15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • SMGBAS
    Lehet csinálok én is ilyet :D
  • merdo
    Nagyon jóó!!!
  • Midas
    szep munka :)
  • lightjack
    Kész!
    Natalie Portman
    50*70cm
    akril
    [IMG][/IMG]

közelebbről:
    [IMG][/IMG]
  • Midas
    nice
  • Looooser
    el lehet határolódni tőle, nem kötelező semmi sem :)
  • Looooser
    Hát akkor mint önkéntes Konferanszié:

Kedves Topik Látogatók!

Az elmúlt napok elszomorító eseményei után, ideje hogy Házigazdát válasszunk. Erre a feladatra egy felelősség teljes embert keresünk, aki:
    - Pedáns,
    - Lojális,
    - Pártatlanul tud vitákban dönteni,
    - És rendszeresen jelen van a topikban.

Ki jelentkezhet?
    Bárki aki érez magában elég erőt, hogy életben tartsa a topikot, és képes szinten tartani a topik kvalitását. A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a témáról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz.

Milyen jogokat kap a Házigazda?
    Az alábbi linkben, elolvashatod az SG.hu moderálási elvét, de röviden összefoglalva:
    -Hozzá szólások szerkesztése/eltávolítása a topikból
    -A topik fejlécének szerkesztése
    -És a fórumozókkal való egyeztetés után, szabályzat felállítása, stb.
    tovább infók:
    >>>ITT!!!<<<

Hol, és hogy jelentkezhetsz?
    Itt a topikon belül egy hozzá szólásban. A hozzászólás tartalma legyen:
    - "Házigazdának jelentkezem";
    - Nickneved;
    - Pár sor arról, hogy miért tartod magad jónak a feladatra, (fontos, mert ez alapján tudunk a későbbiekben szavazni)

Szavazás lefolyása:
    A jelentkezések lezárása után 3 napon keresztül folyik majd a szavazás, egy felhasználó 2 szavazati joggal rendelkezik, aki jelentkezett csak 1 szavazati lehetőséggel élhet, melyet magára nem tehet.
    A többiek szavazása:
    - Kétszer ugyan azt az embert nem jelölheted
    - Lehetőleg egy hozzászólásban tedd meg a szavazást valahogy így:
    "Szavazok:
    <JelöltNick1>
    <JelöltNick2>"

Határidők:
    Jelentkezések:
    Május 22. 18:30-tól, Május 24. 22:00-ig

Szavazás:
    Május 25. 8:00-tól, Május 28. 18:00-ig

Ezek után történik a szavazatok összesítése, majd az eredmény hirdetés.

Az eredmény ki hirdetésétől számított 24 óra türelmi idő, mely alatt bárki megvétózhatja a az eredmény, de csak ha jogos bizonyítéka van a szavazás "győztese" ellen.

Ha minden letisztázódott, akkor kerül elküldésre a kérelem a moderátorok felé. (onnantól a moderátorok kezében van az ügy)

Kérek mindenkit, hogy rendezett körülmények között zajlódjon le az esemény, nem szeretnék flame háborút.

A jelölteknek:

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG.

Sok sikert mindenkinek, és bocsánat, hogy így magamhoz ragadtam a konferanszié szerepét.

• SMGBAS
    Szerintem felesleges
  • merdo
    Nemrossz ötlet!
  • Desiderata #13868
    részemről ok, támogatom majd a leendő HG-t linkekkel a fejléc alá
  • theone91
    Közel 100 új üzenet... Anyás. Permaban-t kellett volna neki. Fenséges csönd, remélem jön egy szánalmas alreggel.
  • Looooser
    ezt csak a házigazda tudja megcsinálni, szóval
    amondó vagyok hogy itt topicon belül tudjuk le a dolgokat:

05.24 este 10 óráig ( kedd 22:00-ig ) aki akar jelentkezzen,
    kérés pár sorban írjátok le hogy mivel tudnátok szolgálni a topikot, mint házigazda, eszerint tudunk majd szavazni. Ne jelentkezzen mindenki -ha lehet ezt kérni- csak olyanok akik ténylegesen áldoznának egy kicsit az idejükből a topikra, házigazdai jogok feltételei >>>ITT!!!<<<

a jelentkezés lezárta után indulhatna a szavazás, mivel nem mindenki jár fel rendszeresen ezért erre 2-3 napot használva fel írhatnánk össze a szavazatokat, fejenként maximum 2 szavazati joggal (egy emberre ugyan arra kétszer nem lehet, és magatokra nem szavazhattok)

mit szóltok?
  • Midas
    hja nem rossz otlet esetleg valami galleria is
  • Desiderata #13864
    felkerülhetnének banner alá rajzolási tutorialok is + pályázatok
  • Zocsi
    Ti olvastátok? Magyar sci-fi ma.
  • Looooser
    kéne ide egy Házigazda aki rendet tudna teremteni,
    javallom indítsunk szavazást, kik jelentkeznének-ki kire szavaz
    én nem jelentkezem
  • Zocsi
  • tomsolo
    Tessék normális hangvételben kritizálni, fórumozni. Aki nem bírja elviselni vagy nem megy neki: az ne írjon ide többet.

HTX.
  • Subakka
    Lehet ezt már láttátok de én még csak most találtam meg és nagyon durva :D
    10 hónapig készült toll rajz
    Van egy stílusa a csávónak :D
  • Looooser
    hát.. nagy és öblös :D
  • SMGBAS
    Azért mekkora szop*s már...
    Keresek x összeget a karikatúrákkal egy évben, annak a 10%-t tudom számlákkal leírni és a maradék 90 után fizetek 27% adót -.-"
  • SMGBAS
    Pontosan :D
  • Looooser
    ahha szóval olyan mint te, csak te szőke vagy, rövid hajú stb :D
  • SMGBAS
    Vettem ecsetfilcet és hasonlót firkantottam vele elsőre. Aztán észrevettem, hogy ez tiszta én (persze nekem kisebb a szemem, az orrom, etc)
  • SMGBAS
    Tudom...
    Már tegnap kész volt, csak amikor megláttad akkor elmentem sírni és most tudtam csak abbahagyni
  • Looooser
    amúgy új karakter? vagy csak jött a semmiből?
  • Looooser
    PS? Szar! :D
  • SMGBAS
    Csak, hogy legyen fikázni való kép :D

• Looooser
    pássz, nem toom
  • SMGBAS
    Milyen filc?
  • Line
    Kovács legénytől viszont bocsánatot kell kérnem!! Az általam egyik legjobban gyűlölt embert tette a helyére!!! Mea culpa!!
  • Line
    HEHHEHEHEEE!!! :-)

Milyen csemegéket találok rólad, hogy visszanéztem. Tehát te vagy az a tag akinek a rácsos segítség sem elég.

"nem tudnátok vmiféle tippet adni a portrérajzoláshoz? egész jól megy, de sokszor elrontom az arányokat rácsozás nélkül...ehhez nem tudnátok vmi jó kis tippet adni hogy tudnám betartani az arányokat?? unalmas folton bevonalkázni a rajzot és a fotót is...ötlet?"

Kifestőkönyvet próbáltál már????
  • Line
    Hát pedig nagyon úgy tűnik, hogy szórakozhattam. :-) Festményeimet te pedig nem láttad kiscsikó mert nem mutattam, csak valami kisérletezést-ismerkedést az olajjal, csak ez sajnos nem jutott el a kis beteg agyadig, bármilyen nyelven is tálalom.
  • Line
    "Line csak egy megjegyzés felvettek az mke-re csak úgy döntöttem hogy a gazdasági karon többet érek de sajnos az élet mást is hozott így jelenleg én tartom el a családom..."

Látod!! Azért a jó isten kompenzálja ha valaki nem érdemli meg nem ad neki semmit. És még hol van a vége!!! Várd csak ki, nem fog tetszeni amit kapsz. :_) Csak az zavar, hogy nem láthatom
  • Line
    Sőt még mindíg könyesen röhögök. Tényleg kössz!!
  • Line
    Hát szerintem ezen is én röhögtem a legtöbbet. Nehogy bárki azt higgye, hogy ártott vele. :-) Ezzel a képpel tényleg csúcsra lett víve a mai nap. Kösz srácok.
  • Looooser
    leszarom KD
    megjegyzés nem én csináltam noobon találtam...
  • Line
    Ez van, árulkodunk, csalunk, közben beszólogatunk idősebbeknek tapsztaltabbaknak akár és közben még ezt hisszük mi vagyunk a faszagyerekek. Megnyugtatlak titeket. Idősebb korotokban el fogtok gondolkodni magatokon és szarul fog esni, hogy fiatalon ilyen semmitérő patkányok voltatok.
  • Line
    Pedig azt már az ovodába lehet tudni, hogy az árulkodás nem szép dolog. Erről 10 jó arcot megkérdeztek 10 azt fogja mondani, hogy az árulkodás az egyik legszánalmasabb dolog amit ember elkövethet. Úgyhogy ebből az egész vitából én szálltam ki győztesen tizetek ellen.

További jó csalást és átlagos rajzolást pubikáim.
  • Line
    Mert még mindig nem jöttek rá, hogy szopatom őket, hiszen buták...