15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
Midas #15265 jó lett nagyon bal kezét talán hangyányit lehetne nagyobb de lehet csak fotó miatt tünik úgy. Zsir lett nekem nagyon bejönnek a szinek amugy. -
#15264 Nah kész lettem, sajnos a színek néhol torzultak a képen. -
HyperRob #15263 Az igen! Nagyon állat lesz :) -
Midas #15262 jó lesz nagyon szép munka :) jó hogy ennyi időt eltöltesz velük én sosem dolgozom ennyit egy egy képen. -
#15261 Jelenleg itt tartok -
Midas #15260 Megvettük ugy :D Nekem is épp ma került a kezembe szuperhősök cimű könyv ebben is julie meg boris-tol vannak képek emlékszem mennyit spóroltam rá :) És hogy mennyire máskébb ábrázoltak akkor mint most. -
#15259 Ja Vallejo albumokat is gyűjtöttem meg Royo meg Brom meg amit meglehetett szerezni,nem is értem hogy lehetett élni internet nélkül.Mondjuk ezek ma már annyira nem tetszenek. -
Midas #15258 Nekem vannak még régi ipm magazinok még 80 bol is azokban is van sok hasonló, ott látam pl boristol is elöször képeket persze az más stílus :) -
#15257 Simon Bisley / tumblr -
Midas #15256 Micsoda? -
#15255 Ez azért nálam hatalmas csalódás. -
#15254 8/10 számot élt meg nálunk. -
#15253 Nálam mai napig a Bisley féle az ábrázolás az igazi, bár az újat még nem láttam, de a Stallone-s se volt rossz. -
Midas #15252 Én spawn-t rajzoltam képregény stilusban párat de annyira nem jött be végül :) -
HyperRob #15251 76-os vagyok, de nem emlékszem :( -
#15250 91 körül volt valami 'rock power' magazin amibe Simon Bisley féle frászbíró
képregény volt középen,hát az nagyon beteg volt imádtam.Lehet hogy még nem is éltetek :)
Dredd
-
Midas #15249 ha megcsinálod legyen ugy :) a végeredmény a lényeg nem az hogy hogy jutsz el oda rendszerint. -
#15248 Nem kötekedni akarok, de szerintem fogtad ezt a képet és szó szerintem maszatoltál rajta egyet magyarul nem te festetted, de azért nem rossz.
Dredd -
Midas #15247 Én is maszatoltam kicsit nagyon tetszett a film.
-
Midas #15246 -
#15245 De jó lenne, ha nem csak utcai kép lenne, hanem másik is, vagy a helyett másik. Mégpedig egy hűtőházban. Látszik rajtuk, hogy dideregnek, libabőrösök is egy picikét, meg a mellbimbójuk is keményebb. A kampókon pedig fél disznók lógnak. -
#15244 de az egyik egyik oldalról a másik a másikról van kettévágva, így ha egymás mellé állnak, akkor kitesznek egyet.
1 fej és 2 mell, mivel csak fele van meg, tehát 1 db csecs és fél fej van, mindegyiknél, lesz két csecs, 1 fej. És két láb.
A nekünk jobb oldali a mutatóujját nyújtja a bal oldalinak, és ő az egész jobb kezével körbeöleli a másik mutatóujját, de úgy, hogy az látszódjon. A kezeket nem emelik fel, hanem derékmagasságban nyújtják egymásnak. -
HyperRob #15243 A két nő velünk szemben van a képen? Akkor az a baj,ha mindketten félemberek, akkor nem tudnak összeölelkezni, mivel pont az a karuk hiányzik, amivel egymásba tudnának kapaszkodni. Vagy összeolvadnak és csak az látszana, hogy 2 fej 4 mell és a derekuk alatt 2 gólyaláb?
Vagy esetleg a két kezükkel összekapaszkodnak a mellük alatt. Vagy úgy állnak egymás mellett, hogy a hiányzó felük van két oldalt. Uhh jól megfogalmaztam :D -
HyperRob #15242 Hát eléggé érdekes kompozíció, de gondolom ez benne a lényeg. Szabad tudni, hogy mi lesz a célja? -
#15241 Voltaképp ugrálva tud menni, nem séta így értelmezve.
De tud haladni. Aztán a csavar ott van, hogy találkozik egy másik nővel, aki ugyanilyen félbevágott, összeölelkeznek, és így ketten már ugrálás nélkül tudnak sétálni.
az utcát tekintve a járdán mennek, mellettük magas épületek. -
#15240 egy lábbal séta? -
HyperRob #15239 Szia!
Mennyi lányról /gondolom nők/ volna szó? Utcakép is lenne rajta vagy egy fehér alapon pár nő? A sétálást túlzónak tartom gólyalábbal és szemből ábrázolva elég nehéz kompozíció :) -
#15238 Sziasztok.
Valaki olyat nem tudna lerajzolni, hogy:
meztelen, hosszában kettévágott féltestű lányok sétálnak 1 lábon, ami gólyaláb (gólya lába) az utcán
? -
Midas #15237 jó lett :) -
#15236 kitalálom, szemüveges vagy és szemüveg nélkül csináltad :) csak vicceltem tetszik a kivitelezés -
#15235 Hai! -
#15234 félelmetes! -
#15233 Egész jó lett fejből 20-25 perc alatt, tetszik! -
HyperRob #15232 Nekem tetszik, de az én véleményem nem sokat ér, mivel sose tanultam rajzolni csak firkálgatok. -
mumeen #15231 Kritikákat,véleményeket kérnék,köbö 20-25 perces rajz,fejből:
öregasszony -
#15230 Köszönöm, de az még nagyon messze van:) -
HyperRob #15229 Nagyon jó lesz!!! Várom a végkifejletet :) -
#15228 Sajnos a fegyver kicsit el van mosódva, mert berezgette a gép:
[img=http://www.kephost.com/thumb/2012/9/30/a1_2012_9_30_evgo1suz6v_tn.jpg] -
HyperRob #15227 Köszönöm!
Nagyjából 9 óra. -
#15226 Szep lett! Kb mennyi ido volt?