15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • lightjack
  • lightjack
    Hogy lehet az, hogy te mindig leírod hogy köszöntem byby, és utána még mindig velünk foglalkozol? Hogy amikor leírod hogy többet ide nem írsz, de utána még írsz egy rakás üzenetet?

Ha meg visszatekersz picit akkor ott az enyém is, amit nem rég feltöltöttem.

De aranyos hogy ilyen művekre veri magát:) Biztos olllyan sokan odavannak érted hogy senki.

Forever Alone!
  • Line
    Nem emiatt és amúgyse dicsérem magamat te szerencsétlen. Ami miatt dicsérhetném magamat azok azok a festmények illetve pasztellrajzok amiket most csinálok de azokat ki fogom állítani nem hülyegyerekeknek mutogatni azsg fórumán...
  • Line
    Mindenesetre várnám a ti műveiteket. Eddig egyőtők küldött be képeket egytől egyig kritikán alul. Hol a többi gyerekek?
  • Line
    Ez egy tanulmányrajz aminél azon kisérleteztem hogyan tudom kidolgozni a poharat iletve a borosüveget olajjal mivel itt dolgoztam életemben először olajjal ergó nem érdekelnek az árnyékok amiket hozzáteszem bármikor kijavítok kb 5 perc alatt. Ha nem tűnt volna fel már a priviben írtam, hogy baj van az árnyékokkal szal nem fedeztetek fel semmi újat.

Elkesrítően hülyék és rosszindualtuak vagytok sajnos. Plusz még ügyetlenek is ahogy elnézem, ez volt ide az utsó hozzász7ólásom byby.
  • lightjack
    meeeeeeeeeeeeeeeeow
  • Looooser
    mi ez a csönd? mindenki ment alá írni a kreálmányait?
  • theone91
    Hasonló gondolkodásmód, de ő mérföldekkel bénább... :D:D
  • Looooser
    ergó még ez sem jelent semmit ami érdekes hogy nincs rajta szigno, azért egy igényesebb rajzoló-festő azért bele rak valami saját azonosítót, vagy aláírja még ha csak nagyon picibe is hogy ne rontsa az összhatást (ön és jog védelem első lépése: -jelöld meg a saját dolgaid, így mások nem mondhatják rá hogy az övéké)
  • SMGBAS
    JMW alrek :D
  • Looooser
    hát ennyi.... megint volt egy hülyénk aki életében egyszer csinált valamit amiért az anyukája megdicsérte, és onnantól kezdve profi... az én rajzaim nem dicsérik, de én szeretem őket, ennyi
  • SMGBAS
    Az se működik 100%-osan
    Csak ki akartam próbálni, hogy mennyire pontos, leszedtem dA-ról az egyik képem, megkerestettem vele és semmi :D
  • theone91
    Értem én, hogy több fényforrás van, de ha ilyen intenzíven látszik a fő árnyékban, akkor azon kívül is kéne lenne valami másodlagos árnyéknak.
  • Looooser
    1pozitívum tineye nem talált hasonlót....
  • theone91
    LoL. Tényleg... :D
  • Looooser
    a pohár tetejének az árnyéka merre van? ezt valaki megmondaná? főleg ha ilyen elnyújtott árnyékokat csinált.... plusz ha már "realisztikus" tükröződések vannak hogyha megcsinálta volna a pohár fejét árnyékba 100% hogy a fény leképzést kihagyta volna... (nem vagyok festő, de ha ennyire verte a mellét megérdemli a kritikát)
  • lightjack
    Még annyit a képhez, hogy nekem az alma, olyan mintha oda lenne ragasztva technocol rapiddal. Jól gondolom?
  • lightjack
    Pontosan
  • SMGBAS
    xD
  • theone91
    Amúgy biztos hogy Ő csinálta? Szerintem Photoshop + smudge tool...
  • lightjack
    Nekem a kompozíció nem tetszik annyira. Egy kicsit művi.
  • Looooser
    hát szerintem se kéne ekkora mellénnyel lennie... főleg hogy az árnyékokat qrvára elbaszta
  • theone91
    LOL. Mik ezek az árnyékok, ecsém? Svájci precizitással lett elbaszva az üveg teteje, ahogy a pohár alja...

Nem tudom miért húzta fel magát a blogon, megélni szerintem amúgy se tudna belőle, ilyen mentalitással.
  • lightjack
    Np. Hát szerintem egyáltalán nem olyan jó, mint ahogy ő beszél magáról. Nem rossz, de emiatt a festmény miatt nem kéne így dícsérnie magát. 10/7
  • SMGBAS
    "Ez 4 alapszínből ismerkedésem az olajjal papa árnyékok pld meg még pár dolog ezért isvn elbaszva.

Előtte egyszer volt ecset a kezemben valami aquarell csendélet.

Fantáziádra bízom, hogy most hogy festek illetve pasztellozok. Többet nem küldök mert semmiféle bizonyitási kényszerem nincs felétek. :-) pápá :-)"

sry csak kajáltam
  • lightjack
    MONDTAMMMM:D:D:D:D::D
  • theone91
    De mi a faszért nem mész Valóvilág topikba flémelni? Az pont az a színvonal amit te képviselsz.
  • Looooser
    tök érdekes... kiveszel egy pontot és már is engedi.... atyám mennyi hülye van a földön..... és ezek szívják el előlem a levegőt
  • theone91
    Neeeee... Ne. Neeeeee menj! Mi lesz velünk most... D':
  • Looooser
    http://kepfeltoltes hu/110521/tal_lj_tok_ki_az_rt_nincs_a_linkbe____www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • Line
    Legalább törtem egy kis borsot az orrotok alá nem tunik fel? :-)
  • lightjack
    Fogadjunk, hogy visszajön még osztani az észt.
  • lightjack
    HURRAY
  • Line
    Haszebben beszéltél volna megtenném így ha érdekel meg fogod kapni attól aki egy véleméényen volt veled na bybx srácok.
  • theone91
    SMG! Várjuk a linket! :)
  • theone91
    Mit nem enged te f_aszkalap? Nyomd már be az URL-t. Nevetni akarok végre.
  • Line
    Na jólvan léptem kisgyerekek, tanuljatok meg rajzolni azt utána próbáljatok okoskodni ebben a témában. Nevetségesek vagytok. és ráadásul csak kis taknyosok...
  • lightjack
    SMG légyszi oszd meg, hogy milyen szuper képet küldött!!!
  • Looooser
    ne urtl beszúrásával csináld b+ csak másold be a puszta linket...
  • lightjack
    JAAAJ NEEEE.XD Most így nem fogom érteni a transzcendens művészetedet. NEEEEEEEE