottam😄

www.czekoart.hu

tenkenorman
😊 bf1942bõl ismerem de nagyon szép löveg.

Kovács legény
na wespe miatt plusz egy pont😊

www.czekoart.hu

Misi az ezredes
Okés sok sikert. 😊 Igaz nekem ezzel még rengeteg munkám lesz, árnyékolás, kicsit jobb térhatás megszerkesztése, és elöl a hûtõ berajzolása. Ami elég nagy kihívás sehogy sem tetszik 😄

tenkenorman
uhh akkor bizoyn nagyon ügyes vagy... le a kalappal. majd a hétvégén énis rajzolok valami ezen felbuzdulva.