Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem rég láttam egy csávót aki gyufaszálból építi fel baromi szép épületeknek a pontos mását. én is kipróbálnám, persze elõször kisméretben, a gyufaszálból építést, csak nem tudom hogyan kell ehhez hozzáfogni. vki tud vmi oldalt ahol tutorialok vannak fenn hogy elsajátítsam az alapokat? mert semmit sem tudok errõl a hobbiról és megtetszett. persze lehet h kipróbálom azt abba is hagyom.
Az elsõnél még nem tudtam, hogy mit is akarok csinálni és ez lett belõle.
A másodiknál meg annyi volt az ötlet, hogy valami egyszerû karakter(ek) ami majdnem egybeolvad a talajjal a sötét miatt. Igazából semmi mást nem tudok belemagyarázni a képbe, de nekem tetszik /:
Most csinálok egy másik képet ezzel a karakterrel, hátha jobb lesz (:
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
UI: az elsõ rajzod bármelyik horrofilm jelenetébe elmenne😊 nagyon COOL
összességében am tetszik, ha ez fejbõl van grat hozzá, fõleg a fröcsögõ vér nagyon találó😊 soat fejlõdtél látszik😊 csináld még tovább gõzerõvel, tedd el ezeket a régi rajzaidat és egy év után nézd vissza mindet sorban. meg fogsz lepõdni😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
thx <#eljen>#eljen>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(na persze nem úgy fordítva, hogy a hátulja van elöl xD)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
the world is mine
De ez massziv gyakorlas sokadik munka utan mar.....
the world is mine

the world is mine
Celebrau: Nem a termékekkel van bajom, amiket adnak. Pár éve volt, hogy ott voltam. Egy társasház aljában a hátsókertben volt egy vas pinceajtó. sehol egy tábla, sehol egy csengõ. Bent sem volt bolt kinézete a dolognak. Biztos költséghatékony megoldás, csak fura. Fõsulin meg tartott elõadást a wacom képviseletében 2 fazon. Hozott egy intuos4est, de még csak be sem üzemelte... Nem is ez a fontos, csak mikor odamentem hozzá mert volt pár kérdésem és meghallotta, h a grasshoppertõl vettem wacom cuccot kikelt magából :S
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
#12955 Az a hely csak gugli találatként jött fel, nem onnan lesz rendelve.
Köszi mindenkinek 😄
the world is mine
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
the world is mine
the world is mine
Klassz leírás