15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#4510 a filmek mindíg máshogy vannak animálva és a grafikájuk is más mint a sorozatnak a sorozat picit régebbi -
#4509 ... ja és még elárulum az egyik észervételemet a Timon és Pumbaa sorozattal kapcsolatba:
"... Viszont ezzel ellentétben a Timon and Pumbaa sorozat teljesen el lett tolva a TLK triologiához hoz képest, mind grafikailag, ami lényegtelen, mind a story. Ugyanis, szvsz, túl komikus az egész, és szinte hülyét csinálnak magukból. ..."
Részletesebben:
Ha megnézed mondjuk az oroszlánkirál 3-at, (későbbiekben TLK3) és megnézen 1-2 Timon&Pumbaa epizódot, akkor látni gofod a különbségeket: A két szereplő a filmhez képest teljesen máshogy néznek ki, illetve máshogy vannak animálva. Figyeld csak meg részletesebben :) én már eleget láttam :) -
#4508 A jobb füle, és a szájahagy kívánni valót maga után, amugy az egész cerermónia 10 percig tartott, mivel csak egy jó snapshot szükséges ehhez a filmből. ;) -
#4507 Timon lovagol Pumbaa-n :D -
#4506 ezel most arra invitáltál hogyy rajzoljak Pumba-t meg esetleg Timont vagy esetleg még mindkettőt :P -
mod #4505 :Dd -
#4504 -
#4503 Na itt van, megigértem hogy rajzolok Timont: kép1 és
kép2
Valahogy nem ugy alakult, ahogy az eredeti kinéz, de szerintem ez is megteszi. A minőség se valami best one, mert csak egy pár ezer ft-os webkamera állt csak rendelkezésre (Ugy is ujra lesz, rendes scannerrel, majd koleszba birtokba veszem az ottani scannert :) )
Ez pedig az mf art contest mappám -
#4502 Ez trendy, hagyjad már.. :D -
#4501 Nálunk ilyen nem volt
Mi sok zenét hallgattunk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De csináltunk föci órákon sok minden mást is: egyik srác telefonjára rakta fel a dolgozat válaszait, és onnan nézte; másik srác egy saját kölön számot adott elő: a székje alá betette a ceruzát, de a szék lába benyelte, erre felállt és ki akarta rázni :) ; Volt még rengeteg érdekes bezólás a tanár részére, illetve még a föcitanár belső mecanikus működéséről is lett rajz: Ferrit gyűrűs memóriája 99% ban a teletabikból szerzett ismeretei vannak a maradék 1%ban egyéb infó található. Napi teendői 7 db lyukkáryán található, elvégzésükhöz szükséges infó pedig egy 10m lyukszalagon :)
-szerintem erre a témára van topic (csak keresni/csinálni kell) -
#4500 Jajo. :-| -
#4499 Én csak rajzoltam mindent, ami eszembe jutott unalom űzőként... Mellesleg imádom Jamaicát... -
#4498 Bocs, de mi a frászt keres ott az a cannabis-levél? -
#4497 Fújos filc :) szerintem ide tartozik
Vagy nem? -
#4496 Huh:@ Nálunk egy mp3 lejátszót is lenyúlt az egyik tanár...de szerencséjére év elején vissza adta az illetőnek... -
#4495 Amugy nekünk meg az oldalunk MySQL strukuúra és az oldalunk logója készült el egy földrajz órán
De volt a listán PHP kód is, csak azt a tanár lenyúlta, illetve ismét az oldallal kapcsolatos szig.biz. leírásokat, terveket is lenyúlta :) Kértem hogy semmisítse meg vagy adja vissza, de egyiket sem tette... a rohadék :@ -
#4494 -
#4493 Mi ááááá? Nem teccik valami az alkotásomban?:D -
#4492 te áááááááá :D -
#4491 :D -
#4490 ez egy szekta!! :) -
#4489 és Kispál hol marad? -
#4488 ezazz:)) -
#4487 uff rosszat szúrtam be sorry pill -
Egy nagyon unalmas geomtria órán rajzolgattam:) Kicsit furik lettek a színek a szkennelés miatt.
=) -
#4485 béka :) -
#4484 beszéljün már a békáról :P -
#4483 hát... valami mongúzosat =) -
#4482 térjen vissza a topic élete a rendes kerékvágásba, és engem a mod tegyen el láb alól
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De nem értem milyen bűncselekményt követtem el? :$ -
Hajnalcat #4481 A manguszta életbe! -
#4480 nekem
csak a gépelés és helyesírás éjjel 2kor már egy kicsit probléma -
#4479 tulajdonképp sokmindent nem tudok rajzolni
Talán vonal, kör, kocka, tégla meg ilyenek :)
Mangusztát is 5 perc alatt kellett megtanulnom rajzolni, (mivel muszály volt :) )
Amugy a rajztanár ellesége voltam mindig is suliba. Meg akart buktatni XD -
#4478 ŐŐőőmmm...a jelek szerint nem -
#4477 ja, vagy böksz három pontot a lapon, és összekötöd vonalzóval :|
látomnemérted. :C -
#4476 körzövel is lehet háromszöget:egy egyenes-t emgfelezel KÖRZŐ segtségével húzol a flénél egy egyenest keresztbe KÖRŐVEL kijelölsz az utobbi egyenesen egy pontot a másik egyenes végeiveé összekötöd és tadam megvan a háromszög -
#4475 Asztaaaa, köszi :D
Majd rendezzük.. :D -
#4474 tess, úgy kell ahogy a rajzokon van
jössz egy sörrel :p -
#4473 Mi az, hogy "mf-projekt"? :o -
#4472 Ne haragudj rám.. kicsit néha megbolondulok, de mesélj, mit szoktál még rajzolni? -
#4471 Amugy nem imádat hanem a "mf-projekt" főszereplője. Majd meglátod, ha kész lesz. Tervek szerint 2007 húsvét környékére készülne el, de ugy látom tartahatatlan az időpont :)