Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször is itt az eredeti kép:
Ez alapján láthasátok ,mért lettek olyanok a szemek amilyenek, egyébként elõször megpróbáltam világosabb íriszel meg csúcsfényel de annyira eltért hogy végül csak besötítítetem õket.
A mutató újj azért látszik furának mert az újjai között valami kavicsok vannak.
6 óra 35 perc , azért tudom ilyen pontosan mert stoperrel mértem<#idiota>#idiota>.
Engem is érdekelt, mert mindíg ezt kérdezgetik de én valahogy sosem tudtam megálapítani pontosan meddig tart a kivitelezés, egyszerûen nemveszem észre hogy múlik az idõ, nagyon fura.
Igen unom hogy képrõl rajzolok, mert ez tulajdonképen egy mechanikus dolog (copy-paste) nem pedig mûvészet,de mivel nem foglalkoztat a festészet ,grafikában pedig igazán ütõs hatást a realisztikus ábrázolás kelt...egyébként folyamatosan próbálkozok élõ modellrõl rajzolni, hát maragyunk anyiban hogy elég necces, úgyhogy van még hova fejlõdnöm.
A popart- bocs - tónus redukciós képek engem is megtudnak ragadni , de ahhoz igazán jó szemek kellenek hogy pár pacából kitudj hozni valamire vagy valakire emlékeztetõ formákat, nagy kihívás várom a próbálkozásaidat.
Kösz az összes reagálásért.
A figura és a háttér túl szeparált, nem él együtt a kép. Kicsit suta az is, hogy a háttér sraffozása összevissza megy, ahogy épp sikerült... Bár nem tudom mi volt a kifejezõkéd célja, ha egy kicsit lazábbra veszed, akkor élettel telibb lesz szerintem. Futtasd át a karakter tónusait a háttérbe.
Csak így tovább, jó lesz az! :)
PS-ben: adjusments > posterize menyü alatt van. De vannak rá filterek is. Újabb verziókban van rá külön parancs - black and white vagy vmi. ilyesmi... szintén adjusments alatt.
Btw, a pop-art azért pop-art, mert hétköznapi (populáris) dolgokat mutat be a mûvészet tárgyaként. Sokszor elég közhelyes és cinikus, de pont azért szeretjük! :)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Nagyon szép munka, még ilyet:)
sosem értettem, az ilyen képek hogyan készülnek? fotóról másolva? :0
köbö hány órát vett ez igénybe?
Nem tom merjem-e egyátalán ez után megmutatni a legutóbbi "alkotásomat", de azért csak megkockáztatom.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
így egy barlangbejárat
így meg fa a szakadék szélén:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
www.czekoart.hu
Subakka: sajnos pont olyan részre pacálódott oda, ahova jóérzéssel semmit nem tudnék rakni, vagy különben úgy nézni ki, mintha egy bazi nagy bibircsók lenne az orra hegyén.:<
Köszönöm a tippeket!
www.czekoart.hu
Light: és ha alakítasz egy kicsit a festményen és ahol elkenõdött oda festesz még vmi plusszt kiegészítésként v vmit? ilyenkor nem feltétlen kell eltüntetni a dolgokat hanem új 5letek születhetnek a hiba helyére :D bár ez nem minden festményre igaz :D
ಠ_ಠ
Subakka sketch-e tetszik , a spontán dolgok sülnek el a legjobban.
Gurren: még hasonlít is :D pedig eskü most látom ezt a képet elõször :D
ಠ_ಠ