Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SMGBAS
Lehet, hogy valami köze van Linehoz, de akkor is van valami abban amit mond/mondtak

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Kovács legény
azért!

www.czekoart.hu

theone91
Felreertheto voltam, aktiv topiklatogato maradok, a linefiasko hagy mar teljesen hidegen. 😊

Zocsi
Ezt hogy érted cimbi?

theone91
Részemrõl már itt vége. Nem fogok többet hozzászólni ehhez a témához. 😊

Looooser
ne is kezdjétek el, nem éri meg

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

theone91
Érdekes. De hát a balhé itt a topikban jópár nappal a regisztrációd elõtt volt... Gondolom google-ben találtál a topikra...

FELSZÍNES FOS.

lightjack
Ha nem hát nem.

Kovács legény

www.czekoart.hu

Szerintem alábecsülitek a manapság interneten böngészgetõk számát. Nem vagyok Line... Sõt, még a haverja sem vagyok.
theone91
Erdekes a regisztracio datuma en ugy gondolom... Udv ujra itt "Lash"... 😄

lightjack
Na látod ez is lehet<#gonosz1><#gonosz1>

Kovács legény
neeem szerintem nem az, csupán a nagy és kiszámíthatatlan véletlen mûve<#dumcsi>

www.czekoart.hu

lightjack
Csak egy csöppet gyanús. De csak egy hangyabokányit<#idiota><#idiota>

MANOWAR
Ámen, de szerintem te vagy Line vagy valami "Bölcs" haverja aki biztos hogy vissza válaszol !?!
(nekem túl friss a reged bátya)<#eplus2><#ejnye1><#ticking><#gunyos1>

Ez a Line tényleg síkhülye, meg szociopata. Biztos van valami oka amiért ilyen lett, ebben a mai világban sokan megõrülnek.

De amit festett az speciel jó. Az árnyékokat leszámítva, de azt ha jól láttam mondta, hogy nem figyelt rá mert ismerkedett a médiummal..

Nem akarok errõl vitát nyitni de a négyzetrácsos dologban is igaza volt.
Ha valaki portrét négyzetrács nélkül rövid idõ alatt pontosan megrajzol, az bizony már nagyon jól tud rajzolni. Ezt ti is tudjátok mivel azért használjátok a négyzetrácsot, mert anélkül nehéz. A lényeg, ha valaki jól tud "rajzolni" értsd ez alatt, pontos, az a tónusokkal is ugyanolyan jól boldogul, míg aki nem pontos, az a tónusoknál is kevésbé lesz pontos.

Nem azért írtam ezt a kommentet, hogy vitát szítsak, hanem azért, hogy legyen egy kötetlen vélemény. Plusz bármit is írtok erre, nem válaszolok, hülye vitákat megelõzendõ.
LSL
Azért nem kell kiforgatni a hasonlatot. A lényeg, h "felvettek" több száz embert, de csak 3 munkáját fogják kifizetni. Aminek nagy része DA ajándék tárgy, meg Wacom felajánlás, az is marketing céllal.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Szerintem az elsõ. Sokkal jobb így zöld csíkkal, mint nélküle. Feldobja a képet. Nekem tetszenek a csíkjaid 😊
Van egy olajfestményem, amin alul és felül csíkok vannak, mint nálad.
SMGBAS
De nem kóstolod meg, csak kívülrõl nézed

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

LSL
Köszönöm, megválaszoltad helyettem 😄

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

elmész egy literért és megveszed, nem pedig azt mondod, hogy minden termelõ adjon neked 1 liter tejet, és a három legfinomabbat majd kifizeted 😄
SMGBAS
De ez így logikus. Te se veszed meg a tehenet, inkább elmész naponta egy liter tejért a boltba 😄

LSL
Néztem én is, nagyon klasszul kidolgozottak. Évek óta szeretnék már én is megtanulni speedpaintingezni. Klassz dolgokat kihozhat az ember viszonylag gyorsan. Fõleg ha ien témát kell csinálni.
Amúgy meg direkt azért kérnek mindig új képet ilyenkor, hogy ne legyen probléma felhasználniuk 😄 még ha nem is nyersz.

MANOWAR
Azért egy próbát szerintem megér, nem csak a nyeremények miatt... Bár tuti erõs az él mezõny.😄 (apró betûst nem olvastam a képek felhasználhatóságával kapcsolatosan)de lehet igazad van és nem is számít, lekoppintják egy kicsit átszerkesztik és cseszhetjük is.

Looooser
jepp jepp

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

LSL
:S Egy újabb, nehogy már felvegyünk egy designert/grafikust, hirdessünk pályázatot. Kifizetünk 3 képet, és még marad egy rakat ötlet a többi pályamûbõl amit felhasználhatunk...

MANOWAR
Akit érdekel ->> Contest

MANOWAR
Én 205-nél nyitottam 😊 de kár volt vissza olvasnom mind...<#falbav><#banplz>

Kovács legény
ohh nem vagyok pár napig és mi történik itt😮 320új üzenet

www.czekoart.hu

lightjack
Hehe😄

Merdo, Midas: Köszönöm😊

SMGBAS
Lehet csinálok én is ilyet 😄

Nagyon jóó!!!
szep munka 😊

the world is mine

lightjack
Kész!
Natalie Portman
50*70cm
akril
[/url][/img]

közelebbrõl:
[/url][/img]

nice

the world is mine

Looooser
el lehet határolódni tõle, nem kötelezõ semmi sem 😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
Hát akkor mint önkéntes Konferanszié:

Kedves Topik Látogatók!

Az elmúlt napok elszomorító eseményei után, ideje hogy Házigazdát válasszunk. Erre a feladatra egy felelõsség teljes embert keresünk, aki:
- Pedáns,
- Lojális,
- Pártatlanul tud vitákban dönteni,
- És rendszeresen jelen van a topikban.

Ki jelentkezhet?
Bárki aki érez magában elég erõt, hogy életben tartsa a topikot, és képes szinten tartani a topik kvalitását. A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a témáról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz.

Milyen jogokat kap a Házigazda?
Az alábbi linkben, elolvashatod az SG.hu moderálási elvét, de röviden összefoglalva:
-Hozzá szólások szerkesztése/eltávolítása a topikból
-A topik fejlécének szerkesztése
-És a fórumozókkal való egyeztetés után, szabályzat felállítása, stb.
tovább infók:
>>>ITT!!!<<<

Hol, és hogy jelentkezhetsz?
Itt a topikon belül egy hozzá szólásban. A hozzászólás tartalma legyen:
- "Házigazdának jelentkezem";
- Nickneved;
- Pár sor arról, hogy miért tartod magad jónak a feladatra, (fontos, mert ez alapján tudunk a késõbbiekben szavazni)

Szavazás lefolyása:
A jelentkezések lezárása után 3 napon keresztül folyik majd a szavazás, egy felhasználó 2 szavazati joggal rendelkezik, aki jelentkezett csak 1 szavazati lehetõséggel élhet, melyet magára nem tehet.
A többiek szavazása:
- Kétszer ugyan azt az embert nem jelölheted
- Lehetõleg egy hozzászólásban tedd meg a szavazást valahogy így:
"Szavazok:
<JelöltNick1>
<JelöltNick2>"

Határidõk:
Jelentkezések:
Május 22. 18:30-tól, Május 24. 22:00-ig

Szavazás:
Május 25. 8:00-tól, Május 28. 18:00-ig

Ezek után történik a szavazatok összesítése, majd az eredmény hirdetés.

Az eredmény ki hirdetésétõl számított 24 óra türelmi idõ, mely alatt bárki megvétózhatja a az eredmény, de csak ha jogos bizonyítéka van a szavazás "gyõztese" ellen.

Ha minden letisztázódott, akkor kerül elküldésre a kérelem a moderátorok felé. (onnantól a moderátorok kezében van az ügy)

Kérek mindenkit, hogy rendezett körülmények között zajlódjon le az esemény, nem szeretnék flame háborút.

A jelölteknek:

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG.

Sok sikert mindenkinek, és bocsánat, hogy így magamhoz ragadtam a konferanszié szerepét.

SMGBAS
Szerintem felesleges

Nemrossz ötlet!
Desiderata
részemrõl ok, támogatom majd a leendõ HG-t linkekkel a fejléc alá
theone91
Közel 100 új üzenet... Anyás. Permaban-t kellett volna neki. Fenséges csönd, remélem jön egy szánalmas alreggel.

Looooser
ezt csak a házigazda tudja megcsinálni, szóval
amondó vagyok hogy itt topicon belül tudjuk le a dolgokat:

05.24 este 10 óráig ( kedd 22:00-ig <#pias>) aki akar jelentkezzen,
kérés pár sorban írjátok le hogy mivel tudnátok szolgálni a topikot, mint házigazda, eszerint tudunk majd szavazni. Ne jelentkezzen mindenki -ha lehet ezt kérni- csak olyanok akik ténylegesen áldoznának egy kicsit az idejükbõl a topikra, házigazdai jogok feltételei >>>ITT!!!<<<

a jelentkezés lezárta után indulhatna a szavazás, mivel nem mindenki jár fel rendszeresen ezért erre 2-3 napot használva fel írhatnánk össze a szavazatokat, fejenként maximum 2 szavazati joggal (egy emberre ugyan arra kétszer nem lehet, és magatokra nem szavazhattok)

mit szóltok?

hja nem rossz otlet esetleg valami galleria is

the world is mine

Desiderata
felkerülhetnének banner alá rajzolási tutorialok is + pályázatok
Zocsi
Ti olvastátok? Magyar sci-fi ma.

Looooser
kéne ide egy Házigazda aki rendet tudna teremteni,
javallom indítsunk szavazást, kik jelentkeznének-ki kire szavaz
én nem jelentkezem

Zocsi
<#worship>

tomsolo
Tessék normális hangvételben kritizálni, fórumozni. Aki nem bírja elviselni vagy nem megy neki: az ne írjon ide többet.

HTX.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Subakka
Lehet ezt már láttátok de én még csak most találtam meg és nagyon durva 😄
10 hónapig készült toll rajz
Van egy stílusa a csávónak 😄

&#3232;_&#3232;

Looooser
hát.. nagy és öblös 😄