Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
En meg a harmonyval megrajzolt kisautomat akartam berakni 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Google-t tudnám ajánlani.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ez vagyok én egy elborúlt napon
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
amúgy nálam mûkszik rendesen
www.czekoart.hu
Vélemény? Tudom nem tökéletes minden de ilyen Mórickarajzhoz ez illik. Amúgy van itt valaki aki konyít kicsit a képregény rajzoláshoz? Csak mert érdekelne a dolog.

Korán keltem. Hol az arany?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
sajnos az én kézügyességem és kreativitásom ilyen téren elenyészõ, így alkotni nem tudok, de öröm látni ezeket a képeket 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
tetoválásnak való sárkányt vállaltok? <#vigyor3>#vigyor3>
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Mosaic rex with skull in 2 min