15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
Hajnalcat #3907 Az 5 éves Pistike rajzát csak poénból írtam. A következő hozzászólásomban beraktam egy kacsintós szmájlit is. Istenem, nem kell mindent komolyan venni! Szerinted én örülök neki, ha mások fikázzák a rajzaimat? Nem. Ha visszaolvasnál, akkor tudnád. Tetszenek az 5 éves Pistikés rajzok, mivel én is sok ilyesmit szoktam rajzolni.
És igen, én is tudom mindig, hogy mit rajzolok, nem csak úgy belevágok és kész. -
#3906 Fantos: mert kb úgy is írsz :D (a képen lévő aláírás picsit loál)
Mirk: ez még egy hatalmas marhaság. :| -
Mirk #3905 Igazán nem értem minek itt fikázni meg értelmetlen hozzászólásokat beírni, hogy 5 éves pistike rajza meg ienek. A rajz jó, és épp azért mert egyszerű. Ő legalább tudja mit rajzoljon. Sokan azt hiszik hogy ha valami olyasmit próbálnak lerajzolni amit a szomszéd gyerek nem tud az már jó. Aztán jól el is b*sszák mert nem tudnak rajzolni. Ha mindenki olyan rajzba fogna bele ami sikerül is neki az nagyon jó lenne...
Grat hyyb -
mod #3904 -
#3903 jó tom béna de ez van -
#3902 14 mért? -
#3901 loál, hány éves vagy? -
#3900 Worms 3D -
#3899 :O)) -
Hajnalcat #3898 Persze, nyugodtan, hisz azért van ez a topik, hogy más rajzait lefikázzuk. -
#3897 Énics jöhetek ide FIKÁZNI? :| -
#3896 loál itt mindenki :c -
Hajnalcat #3895 Látom, kipróbáltad a negatív változatot képszerkesztő programmal. 5 éves Pistike rajza, de azért elmegy. -
#3894 frankó
akkor ezt most ps nélkül is:) -
#3893 nem tanult meg itározni ezért odacsapta a falhoz és dühében foszforezkál? -
#3892 :o
-
#3891 na basszus annyira rákattantam a tini ninja teknőcökre, hogy rajzoltam mégegyet, meg jó pár órán keresztül nézegettem képeket, figurárkról, játékokról. Commodor 64 emulátoron végig is nyomtam a játéktermi változatot. :P talán már lenyugodtam -
#3890 na ezek már rajzok. -
#3889 nagyon jók -
#3888 nagyon jók -
#3887 köszi de nem vagyok az ,majd egyszer talán... -
#3886 harciteknőcpowa ,még mindig megvannak a régi képregényeim,most arra ösztönöztél hogy elővegyem őket és ujra elolvassam:) -
#3885 kb.4éve foglalkozom komolyabban a rajzzal/festéssel,de sajnos nem eleget:( -
#3884 jaja :) gyerekkorom kedvencei -
Hajnalcat #3883 Te igazi művész vagy! Erre a rajzra mást nem tudok írni, mert egyszerűen elállt a lélegzetem, mikor megláttam, nagyon szép. :)
LSL:
Tini nindzsa teknőc. -
#3882 Délutáni unatkozásom eredménye:
-
#3881 O.o -
#3880 hány év alatt sikerült így megtanulni rajzolni? -
#3879 tűvel -
#3878 nem rézkarc ,a rézkarcnál maratni kell a vonalakat (ha érdekel részletesebben akkor leirhatom) itt meg karcolni tűve -
Mirk #3877 rézkarc -
#3876 tényleg:(
majd rakok be vmikor frissebb képeket is, inkább majd olyanokat amit saját szórakozásra csinálok, de arra sajna nincs időm:_( -
#3875 ja ezt már linkelted. Jól nyomod -
#3874 tudok én érzékenyen is rajzolni;)
-
#3873 hidegtű: lemezbe kell belekarcolni a képet mintha rajzolnál és utána lenyomtatni. -
Hajnalcat #3872 Kovács legény!
Látom, nagyon szereted a háborús képeket, bár nem tudom, hogy abban mi a jó. Csak ölik egymást az emberek teljesen feleslegesen...sok ártatlan meghal.
Na, de a rajzokhoz:
Nagyon ügyes vagy, az biztos. :) A hidegtű technikáról még nem hallottam. Amúgy elég gyorsan rajzolhatsz...Csak a vonalakból feltételezem. Jó lennél képregény rajzoláshoz.
-
#3871 ÁÁÁÁ WW2+ rajz nagyon tetszik!!
hdegtű? -
#3870 ezek amugy hidegtű tech-val készültek -
#3869 kövire kissebbet rakok be sorry -
#3868 meg itt: