15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#1984 -
#1983 :O
jóa -
Chaos Mad #1982 -
#1981 jókérdés
Nah azonkívüll hogy fotóztam ,nem scanneltem és kurváranincskész rájöttem egy akkroa hibára hogy hujujj :D a keze egy kicsit kicsi lett :P átrajzolom.
amugy most így áll:
-
#1980 tényleg, a füstkarikát hogy rajzolnád le? elrakod egy befőttes üvegbe? -
#1979 jöhet :) -
#1978 rendben! mindjárt mutatom az erősen félkész rajzot :)) -
#1977 :O
sir yes sir :D
holnap lehet megpróbálom -
#1976 Oks! figy! először hunyorogva nézd az egészet és világítsd meg oldalról egyetlen fényforrással mondjuk egy asztali lámpával! figyeld a fokozatos átmenteket az erősen világos és a sötét részek között. Aztán ha kész a beállitás olyan helyre ülj ahonnan jól látod az egészet és a tekinteted gyorsan tud mozogni a csendélet és a rajz között így könnyen észreveszed a hibákat és könnyebb összehasonlitani is, és a modellt mindig több ideig nézd mint a rajzod. -
#1975 vágja
te is vágod
faszák vagytok mind
de erről ennyit
rajz topik bázze -
#1974 mutasd, kiváncsi vagyok félkész állapotban milyen :D -
#1973 Én sem mondtam hogy hódoljon be mindenki mert itt én vagyok a legjobb hanem láttam hogy 1-2 embert érdekelt és nekik írtam. vágod? -
#1972 nyáh, lusta vagyok kimenni almáért :D
majd ha 'lesz időm' leülök, nézem, és úgy megpróbálom -
#1971 amugy van most egy félkész rajz itthon mutassam ? vagy majd ha kész? -
Chaos Mad #1970 hagyod! :) egyedi a stilusa! én már megszoktam -
Vegas #1969 jah toom..elég nagy..:D
ügyes vagy, mivel rajzoltad??
van ilyen digitáblád?? -
#1968 lol nem ezt mondtam... biztos jobban rajzolsz nálam, de nem biztos, hogy a többieknél is csak azért mert szakközéprá jársz. Mondom rajzoljon mindenki egy témára valamit, és akkor lehet dönteni, én csak mint kritikuzs vagyok jelen :). -
Chaos Mad #1967 dejó! ama tök jó! -
#1966 Magadnak rajzolsz nem nekem :)) jó lesz amugy de csinálj nomrális hátteret ne csak egy nagy fehérségben legyen az egész, ill az almán a fényeket ,árnyékokat figyeld meg jobban. -
#1965 alma, kiskancsó :| -
Chaos Mad #1964 -
Vegas #1963 toom vazze -
#1962 nem nekem monta te? de megköszönheted :)) -
Vegas #1961 lál..ez miez?? -
Vegas #1960 htx -
#1959 rajzoltam
mer rendes... :D
-
Chaos Mad #1958 cép az! -
#1957 thx. -
#1956 <-- , és end off -
#1955 jah télleg HBD! :) -
Vegas #1954 inkább csinálj valamit a logoddal :/ -
Chaos Mad #1953 amugy asszem heppy wörzdéjj! :) -
Chaos Mad #1952 yup -
Chaos Mad #1951
hol látsz te itt mestertö? -
#1950 kir! -
#1949 taniccsatok mesterek =D xD -
Chaos Mad #1948 yup -
Chaos Mad #1947 én 3 éve járok gimi rajz tagozatra... ebben az évben még fő emelt tantárgyként is választottam... -
#1946 írj be az üzenet a moderátornak-ba. -
Chaos Mad #1945 hey moderátorok háj háj! gondok vannak a bannerral meg ilyen egyéb problémák és mivel a topik is virágzik eléggé had kérjek egy lakáskulcsot hozzá! köszöntem