15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#4630 hátazanekemisilyenvan^^ -
mod #4629 Hátaza Géniusz. :-O -
#4628 miféle tablet? :o -
mod #4627 [center][nagy]Parasztfelkelés az ablakom alatt. :-O
-
mod #4626 -
laliking #4625 elösször szerintem érdemesebb lenne megtanulni rajzolni :) sry -
#4624 aha... Ha lesz zsém akkor szerzek :) -
#4623 Nekem most csak egy olcsó fajta van.. Egy wacom 30 000-től 700 000-ig is elmehet.
Hamar hozzá lehet szokni. -
#4622 mennyi egy ilyen? :D Neked sokáig tartott megszokni a tabletet? -
#4621 jaj, hát lábat sem rajzolt neki -
#4620 Másodszor leszek egyetmi kolink főgólyája. Arra már nem emlékszem mi a róka, pedig mondták. Felvilágosítanál? -
#4619 A tábla felett mozgatva mozog a kurzor is, innentől kezdve csak a monitort nézed, és ha jön a vesszőcske, akkor rátehénkedsz a ceruzára. Nem kell ezt túl komplikálni. -
#4618 aha, értem. És honnan tudod, hogy hova kell tenni a tollat? -
#4617 Ja, jó, megtaláltam #4608 -
#4616 Neked van tableted? Milyen vele rajzolni? -
#4615 őőő neharagudj, de mostmár igazán lezárhatnánk ezt az oroszlánkirály témát -.- -
#4614 attol hogy nincs sörénye :) Nem láttál TLK-t? -
Gabo #4613 Ha már manga:
http://www.polykarbon.com/
Nézzétek meg a tutorialkoat! -
Hajnalcat #4612 Huh, ez gyönyörűszép!
Te is ilyen tetoválós képeket rajzolsz mindig? A legjobb barátnőm is. A Szigeten tetováltak is néhányat a munkái közül. [büszke lenni barátnőre] -
#4611 gólyulsz vagy rókulsz? :) -
#4610 Jön a gólyatábor, szóval kellett valami a névkártya hátuljára
-
#4609 Ez nagyon tetszik. A végeredmény eszméletlen jó, arányok, kompozíció, részletek, minden. Csak az nem tetszik, hogy annyira sok szaggatott vonalat használ. De ha én ilyet tudnék fejből rajzolni.... -
#4608 hát egy kicsit más, mint ahogy leírtad... bár az igaz, hogy van az öledben egy pad, - aminek a hasznos felülete változó, de igazából a legtöbb egy közepes boríték mérete - és azon huzogatsz egy kicsit dagi tollat. ennyi. az elején a legnagyobb gond az, hogy megszokd, amit rajzolsz nem a "papíron" jelenik meg, hanem a monitoron. igazából én ezen csak addig stresszeltem amíg ki nem próbáltam, utána már sima ügy volt. -
#4607 ez mitől nőstény? =) -
#4606 -
#4605 ez olcsóbb mint a könyv -
#4604 Amugy van egy ilyen könyv is, ami ezzel foglalkozik (TLK karakterek rajzolása) Asszem a címe "How to draw lionking". De nem biztos.. :P -
#4603 ???!!!
Kipróbálom -
#4602 hogyan rajzoljunk Lion kinges nőstény oroszlánt? -
#4601 ez nekem is jól jöhet ;) -
#4600 én csillagászati táborba láttam olyan csajt aki mangát rajzolt ezerrel :) Nagyon jó rajzai voltak /=) -
#4599 gyuram - gyurma -
#4598 Tablettel milyen rajzolni? Az öledbe van egy "papír"nak nevezett touch pad féleség meg a kezedbe egy 0,5mm-s tű amivel rajzolsz, és a monitirodon látod mit rajzolsz? -
#4597 az másmilyen... Én meg olyant láttam hogy ilyen gyuram szerűség, sokkal puhább mint a radír... De olyant is láttam hogy a muksó egyből egy vonallal megrajzolta :) -
Mirk #4596 vélemény? -
#4595 bakker ez télleg jó -
laliking #4594 marhára tetszik ez a rajz -
#4593 nemtom de én el tom képzelni nagyjából a razod alapjén hogy hogyan nézz ki egy manguszta elöről -
laliking #4592 hmmm. kösz, megnézegessük! :) -
Gabo #4591
Éppen ezzekről a szabályokról szólt a hozzászólásom. Olvasd el mégegyszer!