15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • SMGBAS
    Szerintem akkor a kicsit sárgás 3.
  • MANOWAR
    Az AR7
    Döntsd el neked melyik tetszik a legjobban és azt dobd be.Nekem a 4. a magyarnépmese motívumos nem annyira.
  • SMGBAS
    Most így ennyire futotta
    Próbáltam egy átmenetet az igazi embertől a képregényig

• SMGBAS
    AR7?
  • Looooser
    Oppácska, átalakultunk, fasza :)
  • merdo
    Hát tőlem ne várjatok képeket, az valami borzalmas lenne, de kíváncsian várom a tiéteket! :)
  • MANOWAR
    Mármint azokat amiknek törlésére valóban van ok.
    Én nem hiszem el, hogy mindenféle beszólás , degradálás, és retardáció nélkül ne tudna valaki normális észrevételt vagy pozitív/negatív kritikát mondani. Tudja ő azt, hogy annak semmi értelme. Másrészt meg könnyebb törölni egy kommentárt (1 katt), mint válaszolni rá, ha meg válaszoltok olyanra amire nem kellene (provokálás)akkor a válasz kommentel már kőkemény 2 katt lesz :D
    Headerekkel hogy álltok srácok? :)
  • lightjack
    Nyugi Manowar majd úgyis törli a kommentjeit:)
  • Zocsi
    megérkezett...
  • MANOWAR
    A neved állat :)no meg a WTF Production xD
  • SötétBarom
  • MANOWAR
    Akkor adunk neki még egy hetet, ha az sem elég :( szóltok.

Eredeti méret
  • SötétBarom
  • SMGBAS
    Szerintem is a határidő min. vasnap legyen és a szavazás meg olyan szerda éjfél kb.
    Akkor lehet én is csinálok

A sírós csajfejet rakd már be eredetiben is :D
  • Kovács legény
    jaja, én majd szombaton tolok képet
  • Midas
    koszi. tobbi kep is jo nagyon :)
  • MANOWAR
    Ha más is így van vele szóljon, mennyit időt dobjunk rá, ebből baj nem lehet.Végülis az nincs oda írva melyik hétvégén.:D
  • Subakka
    nah lényeget vágod XD ettől eltekintve am teljesen jó :D
    Ja am észrevétel: lehet h majd még egy kis időt kell hagyni h jöjjenek befele a képek mert gondolom van akinek még vizsgaidőszaka van és nem nézeget fel vagy bármi meló helyen hajtás van vagy akármi :)
  • MANOWAR
    Jesszus most kapcsolok te kis perverzmik nem jutnak eszedbe.
    Sex robotok harca, azt hiszem manga stílusban lehet egy jópárat találni vagy giger is rengeteg profi képet csinált a témában keres rá. Ám tényleg olyan mintha ...onnan jönne :D
  • MANOWAR
    Így azért sokkal jobb, ki is cserélem a régivel :)
    A másik robotszerű izének a feltartott karjában van a vége (befogta), valami lézerkötél féle akart lenni, csak nem lett kidolgozva a nagy kép...itt meg annyira nem látszanak a kidolgozatlanságok.
  • Subakka
    öhm a 2 robot harcos képen csak nekem tűnik úgy mintha a lézer nyaláb ... onnan jönne? :D:D lehet csak az én mocskos fantáziám műve :D
  • Subakka
    nna csináltam egy kis módosítást :) talán így jobb egy fokkal :D

am azon a robot csaj az égre néző képen mindig elborzadok :D nem azért h rossz lenne, hanem h milyen hatást vállt ki :D am szép kép
  • MANOWAR
    na még egyet összedobtam
  • MANOWAR
    meg még 1, bár nem igazán headernek való de azért feldobom
  • MANOWAR
    még 1
  • MANOWAR
    Köszi, jó lett!
  • Midas
    akkor egy tollem is

• MANOWAR
    :D
  • SMGBAS
    b+
    xD
  • MANOWAR
    Jééé a smile-nak kezei nőttek ()
  • MANOWAR
    Beraktam a többi közzé, ha esetleg módosítod még a hátteret () szólj és lecseréljük.
  • Subakka
    csináltam egyet én is :) tudom nem vmi nagy szám nem igazán vagyok még PSben jó, de próbálkozom :D
  • MANOWAR
    Esetleg ha valakinek problémát okoz a méretek beállítása, dobja fel a képét és megdumáljuk hogy legyen benne.
  • LSL
    klassz. jó lesz
  • MANOWAR
    Semmi probléma, nincs ezzel baj!
    Esetleg ehhez mit szólsz, nekem belefért :)
  • LSL
    header méret

Nagyobb
    Több képet nem tudok header méretbe nyomni, úgy h látsszon is valami a teljes képből. Nem kötelező betenni, de legalább elindítom a sort
  • MANOWAR
    Persze toljad csak, eredeti méretben meg ha lehet header méretben is :)
  • LSL
    Ps-el feljavított/kiszínezett belefér? mert kb 2003 óta minden nagyobb rajzomat feljavítottam. Portrékat meg nem akarom berakni, az a modelljének készült.
  • MANOWAR
    A házigazda üzeni tessék rajz formában reagálni a fenti kiírásra.
  • lightjack
    Jesszus, 2 napig nem vagyok és már vagy 200 komment. Ne válaszoljatok az ilyen embereknek, nekik akkor jó ha vitatkozni tudnak. Azt meg hogy győzött, azért mondja hogy mi meg reagáljunk hogy nem is. Ha esetleg visszajönne egy másik névvel, ne válaszoljatok neki, zavarni fogja és megunja.

Yeah végre van házigazda:)