Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdvözlet!
Ugyanitt portré1 nevü,látvány után van....uh hidd el tudom h mi a tanulmányrajz is......
legyél alázatos....EZ NEM KOPIROZAS ha atteszed a fö vonalakat...kopirozés egy mas altal alkotott mü lemásolása,,föleg ha alairod,mintha te lennel az alkoto
Üdvözlet!
www.czekoart.hu
Nekem azokkal van a ki a tököm akik nulla alaptudással fehér alapra felhánynak egy piros kockát áthúzzák egy sárga fos csíkkal és azt mondják õk a mûvészek úgy, hogy fingjuk nincs mi az absztrakt expresszionizmus, kubizmus, szürrealista automatikus festészet stb-stb.
A mûvészi alázatosságról meg ne is beszéljünk...
De minek után fogyasztói társadalom vagyunk a zemberek és az idõ mondja meg minek van létjogosultsága
www.czekoart.hu
Üdvözlet!
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Amúgy tényleg nem baj ha segitséget használsz, csak akkor tiszteld azokat akik nem, és ne legyél olyan oltári kritikus mint amilyen amúgy vagy.
Esetleg szembesíteni lehetne vele ha van annyira értelmes az illetõ, ha nem akkor meg felesleges vele foglalkozni.
Egyetértek az utánam eddig írtakkal fõleg kovács legénnyel 😊
"alapvetõen mindenki lopja az ötleteket, akkor is ha nem tudatos" ez így van de azért gondolom neked is volt nem egyszer, hogy saját kútfõbõl találtál ki valamit nem az emlékezetedbõl, én szeretek teljesen új dolgokon elmélázni és "megteremteni". Mondjuk ez is elég tág fogalom hogy, hogy kivételezed pl ahogy írtad nemtudatosan találod ki aminek apróbb részeibõl áll össze a teljesen új. Azért nem fogok egy mûvészet történésszel és egy pszichológussal karöltve leülni rajzolni.
Mások által szerzett tapasztalatok nélkül amúgy elég nehéz lenne megtalálni a saját "igaz utat" szerintem.
www.czekoart.hu
pl a zombi képeden egy erõteljes Mucha behatás érezhetõ, ami nem baj, fõleg, hogy tetszik az a kép grat hozzá!
www.czekoart.hu
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
nem kéne a deviantot lejáratni,nagyon jo oldal...,ha mas ötletét masolod le ,az a problémás........amugy egy Leonardot is le másolhat az ember(sok sikert 😊csak ne ird alá hogy Leonardo....
Üdvözlet!
Az akadémikus tanulmányrajzolást meg kell tanulni természetesen.....de utána mar technikai kerdes hogy milyen elven valositod meg..... A KOPIROZAS NEM A FÖ vonalak transformálását jelenti...hanem az lopás" lenne...uh ezt ne keverd össze..........plusz kerdem en ki nem tesz at semmit? persze itt nem a klasszikus tanulmanyrajzrol beszelek....plusz nem is a projectorrol,ahol ugye minden elötted van ,csak masolsz,,,persze ez is megengedett a 21.században....PLUSZ A reneszansz alkotoknál is a freskok elött,egy egesz mühely segitett felvinni a vonalakat kijuggatott papiron ,hogy a mester vagy a mühely elkezdje festeni.....nem pedig leult es fejböl elkezdte egyedul az egyik sarokban ,es befejezte a masikban... A 15. szazadtol Vermer pl nagyon sok trukköt talalt ki hogy vigye at a fö vonalakat festes elött....megsincs szo ugye kopirozasrol...hahaha vagy lehet probalkozni,nem fog sikerulni sztm....mert akkor mar profi hamisito lennel...Camera obscura feltalalasa utan minden nagy mvész alkalmazta,hogy felvigye a fö dolgokat,a meglevö vazlatrol,....ez teljesen rendben van,..
UH A KOPIROZAS AZ gáz...DE a kopirozas nem egyenlö,ha sajat ötleted vázlatait viszed at festés elött az nem kopirozas.....ne keverd össze a kettöt.De illik ugy 5-10 evet eltölteni tanulmányrajzokkal mindenképpen
Üdvözlet!
Menet közben sokat segíthet, ha nagyon erõsen hunyorítasz az eredetire...
(Basszus, ha lenne most nálam használható csõtoll, akkor én is nekiesnék a leányzónak! 😊)
A drapériát meg gyakorlom majd. 😛
Remélem tetszik! http://noob.hu/2011/04/25/eiffel_torony_versenyre.JPG
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
[/url][/img]
De még mindig gondolkozok azon, hogy hogyan is csináljam meg.
Absztrahálj!
A másik meg, miért pont kék? Azért, mert Obi-Van is az volt? Uggyan már... 😊
Remélem valami ilyesmire gondoltál sajna a fényt szembõl kapja így "kicsit" nehezebb a dolog. Átraktam grayscale-be az expozíción egy kicsit állítottam majd 5x kapott 100% +kontrasztot.
Link
www.czekoart.hu
[/url][/img]
Én személy szerint nem tudok és soha nem is tudtam szépen festeni, bár ez a gyakorlás hiányának tudható be.
...
Már jó ideje követem a fórumot és le a kalappal mindenki elõtt, nagyon tehetségesek vagytok. 😄 Én 15 éves vagyok és néha rajzolgatok, festek. Ez egy mostani festett csendéletem. Ez a 2. festett csendéletem, tehát még eléggé kezdõ vagyok. Mi a véleményetek róla? Igaziból szerintem a drapériával van a legnagyobb baj. :S (A színek nem annyira jönnek át sajnos :S)
Azt kérdezném hogy milyen ceruzával lehet szépen csíkmentesen rajzolni ami olyan hatást kelt mint egy filc?
Köszi a választ!
Am 5 órás munka eredménye😊
(kezdõ vagyok)
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!