Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.czekoart.hu
(bocs nem tudtam kihagyni 😄)
Most a különbséget max az alapozóban érezheted de azt lehet orvosolni egy vékony lazúros réteggel,vagy ha jobban szívót akarsz akkor vegyél vagy csinálj alapozót. késõbb lesz érezhetõ a különbség, hogy mennyire lazul a feszítés, vetemedik de azt ékekkel lehet korrigálni amit adnak hozzá (itt több évrõl beszélek) tehát vedd most az olcsóbbat. Amúgy a legolcsóbban úgy jössz ki ha te magad csinálod az egészet, veszel rámát vásznat és alapozót egy kapocsbelövõt és 10 perc alatt megvan.
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
Tetszik a stílus, és látszik hogy gyakorlottabb lettél az elõzõhöz képest. Megrendelésre csinálod? Csak így tovább!!
the world is mine
www.czekoart.hu
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
puha cerkával megrajzolod a lényeget, aztán simán ráfordítod a fászonra és átdörzsölöd.(keményen)
átvilágítás nem tudom mennyire mõködik, egy vastag alapozott vászonnál.
amúgy meg szerintem gyorsabb és egyszerûbb simán felrajzolni szabadkézzel vázlat szinten felrajzolni, festésnél úgyis változtatsz egy csomót.
www.czekoart.hu
Vásznakhoz nem értek, de én anno úgy másoltam lapot (drága vót a fénymásolás xD), hogy fogtam egy üres akváriumot, ölembe vettem, belehajtogattam egy olvasólámpát és az akváriumra meg rátettem a két lapot és a fény átvilágította xD
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Viszont láttam egy olyan technikát, hogy a megrajzolt képet ablakhoz teszi, megfordítja (rajzolt oldala ér az ablaküveghez), az átlátszó körvonalakat besatírozza, így lesz ez bizonyos rétegû grafit a körvonalakon. Utána megfordítom a lapot, kidolgozott része felül, satírozott része a vásznon, és elkezdem átrajzolni a körvonalakat. Hogy ez mennyire mûködik azt nem tudom, de próba szerencse.
Majd veszek egy Tesco kontrolcékontrolvékonvektort...666FT<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
#13518 Szerintem fényképezd le, tedd be ide, hogy valaki rajzolja át, aztán meg elküldi postán
ctrl+v
😄
Mert egy fórumon ezt írták? Gondolom olyanoknak szólt, akik rendelkeznek megfelelõ grafikai készséggel.
Bár ez nem igazán az én mûfajom, de néhány kép mindenesetre megmozgatott. <#hamm>#hamm>
majd oszd meg ha lesz valami tapasztalat, jövõre én is bepróbálnám 😄
mindenesetre sok sikert
ಠ_ಠ
És igen,az.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Tutorok