Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.google.hu/search?q=degas&hl=hu&biw=1920&bih=979&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=b_noTcyzK83Cswa0xKnoCg&ved=0CDoQsAQ
pasztellba szerintem õ volt a legjobb meg most is az. Azt, hogy mijen fotórealisztikus kutyagiccseket festenek több nap alatt engem nem érdekel. Szerintem mást gondolunk a mûvészetrõl.
A pasztellnál ha nincs 400 darabos színkészleted akkor ha rajzolni akarsz a színnel sajnos kicsit be vagy korlátozva. Tehát vagy keversz és akkor kevésbé rajzosabb de a színek valósághûbbek, ami természetesen idõigényesebb is, vagy rajzolsz a meglévõ színekkel.
Szóval a színek azért "furcsák" mert mint mondtam ez egy gyorsabb pasztellrajz.
Itt elég sok paszteles rajz van amik nagyon jók, habár sokat nem lehet tanulni belõle, már csak nézni is jó.
A rajz összességében nem rossz, nekem kicsit a színek tûnnek furcsának.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=nxbg6a9u0dr1yqkli0v1.jpg
[/url][/img]
the world is mine
Pasztell az isten szerintem. Szép, gyors.
Úgy ha ráérõsen csinálom 3,4 óra(Autótól függ,meg az árnyékoktól)
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Igyekszek majd kijavítani😊
+Itt van még 2 rajzom ez mind a Grande Punto elõttiek!
(de ezek sötét szinû autók a Grande fehér)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
újra rajzolja? kapásból figyel azokra amiket mondtunk és használja a javaslatainkat ---> egyenes út a fejlõdésen
nem csesztetés ez, és egyikünkbõl sem leszólogatás, mindenki a maga módján ad tippeket, figyelmeztet, felhívja a figyelmet a hibákra, amiket lehet korrigálni, vannak itt amatõrök, vannak itt profik (ki hogy tekint magára és másokra), errõl szól a fórum egymásnak tippek, tanácsok és tudások átadása..

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Csak, hogy legyen itt egy normális kritika.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Összességében nekem nagyon szimpi, hogy radírral csináltad a tükrözõdéseket(!) - én mindig azt mondom, hogy a radír is egy eszköz, nem csak korrekcióra való -, de a háttérrel foglalkozz picit többet legközelebb... (sztem azt sem kell túlspirázni, egy ferde horizont, néhány átmenet le-föl, tónuskülönbségek, hogy a témát kiemeld és kész.
Csak így tovább!
Ennyi negatívumot találtam mindössze, de összességében a rajz tetszik, csak ne tegyél aurát, mert nagyon furán néz ki így.
UI: Rendszámot tegyél rá szerintem.😊
the world is mine
Eszközök:Sima hagyományos radír,2B és 4B-s ceruza!
Amúgy meg, hogy tovább hasogassam a szõrt, az nem sietségben elkövetett elírás, hanem rossz szó 😄
Na de részemrõl ennyi 😄
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"