Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.czekoart.hu
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
ಠ_ಠ
Btw, a6-os tableten csak "szõrözve" lehet rajzolni, nem?
Fun Pen & Touch
touch - akko' lehet tapizni is és úgy is mûködik az egér?
Mitõ' fun?
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
www.czekoart.hu
Neked milyen van? Mondd, hogy nem valami Genius, Trust stb.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
www.czekoart.hu
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
más: vettem egy vásznat, a készülõ munkámhoz és az lenne a kérdésem, hogy mik azok a fa lapocskák amiket hozzáadnak? mert nemértem. már van egy csomó ilyen izém, de fogalmam sincs mire valók.
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
01 - george clooney
02 - jeff bridges
03 - ewan mcgregor
04 - kevin spacey
'Kecskebûvölõk' címû filmbõl
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
Nem ismerek fel senkit... Az gáz?
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
www.czekoart.hu
vászonra meg nyugodtan rajzolj rá de ne túl puha cerkával
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Csak azért mert rengetegszer rajzolnék karaktereket de semmi ötletem a pozícióhoz, ez meg remekül szemlélteti... Régen IKEA-ban láttam ilyeneket, de akkor még nem érdekelt túlzottan. :D
Értem én, hogy unalmas a kocka meg a gúla de ez az alapja mindennek, amíg azok nem mennek ilyen palacsintafejeket fogsz tudni csak rajzolni.
Na, de én vagyok a te megmentõd, mert látom jobban kedveled az emberábrázolást. Vegyél egy ilyen modell fabábut és rajzold szarásig, így az alapokat is tanulod és nem dögunalom.
kb 1-2ezer forint és
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
Sokan befordítják maguk felé a tenyerüket írás, rajzolás közben és úgy \\\ irányban rajzolnak, tónusoznak. Viszont anatómiailag ez nem megfelelõ kéztartás! A rajzoláshoz alapból laza kéztartás kell. A többi az agyadon meg idegpályáidon múlik. ;)
(Nem vagyok szakértõ. Csak valaha rajzoltam - mára sajna nincs rá idõm/energiám. :/)
ha nagy felületrõl van szó érdemes vállból mozgatni a kezed
www.czekoart.hu