15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#3867 itt van egy pár grafikám:
-
Hajnalcat #3866 És még muattok valamit. Találtam egy nagyon jó színező programot (Gimp 2-ben van). Így néz ki a Gothic girl utána:
És még egy rajz. Itt a lány feje nagyon béna lett, de végülis a testére koncentráltam, mert az jobban tetszett...
Ez meg csak úgy:
-
Hajnalcat #3865 Nem csak mekis madarakat tudok ám rajzolni. Mutatom:
(Úgy nézzétek, hogy ez volt életem első komolyabb rajza. Nézegettem a fajon ezt a hajót, és annyira megtetszett, hogy le kellett rajzolnom.)
-
Hajnalcat #3864 Ohh... Nem nagyon értek a betűs szmájlikhoz.De most, hogy írtad, két szem és középen egy orr...vagy egy száj. Hasonlít a Mickey egér szeméhez, amilyeneket rajzolni szoktam kis lapokra. :) -
Hajnalcat #3863 És sem szoktam vázlatot rajzolni soha, csak úgy, ahogy jön és kész, és én is lenni nagyon lusta.
LSL:
Pedig az a rendőrautó nagyon jó lett! Tök jól megcsináltad a fényvisszaverődéseket és az árnyékokat. Huh, ha én egyszer így tudnék árnyékolni!
Fejből nekem sem megy a rajzolás, csak ha látok valami érdekeset, azt tudom lerajzolni. De szerintem mindenki így van ezzel... -
#3862 á, ez csak egy szmájli =) ò_ñ -
#3861 Álatlában én is, csak ha nem veszek fel viszonyítási pontokat, elég aránytalanra sikerül végül a rajz.
Hajnalcat: Közel sem vagyok profi. Sosem tanultam, csak örököltem egy kis tehetséget, meg gyakoroltam sokat. Legjobb rajzomat megnézheted a galériámban (rendőrautó). fejből még mindig nem tudok normálisat alkotni, és még női arc sem megy a legjobban, csak ha van miről rajzolni. -
#3860 nálam az a baj hogy nem szenvedek a vázlatal hanem a lemásolom a végső fázist...lustaság fél egézség -
Hajnalcat #3859 Huh, tussal állítólag nagyon nehéz rajzolni. Nekem nincs is olyanom, csak rajzszenem meg rajzpittem. Azt kellett vennem felvételihez, de nem kellett használni (Minek vetetnek olyat, amit nem is kell használni?). Komolyan, kipróbáltam a rajzszenet, szép, szép, de olyan erős, azt nem lehet kiradírozni, csak maszatol. Egész életemben csak ceruzával, színessel rajzoltam, és radírt használtam még, ennyi. Festeni sem festettem, csak kiskoromban. Szóval azért van még mit fejlődnöm. Talán nagymama koromra el is érem azt a szintet, ami kell.
Amúgy Te profi vagy? -
#3858 Az alap vonalahat nagyon halványan. Vagy tussal, és ha kész akkor átmásolod egy másik lapra, és ott csinálod meg a végleges képet. -
Hajnalcat #3857 Így már világos. Köszönöm.
Mondjuk így is sokat radírozok, mire elkészül egy kép, ezzel a megoldással meg még többet kéne, de kipróbálom, hátha bejön. -
Valami ilyesmire gondoltam -
Hajnalcat #3855 Nem is hasonlítanak arra a logóra, már csak az kéne...:P Életemben talán kétszer voltam azon a helyen és akkor sokat mondtam.
Ez az X és Y tengely akar lenni? Komolyan, ezek a szakizék teljesen bezavarnak. Azt hiszem, hogy pár könyvet el kell olvasnom, hogy értsek valamit... -
#3854 McDonalds madarak :D
Amúgy szabadkézi rajznál vegyél fel pár pontot, amivel kontúrozod a rajzodat. Itt kell figyelni, hogy arányos legyen a végeredmény. Portréknál ezt unom a legjobban, de nagyon sokat számít. -
Hajnalcat #3853 Semmi, pont, hogy tetszik.
Jó, hogy idejöttem, ebbe a topikba, és bejött egy alkoholfüggőséget kezelő intézmény neve az alsó sorba. Tök röhely. Pont most ittam meg egy üveg bort meg egy felet. -
#3852 mibajod az aláírásommal :c -
Hajnalcat #3851 Igen, nem, talán.
Még rímel is az aláírásodhoz. -
#3850 én képzeletbeli tengelyekről beszéltem, és épp ez az, hogy nem kéne hozzájuk viszonyulnia a rajznak, de a fogak ezt teszik, écsed már mitakarok :C -
Hajnalcat #3849 Igazad van. Majd ha meghaltam 60 évesen, akkor talán művésszé kiáltanak ki. :D -
#3848 nemkell abból megélned hogy művész lehess, alkoss amikor kedved oszt jóvan és majd 100év múlva felfedeznek:D -
Hajnalcat #3847 Szerény személyem szerint én sem vagyok művész.
Nem is leszek soha, csak hobbiból rajzolok. Tudod, a művészeknek meg kell bizonyos követelményeknek felelniük. Mindig kell új képeket rajzolniuk vagy festeniük, hogy pénzt kapjanak érte. A művészetből élnek. Jó lenne abból élni, de nem hiszem, hogy bírnám, megutálnám a rajzolást, az biztos, ha kötelező lenne. -
Hajnalcat #3846 Ne már, nekem nagyon bejött az a film, hasonlított az Átokra.
-
#3845 a szabadkézi rajzban is sok kritériumnak kell megfelelni, ha absztrakt képet csinálsz akkor még többnek.
Vannak naiv művészek ,ezek a gyerekek meg a fogyatékosok ,a többi az csak másolat vagy csak simán "szar" a rajz és vannak olyan művészek akik bármit megtudnak csinálni és ezekután rajzolnak ugy ahogy akarnak.
Szerény véleményem szerint 40éves kor alatt nincs művész, tisztelet a kivételnek. -
Hajnalcat #3844 Köszönöm a kritikát.
Őszintén bevallom, hogy nem használtam vonalzót, ezért nem sikerült annyira szimmetrikusra a sisak. Sajnos X és Y tengelyt nem szoktam használni, kellene? Sőt azt se tudom, hogy mire valók. Tudod a szabadkézi rajzban az a jó, hogy semmi sem szabályos benne, de a repedések tényleg bénák lettek, azt elismerem. -
#3843 Láttam, utáltam. :D -
Hajnalcat #3842 Bocs, de nem értem, hogy miről írsz. Milyen hotelben jártál? Szét volt rohadva? Huh, az sz* hely lehetett. Pont most láttam egy japán thrillert, amelyben beázott a plafon, szinte rohadt a mocsoktól. Jó kis film volt. A neve Sötét víz. Ha szereted a thrillereket, akkor nagyon ajánlanám a figyelmedbe. -
#3841 Hajni koponyája: Azok a fogak szörnyen rásimulnak az X tegnelyre, miközben az egész koponya dől egy kicsit jobbra. Érdekes ez az orángután szerű fog-orr közötti "rész", tetszik is meg nem is. :C Az ötlet jó, csak valahogy finomítani kéne, mert ez így inkább torz, mintsem formabontó, gecijó, sudubigyibó. Az a puska egy kitünő zavaró elem a képen. (Y) -nemtetszik- A "szemöldökcsont" szvsz tulságosan elkülöniti az arcot és a 'koponyát'. A sisakra ráférne egy kis szimmetria. A repedéseket pedig még gyakorold/ ne vidd tulzásba.
Ilyenkor döbbenek rá, hogy nem tudok helyesírni. :C -
#3840 jihaj kicsit belolvastam a forumba es igen, rohadjon kette az osszes tokijohoteles kis nemtommi :D.
[nemakarbuntipontotkapni,bocsazoffér] -
Hajnalcat #3839
Amúgy szép a banbuszod. Saját termelésű? -
#3838 én nemutálok senkyt :| -
Hajnalcat #3837 ò_ñ
Ez mit jelent nálad? Nem ismerem a jelbeszédet. -
Hajnalcat #3836 Dehogy! A fenébe is. Nem vagyok óvodás. Ne fárassz. Egyszerűen szomorú voltam és kész. Nem tudom, de ha szomorú vagyok, akkor jobban megy a rajzolás. Ez van.
Ha már ilyen nagy öngyi fan vagy, mutatok egy neked való oldalt:
Anti - EMO
Remélem, hogy elnyeri a tetszésedet. -
#3835 hajrá ò_ñ -
#3834 depis voltál és majdnem öngyi lettél? :| -
#3833 lusta vagyok leírni, sry :| -
Hajnalcat #3832 Nem ísssssss!Na jó, hát volt pár nehéz időszakom...de már elmúlt. A pillangótündért pl. mostanában rajzoltam, az egy kicsit vidámabb. -
Hajnalcat #3831 Igen, azt már régóta tudom, hogy valahogy nem mennek a kezek meg a lábak nekem, nem tudom, hogy miért...Próbálom gyakorolni. Mondjuk a Halál és lánynál szerintem a kéz egész jó lett kivételesen, de lehet, hogy csak én látom rosszul...A csaj csípőjének pedig az egyik felét a halál köppenyének az ujja takarja, a másik felénél pedig nem a barna résznél van a vége a szélének, hanem egy kicsit tovább, a csíkoknál. Csak egy kicsit jobban meg kell nézni. Első ránézésre tényleg keskenynek tűnik a csípője, de mivel szeretek a részletekben elveszni, ezért bonyolítottam egy kicsit.
És köszönöm, hogy leírtad a véleményed. -
#3830 Különböző testrészek nincsenek arányban egymással. Túl keskeny derék, Kis kezek, lábak, néhol cölöpláb stb. Végtagokra jobban gyúrjál rá. -
Prank #3829 nekem kicsit depressziósnak tűnnek... -
Hajnalcat #3828 Mire gondolsz pontosan? Komolyan, bővebben is kifejthetnéd.