Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tempest
Szerintem is jó lenne Ps.be vagy Painterba bele épitenék <#guluszem1>

PJack
ez kurvajó 😮

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Tempest
SMGBAS
#11103 Én tudom a titkot 😄

Na pár új rajz. Új színezést használok és szerintem f*szábban néz így ki (: (mindgépi és mindanime szal csak az lesse akit érdekel.)
Egy (ezt qrvára nem ilyenre akartam...)
Kettõ
Három
Négy

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Misi az ezredes
PÜ-be mutass már egy képet magadról nem hiszem el...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Looooser
ez én vagyok még mindig😄 és tudom sokan javasolták már a fogorvost, a jobb oldali szemem ez kicsit elrontottam, de hajnal volt már és csak be akartam fejezni, de azóta orvosoltam a hibát és köszi 😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Valaki nem tudna linkelni egy oldalt ahol találok ilyen "elol oldal felül nézetes" mûszaki rajz feladatokat?? Foggalmam sincs hogy mi is a pontos nevük, de nagyon kéne gyakorolnom.
Misi az ezredes
A szemei érdekesek, a fogaival orvoshoz kéne fordulnia amúgy nekem tetszik bár én nem vagyok profi. 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Looooser
Nem lett negy extra és még a scannner is rontott rajta

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Doddy a düdő
örök hála :]

Misi az ezredes
Na sikerült, WIN7-nél ezt kell tenni.

Start -> Vezérlõpult -> Toll és érintés -> Tollbeállítások - ezen belül van olyan h "Toll lenyomva tartása | Kattintás a jobb gombbal. Itt beállítások ki kel venni a pipát. És kész. 😊 Minden bizonnyal a többi Windows OP rendszernél hasonló módon kell eltüntetni a funkciót.

Doddy a düdő
azt én is szeretném tudni

Misi az ezredes
Segítségre lenne szükségem, Wacom Bamboo pen & touch-om van Szürke. És abban kéne segíteni, hogy hogyan tudnám azt ki venni belõle ha folyamatosan egy helyen tartom a tollat a felületen akkor ne jöjjön elõ az ecset menü, ahol ecset maximális méretét lehet és fajtáját kiválasztani. Adobe Photoshop CS3 Extended & Adobe Photoshop CS4 Extended et használok. Mind2 rendesen megvásárolt változat, de nem találtam sehol sem választ a kérdésemre. Utolsó mentsváraim ti vagytok elõre is köszönöm a segítséget.

Looooser
ahha 😄

SMGBAS
Magad? Szóval te vagy? xD

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Looooser
akkor másodjára hátha így

Looooser
Hát rajzolgatom magam...a fotó rossz minõségû és a rajz se lesz egy nagy extra

tenkenorman
de nem baj. szeretem, és a tied is nagyszerû kivitelezés. nem akarom ezzel lealacsonyítani

http://www.tenke.hu

tenkenorman
a szomorú és pszihopata dolgok. mint pl a világító szemû bambán nézõ kislányok, vagy pl az mtv-s reklámok régebben amikor érdekes vigyorgó babzsákszerû lények haltak meg kül módon.

na erre dadogok is

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

akarommondani

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

PJack
mármint mi? 😄

tenkenorman
ez divat mostanában😄

hungary27
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Looooser
nice

PJack
tudom hogy túl sötét, direkt.
tudom hogy nincs értelme, nemiskell keresni, azisdirekt.

SMGBAS

Köszönöm! Igen szénnel
Szép munka.Szénnel csináltad?
PJack
<#wow2><#eljen>

http://imagerz.com/QENOWktvAwINUFxLEwVR
Looooser
ohhh cseles cseles

SMGBAS
DA-ról vannak a képek, nem sajátok (:

Looooser
a Három egy kicsit sárkányosra sikeredett

SMGBAS

na akkor jönne is a kérérsem:

egy tûzmadár ehez valami hasonló, de részletesebb.
amire ahsználnám pl: szórólapon és plakáton

tommygear
hát ez nagyonjó <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
n3whous3
az élek sztem jók, de a száját tényleg kicsit máshogy kéne talán.

púúúúú

SMGBAS
PC-s rajz szal csak az lesse akit érdekel.

#11065 Ajkai nem tetszenek + a farmer (?) élei túl világosak szerintem. De amúgy g*cijól fejlõdsz, csak gratulálni tudok!

n3whous3
yeah (Y)

púúúúú

tenkenorman
hali. megoszthatom veletek a honlapom? nem akarok bannt reklámért. csak hátha érdekel valakit😄

Egy kis kihagyás után íme egy rajzom:

bardocz
Sokkal jobb így<#eljen>
theone91
Ha nem élsz vissza vele...

ha kérem hogy rajzoljatok valamit akkor ha valakinek megtetszik az ötlet elképzelhetõ hogy megcsinálja?

SMGBAS
Nah a végleges
Többet nem sz*rozok vele, következõ jobb lesz (remélem)
(:

Tempest
Nem rossz...,halványabbra a villámokat és a kábeleket.Talán részletesebbre kellene a hajót attól nagyobbak tûnne.

nem szimmetrikus a hajo.

the world is mine

bardocz
A villámok, ha azok akarnak lenni, nagy mûk. Amúgy nekem bejön.