15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • theone91
    Most miért kellett odaphotoshoppolni a festményeket?
  • Looooser
    épp ez az hogy nem... látszik még nem tettél senkinek semmi jót... spec volt hogy saját kötségen vett anyaggal festettem ki egy árva ház háló és játszó körletét, pedig akartak fieni... érdekes a respekció jobban esett, a viccesa hogyx ott mindenk mint barát tekint rám, de festettem úgy gyerekés tini szobát hogy anyag áron hogy kint olyan autók álltak a garázsban amik otán te csak csurgatod a nyálad, és akkor is egybe lerakták elém a 200-at, én vissza adtam érdekes azóta tisztelnek ott is, és nem próbálkoznak semmivel
    pedig kilóra megvehetnének...
  • Line
    Csak félig vagy jó megfigyelő, láthatod, alul azt is, milyen játékokkal tolom. d age I mafia 2 dspace2 dspaceI battlefield bc2. Na tényleg megyek csá
  • lightjack
    Ha ez tényleg az utolsó üzeneted volt akkor áldjon az Isten.
  • Line
    Na egész jól szórakoztam, mostmár ideje kilépnem, köszönöm nektek, hogy 1-2 óra erejéig ismét tinédzser lehettem. PÁPÁ!
  • lightjack
    MÉG MINDIIIIG:D Mivan nem tetszik hogy igazam van? Hiszen még mindig velem foglalkozol. MÉÉG MÉÉG
  • Looooser
    milyen következtetést? azt hogy csak egy képpel tudsz nyomulni?
  • Line
    Mondom. Csak idomulok. :-)
  • SMGBAS
    Azt, hogy sötét van, mert wowozol? :D
    Amúgy szerintem nem rossz a kép, de a stílusod az g*ci fos
  • Line
    Na mostmár tényleg takarodó hülyegyerekek.
  • Line
    A jobb megfigyelő levonhat egy két következtetést ezekből a képekből....
  • Line
    http://noob.hu/2011/05/21/DSCI0014.JPG

http://noob.hu/2011/05/21/DSCI0012.JPG

Kis csemege
  • theone91
    Pesze hogy vannak... Hisz, BANDÁZIK.

Line. A törvényen kívüli...
  • lightjack
    ÉS még mindig érdekellek!

Vannak barátaid?
  • Line
    Vérszívásról hallottál már? Ne keverd össze azzal, hogy érdekel a vélemény. :-)
  • theone91
    Mikor mész a daytime-bandádhoz?
  • lightjack
    Amúgy az az érdekes hogy számos kommentedben lehülyézel, lekisgyerekezel minket, de még mindig itt vagy. Vagyis hiába vagyünk hülye kisgyerekek érdekel a véleményünk, ezért jársz folyamatosan vissza. Hiába írod le minden kommentedben hogy mi milyen szarok vagyunk, mindig visszanézel és írsz valami okosságot. Téged érdekel hogy mit gondolunk, ezért nézel mindig vissza. De ha akarod magadnak még bizonygatni hogy nem érdekelünk téged, akkor nyugodtan, de ha kicsit elgondolkodsz (tudom, nem könnyű, de próbáld meg) akkor megtudod hogy tényleg érdekel a véleményünk. De nyugodtan, hisz itt azért vagyunk hogy segítsünk a bajaidon, még akkor is ha te ezt nem akarod.
  • theone91
    Inkább vagyok anyagilag szegény mint szellemileg, te kis redatrált... :-)
  • Line
    Nembaj, majd ráfestenek. :-)
  • Line
    Gondolom közkézen van a neved mint a hülye aki kipingálja ingyen a kéglit, az igaz, hogy nem sokkal mutat jobban mint a normál festés de magyarországon nagy szó az ingyen. Én már csak tudom. :-)))
  • Looooser
    nah ezt fejtsd ki...
  • SMGBAS
    Amúgy te tényleg ennyire ráérsz?
  • Line
    Gratulálok. Isten hozott még egy szinttel lejjebb.
  • Line
    Csak felvettem a szinteteket ennyi. Nevelem az amúgy elég hígfos utánpótlást. :-)
  • Looooser
    hát pedig az árból úgy tűnik hogy vannak... tudod aki elégedett a művével anyag áron is dolgozik vagy akár maga viszi az anyagot is mint pl én. nem egy szobát festettem már ki ilyen technikákkal... számomra vadidegen embereknek, csak azért mert látták neten a képeim.... és fel ajánlottak olyan összegeket mint amiket te kértél de nem fogadtam el látod ez a különbség köztem és közted.... nem májerkedem csak űzöm a hobbym
  • Line
    Menj el a tudományos fórumba azt rájössz hülyegyerek, hogy nem mozgok 5 éves szinten csak ha 5 évesekkel beszélek.
  • lightjack
    eddig már vagy 2 órát vettünk el az életedből. Szívesen folytatom tovább
  • Line
    Mostmár be lehet szüntetni magatokat lowlife ki kutyusok . :-)
  • lightjack
    Aki 5 éves szintjén mozog az te vagy. Csak hogy tudd. ÉRted csak mert hogy tudd. 5 évestől nem lehet elvárni hogy magától rájöjjön.
  • Line
    Hahahaha, most elárultad magad, hogy életedben nem láttál annyi pénzt egyben. :-) Hiába van isten.

Nagy pofátok kompenzálva van azzal, hogy csóró kis gecik vagytok és a szüleitek is. :-)
  • Line
    Na idefigyelj. Megnéztem mégegyszer a rajzaidat. Kb egy ötéves gyerek szintjén mozogsz. Körülbelül 3-4 tónust látsz ceruzával. Nem neked való a rajzolás. Még így se, hogy ilyen fiatal vagy...
  • lightjack
    150 ezret? Ezt most komolyan gondolod? PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Ássál magadnak egy koporsót
  • Line
    ŐŐőő... Nincsenek pénzügyi gondjaim. :-)
  • Looooser
    bruháhá!!!!!!!!! a pénzügyi gondjaid ne itt próbáld rendbe tenni ez nem az a topic... húzz innen a vérbe....
  • theone91
    Már miért? Alapásást is vállalsz?
  • Line
    Ennyiért vagyok hajlandó bemozdulni neked.
  • Line
    150 ezret kérek előre utána még kérek 100-at kisgyerek.
  • Looooser
    meghajlok elötted :D
  • Looooser
    szóval mert te profi vagy, mivel annak tartod magad, hát.. itt a lehetőség kapsz 128 órát bizonyítsd be hogy jól csinálod nagyban is, sőt megengedem hogy az általad szarnak tartott rácsozást is használd...minimum 2mx2m-es legyen
  • theone91
    Gumicukor-crew.