15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Jim Morrison
    uhh, cocacola light :Dduuuurvaaa :D
  • lightjack
    Majd ha a festmény kész, akkor körbenézek. Kösz a tippeket!
  • Zocsi
    Jah, amúgy sztem olyan 4-600-as már jó lehet pasztellhoz, bár lehet érdemes kipróbálni egy 1000-set is.
  • Zocsi
    Barkácsbolt esélyesebb sztem. Minél finomabbat vegyél, ami vagy vizes csiszoláshoz való vagy polírpapír, ami még finomabb. (btw, maga a csiszolópapír/vászon egy olcsó cucc... vagy tekercses, vagy 'n' db-os kiszerelésben kapni kb. egy-kéttenyérnyi formátumban, vagy ált. a4-a3-as méretben, az áruk pedig párszáz forint, nem vészes)
  • Looooser
    passsz, nem toom, hogy művész ellátóban mekkora méretben kapni és hogy barkács boltban mekkora méretben kapni ill., hogy merre milyen árban van, nézz körbe mindkét helyen de gondolom a barkáccsal jársz jobban, nagyobb választékot kapsz de ez csak szvsz, a valóság eltérhet ettől :D
  • lightjack
    Ilyen csiszolóvásznat hol vegyek? Sima barkácsboltban, vagy van ilyen a művészellátókban is?
  • MANOWAR
  • Looooser
    a sand paper nálunk smirgli néven ismert vagy mondhatod csiszoló papírnak is
    felhasználás a pasztel -kréta, -zsírkréta, -ceruza jobban megmarad rücskös felületen gondolom ezért kell
    néhány nem épp lenyűgöző alkotásom pasztel zsírkrétával (hozzáteszem elég erőteljesen ittunk aznap este):

• MANOWAR
    Rendben, köszi :)
    A Silent Hill fan-art rajzod nem semmi türelem játék lehetett.Grat hozzá.:)
  • Celebrau
    A "Kevés az alkotás" és "lapos a topik" megállapításokra linkeltem a képeimet, de ha látsz valami jó részletet, azt berakhatod a headerbe.
  • MANOWAR
    A 754-et csak hülyeségből írtam, összesen 7 db lett amit láthatsz is fent.
    Celebrau headernek szántad azt a 7-et vagy csak úgy bedobtad a linket?
  • lightjack
    1 kérdés (úgy emlékszem kérdeztem már, de nem emlékszem hogy mit mondtatok rá): A sanded paper kifejezés mit is takar? Olvastam pasztelrajzokhoz lapot, hogy milyet érdemes használni, és sok oldal azt írja hogy sanded paper. Ez egy finomszemcséjű dörzspapír?
  • Celebrau
    Akkor én beszállok 7-el. :)
    Galéria
  • lightjack
    Találtam egy baromi jó pasztelrajzot: link
  • lightjack
    Kevés az alkotás. Mivan sztrájkoltok?:)

Am meg ha 754 header van akkor sztem még biztos beválogathatnál párat!
  • Midas
    majd keresek meg en is masikat :)
  • MANOWAR
    Persze, hogy csak 7 abból is 3-at én toltam :( nagyon lapos a topik lol, lehet csak átmeneti állapot de magammal nem fogok beszélgetni legalábbis még nem vagyok annyira öreg :D
  • lightjack
    754?!!:O:O
  • MANOWAR
    A felrakott 754 db headerből kiválogadtam a legjobb 7-et :), ettől függetlenül akinek kedve van még csinálni dobja fel és beteszem a fentiek közé.
    Ha valaki azóta csinált vagy lenne olyan alkotása amit szívesen megosztana, ne kiméljen minket...
  • SMGBAS
    Tökre így nézett ki az egész...
    Le kéne kópirájtolni a topikot, hogy ne lopják :D
  • MANOWAR
    Valami barom átírta a topik címét mi?:D
  • lightjack
    És találtál valami érdekeset?
  • SMGBAS
    Na b+ :D
    Felnézek a témákhoz, hogy keressek valamit erre meglátom ezt: Rajzolás,Festészet,Digitális art...stb. 14358 db hsz Na mondom belesek...
  • MANOWAR
    Ha lehet ne rajzoljátok le :D
  • SMGBAS
    xD
  • Looooser
    azután igen de ez henna volt :D
  • Fbn Lx
    kakiszex után illik zuhanyozni :S
  • Godslashh
    LOL
  • Looooser
    ha jofféle a csaj akkor csak javallani tudom, hogy előtte legyen eksün, mert én már jártam úgy hogy 3 hétig egy nagy barna paca volt a hasamon :D
  • Subakka
    én max festésnél maradok, az utána lévő dolgok már a te mocskos nekrofil fantáziád műve :D:D
  • Looooser
    kösz, de nem én akarok hennával festeni XDXDXDXD
  • Subakka
    hát ... egészségedre XD
  • MANOWAR
    :)
  • Looooser
    ha belehal, az csak jó, legalább nem mozog mikor fotózni akarom, és amíg meleg addig nem nekrofília
  • Subakka
    Köszi szépen az infókat majd utána lesek a városban :)
  • MANOWAR
    Jogos! Nehogy elhalálozzon az illető vagy ha mégis előtte csinálj képet a műről xD
  • Looooser
    kiegészíteném annyival hogy van a hennából fekete típus is ami ugyanúgy nem ártalmas a nagy átlagra ezért kell a hennánál is egy teszt pötty mint a tetoválásnál, hogy allergiás-rá az egyén vagy sem, mert van aki allergiás a gyógynövényekre :)
  • MANOWAR
    "A henna az egyik legősibb kozmetikum, hűsítő és gyógyító hatását már kb. 5000 évvel ezelőtt is ismerték." Gyakorlatilag nem lehet ártalmas a bőrre, hajra, nunira :)

Miskolcon:

* FIFO Kft.: Miskolc, Széchenyi u. 4.
    Tel.:06/46/346-005
    Készlet:
    - hennapor
    - eukaliptusz olaj
    - hennatölcsér
    - henna hajfesték por
    - alkoholos testfesték (10ml kiszerelésben)
  • Godslashh
    Hatalmas elégtétel, hogy nem csak seggfejek vagytok, de még a humorotok is megrekedt valahol óvüdás szinten. Az én 3 belinkelt képem óta pedig eltelt már 2 hét és azóta egyetlen munka sem érkezett ami csak említésre méltó lehetne. Nagyon szánalmasak vagytok. :-) Ez pedig nekem óriási elégtétel. Noobs
  • MANOWAR
    Most miért árultad el??? :)
    Amúgy nem, van jobb oldalt az a porté festmény egy csajról ha közelebbről megnézed a szemét akkor látod benne a kamerát, meglesi a búrád és az IP-d....., most dolgozom az elektromosan sokkolós megoldáson, a helyszínelők öngyulladást fognak megállapítani. :)