15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
Line #13797 Azt nézem amúgy, hogy a hobby-d beszólogatás. Egyetlen kérdésem volna ezzel kapcsolatban. Csak neten vagy esetleg élőben is gyakarlod ezt a nemes sportot? hmmm?
Mert ha élőben is gyakorlod akkor megnyugodhatok mert vagy egy gyáva féreg vagy aki olyanoknak szólogat be akiknek nem veszélyes. Vagy pedig már párszor elkenték a szádat és ne aggódj még el is fogják.... -
Line #13796 Fogd már fel te szerencsétlen, hogy ne adjál tippeket másoknak rajzból mert te sem tudsz rajzolni. :-))
Az ilyen szintű személyeskedéssel pedig csak magadat minősíted.
A barátságról pedig ilyen fiatalon még nem tudsz szart se, maradjunk annyiban.
De nem is gondolom, hogy ez ide tartozik. De ha visszanézed én nem téged fikáztalak hanem a rajzaidat takonypóc. Szóval kiállítottál magadról egy gyönyörű szép szegénységi bizonyítványt. Gratulálok hozzá.
Mellesleg nem mintha rád tartozna de nem vagyok buzi, 35 évesen bőségesen elég 3 órát eltöltenem nem nőnemű egyénekkel. -
#13795 ohh bocsáss meg nagy mester de két kérdés:
1: 8 óra múlt lövik a pizsit, hogy így haza jöttél a nagy "bandázásból", vagy csak a "barátaid" küldtek haza mert nem bírták már a pofád?
2: honnan veszed hogy mit mond a 10 normális ember? mert hogy nem azt amit te az is tuti fix, te nem vagy normális... -
#13794 ezt embere válogatja, a ceruzához mérés veszélyes dolog tud lenni pl ha egy kicsit előrébb csúszol a székedben már mások lesznek az arányok és kezdheted elölről az arányok átellenőrzését -
#13793 az elsőre és a harmadikra, arányokra figyeljen a barátod oda és a tónusra, mint ahogy lentebb is írták.
a sárkány klassz, 1 tipp hozzá a pikkelyeket lehet lehet erősebbre is húzni és könnyebben lehet árnyalni és jó persze hogy hengeres a nyaka de mivel a pikkelyek elálló felületek a testtől így az éles kontúrja a nyaknak úgy lecsupaszítja a kinézetét, persze ha valami tradicionális vonatkozást akarsz bele vinni mint pl én a falamra rajzolnál akkor okés -
Fbn Lx #13792 nem erre válasz, hanem úgy általánosan, sry -
Fbn Lx #13791 ha monitorról másoltok (rácsozás nélkül), szoktatok ceruzával méregetni, vagy csak szemre? -
Line #13790 Tudom, hogy fáj az igazság de jobb előbb megtudni mint soha. -
Line #13789 Szerintem ha 10 normális embernek megmutatod az önarcképedet. 10-ből 10
-en fogják úgy gondolni, hogy te vagy a pöcs.... és mosmár arra is megkérnélek, hogy ne tegezz. Fényképed alapján magáznod kell. -
#13788 basszus nem láttam hogy válaszoltál.... evvan akkor ha az ember alulról kezd olvasni és sok mindent ki kell hagyni a figyelemből -
#13787 nefoglalkozz Lie-al csak egy random pöcs...
amúgy meg ha be akarod vonalazni... hmmm psben lehet segéd vonalakat állítani printscreen és paintba méretre vágod és uccu neki én is így csinált egy jópár hozzá szólással korábban látott önarcképem, vagy paintba csinálszrá egy bizonyos pixelszámonként pöttyüket és egyenes vékony vonallal össze kötöd (pepecs munka) kinyomtatod és kész, vagy fekete fehérbe kinyomtatod vonalzózol és hajrá.
amúgy ha először full lekoppintod azt ami egy négyzetben van segít ráérezni a tónusozásra mert látni fogod hogy mennyire eltérsz négyzetenként, aztán majd ha ez megszokott lesz akkor elég lesz csak a főbb vonalakat átrajzolnod ezzel a technikával és magadtól tónusozol -
#13786 A sárkány tetszik, a harmadik rajzban hiányoznak a tónusok. -
Line #13785 Haha, ez a sárkány sokkal jópofább mint amit Looooser rajzol 58 óra alatt. :-) Nem semmi... -
merdo #13784 Egy barátom megkért rá, hogy tegyek már be 1-2 rajzát, mert kíváncsi lenne a véleményetekre, tanácsaitokra. Tehát itt vannak!
http://noob.hu/2011/05/21/6_0.jpg
http://noob.hu/2011/05/21/7.jpg
http://noob.hu/2011/05/21/1_32.jpg -
merdo #13783 Az nagyon szuper lenne! Köszönöm a segítséget! -
#13782 Ha neten találsz egy képet, és esetleg nincs rá mód hogy kinyomtasd, akkor photoshoppal lehet rátenni rácsot. Ha érdekel akkor elmondom. -
Line #13781 Hát ja mivel írni is alig tudsz nehéz is lenne vitába szállnod velem. Ezek is csak csürhében tudnak. Összeszedve az elmúlt 5 év "legjobb" dumáit. :-) -
merdo #13780 Figyeljcsak, lehet nem láttad.
"de én nem is szóltam hozzád. Nem is fogok," Ez volt az utolsó hozzászólásom hozzád! -
Line #13779 Amúgy meg tudod te egyáltalán azt, hogy miről vitatkoztunk? -
Line #13778 Dehogy egyedül. Az összes olyan aki hozzászólt az utóbbi pár órában... -
merdo #13777 köszönöm a segítséget!
És ha a neten találok egy képet, amit leakarok rajzolni, azt hogyan rácsozzam be? (bocsi, már biztos elegetek van belőlem)
Line, itt egyedül én vagyok olyan, de én nem is szóltam hozzád. Nem is fogok, csak ezt leírtam, de amúgymeg -
Line #13776 Vazze most esik le, hogy itt olyanok osztják az észt akiknek semmi köze a rajzhoz. Ez óriási. :-) -
Line #13775 Mégegyszer hangsúlyozom annak aki nem fogta fel ez a kép amit küldtem életem második próbálkozása ecsettel első olajjal. Ismerkedés az anyaggal. Szerinted a sokadik képem akkor milyen lehet. Csak a hülyéknek irom akinek nem esik le. -
Line #13774 Ehh basszus az becsúszott, pedig nem érdemlitek meg. Maradjunk annyiban beszarnátok ha látnátok most miket festek. :-) -
#13773 Jaja jó kis technika, főleg portrérajzolásnál. Csak figyelj arra hogy halványan húzd a segédvonalakt, mert aztán nem tudod kiradírozni. -
Line #13772 Például neked.. -
Line #13771 Jaja meg azokank akik nem tudnak rajzolni. -
#13770 tök egyszerű felosztod halványan a lapod egyenlő négyzetekre pl 2x2centisekre így kapsz egy négyzetrácsos lapot, aztán a lerajzolandó képet is felosztod négyzetetekre (azonos méretű is lehet aztán négyzetenkét átmásolod a főbb vonalakat és aztán tónusozod a képet/vagy opcionálisan kezdőknek akár a teljes tartalmát/ és voilá készvan, jó technika pl ha nagyítani akarsz egy képet -
merdo #13769 Mi volt itt Úristen! Komolyan mondom rossz volt végigolvasni :) Láma kérdés, de ez a rácsozásos dolog hogyan működik pontosan? Nem értem. Lehet, hogy így könnyebben menne a rajzolgatás nekem? -
#13768 csak azért hagytam ott akkora helyet h meglegyen a távolság az "elemek" között és nemigazán akartam valóságot vinni a képbe csak hogy sugallja h mi is akar az lenni :) de lehet h úgy jobb lesz majd meglesem ceruzával :) -
Fbn Lx #13767 a másik festmény ami a falon van egész jónak tűnik így távolról és sötétben. már ha azt is te csináltad. -
#13766 A virág "feje" alá még mehetne egy kis sötét, így olyan mintha picit elszakadna a feje a testtől. -
Fbn Lx #13765 meg sem mukkantál a tudományosban
kamuember vagy
trollokkal való foglalkozást és a neki való válaszolgatást célszerű beszüntetni. például MOSTANTÓL -
bocsi -
#13763 Nah látom vége a háborúnak :D akkor egy kis OFF:
http://noob.hu/2011/05/21/viragkicsi.jpg
non figuratív de mégse :)
-
Midas #13762 Jaja most legalabb megismerik a topikot, amugy en nem szivesen ennek abbol a szalamibol mert lehet megvesznek en is :DD -
#13761 Kár hogy lelépett... Hiányozni fog, amíg vissza nem jön... :(
Remek szalámit lehetne gyártani a gyerekből. -
#13760 Szerintem csak erre ment ki az egész. Kell a promósön a topiknak... :D:D -
Fbn Lx #13759 :S_A?AS_DD
áááá. -
Midas #13758 Betoltatok a topikot a nepszeru temak koze szep teljesitmeny :))