15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Hajnalcat
    És milyen hibákat találtál rajta? Mert én nem vettem észre semmit sem, és egy ismerősöm sem, azért vagyok rá kíváncsi. Hátha neked jobb szemed van.
  • I.C.ram
    kicsit furák az arányok.
  • hen-tes

nem azért tetszik majdnem, mert egy koponya, hanem mert érdekesen van rajzolva, amúgy tele van hibákkal :o
  • Hajnalcat
    Persze, a pasiknak naná, hogy a koponya jön be. Ez olyan második világháborús akar lenni... Kösz. Akkoriban eléggé sz*r kedvem volt, azért rajzoltam ilyesmit. Ha már a halálfejes dolgoknál tartunk, megmutatom még egy rajzomat:

• hen-tes
    Aza koponya majdnem tetszik. :o
  • Hajnalcat
    Pedig azok nagyon jók ám. Persze a gagyi rajzfilmeket én sem nézem meg, csak a szellemes, vámpíros, manós, stb...-ket. Jó gyereknek maradni néha...én még mindig az vagyok.
    Elfelejtettem még valamit az előző hozzászólásomhoz írni: Köszönöm
  • Shaman
    én kiskoromban sem néztem soha meséket...

[NEM VÓT GYEREKSZOBÁJA]
  • Hajnalcat
    Tudom, hogy olyan. Direkt Alice csodaországosra akartam csinálni. Olyan érdekesre... Te szoktál meséket nézni? Mert én még igen.
  • Shaman
    hááát a Teddy macis kép olyan,mintha egy 5 éves csinálta volna,de a többi jó! :-p
  • Hajnalcat
    A sznob a sz*r képre is azt hiszi, hogy jó, ha bebeszélik neki.
    (Ezt még elfelejtettem leírni.)
  • Hajnalcat
    Az.
    Gothic zenét szoktam hallgatni, miközben rajzolok.
  • Ron Ragm
    gót
  • Kovács legény
    ez nem igy van, mert a sznob csak ahoz a képhez megyoda amelyikre azt mondták hogy jó kép és ez a menő
    :(
  • Hajnalcat
    Na, felrakom még pár rajzom:
    (Nyugodtan lehet ismét véleményezni)

• Hajnalcat
    Ilyet már én is láttam TV-ben, hogy az állatok elé odaraktak egy rajzlapot, kezükbe, vagy ormányukba nyomtak ecsetet, pár láda festék és mehetett a "műalkotás". Persze mindenki tudta, hogy azokat a "festményeket" állatok csinálták, nem csapták be az embereket, direkt még fő látványosság is volt, hogy jé, egy állat is tud festeni.
    A sznobokhoz meg csak annyit, hogy ők mindig ilyenek voltak. Odamennek egy olyan kriksz krakszhoz, amit ki sem tud venni az ember, és azt mondják rá, hogy milyen szép. Mi értelme van ennek? A fenébe is, én ha látok egy béna sz*rt, akkor megmondom, hogy béna sz*r és nem kezdek el nyáladzani, jópofizni, műmájerkedni stb...
  • Fantos
    szal hogy bárhogyan le tudj rajzolni egy kockát nyújtot sarokal meg ilyenek?
  • Loál János #3811
    Na hát ez a baj manapság. :-/
  • iko
    pedig szinte mindenre rászokták mondani :C
  • Loál János #3809
    Ebből a megközelítésből mindenre rá lehet mondani, hogy művészet. Az meg nem olyan jó dolog szvsz. :D
  • Ron Ragm
    Már maga a felháborodás, hogy mi ez a szar is egy élmény.
  • Loál János #3807
    Minden embernek más és más nyújt esztétikai élményt.
  • iko
    Minden művészet ami az embernek esztétikai élményt nyújt. Ha egy hányadék rajznak az a címe, hogy A Hányadék, akkor már művészet.
  • Loál János #3805
  • hen-tes
    várom őket
  • Hajnalcat
    Nemrég felvételiztem egy dekoratőr, kirakatrendező suliba és a felvételin rajzolni kellett. Persze én naív fejjel azt hittem, hogy mivel kirakatrendező, így ugyebár a kirakatban meztelen testek vannak, azokat kell felöltöztetni, és ezért azt hittem, hogy a felvételin női aktot kell majd rajzolni. Abban jó vagyok nagyjából. Ehelyett kockákat meg üvegeket kellett. Na kész! Gondolhatod, hogy sikerült...A tanárok szerint jól, de mégsem volt ahhoz elég jó, hogy felvegyenek. Ez az én formám... De nem baj, akkoris gyakorolni fogok, és majd egyszer visszamegyek hozzájuk és meghívom őket a saját galéria bemutatómra. Na, persze ez csak álom...Holnap felrakom még pár rajzomat...
  • Kovács legény
    én is igyvagyok vele, a barcsay rajzai elég kötöttek és szárazok ,de rohadt sokat lehet tanulni belőlük ,és a térgeometriából, mindig is utáltam a kockologiát ,de sajnos rohadt fontos egy dolog az ,ha az ember megakarja tanulni rendesen a térben ábrázolni a dolgokat. Tehát sok "szenvedés" és másolás kell ahoz hogy az ember azt rajzolhassa amit akar és ugy ahogy akrja.
  • Hajnalcat
    Majd megnézem azt a könyvet, hátha tanulok belőle valamit...
    Amúgy csak műszaki rajzot tanultam 4 évig, de az nem ugyanolyan, mint a művészet, az csak pontos mérések sorozata, amit vonalak formályában megjelenít egy rajzlapon az ember. Mindigis a szabad, kreatív, formás vonalak és árnyalatok híve voltam. Nem szerettem sosem azt, ha megmondják, hogy mit rajzoljak, nem szeretem a kötelező dolgokat, sem a megszabott, pontos unalmas vonalakat.
  • Kovács legény
    rajzolni bárki megtud tanulni (tanár nélkül is) ha sokat gyakorol ,de egy műalkotáshoz nemelég lemásolni a környezetet...
    csaj sajnos az emberek többsége nemérti az igazi művészetet ,nekik az üres giccsek kellenek:(
  • Lazarus
    Jah.. rajzérzéket, kreativitást és tehetséget nem lehet tanítani. Teknikát igen. Mind2 fontos szvsz
  • I.C.ram
    gyakorlás és a tanítás az más. gyakorolni magaddal is tudsz, nem kell hozzá tanár. Szóval szvsz a tanár csak könnyítés, nélküle is mindenképpel lehet szerintem jól. Legalábbis volt nekem olyan ismerősöm, aki soha nem járt rajztanárhoz, aztán simán felvették az iparra.
  • Lazarus
    Vannak tehetséges emberkék, de gyakorolni mindenképpen kell
  • Mirk
    Szerintem a legtöbben nem is tanulják...
  • iko
    Sztetek van aki tanulás nélkül is képes szépen rajzolni?
  • mod
    Az megvan nekem.
  • Kovács legény
    Barcsay művészeti anatómia c. könyvéből ha másolgatsz egy idő után már fejből letudod helyesen rajzolni a végtagokat meg amugy az embert.
  • hen-tes
    Akkor még sokat tudsz gyakorolni. :-)
  • Hajnalcat
    25.
    Miért kérded?
  • hen-tes
    hány éves vagy?
  • Hajnalcat
    Kösz, remélem is. És sokat fogok gyakorolni, az biztos. Talán egyszer még hasznosíthatom a tudásomat...valahol.
  • Fantos
    graatu majd nézdd meg hogy egy év múlva hogy rajzolsz nagyon jó leszel