15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#13717 :AD:S:AD:DA:SD:D:D -
#13716 télleg lese esett, majd meséli a 12 éves haverjainak hogy mekkora raj volt mert leszarozott mindenkit -
#13715 XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez kva jóó!! Besírtam XD -
Line #13714 Szerintem ne égesd magadat tovább, kurvára nem méretfüggő. Aki jól tud rajzolni az kicsiben is nagyban is jól tud. Sőt nagyban könyebb kidolgozni a részleteket és látványosabb is. Több munka... Ennyi. -
#13713 mellesleg légy tisztában a fogalmakkal
ez a falfirka:
ez a street art(aka. new age graffiti):
az enyémek meg falfestések....
ne keverd a szezont a faszommal
-
Line #13712 Direkt kentél bele smudge-tool-lal, hogy valós festmény hatását keltse.
Ezek az igazi dícséretek. :-) Végre valami. Köszönöm. :-) -
#13711 Warm-uppol a "bandázáshoz". -
#13710 Bocsi, de muszáj volt:
-
#13709 szíven találtál bele halok.... hidd el nehezebb nagyban alkotni mint a te kis giccses 21*30-as kis festményed.... -
#13708 Line, miért vagy még mindig itt? -
#13707 A noob.hu amúgy elég találó volt. -
Line #13706 Mellesleg ne akarj összehasonlítani egy olajcsendéletet egy falrafirkálással mert csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt. -
#13705 Direkt kentél bele smudge-tool-lal, hogy valós festmény hatását keltse.
"Szerintem már te is kezded érezni, hogy alulmaradtál"
Ember. Negyven kommentet tekertél vissza... Nem tudsz már adatot feldolgozni. -
Line #13704 Hát azok a sárkányok amiket beküldtél kurvaszarok bújj el velük minél messzebbre -
#13703 Nem is, mert ha fejjel lefele nézzük akkor én vagyok felül:P -
#13702 kérdezte... -
#13701 igen? én csak egy kreálmányodat láttam.... és abból kiindulva e még szarabb vagy nállam... noob.hu töltsd fel azt hajrá linkeket... -
Line #13700 Na szögezzük le a tényeket. Ti olyanban próbáltatok észt osztani amihez semmi közötök. Az ellenkezőjét nem bizonyítottátok be. Innentől kezdve nem tudom miről beszélünk gyerekek. -
#13699 KI? -
Line #13698 Szerintem már te is kezded érezni, hogy alulmaradtál. Add fel. A humor is erőltetett. -
Line #13697 " Svájci precizitással lett elbaszva az üveg teteje, ahogy a pohár alja"
Bizonyítva, hogy ezt bizony teljesen szabad kézzel csináltam rácsozás nélkül. :-) Mellesleg ez egy festmény ahol a színek dominálnak még véletlenül sem akarok elmozdulni a hyperralizmus felé. Pedig hidd el képes vagyok rá.. -
#13696 Ez jóóóó! Imádom Joker-t!
Hol lesz a kiállítás? Nappali? Fürdőszoba? Nem, nem tudom már! Padlás? Patkányok biztos megnéznék! Persze szigorúan csak hegesztőmaszkban! -
#13695 -
Line #13694 Suhancok ki lesznek szűrve apukám. :-) -
#13693 hupsz -
#13692 http://files.sharenator.com/forever_alone_face_Anyone_else_had_this-s472x369-108158-580.png
Még mindig no komment??? Amúgy meg azt írtad, hogy ezentúl le se szarsz engem. Pedig még mindig itt érzem a szarszagot az orrommal. -
#13691 Oksa... Szólj ha kiállításod lesz. Én tuti megyek. -
Line #13690 Amig meg nem unom.... Most speciel van kis időm még a délutáni bandáig. :-) -
Line #13689 A különbség csak annyi, hogy azok tényleg szarok... -
Line #13688 Ezekután no komment, hogy te be mersz írni egy elvileg rajzzal foglalkozó topikba. Apám, ha valaki troll akkor pontosan ti vagytok azok a hülye haverjaiddal. -
#13687 Mellesleg arra várunk, hogy mikor "nem állsz velünk végre szóba"... -
#13686 Mi nem vagyunk olyan hülyék, hogy akkor húzzuk meg a ravaszt amikor belenézünk a csőbe.
Rosszindulatúak lennénk...? Érdekes, TE mit írtál például Looosernek?
"Ne haragudj de ezek botrányosan szarok"...
Most biztos fáj a kis önérzetednek, hogy a PS-ban készült "smudge-kreálményodat" hasonlóan kezeljük. -
ismerős?:D -
Line #13684 a te műveidet továbbra se látom... Na mi lesz. álljon itt igazolásul a nagy pofád helyett.... -
#13683 Huuuu. Vigyázz mert a végén még elnevetem magam:) -
Line #13682 Tanuljatok meg rajzolni azt utána osszátok az észt.... -
Line #13681 Mintha benne lenne a levegőben, hogy alulmaradtatok gyerekek... hiába vagytok 10 en egy ellen.... -
Line #13680 Ja, hogy felület nagyságra megy? :)) LOL -
Line #13679 Hát amíg nem vagy hajlandó befogni a mocskos kis szádat nehogy azt hidd, hogy nem raklak helyre nekem ez nem kerül semmibe te csótány. -
#13678 kritikán aluli? na hajrázz meg akkora felületeket mint én és kiváncsi vagyok az eredményre btw... addig kuss a neved