Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más már megtette. :-)
Na ne erõlködj, inkább tiplizz a sebeidet nyalogatva. :-)

Varrok. Mivel mással nem érsz célt nekiállsz személyeskedni. Tipikus troll viselkedés. :-)
Szerintem meg buta vagy. Na erre varrjál gombot, rózsabimbó!
Õõõ. Ez se volt értelmes hozzászólás. :-) A 14077 se...
Blim!!!
Helyedben nagyon mélyen hallgatnék, mivel te már úgy gondolom jóideje foglalkozol rajzzal és ennek ellenére eddig jutottál. Ceruzagiccsek fényképrõl. Gratulálok. Jó üres lehetsz belül. Ha érted mire gondolok.
Minden ott van #14077-ben. Ha nem érted az már a te bajod.
De tessék, egy második próba. Leegyszerûsítve, a kitágult segglikaddal is rajzolhatnál, ha ezzel azt a végeredményt éred el amit célnak tûztél ki. És közben nem veszít a rajz semmit az értékébõl.
Rácsozott volna? Akkor ezért néz ki jobban a rajza, mint a tied!
De tessék, egy második próba. Leegyszerûsítve, a kitágult segglikaddal is rajzolhatnál, ha ezzel azt a végeredményt éred el amit célnak tûztél ki. És közben nem veszít a rajz semmit az értékébõl.
Rácsozott volna? Akkor ezért néz ki jobban a rajza, mint a tied!
tehát a kérdésemre a válasz igen
a kiállításod hogy sikerült? anyuka nagymama biztos nagyon büszke, hogy a suli aulába kirakták a képed😉
a kiállításod hogy sikerült? anyuka nagymama biztos nagyon büszke, hogy a suli aulába kirakták a képed😉
www.czekoart.hu
Mivel olvasom a fórumot és õ robbantotta ki a vitát pont ebben a témában arra következtettem, hogy engem nézel Line nak Sherlock.
csak egy kérdés: most vettek fel valamelyik rajzos középsuliba, és úgy érzed hogy mostantól osztanod kell az észt?
www.czekoart.hu
Ez is olyan mint a tv. Nem tettszik valami a kis szemednek átugrod. Nélkülem ez a fórum igen erõsen pangana amúgy. Két napont 1 hozzászólás kb. Mert ahogy elnézem a rajzról okoskodni jobban szerettek mint csinálni.
Jaj te szegény, meg ne sajnáljalak. :-) Nem vagyok Line. Õt bannolták
Azért próbáld meg és akkor rájössz milyen rohadt nehéz fényképrõl aránymérés meg minden segédlet nélkül. Például próbáld meg lerajzolni ezt. nem kell befejezni, csak hogy minden a helyén legyen és közben a formák is egyezzenek.
ohh line még mindig itt van? na egy hét múlva újra benézek hátha addig elhúz a...
www.czekoart.hu
nem érzek indíttatást arra hogy ismert embereket rajzoljak, azt sokan csinálják, én azt rajzolok amihez épp kedvem van ezért nincs egy csomó rajzom kész, elmegy az ihlet és a kedv
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Hehe, azt hiszem kiugrasztottam a nyulat a bokorból. :-) Ugye nem baj ha nem trollkodok veled tovább. Ha van értelmes mondanivalód akkor nosza. Mert eddig nem volt.
14071 cáfolását várom továbbra is.
Mégse, inkább ne.
A segged likának átmérõjérõl beszélsz, rózsám? :-) Ne aggódj, az van mindenkinek. Csak férfiember azzal nem nyûgöz le senkit...
Maradj inkább a rajzolásnál.
Maradj inkább a rajzolásnál.
Amúgy kurvára el vagytok tévedve. Benyomtam egy portrét, hogy elsõ ceruzaportrém, abszolút freehand. Sem olyat nem mondtam mellé, hogy hibátlan sem olyat, hogy bárkit is le szeretnék vele nyûgözni.
Sõt már akkor láttam benne a hibákat mielõtt beraktam volna. Mi sem bizonyítja jobban, hogy már korábban is beraktam hosszabb mondandóval, nézd vissza. Viszont ahhoz képest, hogy szinte semmi sincs pontosan a helyén mégis meg van fogva a karakter. Akinek kicsit jobb az arcmemóriája felismeri. Legalábbis akinek eddig mutattam rávágta..
Sõt már akkor láttam benne a hibákat mielõtt beraktam volna. Mi sem bizonyítja jobban, hogy már korábban is beraktam hosszabb mondandóval, nézd vissza. Viszont ahhoz képest, hogy szinte semmi sincs pontosan a helyén mégis meg van fogva a karakter. Akinek kicsit jobb az arcmemóriája felismeri. Legalábbis akinek eddig mutattam rávágta..
Remélem nem baj ha nem téged akarlak lenyûgözni hanem a csajomat, és azt se a portréimmal hanem valami teljesen mással. Olyannal ami neked kisebb vagy nincs is. :-)
De amúgy nem kell nekem bizonygatnod, hogy tudsz e rajzolni azt te úgyis tudod. A mondandóm azoknak szólt akik nem tudnak. Viszont kifeszítik a falra a négyzetrácsos meg nyomtatósegédletes portréikat és azoknak a fényében sütkéreznek. stb..
Kicsit humoros, de inkább fárasztó.
Ismert embert lehetõleg.
Azért! Mondom "Yoda mester arca elõtt mit keres egy répa? Te nagyon elkúrtad azt a fénykardot!" De az akkor Kiefer Southerland karja... Yoda arca elõtt.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Eddig abban a hitben éltem, hogy azért rajzol vagy fest valaki mert van mondanivalója annak amit csinál. Betegebb egyéneknél ez a mondanivaló pont abban van meg, hogy lófaszt sem mondanak. Opció még az is, hogy csak le akar nyûgözni, de valljuk be ez a te esetedben nincs meg. (Vagy bizonyítsd az ellenkezõjét, mutass olyat amitõl leesik az állam).
Meg persze vannak a tervek, a szükséges rossz...
Meg persze vannak a tervek, a szükséges rossz...
Mindenesetre 14071 nél a pont gyerekek. Jöhet bármilyen troll.
Rá lehet, hogy jobban hasonlít nem gondolod?
http://www.kephost.com/view3.php?filename=wadexh0ubptgvf3t52ln.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=wadexh0ubptgvf3t52ln.jpg

De én legalább elismerem, nem is tagadtam. Viszont annak ellenére, hogy még nem tudok rajzolni jó pár embernél jobban rajzolok akik itt "alkotnak" és azt hiszik, hogy õk pedig tudnak rajzolni.
Mint például neked (sem). Amúgy meg nem tudok jól rajzolni, de szeretek. Ez van, rám fogod hívni a stílus rendõrséget?
A te rajzodról pedig csak annyit, hogy képkeresõvel megnéztem neten kire hasonlít... Yoda mestert rajzoltad le, ugye?
A te rajzodról pedig csak annyit, hogy képkeresõvel megnéztem neten kire hasonlít... Yoda mestert rajzoltad le, ugye?
De amúgy már lentebb írtam, hogy nem vagyok segédeszköz ellenes. Abban az esetben ha már bizonyítottál. Amint csinálsz szabad kézzel pár hibátlan portrét, már rácsozhatsz is. Hiszen akkor tényleg csak a folyamatot teszed kényelmesebbé és gyorsabbá. Ellenkezõ esetben sajnos csak azt az illúziót kelted magadban és másokban is, hogy te tudsz rajzolni.
Pont a segédeszközök miatt hiszitek azt, hogy tudtok rajzolni. Pedig rohadtul nem tudtok. Az csak keveseknek adatik meg.
Ja és ez a negyedik portrém volt kb. életemben. Valószínûleg már a következõben jóval kevesebb hiba lesz a tizedik pedig hibátlan, majd be is rakom.
Mondjuk ha megismerkedsz egy csajjal akinek megmondod, hogy te amúgy szoktál rajzolgatni, õ felcsigázva mondja, hogy igen akkor rajzolj már le légyszíves. Megmondod neki, hogy á nem tudlak basszus csak ha kinyomtatlak és berácsozlak sorry. :-))
Már most tudom, hogy kár beszállni a vitába, de kíváncsi vagyok.
Miért olyan égbe kiáltó bûn számodra, hogy tûzzel vassal irtanál minden olyan segédeszközt, ami meggyorsítaná a folyamatot? Egy emberi arc, test, vagy lentebb az autók ábrázolásánál a legkisebb torzulásra is kellemetlen érzés keletkezik a nézõben. Igen a tiedben is. Csak nézd meg tükrözve. Számomra ez legalább olyan abszurd, mintha egy építész felhúz egy olyan házat, ahol minden szög eltér 90 foktól, és védelmére azt hozza fel, hogy jó jó, de szabad kézzel csináltam. Ez a sz*r világ arról szól, hogy minél jobb legyen az eredmény, és lehetõleg tegnapra kész legyen. Nem az hogy milyen eszközöket alkalmaztál.
Miért olyan égbe kiáltó bûn számodra, hogy tûzzel vassal irtanál minden olyan segédeszközt, ami meggyorsítaná a folyamatot? Egy emberi arc, test, vagy lentebb az autók ábrázolásánál a legkisebb torzulásra is kellemetlen érzés keletkezik a nézõben. Igen a tiedben is. Csak nézd meg tükrözve. Számomra ez legalább olyan abszurd, mintha egy építész felhúz egy olyan házat, ahol minden szög eltér 90 foktól, és védelmére azt hozza fel, hogy jó jó, de szabad kézzel csináltam. Ez a sz*r világ arról szól, hogy minél jobb legyen az eredmény, és lehetõleg tegnapra kész legyen. Nem az hogy milyen eszközöket alkalmaztál.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Nem lejjebb hanem feljebb sorry.
Plusz olvasd el 14052 õt mielõtt pofázol.
De tudod mit nem flamelek. Mindenki látja, hogy ez a gyatra rajztudástól rohadt messze van, úgyhogy szerintem te vegyél vissza magadból a gyereksárkányaiddal papa.
Csak próbáld ki. rajzolj egyet teljesen freehand és rakd be ide plz. Várom az eredményt.
Konkrétan a bal szem van lejjebb mint kéne. De neked az a tippem négyzetrács nélkül fel se lehetne ismerni. :-)
Hát mivel nem használok négyzetrácsot mint te. Valóban elvan csúszva egy két dolog. Nem is mondtam, hogy nincs. :-)
háátt.... 2 dolog 1 ha
és közé teszed a linked menni fog.
2 a #14051 -es hszed szívd vissza mert a te rajztudásod is elég gyatra... szemek aránya, homlok toz az orr is a száj is..
2 a #14051 -es hszed szívd vissza mert a te rajztudásod is elég gyatra... szemek aránya, homlok toz az orr is a száj is..
Kösz.