15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#14320 Szerintem akkor a kicsit sárgás 3. -
#14319 Az AR7
Döntsd el neked melyik tetszik a legjobban és azt dobd be.Nekem a 4. a magyarnépmese motívumos nem annyira. -
#14318 Most így ennyire futotta
Próbáltam egy átmenetet az igazi embertől a képregényig
-
#14317 AR7? -
#14316 Oppácska, átalakultunk, fasza :) -
merdo #14315 Hát tőlem ne várjatok képeket, az valami borzalmas lenne, de kíváncsian várom a tiéteket! :) -
#14314 Mármint azokat amiknek törlésére valóban van ok.
Én nem hiszem el, hogy mindenféle beszólás , degradálás, és retardáció nélkül ne tudna valaki normális észrevételt vagy pozitív/negatív kritikát mondani. Tudja ő azt, hogy annak semmi értelme. Másrészt meg könnyebb törölni egy kommentárt (1 katt), mint válaszolni rá, ha meg válaszoltok olyanra amire nem kellene (provokálás)akkor a válasz kommentel már kőkemény 2 katt lesz :D
Headerekkel hogy álltok srácok? :)
-
#14313 Nyugi Manowar majd úgyis törli a kommentjeit:) -
#14312 megérkezett... -
#14310 A neved állat :)no meg a WTF Production xD -
#14309 -
#14308 Akkor adunk neki még egy hetet, ha az sem elég :( szóltok.
Eredeti méret -
#14307 -
#14306 Szerintem is a határidő min. vasnap legyen és a szavazás meg olyan szerda éjfél kb.
Akkor lehet én is csinálok
A sírós csajfejet rakd már be eredetiben is :D -
#14305 jaja, én majd szombaton tolok képet -
Midas #14304 koszi. tobbi kep is jo nagyon :) -
#14303 Ha más is így van vele szóljon, mennyit időt dobjunk rá, ebből baj nem lehet.Végülis az nincs oda írva melyik hétvégén.:D -
#14302 nah lényeget vágod XD ettől eltekintve am teljesen jó :D
Ja am észrevétel: lehet h majd még egy kis időt kell hagyni h jöjjenek befele a képek mert gondolom van akinek még vizsgaidőszaka van és nem nézeget fel vagy bármi meló helyen hajtás van vagy akármi :) -
#14301 Jesszus most kapcsolok te kis perverzmik nem jutnak eszedbe.
Sex robotok harca, azt hiszem manga stílusban lehet egy jópárat találni vagy giger is rengeteg profi képet csinált a témában keres rá. Ám tényleg olyan mintha ...onnan jönne :D -
#14300 Így azért sokkal jobb, ki is cserélem a régivel :)
A másik robotszerű izének a feltartott karjában van a vége (befogta), valami lézerkötél féle akart lenni, csak nem lett kidolgozva a nagy kép...itt meg annyira nem látszanak a kidolgozatlanságok. -
#14299 öhm a 2 robot harcos képen csak nekem tűnik úgy mintha a lézer nyaláb ... onnan jönne? :D:D lehet csak az én mocskos fantáziám műve :D -
#14298 nna csináltam egy kis módosítást :) talán így jobb egy fokkal :D
am azon a robot csaj az égre néző képen mindig elborzadok :D nem azért h rossz lenne, hanem h milyen hatást vállt ki :D am szép kép -
#14297 na még egyet összedobtam
-
#14296 meg még 1, bár nem igazán headernek való de azért feldobom
-
#14295 még 1
-
#14294 Köszi, jó lett! -
Midas #14293 akkor egy tollem is
-
#14292 :D -
#14291 b+
xD -
#14290 Jééé a smile-nak kezei nőttek () -
#14289 Beraktam a többi közzé, ha esetleg módosítod még a hátteret () szólj és lecseréljük. -
#14288 csináltam egyet én is :) tudom nem vmi nagy szám nem igazán vagyok még PSben jó, de próbálkozom :D
-
#14287 Esetleg ha valakinek problémát okoz a méretek beállítása, dobja fel a képét és megdumáljuk hogy legyen benne. -
#14286 klassz. jó lesz -
#14285 Semmi probléma, nincs ezzel baj!
Esetleg ehhez mit szólsz, nekem belefért :) -
#14284 header méret
Nagyobb
Több képet nem tudok header méretbe nyomni, úgy h látsszon is valami a teljes képből. Nem kötelező betenni, de legalább elindítom a sort -
#14283 Persze toljad csak, eredeti méretben meg ha lehet header méretben is :)
-
#14281 Ps-el feljavított/kiszínezett belefér? mert kb 2003 óta minden nagyobb rajzomat feljavítottam. Portrékat meg nem akarom berakni, az a modelljének készült. -
#14280 A házigazda üzeni tessék rajz formában reagálni a fenti kiírásra. -
#14279 Jesszus, 2 napig nem vagyok és már vagy 200 komment. Ne válaszoljatok az ilyen embereknek, nekik akkor jó ha vitatkozni tudnak. Azt meg hogy győzött, azért mondja hogy mi meg reagáljunk hogy nem is. Ha esetleg visszajönne egy másik névvel, ne válaszoljatok neki, zavarni fogja és megunja.
Yeah végre van házigazda:)