15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
Fbn Lx #13837 miért éreztek rá kényszert, hogy válaszolgassatok neki? maradjatok már csöndben az isten áldja meg -
Midas #13836 megvolt :) -
Line #13835 Látod azért van humorérzékem, ezen speciel jót röhögtem. :-)
Te vagy a legkevésbé szararc. De ne bízd el magad!!! Sajnos még benne vagy a kategóriában bőven... -
Line #13834 Igazi szararcok vagytok nincs mese.... -
Line #13833 Ja, hogy az árulkodás a csodafegyver? Gratulálok. :-) -
#13832 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969 itt a link ifjú padavan tied a lehetőség hogy jelentsd, #13810-es hszre hívd fel a figyelmüket, terhelő :D -
#13831 [b]Hú, már megértem őt teljes mértékben, hogy miért ilyen...
Kiszorítja azt a sok szöveget a testéből az az iszonyatosan nagy mennyiségű háj ami nyomja a mellkasát :D
-
Midas #13830 kellene ide egy moderator aki kiteszi innen a sracot :) -
Line #13829 Na szájhős kis nyomoronc buzik. Ennyit tudtok, további jó netezést, pont idevalóak vagytok..... Na pá! Majd még jövök nyugi!! -
Line #13828 Beszartatok mi? Na hol legyen a találka papával??? -
Line #13827 Soha, ismétlem soha nem lépek le. :-) -
Line #13826 Csak, hogy csúcsravigyük ezt az estét. :-) -
Line #13825 Még egy kis érdekesség. Ez a spajszer indult volna meg feléd őrjítő sebességgel ha ez a vita élőbe megy. Kb. akkor lehet mint a kis barátod felsőteste. :-)
Mellesleg ez poénnak sem utolsó. :-))
http://noob.hu/2011/05/21/DSCI0001.JPG -
#13824 nem toom miért de ez jutott eszembe :D
-
Line #13823 Buta vagy mint a föld. Te nem tudom milyen alkat lehetsz de a haverod nekem mellesleg együtéses... -
Line #13822 Azt nem tudom honnan a faszból veszed, hogy nekem nincsenek barátaim, valamint társaságom. Nem tűnt fel Sherlock, hogy az évben 365 nap van? Nézd már meg légyszives, úgy arányában, a 365 napból csak ebben az évben hány napot töltöttem azzal, hogy itt gépelgetek esténként az sgn.
Mivel ez időbe telne segitek. Ezen kívül még egyet. Hát te?? .... -
#13821 Grat a gyenge humorérzékedhez (:
Ilyen embereknek elég lenne csak egy kört rajzolnom a nevetéshez, nem kéne 30 percet melóznom a képpel :D -
Line #13820 Innen a gép elől a távolbóül büntetlek kisfiú. Élőbe ez csak keményebb lenne. Eddig nem keménykedtem de elkezdhetjük nyugodtan. -
#13819 Line gyerek. Ha azt hiszed, hogy itt te királykodhatsz, akkor ki kell ábrándítsalak. Az életed nyomorúsága okozhatja ezt a viselkedést, hogy másoknak csak ártani tudsz, segíteni azt nem. Az önkritikád a béka rottyantója alatt van, emellet akkor a arcod a semmire, hogy az már elviselhetetlen. De ezt többször nem írom le, mert már elég. Ha esetleg lenne barátod, testvéred, családod, akkor más ember lehetnél, nem ilyen arrogáns, önközpontú, egoista, szocializálatlan f*sz. Többször nem írom le, takarodj el, ha nem tetszik itt valami nem kell ide beírni.
Még valami: ha neked csak mi vagyunk társaságnak fiam, nem gondolod hogy normálisan kéne velünk viselkedni? Ha már más neked nincs csak mi, akiket egész nap basztatsz...
EMBEREK TÖBBET NE FOGLALKZZUNK EZZEL A TAPLÓVAL, HA LÁTJA HOGY LE VAN SZARVA, AKKOR NEM FOG TÖBBET ÍRNI, MEGUNJA ÉS LELÉP!!!! -
Line #13818 Ilyet normális emberből nem lehet kiváltani. Az a helyzet gyereekek, hogy beszopattalak titeket. Amíg én itthon vigyorogva nagyokat röhögve remekül szórakozom rajtatok, titeket láthatóan az ideggörcs kerülget. Na ez is headshot. :-)) -
#13817 nem pszichó csak ezt váltod ki az emberekből... jólenne ha vissza olvasnál akkor rájönnél hogy te vagy itt mindennek afelbujtója -
Line #13816 Elbasztad, ebben az országban még vagyunk páran... ha 50 ezren irnának ide az se lenne a többség... -
Line #13815 Mellesleg te teljesen pszichó vagy ez nyilvánvaló. :-) -
#13814 érdekes ha 10 ember egyformán vélekedik és csak te mondasz ellent nem lehet hogy neked kéne körbenézned, és elgondolkodnod? -
Line #13813 Az még gondolom eszetekbe se jutott, hogy ti vagytok a gyökerek mi? :-) -
#13812 nézd már meg kinek és mire volt a válasz te hozzád csak a vonal után szóltam mellesleg hol olvastam? hát bazdmeg történeleme könyvben tudod azt a képet amit SMG linkelt Adolf Hitler festette... ennyit arról hogy mekkora művész vagy... -
#13811 Szvsz egyszerűen csak ignoráljátok az embert és kész.
Én csak azt sajnálom, hogy építő jellegű kritikát eddig nem igazán írt. Nagy szájkaratés, de ezzel itt nem nagyon tudunk mit kezdeni - sajnos. -
Line #13810 Csinálok egy új reget és visszajövök. Naés.... -
Line #13809 Ezt a gázkamrát konkrétan hol olvastad? tényleg érdekel. :-) -
#13808 Ha akarja akkor elhallgattathat, úgy mint itt akárki más :D -
#13807 ITT TE VAGY AZ EGYETLEN AKI GÉPEN KERESZTÜL KEMÉNYKEDIK! DE NEM ÉRTED? AGYAD HELYÉN MI A F*SZ VAN? TAKARODJ EL INNEN! MÉG MINDIG NEM FOGOD FEL? NEM ÉRTED? NEM?! TAKARODJ EL INNEN. FIAM HA AZT HISZED HOGY ITT VELÜNK SZÓRAKOZHATSZ ÚJONCKÉNT, TÉVEDÉSBEN ÉLSZ. A TE FESTMÉNYEID SEM OLYAN KIEMELKEDŐEK, EGYÁLTALÁN, TELJESEN ÁTLAGOSAK! FOGJAD BE AZT A MOCSKOS POFÁD ÉS TAKARODJ! -
Line #13806 Egyáltalán miről beszélsz..? Régebbi reg vagy itt mint én... Totál dilesz vagy és ezt be is bizonyítottad. Nem te fogod megmondani mellesleg, hogy mikor fogom be a számat.
Ez egy nyilvános fórum. Ha baráti körben akarsz csetelni akkor ott a facebook... -
Line #13805 Headshot!!! Ráadásul magadnak. Gratulálok...
És még én nem vagyok normális.... Röhej, komolyan mondom. :-) -
#13804 Line itt az idő hogy befogd azt a mocskos pofád. Te ne szóljál bele abba hogy ki kinek ad tanácsot, és itt az idő hogy elhalgass ezen a fórumon. Eddig még nevetséges voltál, jót is nevettem rajtad, de amit művelsz már olyan szinten elviselhetetlenül irritatív, hogy nem vagyok képes szó nélkül hagyni. NE ÍRJÁL TÖBBET IDE! HÚZZÁL A RÁKBA! SENKI NEM KÍVÁNCSI A TE VÉLEMÉNYEDRE! Az egyetlen aki itt okoskdik az te vagy, te vagy az aki isteníti magát, hogy majd beszarunk a te szaros kis festményeditől. FOGJAD BE AZT A MOCSKOS POFÁD!!! NEM ÉRTED??? ÍRJAM LE MÉGEGYSZER??? FOGJAD BE AZT A MOCSKOS POFÁD! ÉS NE ÍRJÁL VÁLASZT, CSAK HÚZZ EL! Olyan embereket oltasz ezen a fórumon, akik már régóta itt vannak, ebben a körben, te meg újként azt hiszed hogy a régi törzstagokkal keménykedhetsz! Botor gondolat fiam. Ennyi Line. HÚZZÁL EL INNEN!
UI: Elnézést ezért a hangnemért, csakhát próbálok olyan nyelven írni, amit Line barátunk is megért. Ha egyszer nem ért a szép szóból... -
#13803 jah nem baszogatta.... gázkamrába küldte őket XD
---
Line csak egy megjegyzés felvettek az mke-re csak úgy döntöttem hogy a gazdasági karon többet érek de sajnos az élet mást is hozott így jelenleg én tartom el a családom...
és egyáltalán nem kompetensek... jajh oda ne rohadjak... azért mert van róla papírod, hogy tudsz két egyenes vonalat húzni attól még nem te szartad a spanyol viaszt ad
ad 2 ez egy fórum ahol egymással osztjuk meg a véleményeinket, tapasztalatainkat tudod ezzel ösztökélve egymást, nem okoskodás nem nagyképűséggel nem önteltséggel
ad 3 te eddig csak idejöttél és fikáztál mindent és mindenkit, volt egy képed amit beszúrtál (hozzá teszem ritka szar hogy a te szava-járásoddal éljek) aztán még ugyan arról csináltál két képet hogy "hűűű bizonyítottam hogy csináltam egy képet" szóval ki az öntelt, nagyképű? -
#13802 Többször megmondtad te is, hogy lelépsz, ők is, hogy menj, akkor meg?
Neked elveszi az időd, nekünk is és ráadásul csak hergeled az embereket.
Oké, te vagy a nagy zseni, de akkor ne foglalkozz már velünk, kis balfaszokkal, mert az tuti égő neked a bandádban.
-
Line #13801 Ugye nem haragszol ha az itt hozzászóló, olyan témában okoskodó és frankót megmondó 18 és 25 közötti suhancokat, amiben egyáltalán nem kompetensek -tehát értsd ahogy mondom, se iskolájuk de még csak fel sem vették őket mondjuk a képzőre- egyáltalán nem tekintem normális embereknek.
Hidd el sehol semmilyen fórumon sosem baszogattam normális érzésű embereket. Ezt a viselkedést valamai előcsalta belőlem, mégpedig a hozzá nem értő okoskodás, a nagyképűség, önteltség ami csak úgy árad belőletek. -
#13800 Ez is egy szép kép és a festője se volt százas :D
De nem baszogatta az embereket a fórumokon -
merdo #13799 Na most szereztem egy kis infót, hogy gimp-el is lehet képrácsot készíteni. Holnap kipróbálom ezt a technikát, aztán majd írok hogy mire jutottam. -
Line #13798 Mellesleg a zsenik meg a nagy művészek sosem voltak normálisak, illetve totálisan különböztek az átlagtól. Ezért is tudtak olyat alkotni ami kiemelkedik a többi közül. Pont a különbözőségük miatt.