15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
Line #13637 Mondom nem engedi te seggfej... -
Line #13636 Látom ő kussba van, biztos megnézte... -
#13635 ki nem szarja le hogy te kinek küldtél link???? (bocsi SM nem személyeskedés) ha ekkora a pofád tedd be ide a linked -
Line #13634 Dolgozzatok csak meg a képért. :-) -
Line #13633 Hát veled innentől kezdve nem is foglalkozom... -
#13632 Te tényleg ilyen túlkvalifikált vagy? -
#13631 JAJ NEEEEEE...de sajnálom:OOOOOO
Nem értem, hogy ha mind kis kezdő hülye kisgyerekek vagyunk, akkor miért foglalkozol velünk? Miért fektetsz időt abba, hogy minket olts le? Nincs önbizalom? Csak gépen keresztül meg az arcoskodás? Hiszen ha ennyire hülyék vagyunk, akkor miért nem mész el és hagysz minket, hogy tovább mondjuk a saját hülyeségeinket, mit sem tudva az "igazi" művészetről. Nekünk is jobb lenne (nem kell hallgatnunk téged), és neked is, hiszen az itt eltöltött időt, amíg irogatsz a kis hülye gyerekeknek, akik egyáltalán szart sem értenek a művészethez, fordíthatnád arra hogy "igazi" műalkotásokat készíts, amit majd nézegethetsz egyedül, egymagadban, mert hogy a stílusod borzasztóan irritáló, arrogáns, felfuvalkodott, önimádó, egoista, önközpontú...Ki kell ábrándítsalak, senki se szereti az ilyen embereket.
Szóval? Ha elmész mindnannyai jól járunk vele. Te is, mi is. Na?:) -
#13630 Ügyes vagy. Linket adnál, te férfiember. -
Line #13629 smgnek küldtem privibe a linket -
#13628 Pont ez benne a szép, hogy nem lehet összemérni a rajztudást. Lehet, hogy az egyik kurvajó csendéleteket fest, a másik fotrealisztikusan rajzol grafittal, a harmadiknak getzijók az akvarelljei, a negyedik kibaszottul érzi az emberek/állatok karakterisztikáit és baromi jó karikatúrákat képes így rajzolni akrámilyen technikával... stb.
Egy felvételin megint rohadtul nem számít ki milyen módszert használ, csak az hogy az eredmény jó legyen! Lévén ahány ember, annyi iskola, így különböző felkészültségű és stílusú emberektől nem várhatsz el ugyanolyan végeredményt, mert nem robotok. Max berendezel nekik egy enteriőrt és megmondod, hogy van 2,5 órájuk lerajzolni a/2es méretben, grafitceruzát használva, majd otthagyod őket. Aztán értékelésnél rohadtul nem a te szubjektjv mércéd számít, hanem hogy a N darab jeletkezők közül ki az a 10, aki egymáshoz viszonyítva a legjobb. Véleményed ekkor a te szubjektív tapasztalataid alapján állíthatod össze, objektív mérlegelés után.
Végeredményben pedig az mondanám a művészetekről úgy általában, hogy rohadtul nem technikai verseny az egész. A művészet célját felejted ki az egészből, és az a mondanivaló. Nem attól lesz művészet, hogy ecsettel van festve, sem attól, hogy 50 ember dolgozik rajta százmilliós berendezéseket használva... Mondanivaló, mélyebb tartalom, esztétikum... ezektől lesz művészet, és mint olyan van akinek majd tetszik, van akinek nem... -
#13627 és hol nézzük? -
Line #13626 4 színből második próbálkozásra. -
#13625 nagyon bevolt mozdulva a kép, így is sokat javítottam rajta :S viszont a haj nekem még mindig egy olyan részlet ami elég nehéz valahogy nem jön ki... -
Line #13624 Előbb nézd meg amit csináltam kisgyerek -
#13623 Ü.R.E.S. D.U.M.A
Szerintem intenntől fogva mi kollektíven leszerunk... Fosorgia lesz számodra. -
Line #13622 Ne haragudj de ezek botrányosan szarok. Elküldtem privibe smg nek amit mondtam. -
#13621 hát akkor prezentálok
Koi ponyt 60*80 centi falra szabadkézzel tempera 2,5óra
Ázsiai lung sárkány 2,7m*2m olaj pitt + víz szabad kéz kút fejből 18 óra
egyszerű sárkány 180*120cm grafit szabadkézzel 58 óra
jah és mind rács nélkül..... kiváncsian várom a munkád ha nincs akkor tiplizz a fenébe a topicból
-
Line #13620 Ehh a képfeltöltés.hu ról nem engedélyezett azt mondja.. -
Line #13619 A balfasz az aki úgy alkot véleményt valamiről, hogy nem ért hozzá. :-) -
Line #13618 Ti viszont rutinosak vagytok ebben és toivábbra se látok semmit... -
Line #13617 Egyenlőre mellesleg töltöm fel a képfeltöltés.hu ra első próbálkozás sajnos sikertelen... Mind1 ami késik nem múlik... -
Line #13616 Innentől kezdve csak azzal állok szóba ezen a fórumon aki mutatott valamit. A többi érdektelen. -
#13615 Mutatnál egykét rajzot, amit te csináltál, kérlek? Én még nem is láttam tőled (vagy nem emlékszem)...
Zabszem van a seggedben pajtás? Mindenki balfasz, ha nem egy véleményen van velem? -
Line #13614 Jaja itt volt másodszor kezembe ecset és 4 alapszínből minnya.. -
#13613 Mutasd mán' az életed második próbálkozását ecsettel -.-
-
Line #13612 Na srácok nagy lett a csend... Eddig okosak voltatok. Hol vannak a munkáitok amire fel ilyen kurva nagy szakértelemmel bírtok és megmondjátok a tutit. -
Line #13611 Nem tudom miből szűrted le, hogy nagy az arcom, onnan, hogy a semmitudó, csaló hülye kis haverjaidat kioktattam? -
#13610 lehet, hogy tudsz rajzolni, de az ilyen nagyarcú köcsögöket a legtöbb valamirevaló ember szarba se nézi, sajnálom. -
Line #13609 Szivesen megmutatom neked életem második próbálkozását ecsettel, elsőt olajjal. A mostaniakat majd megnézheted a kiállításomon. Pusz. -
Line #13608 Haha papa. Tudod hol basztál rá? ott hogy mutatok valamit. -
#13607 obvious troll is obvious -
#13606 Woody Allan mondta: Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Remélem érted. Ha nem, akkor a te bajod. Na köszöntem. -
Line #13605 http://www.zsil-works.deviantart.com Őt is szarnak tartom mivel csaló, innen indult a vita mellesleg. Bár tetoválni mostanra megtanult az kétségtelen. -
#13604 Na akkor mutass már te is valamit légyszi, annyira kíváncsi vagyok a te szuper hihetetlen munkádra, amit még maga Leonardo Da Vinci is megirigyelhetne. Nem de? Naa mutass valamit azokból a "remekművekből"!!! -
Line #13603 Pofázás helyett... -
Line #13602 Ne folytasd mutasd mit tudsz... -
Line #13601 Ha valaki az itt hozzászólók közül prezentál egy festményt amit ő készített szabadkézzel az mind1, hogy rácsozva vagy nem. :-) Akkor meghajolok a véleményetek előtt faszjancsik. -
#13600 Heh...kisgyerek. Az hogy így próbálod a másikat leoltani, rettentő "magas" intelligencia-hányadosra utal. Nem is értem mit képzelsz magadról, hogy idejössz és mindenkit simán leoltasz. Arrogáns, nagyképű, felfújt hólyag. Folytassam? -
Line #13599 Hát pont erről beszélek. Tehetségtelen hobbyból rajzoló, csaló kis senkik vagytok.
Mutass valami meggyőző festményedet plz..
-
Line #13598 LOL. Ez neked tettszik?