15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#1944 Figy engem nem érdekel hogy te milyen okosnak képzeled magad. képzeld el 3 éve járok képzőművészeti gimnáziumba és ennyi idő alatt rámragadt valamennyi.Ha figyelnél láthattad volna hogy már raktam be rajzokat, de akkor te vagy az okosabb és a tehetségesebb... meg vagy elégedve? -
Chaos Mad #1943 zsir, még jó hogy nem csináltam ilyet, nah felőlem megprósza.. hol kell szólni? ki moderátor? :) -
#1942 szólsz 1 moderátornak, hogy adjon, vagy beírod a topicba.És akkor te tudod karbantartani a topicot.hsz törlés + feljéc hozzáférés. -
Chaos Mad #1941 azt hogy kell? nem is tudtam hogy van ilyen :O -
#1940 kérj házigazdajogot. -
Chaos Mad #1939 nem én raktam be, szólni kell valami moderálónak vagy nem tom hogyan.. :| -
#1938 csináljunk egy versenyt, és majd az eldönti, hogy ki oktat kicsodát... -
#1937 hát, hogy nem jó a link és még sorközt is kéne rakni a banner után -
Chaos Mad #1936 kb -
Chaos Mad #1935 én? hogyan? mi a baj vele? -
#1934 semmi... csak tetszik ez a hihetlen önbizalom :D Inkább rajzokat rakj be, és majd jól kritizálom :D -
#1933 csinálj valamit a bannerral -
Chaos Mad #1932 millencolin rulla! -
Chaos Mad #1931 heheh..
pénzt kérj érte! -
#1930 nem tudom hogy megmutatni :D
de ne hagyjuk
írjál még sokt! -
Puntigamer #1929 riszpekt tesó, a körte qurva jó, a többi is ,de a körte zsííír -
#1928 :DDDdd oks.. nah akkor hagyjuk sztem. -
#1927 hjajhm
jó, de nem tudom megmutatni, sry D: -
#1926 Mi nem tetszik? -
#1925 Úú nah akkor jövő órára készitesz nekem 9-10 tónussal egy rajzot amin van egy üres üveg, egy alma és vmi müanyag kancsó mögé rakj vmi rongyot,drapériát és gyűrd meg h jó nehéz legyen. :)) -
#1924 LOL ez kész... :DDD -
#1923 tanár úr én ezeket tudtam! ^O^
[okos gyerek] -
#1922 Nah találtam :P
Perspektíva: Adott méretû tárgyat annál kisebbnek látunk, minél távolabb van
tõlünk – ez a lineáris perspektíva alapja. Erről most elég ennyi.
A Fény: Igen ez egyértelműnek tűnik,de fény nélkül semmit nem látunk.Pl egy vaksötét szobában nekimész mindennek mert nemlátsz semmit de mihelyt felgyújták a villanyt, minden részleteiben is világossá válik.Egyetlen pillantás rengeteg információt nyújt formákról,anyagokról,távolságokról A fények és az árnyékok miatt vagyunk képesek értelmezni a teret vagyis a tónusok miatt.
Tónus:Rengeteg Tónus létezik a fehér áll a skála elején a fekete pedig a legvégén ezek között van sok közepes tónus (szürke különböző árnyalatai)
Először nehéz tónusokat látni mivel a szinek és a minták összezavarnak.ezért soakt segít ha megnézel pár fekete-fehét fényképet,ezen mindent a tónusok fejeznek ki!
Elsőnek már 3 tónussal (fehér fekete szürke) is térbeli alakokat érhetünk el a papíron. 5 Tónussal már lágyabb a hatás és minél többet használunk 9-10 annál inkább 3d-s lesz a kép. -
#1921 sure! -
#1920 Magyarázni nemnagyon tudok de keresek dolgokat. A legfontosabb amivel kezdeni kell ha szép tónusos és térbeli rajzot akarunk késziteni h az alábbi fogalmakat tisztázzuk.
Perspektíva
Fény
Tónus -
#1919 kira!engem is érdekell :)
Ingyé lesz? :P -
#1918 Okés! lehet h úgy kéne csinálni hogy magyarázok utána adok mindig vmi feladatot azt aki akarja megcsinálja aki nem nem és utána elmondom rajta a hibákat. Állitólag ezzel lehet a legjobban tanulni!
rajztanárok is kb ezt csinálják :)) -
#1917 *embert -
#1916 Köszi szépen!
Ranger: Hogyha esetleg van időd, msn helyett ide is írhatnál ilyen rövid minicikkszerűségeket, mert szerintem sok ember érdekelne, engem is, mert sosem tanultam rajzolni, csak általában keresek neten vmi szép fotót, aztán lerajzolom.
Előre is köszi. -
#1915 nekem is, htx
ja és hb ^^ -
#1914 1. anatómia
2. tónusozás
3. színelmélet
Ha van msn ed elmagyarázhatok egy pár dolgot ha tényleg érdekel.. -
#1913 Nha itt a nagy rajzmániásokat elnézve szeretnék segítséget kérni tőletek! Iszonyatosan szeretnék megtanulni jól rajzolni és fordítanék is rá időt! Csak nemtom hol kezdjem, utoljára ált. iskolába rajzoltam és akkor is magasról tojtam a dolgokra szóval már azt is elfelejtettem amit ott tanultam. Valaki tudna mondani oldalt vagy valamit ami taglalja, hogy mivel kezdjem a rajzolást és egyebek? Egyébként szerepjátékos vagyok és szívesen lerajzolnám a karaktereimet csak sajna nemtom... :(( -
#1912 A csajszi a legdurvább... -
#1911 Házasban még annyit változtattam volna, hogy abba a nagy körbe egy órát szerkesztettem volna, vagy egy szinesüvegekből álló ablakot. -
#1910 csaojos jóa, meg a házis tetsz (y) -
#1909 Villanykörte roolz. -
#1908 ehhh -
#1907 Legalsó kép a legjobb. -
#1906 jóak :) -
#1905 Nekem az uccso teccik a legjobban. De jó az összes :)