Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nan76
<#eljen>király

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Aquir
impozáns 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lightjack
Na megint hellboy:

SMGBAS
<#worship>

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Dynamic
A körsablonra gondolsz?
SMGBAS
Van egy eszköz ami egy mûanyag lap és különbözõ méretû lyukak vannak belevágva (gondolom kör rajzolásához használják).
No, annak mi a neve? 😄

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

A játék amit én készítek stratégiai, tehát az épületekrõl egységekrõl kártyaszerû képek kellenének. Az oldal megjelenéséhez, még nekem nincsen semmilyen képi elemem, tehát az egész megjelenéshez kellenének képek... 😊

Egyébként lesz egy "hõs rendszer" is, ahol a hõsöket és a megszerezhetõ tárgyakat is meg lehetne rajzolni.

Sziasztok.

Nah akkor próbáljunk szerencsét itt is 😉
Egy pár kép aztán el is mondom mit is szeretnék erre felé ...

concept1

concept2

concept3

concept4

Nos mint látszik ez is egy készülõ játék. A játék alapötlete 2009 -ben fogalmazódott meg konkrétan, de kb 2011 ben kezdett végleges alakot ölteni. Mint látszik van már pár kép, de ezek sajna nem fedezik a játék képarzenálját. Elsõsorban olyan embereket keresek akik szívesen részt vennének a projektben, természetesen a csapat tagjaként nem pedig külsõ bedolgozóként. Licens jogokat természetesen egyik képre sem kérek, így amennyiben valakinek el tudjátok adni az elkészült képeket az természetesen megoldható. Remélem lesz akinek az érdeklõdését felkeltettem. Mail : [email protected]

Milyen témájú az a játék? 😊
Helló!
Egy online stratégiai játékot készítek. Szeretnék jó grafikákat is hozzá. 😊
Ha esetleg valakinek lenne kedve rajzolgatni (hát sok mindent lehetne átvezetõ képeket, épületekrõl, egységekrõl képeket...). Mivel nem pénzes játék és egyébként is csak ráfizetéses lesz nekem, ezért pénzt azt nem tudnék adni rajzokért sem. De megjeleníteném a rajzoló nevét az oldalon. 😊

Tempest
thenksz

theone91
Jepp. 😊

Malakai
Bamboo? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

theone91
Csak egy quickie volt, semmi komoly. Még ki sem akartam színezni, aztán mégis... 😊

lightjack
Vannak közöttük nagyon jók! Tetszik a stílus😊

Emberek hol vannak a jobbnál jobb munkák??? Mutassátok mit alkottatok az elmúlt idõkben! KÉPEKET!

Tempest
Aquir
fast work😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SMGBAS

georgesmatyas
NICE!

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

georgesmatyas
Volt egy magyar csávó, az meg mechanikus írógéppel tudott kbszott jókat csinálni.

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Desiderata
vixo

Dark Messiah
bocsánat a fennakadásért, de nem úgy mûködött ahogy szerettem volna

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Dark Messiah
jó bocsi....máshol már akasztás járna [url=]ezért

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Dark Messiah
Mivel elsõre sose jön össze így itt van még [url=]egyszer <#zavart1><#vigyor2>
[url=]egyszer

Dark Messiah
Hali!
Már rég jártam itt,úgy hogy gondoltam:

akit érdekel itt találja rajzaimat, pólóimat😊 Shapefromhell
sziasztok!
De aranyos 😄 Nagyon jó 😄<#taps><#eljen><#nevetes1>
SMGBAS

WoW... not bad... not bad... o_o
vixo
Nem gyenge! 😮

lightjack
Elõször világos szürke papírra grafittal felvázolom, aztán fekete színessel a mélyebb részeket kiemelem, utána összefröcskölöm fekete pöttyökkel, utána pedig airbrushhal kifestem (akrif festék - márkája AMSTERDAM). És végül az apróbb javításokat színesceruzákkal és pasztellel végzem el. Aztán lesz ez😊

Köszi mindenkinek, de ti milyen hátteret raknátok?

Nagyon adja... o_O jóféle 😄 Csak így tovább 😊
theone91
Mármint a festékre vagyok kíváncsi. 😄

theone91
<#eljen>

Mivel festesz? 😊

Subakka
hát azért bele lehet kötni, pl.: az állán lévõ szakáll, 3. sorban jobbról a 17. szakáll szõr nekem kicsit mûnek látszik és mintha nem is szakállszõr akarna lenni =/ (troll)

Nagyon menõ, gratula! 😄

&#3232;_&#3232;

Looooser
big lájk a szigszalagnak, amúgy nagyon-naagyon korrekt 😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Tempest
Nagyon szigorú <#eljen>

lightjack
Na eddig itt tartok. Csak sajna elakdatam mert tanácstalan vagyok. Milyen színû hátteret rakjak ehhez? Csak a mögötte lévõ csillagos bekeretezett téglalp lenne színes a külsõ részre majd fröcskölök kéket és barnát, de cska egy kicsit. Szal milyen legyen a háttér??

WoW!!! Sooo Good 😉
Subakka
nagyon király lett! *pacsi* 😄

&#3232;_&#3232;

theone91
Köszi szépen. Remélem a végeredmény is tetszik. 😊

Subakka
én õszintén tisztellek 😄 nagyon jó a stílusod 😄

&#3232;_&#3232;

theone91
Új agymenés, digitálisan lesz folytatva (fos lett a minõség, szori). 😊

theone91
Ha lesz idõm összehozom. 😊

hungary27
jöhetne Michael Scott is
theone91
Ron a legnagyobb forma a Parks & Recreations-bõl... 😄

Tempest
Eezigen,mondjuk nem tudom ki ez.De a louit még vágtam a Lucky Louie ból.