Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na akkor már csak vmi tutorial kellene,az alapok. Mivel, mire, hogy.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
kezdésnek figura terveket és látványterveket készítesz, krokit, skiccet hívd aminek akarod, aztán csinálod a mûvet.
A képsorozatnál nem kapcsolódnak szorosan össze a képek de mégis valami összeköti õket, a képregénynél minden képkocka összekapcsolódik, idõrendi sorrendiség van köztük ha egyet kiveszel közülük értelemét veszíti az egész.
Animációs mozgóképet gondolom számítógéppel vagy kamerával kéne csinálnod
www.czekoart.hu
the world is mine
Fõiskolára felvételiznék és kellene egy kis help.:C
Vmi rajz gyorstalpaló,mert egyáltalán nem tudok rajzolni...23-ra kellene alkotni vmit...
Leírom a feladatot,mert azt se értem 100%-osan.
"1 szabadkézzel elkészített képsorozat v képregény"...mi a különbség?
"hozzá látvány és figuraterv"..Az mi?Kiragadva a helyszíneket meg karaktereket lefirkantom külön-külön? 5db A3-as lapra,omg,már egybõl nagyban kell csinálni -.-
"lehetõség szerint csatoljak hozzá animációs mozgóképet is"..Az mit jelent,h animációs mozgókép?...
mielõtt még azzal jönnétek,h minek jelentkeztem ide ha rajzolni se tudok/azt se tudom,mi micsoda...A Jóisten se tudta,h ez lesz a felvételin direkt utána néztm mielõtt leadtam a jelentkezést,h mire lehet számítani,annyi volt kiírva h korábbi munkákat kell CD-n beküldeni és kész.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ez a kovács legény csak tud valamit,jó lett a festmény.Nekem kicsit olyan pin-up hangulata van.Csípem a modell fingóját<#vigyor1>#vigyor1>.
No meg ez a Mumeen, anyira egyedi a stílusa, abszolut felismerhetõ és megkülönböztethetõ.Nem tudhatom biztosra , de valószínûleg fejbõl nyomja (Mumeen ,javíts ki ha tévedek!), és ebbõl kifojólag szerintem a topic jelenleg aktív alkotói közül az õ munkái mögött van az igazi mûvészeti érték.
No most az, hgy erre a mûvészetre van-e igény, majd az idõ eldönti, de minden képen nyomasd a rajzokat , ebbõl még akár nagy dolgok is kisülhetnek<#eljen>#eljen>.
Persze a többiek is jók , ne értsetek fére, sok igazán technikás rajzot-festményt láttam már itt,de egyre jobban belátom, a mûvészethez túl kell nõni a másoláson.
Tulajdon képpen ez egyben önkritika is , hisz én is a technikás kivitelezésel próbálom pótolni a mûvészi hiányiságokat a rajzaimon.
Ha már it vagyok: az iskola példa a fent tárgyalt jelenséghez-remélem nem voltam túlságosan okoskodó<#lookaround>#lookaround>
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
#13496 oké (:
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Vélemény? (nem a poénról)
Figurák, font, elrendezés, keret, etc.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Kovács legény: azt vágom, elõször én is a vörösre gondoltam, mivel komplementer, de az nagyon elvonta a figyelmet, szóval el is vetettem.
Most készül már a kövi kép. Gondoltam azt is beteszem majd egy ilyen üveges keretbe, csak ebbõl a 30*45cm es képkeretbõl 2 van amit el akarok használni. Majd azt úgy tervezem meg hogy 30*45ös legyen.
ronihun: el van felejteve😊
www.czekoart.hu
egy tipp, van egy jó kis könyv, egész sokat tud segíteni az önfejlesztésben
Ceruzarajz lépésrõl lépésre Írta és rajzolta: Gene Franks
sokat tud segíteni a kontúrozás-tónusozás elsajátításában, és a kompozíciók felépítésében. 2-3 ezer forintot megér ez a könyv (legalábbis szerény véleményem szerint)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
azt vettem észre, hogy van 1-2 elem a rajzodban, amik kiemelkedõek/felülmúlják a többi részt
pl. nekem a kiemelt szikla és a balszélsõ figura sapkája tetszik, mintha ezeknél ráéreztél volna valamire
két észrevétel
1 az igazán sötétek hiánya, de lehet ez csak a fotózás miatt nem látszik.
2 a bal szélsõ emberke feje. Úgy gondolom a fõ elem a középen az égbe valamit emelõ figura, de elveszi a figyelmet a bal szélsõ, nézd a kép közepét, ahogy emeli a csóka a cuccost és folyamatosan belepofátlankodik a képbe a baloldali ürge, így lehet vissza kéne venni belõle, inkább csak érzékeltetni mintha fókuszon kívül lenne. vagy ha azt szeretnéd, hogy az legyen a fõ alak akkor meg jobban ki kéne dolgozni, így az elõtérben túl kontúros zavaró az arca, fõleg ha azt nézem, hogy a fejfedõjét szépen kidolgoztad ami így úgy tûnik mintha nem is rajta lenne.
www.czekoart.hu
Van egy új rajzom,körülbelül egy hónap alatt lett meg,mert nem volt túl sok idõm,de az utóbbi két napban többet rajzoltam belõle,mint az elmúlt idõt együtt véve...Remélem tetszeni fog Nektek:
"Csapatmorál":

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
www.czekoart.hu
No akkor a meglátásaim:
a haját gondold szerint újra kellenek bele még tónusok és ne legyen ennyire egységesen kontúros, egy kis dúsítás is ráférne, most nagyon merev és mû.
Az arc két oldalára kell még sötét hogy jobban forduljon így vékonyabbnak is fog tûnni.
A szája két oldalán lévõ mimikai ráncok nagyon erõsek, ezek öregbítik és hizlalják a fejét.
Az álla alá a nyakhoz mehet még bõven sötét, a fej árnyéka, ami kiemeli térbe rakja, jelenleg nincs nyaka.
Az ajka is nagyon tónusos, az ajak fölötti rész túl sötét így olyan mintha borostás lenne, vagy kakaós palacsintát evett volna😊
Adjál az egész arcnak egy irányból még egy kis fényt és ez alapján alakítsd az árnyékokat az orrnyereg árnyéka is egytónusú az orrcimpánál lévõvel, de ott alapvetõen jobban kiemelkedik az orr. és a csúcsfények hiányoznak de nagyon.
www.czekoart.hu
Nem tudom, lehet a kép volt elõnytelen, amirõl lerajzoltad. Melyik kép volt az? Csak kíváncsiságból😊
#13469 - A szöveg jóh<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Ö Rachel McAdams.😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
the world is mine

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Az "ilyet én is tudok" szövegre meg nekem is kinyílik a bicska a zsebemben.
www.czekoart.hu
Üdvözlet!
Üdvözlet!
Üdvözlet!