15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Kovács legény
    hát jah, mindenki rakja be a legjobb és vagy a kedvenc munkáját, igazából az lenne a jó ha mindenkitől lenne benne min. 1kép
  • MANOWAR
    Igen, idáig úgy néz ki.
  • Zocsi
    Akkor válogatott .gif lesz, amihez az anyagot péntek éjfélig lehet küldeni? :)
  • MANOWAR
    Igazad van, te már előrébb gondolkodtál mint én. Bár én is a GIF mellet szavazok, mert annyi képet rakunk rá amennyit nem szégyellünk. A forrás fájlt bent hagytam a meló helyen így csak holnap tudom módosítani a kiírást. A GIF-et meg csinálom én szívesen, jó lenne ha csinálnánk minimum 10 darabot, hogy azért értelme is legyen a GIF-nek. De lehet összedobok egymásikat mindjárt ha az időm engedi....
  • Kovács legény
    egy javaslat:
    szerintem jobb lenne ha szöveg nélkül rakná be mindenki amit szeretne látni a bannerban, és szavazás után csinálna valaki a kiválasztott képekből egy gifet és rakná rá a szöveget, hogy egységes képet alkosson.
  • MANOWAR
    Érdemesebb a kép beszúrást alkalmazni mert a képfeltöltésnél nagyon kicsi a megengedett méret.
  • Subakka
    faja lett :)
    am a rajzokat hova kell küldeni? csak simán ide vagy van megadott e-mail cím?
  • MANOWAR
    (jaja azt csinálom csak nem akartam sima szöveget bedobni egy kis körítést csinálok köré), de köszi azért.
  • tomsolo
    Segítek picit. :) Írd be ezt a headerbe és akkor nem kell visszalapozni a usereknek mi van.
  • MANOWAR
    Akkor aki gondolja 750px x 200px -es .jpg formátumú rajzok, több rajz egyben vagy ahogy gondoljátok jöhetnek. Egy dolog azért szerepeljen benne a "Rajzok" felírat. Lehet színes vagy ff szabad a vásár. Érkezési sorrend szerint számozom őket majd a végén összefűzve a headereket kaptok egy linket ahol mindet egy lapon egyszerre megtudjátok lesni. Szerintem pár nap elég lesz erre mondjuk péntek éjjelig. Szombaton lehet akár szavazni is a legjobbakra.
    Nem lényeges milyen szinten tudsz rajzolni, festeni stb., de azért pálcika emberkék és társai ne legyenek. Sok sikert!
  • merdo
    Az igazán jó lenne!
  • MANOWAR
    Lehet az lesz amit tomsolo írt, de midas ötlete sem rossz pl 10-15 kockás gif-et betolni (ha támogatja az oldal)2-3 mp váltással azon akár 50 ember rajzai is elférnek.
  • Midas
    lehet azt is hogy random szeruen bedob valamit nem? par kepet ossze szedni azoktol akik ide jarnak es azokbol veletlenszeruen.
  • tomsolo
    Miért nem csináltok egy mini versenyt rá, szavaztok és akkor azt nézitek ami a legtöbb embernek tetszett?
  • Subakka
    szerintem az nem lenne rossz
    vagy a rajzokat úgy rendezni h ki lehessen olvasni h RAJZOK, tudjátok vannak azok a képek amik sok kis képből állnak ... mondjuk az elég nagy meló lenne sztem
  • LSL
    Hasonló montázs csak a totyik lakók alkotásaival?
  • SMGBAS
    Ne legyen nagyobb a magassága, így még pont látom az első kommentet ha feljövök :D
  • Kovács legény
    szerintem valami szép vonalas pasztel kép legyen:D
  • Kovács legény
  • MANOWAR
    Akartam javasolni. Csak nem akartam egyből rámenős lenni...
    Itteni képekből vágjak össze úgy szintén egyet, vagy csináljunk egy párat? (dupla ekkora képet is elbír a header, és valami színt is vehetünk bele ha gondoljátok) Ötleteket, javaslatokat kérni ide írni.
    Szó lehet arról is, hogy havonta cseréljük vagy mi :)
  • Subakka
    MANOWAR 4 President!!:D ja már megvolt, akkor csak grat hozzá :D
  • Zocsi
    GRAT! Nah akkor egy kis házi contest új headerre?
  • MANOWAR
    látod sikerült is :) de ebben aztán volt minden politika, szexuális tartalom (amitől megálltam a növésben), meg egy jó nagy adag butaság.OMG
  • Looooser
    csiszolni kéne a technikádon
    --
    Mano: itt az első törlendő :D
  • MANOWAR
    köszi srácok
  • Looooser
    nah faja,
  • Looooser
    Manowar +1, támogatom :)
  • rexHUNter
    MANOWAR-t házigazdának +1
  • MANOWAR
    Hölgyek és Úrak úgy néz ki, megkaptam a házigazda jogot, remélem mindannyiunk hasznára fog válni.(Köszönöm)
  • nan76
    nem is igaz,volt legalább 3 db rajz és ezekhez 2-3 kritika.úgyhogy tessen csak visszaolvasni! :)
  • theone91
    253 uj uzenet... nagyszeru. nincs erom vegigolvasgatni. gondolom a nagyresze csak keyboardkarate.
  • Misi az ezredes
    Neked válaszolnak? A S D

+1 neked :)
  • Lyukasbogrács
    +1
  • Ry0K3N
    MANOWAR-t házigazdának +1
  • Midas
    +1
  • SMGBAS
    +1
  • Midas