15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#14365 Pici kódokat küld a billentyűzeten keresztül át az ujjakba, aztán a testen végig az agyba, és ott megvizsgálják, hogy értelmes egyénről van-e szó. Aztán visszamennek a már jól ismert útvonalon és a fent megállapított eredmények alapján engedik vagy törlik a hozzászólást :D -
Godslashh #14364 Egyre jobb. :-) -
#14363 és miszerint állapítja meg hogy ki idióta? :D -
#14362 úúúú cseles :o -
#14361 A topikhoz hozzá rendeltem egy scriptet, ami szűri az idiótákat és így nem tudnak beírni.(illetve automatán törli a beírását)
Hétvégéig valaki még feldob valami headert? -
#14359 A világostól a sötét felé... szerintem (de észnél kell lenni). -
#14358 Melyik praktikusabb festéskor? Először a világosabb tónusokat felvinni aztán a sötétet vagy fordítva? -
#14357 Skacok! Vki tudna ajánlani vmi olyan festékfajtát amivel lehet bőrre festeni tribal/non figurativ stílusban? Ilyen henna stílusú festék kellene csak feketében és lehetőleg ne legyen ártalmas a bőrre se az alkotás hordozójára :D Ötlet? -
#14356 szééééééép :D napsütésben vakít :D -
#14355 Abból, pénteken políroztam 20 órát. xD -
#14354 Ha ezüstbő' van akkor okés :D -
#14353 Persze, hogy sok arról szól az egész :D -
#14352 Amúgy egy sötétebb szürke háttér lehet jobb lenne -
#14351 Kicsit talán sok a tükröződés
Ha már SW:
:D -
Midas #14350 szep n1 :)
kick -
#14345 Ejha! Tetszik:) -
#14344 Cerka rajz (autó) reflectoin 5* -
#14343 Nesze neked űrhajó vonat vagy mi a franc az :D -
#14342 Najo, azt majd a legvégén megoldom. Kösz a tanácsokat:) Am nekem is tetszik Vader kardja, kicsit már mint általában, de így is érdekes. Mondjuk az eredeti jobb:) (Lucas 4ever!) -
#14341 nem tudom nekem tetszik h nem csak 1 fénysugár hanem mintha túl lenne töltve kicsit szétszóródik az energia, de hát ember válogatja kinek mi :D -
#14340 nembaj az AR7 azért is XD de am hagyd csak kötözködni jó :D
am sztem így már jó a háttér :) -
zorovpeter #14339 Az az űrhajó, ami a bal felső sarokban volt az nekem bejött :D:D -
zorovpeter #14338 Nem fikázok, de ebben nekem a fénykard pont nem tetszik (viszont Vader annál inkább). -
#14337 Az nem AR7 hanem a betűtípusban a T így nézki (ezek szerint csere) :D
Nem ragaszkodom a háttérhez csak gondoltam feldobom valamivel, most 50%-os , és 5-6 képet leszedtem belőle. Szóljatok ha így sem okés. -
#14336 Szerintem is a háttér kicsit erős de am nem lenne rossz. :) az AR7 tetszik :D
Lightjack talán ez segít vmit, ez elvileg festmény:
Szerintem is úgy kéne ahogy LSL írta. -
#14335 Szerintem hasonlóan mint digitálisan. Felfested jó hígan a színes fényrő részt, és a közepébe Belerajzolod a téglalap alakú fehér "pengét"
-
Fbn Lx #14334 nekem fel sem tűnt, hogy van háttér. fél percig gondolkodtam, hogy hol, milyen háttérről beszéltek
:DD
szerintem amúgy teljesen fasza, leszámítva a jobb alsó képkockát, ami pixeles, mintha fel lenne nagyítva -
#14333 Igen, de én nem számítógépen rajzolok, hanem vászonra szeretnék festeni. És épp SW témájú, és kéne fénykard. Szal élőbe kellene valahogy. De lehet csak én bonyolítom túl, és csak oda kéne festeni. Nemtom. -
Fletley9 #14332 jaj de ez digitalis, rendesben nem tudok helpelni :) -
Fletley9 #14331 Hajaj régebben volt egy program ami kifejezett fénykard készítésére volt kitalálva (videókra képekre) azzal nagyon egyszerűen lehetett csinálni
á közben meglett: http://lsmaker.uw.hu/page.php -
#14330 Van valakinek valami ötlete hogy hogy a fenébe lehet jó fénykardot festeni? Mert gőzöm nincs... Begugliztam, láttam ahogy Matt Busch, star wars illustrator hogy csinálja: airbrushhal. Lehet valahogy máshogy is? Valami ötlet?:/ -
#14329 Ha meg akarod hagyni mindenképp halványítsd, de sztem is sok :S -
zorovpeter #14328 Szerintem a háttér már sok lesz. -
#14327 Mondjatok véleményt a háttérről, maradjon, fakítsam, töröljem, stb?
(Olaj, pasztell, grafit, digitális, és ezeken belül különböző műfaj..) -
#14326 asszem kb 10% az a layer -
#14325 És tényleg! Ezt észre nem vettem volna. -
#14324 van egy nagyon halvány - inkább zsemleszínű - sárga háttere, lcd-n alig látni, csak alulról nézve lehet észrevenni. -
#14323 Én se látok sárgát. WTF?! -
Fbn Lx #14322 a harmadikban hol van sárga?
most megijesztettél, hogy nem tudom megkülönböztetni a sárgát a fehértől és feketétől :D -
#14321 Rendben, mentettem.