Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. kicsit nyomottnak tûnik, de gondolom a versenyre nem fényképet, hanem egy vicces, kicsit karikatúrára hajazó rajzot várnak
2. Valószínûleg majd odarajzol egy sziklát a talpai alá és akkor látszani fog, hogy nem vízszintes az, ahol áll.
púúúúú
-Nekem a lábak pozíciója furcsa, a hátsó rossz helyen van, miért nem látszik a negyedik láûb, ilyen testtartásnál? (túl rövid a törzs?)
-Mondjuk nem ismerem a maci anatómiát..., de érzetre a szemek sincsenek jó helyen. A mackó bal szeme becsúszott a buksijába.
-Orrlyuk probléma.
-Tónusozásnál ügyelj, hogy egységesen fejleszd a képet! (Bármikor azt tudd mondani, hogy "kész") Ügyelj a kontrasztra, minél nagyobb tartományt használj! Legyenek nagyon sötét és nagyon világos (kevés helyén pl. szemfény, orr, bunda itt-ott szálkásan).
Remélem tudtam segíteni.
Sok sikert!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
the world is mine
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
the world is mine
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
JMW rajzai nem tetszenek, mert nem látok bennük semmi értelmet, de a kivitellel nincsenek gondok és ha normálisabbat próbálna rajzolni akkor azok még f*szák is lehetnének.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Tul ertekeled magad de majd ha munkat keresel majd megmondja mas is mennyit ersz, es neveletlen is vagy de ez gondolom ossze fugg azzal hogy tudas nelkul osztod masoknak az eszt.
Reszemrol lezarva mivel tudom mennyire bosz kis troll vagy.
the world is mine
friss munkát még mindig nem láttam, pedig tûkön ülök
ja vagy aza kép 3d, az más, ahhpz semenyire sem értek
de továbra is vices h te küldesz el rajzorára pl a szépség és a szörnyeteges alkotásod publikálása után.
és a faszfej jack van elszálva magától
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Mivel a tudasod lejon az altalad kritikanak hivott valmibol ami a photoshop topikban elmegy de amugy arra valo hogy elmeny kapalni kb.
Ha esetleg komolyabban is erdkel a dolog akkor van egy muveszettortenet nevezetu targy es a rajzora ajalom mindketot figyelmedbe.
the world is mine
nem fogok gyermeteg versengésekbe kezdeni h ki a jobb kettõnk közül, de az pl sztem sokat elmond h a sjaát honlapodon ami a te képeidell foglalkozi,k amiket még mûvészetgnek is értékelsz, a fejlécében nem a saját munkád van (artistfox?) de rendkivül ügyesen dolgozod fel a tutoriálokat.
a rajzok meg amik az oldalon vannak, meg merem kockáztatni hogy egy független szavazásban az én képeim gyõznének,és ezt sztem te is belátod, ha itt ki nem is mondod
the world is mine
púúúúú
the world is mine
púúúúú
the world is mine
#11173 ahogy ugyanarra vered már évek óta a nyálad, nagy nyomot hagyhattam
Lécci valaki rajzolja le a barátnöm képét 😊
#11175 tenyleg nem itt kellene reklamozni
the world is mine
Itt egy nem nyúltam bele mással :
cs.
látom alkotókedv töretlen 😊Rajzok világa
rajzokvilaga
Imádom az aláírását, mert mindig avval dobálózik, az Õ viselkedése pedig szöges ellentéte annak.
the world is mine
Sziasztok!
Nemrég indult egy új mûvészeti oldal, ahol saját rajzaitokat oszthatjátok meg (tölthetitek fel) másokkal.
Akit érdekel a rajzolás, az nézzen be:
http://www.alkoto-muhely.hu
További kellemes rajzolgatást...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Úgy gondoltam egy emléket egy mérföldkövet állítok magamnak ezzel a hozzászólással, és ha rá nézek erre a képre mindig eszembe fog jutni az akinek ez készült és hogy itt van meg minden, sajnálom nem tudok rendesen írni túlságosan össze vagyok zavarodva.
Bocs mindenkitõl többet nem tudok írni egyszerûen nem tudok...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...