15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#4550 ügyes. ez az egy lépést előre, egyet hátra technika. ha jól csinálod előbb utóbb semmire se jutsz. :D -
#4549 én úgy kezdem a rajzolást hogy:húzok egy vonalat...És kiradírozom XD -
#4548 Ez egy jó tanács. Láttam egyszer egy fazont a főtéren, aki portrékat rajzolt. Ő teljesen máshogy használta a radírt, árnyékokat finomított vele, és világos csíkokat emelte ki vele, hogy a satírozásból kitörölt. kár, hogy nem volt időm nézni hogy csinálja. -
#4547 dobd el a radírod :D ez mondjuk egy jó kezdet. szvsz hamar hozzászoksz, ha nem használhatod -
Hajnalcat #4546 Na ez az egyik nagy hibám, sokat radírozok. :/ Valahogy meg lehet tanulni, hogy ne radírozzon sokat az ember? Tudom, h*lye kérdésnek tűnik... -
#4545 Művész vagy? -
#4544 Tapasztalatból tudom, hogy azért a művésznek muszály jól dolgoznia, mert lehet hogy az alkotás bánja. Pl. nem lehet olyan nagyon sokat radirozni.
Amugy marha jó :D -
#4543 Eredeti képet meg tudnád mutatni? -
#4542 nem -
#4541 Fejből rajzoltad? -
#4540 jó (Y) -
#4539 a jobb szárnynyal átnyúl a penge előtt. elvileg. gyakorlatilag nem tudom h kivitelezhető lenne-e :D -
#4538 kb 3ésfél 4 óra körül volt, de megszenvedtem vele itt-ott, és jól el is szúrtam -
#4537 tényleg :O -
Mirk #4536 jó -
#4535 Jobb szárny nem stimmel. Le kéne, hogy vágja a kés. :/ -
#4534 Magyar alkotó a TLKFAAn aki elnyerte a hónap alkotója díjat. Ajánlom képeit figyelmetekbe, szerintem egész jók . ;) Bár nem sok magyarról lehet utdni az oldalon, én is regisztrálva vagyok ide (majdnem feleslegesen), bár én nem nagyon tudok gyárként képeket alkotni. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(ugy is az övék lesz, és a jogot elveszik nem? ) -
#4533 ps beszteszt, szla .. -
#4532 engem jobban izgat a szeme... ugy érzem nagyon lennt van :P
Sörétíteni kellene az állaton? meg ugye a villám miatt is kellene rá effektet rakni? :P :S Na ez az ami nem megy :D -
#4531 Várom a véleményeteket! :) -
mod #4530 Ez valahogy...
A háttér és az állat nem passzol össze. :-| -
#4529 OOPS, elhibázam:
Mindkét képnél a dimenziók egyformák (1280x960) csak az egyik az tömörítettebb a másik meg nem.
Így van helyesen a mondat -
#4528 na, alkottam egy jót, nézzétek:
Tömörített (180kb)Nagy (1,05 Mb)
Mindkét képnél a dimenziók egyformák (1280x960) csak az egyik az tömörítetlenebb a másik meg nem -
#4527 kép
invertálás + színek psben..
tudom,hogy utáljátok a pst, de én a végeredményt így képzeltem el,és sima eszközökkel nemigen lehetett volna így megcsinálni.. -
Hajnalcat #4526 -
#4525 én mindjárt láttam :) -
#4524 ...ésmannyiideigrajzoltad? :) -
#4523 dejó :) -
mod #4522 -
#4521 szögesdrótosszívessasosUSMCkésesDeathBeforeDishonorosalkotás -
#4520 őőőh, ez a művész halála. nemtudják mi van a képen:(
xD -
mod #4519 Tökjó, de ez mi? :-o -
#4518 hmm tök jó -
#4517 jóvan. egészségedre
-
#4516 és van ilyen egy másik oldal forumában :) -
#4515 volt, bezárva :) -
#4514 ??? miez
nem találok bizonyítékot arra, hogy nem a Disney csinálta volna a T&P sorozatot :P -
#4513 nyissatok egy Oroszlánkirály és egyéb mesék mindenféle kitárgyalása c. topcicot pls -
#4512 de annyira más, hogy fáj :)
De lehet az is, hogy a T&P sorozatokat _nem_ a Disney csinálta, és ezért ilyen. -
#4511 huh. most ez nekem már fáj. ez gond? esetleg egyedül vagyok ezze?