15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#14237 Kaptam választ részlet : "a jelentkezés elfogadásához kell a közösség egyetértése, és az ezt bizonyító hozzászólások jelzése (pl. sorszámok).
Ha ezzel kiegészíted a kérésed, akkor minden további nélkül meg tudom adni a házigazdaságot, de enélkül nem szoktuk. "
Nem akarok semmit sem erőltetni, de mi a véleményetek erről?
És amúgy is zavar a topik képén, az a szem mindig engem néz! -
#14236 ez meg a négyre igaz 5! :D -
#14235 Már négyszer, mert most is igazam van :D -
#14234 erről a Besenyő a hülyeségről jutott az eszembe:D
"Amíg bejöttem kéremszépen háromszor volt igazam":D -
zorovpeter #14233 Na akkor most kiszállok a beszélgetésből, legközelebb majd rajzzal jelentkezem.
Azért mókás volt, amíg tartott... Csak még egy dolog Lash: Én nyertem! :-) -
#14232 és hogy ne érje szó a ház elejét:
azt nem mondom,hogy ez a legelső portrém de max. az 5. ha van benne hiba akkor az csak a fotózánál kerülhetett bele természetesen -
#14231 hohóó csak nem:) Tomsolo, köszi a lineírtást! és támogatom a házigizdaságot. -
#14230 Utcás dologgal én is így vagyok. Pl 1,5 óra után a modellem megkért h inkább fotózzam le XD -
#14229 Ez igaz,a sok rutin rengeteget számít! Én is néha elcsodálkozom mennyi idő alatt képes valaki igen jó portrét készíteni. Bár mondjuk nekem sem kell sok idő hozzá hazai körülmények között,de szeretek vele pepecselni,ha arról van szó:) Utcára azért én sem mennék,mivel ahhoz nagyon sok gyakorlás kell,a sebességet,technikát illetően. -
#14228 Az én tudásomat felülmúlta
Múlthéten alkottam:
Vonalzót használtam, sőt ezek után elkészítem sketchupban, és Photoshopban fogom befejezni. Majd ha lemennek végre a vizsgák... -
#14227 Akkor is jó ha több ideig tartott. Amíg nincs az emberben nagy rutin, addig egyszerűbb dolgok elkészítése is sok időt igényel. Mindig is tetszett, hogy az utcai portrésok pár perc alatt képesek olyan dolgokat kihozni, amik nekem több óra alatt sem. Túl sokat pepecselek a precízkedésemmel.
-
#14226 Azért ne feledkezzünk meg a #14145 Bodzzza karikatúrájáról egész pofásra sikerült xD -
#14225 Itt az a kérdés,ezt mennyi idő alatt alkotta? Ha mondjuk úgy 15-20 perc akkor végülis nem rossz,ugye a gondolattól,a megvalósításig. De pl ezt megnézném mondjuk úgy 4-5órás rajzban teljesen fullkidolgozva,részeletgazdagon. -
#14224 Mekkora arca volt ennek a gyereknek! Ez a rajz technikailag még elment volna,de ennyire aránytalanul még 20 évvel ezelőtt sem rajzoltam. Azért van szemem,és meglehet saccolni bizonyos méreteket,távolságokat,szinteket rács nélkül is. De pl itt a szemek közti magasságkülönbség nagyon számottevő. Nem beszélve egyéb dologkról. Ezzel nem is lett volna semmi gond,ha nem arcoskodik ennyit. Direkt visszaolvastam 4 oldalt:) Én speciel jobban szeretem a realisztikusobb ábrázolást,szeritem ahhoz nagyobb tudás kell. Igaz ott nem igen lehet elengedni aképzeletet,csak pamacsolni,egyéb.:D Esetleges portréfestésnél csúnya lenne ha nem felismerhető az illető:D Királyok gondolom lefejezték volna a művészt:D -
#14223 szépek az arányok meg az árnyékolás se rossz sztem
még egy kis anatómia és teljesen jó -
#14222 1:51-nél látod lerakva az asztalon szerintem kétszínű (ff) cerka. -
merdo #14221 Köszi a segítséget! A videóban 0:42-nél az milyen eszköz lenne? -
#14220 Rendben köszi -
#14219 Köszi merdo és a barátodnak is ajánlom kezdésnek : ezt :), és vegyétek számításba, hogy nagyon halványan a skicc előre le van rajzolva és arra rajzol. -
#14218 Dzsinit/Efretet vegzáljátok ez ügyben. -
merdo #14217 Köszi a választ Lsl! És én is támogatom az ötletet MANOWAR -
#14216 Oh rendben akkor félre értettem és thx :D -
#14215 Azt az előzőre írta, ha visszajön alreggel 2 katt és repül.
És akkor már neked címezve, támogatom h házigazda legyél. -
#14214 Köszönjük, de nemleges választ sem kaptam. Ha így jobb nektek akkor legyen. -
#14213 Gyúrjon rá a háttérre is, és folytassa! Az alapok jók :)
MANOWAR: tényleg egyszerűbb. Már tegnap is tudtam kár volt leállni vele vitatkozni... -
#14212 2 kattintás, és van még vagy 20 moderátor rajtam kívül. -
#14211 Írtam az sg-nek, hogy elvállalnám de idáig még nem kaptam választ. -
#14210 És jön a következő friss reg és újra kezdődik. Ha egyáltalán nem válaszolnánk vagy reagálnánk rá???:D -
#14209 Csak mindjárt jön egy új alreggel :(
Támogatom a házigazdaságért induló személyt (nem emlékszem ki volt az sry :( ) -
merdo #14208 Na akkor most, hogy már Lash kilépett (legalábbis még nincs új névvel), addig betennék két rajzot. Sajnos nem én rajzoltam, hanem egy barátom. Kíváncsi lenne ismét a véleményetekre.
-
#14207 Végre. Tomsolo: -
#14206 Ellentétben veled, én még egyszer sem okoztam felfordulást az sg-n az elmúlt 7 évben.
14205: XDDDD hatásos érvelés. -
Lash #14205 Haha mérleg! Nem irigyellek apukám a mérlegek a létező leggázabb emberek tudtad? -
merdo #14204 Ennek már soha nem lesz vége!? :) -
Lash #14203 NA akkor most ki is csinálja továbbra is a fesztivált. Tomsolo szerintem bannold őt. -
#14202 Végre elismered, hogy veled nem lehet értelmesen beszélni. -
Lash #14201 Én nem vagyok új! Én kezdtem. Na léptem. Egy időre majd jövök a rajzommal beszéljen az helyettem. -
Lash #14200 Na látod! Pont erről beszéltem!! -
#14199 " csak mindig jön egy új ember okosítani. "
Mint például te. Ha nem érted mi a gond azzal hogy idefosod az életed lapozgass egy kis netiketett. A szádra meg tényleg vigyáz, ha már a neveltetésed akadályoz is ebben. Csillagbogár. -
#14198 Nem érti...
Lash győztél. Szétbarmoltad a topikot, és rajtad kívül mindenki látja, hogy veled nem lehet értelmesen beszélni. Menj és veregesd hátba magad, ez a díjad.
Ha lennél olyan jó keress egy olyan oldalt, ahol vérprofikkal tudod megosztani a munkáidat. Rajtunk szánalmas alakokon már nem tudsz segíteni :( mind elvesztünk.
Bye bye