15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
zorovpeter #14526 Na, akkor ecsettel körberajzolás lesz. -
#14525 Hát szerintem a legegyszerűbb a Ps -
zorovpeter #14524 Helló mindenki, firkáltam egy gyorsat, viszont nem néz ki jól így. Beszkenneltem, most az lenne a kérdésem, hogy melyik a legegyszerűbb mód arra, hogy átrajzoljam géppel?
Gondoltam, hogy PS új layer, és akkor átrajzolom, de nem vagyok benne biztos, hogy úgy mennének a vonalak mint élőben kézzel. -
Line #14523 Cső srácok! Remélem hiányoztam!! :-) -
#14522 ha megtetszett, akkor rajzold, ahogy láttam, azért módosítottál is rajta, javítottál is rajta, végül is ha ihletet merítesz más képéből, az nem lopás, csak sose ugyan az legyen az eredmény, mert akkor lopás ;) -
#14521 Megtetszett itt az egyik fórumozó képe, és tovább dolgoztam mert nagyon jó alap volt, sajna nekem saját kútfőből nem jutnak ilyenek eszembe ugyhogy kicsit lopásnak érzem, de ha megtetszett mit csináljak
itt az eredeti már nemtudom ki csainálta sorry eredeti -
#14520 Szerintem is csak akkor van ha nem vagy bejelentkezve, de sokkal jobb ötlet mintha teleb*sznák oldalt reklámmal -
#14519 nem értek én a színekhez :S az hogy az indiánt anno össze hoztam barna-fekete-fehérbe az egy dolog, én max egy színnel tudok egyszerre dolgozni az meg általában a fekete -
#14518 nagyon remélem :D bár engem nem zavar csak akkor ha valaki linket ad meg és közben rámászik a reklám (ha egyáltalán van ilyen) :( -
#14517 de ez csak akkor van, ha nem vagy bejelentkezve, nem? -
#14516 Pontosan az. Reklám. A szövegekben talált szavakhoz rendel hozzá reklámot. -
#14515 Egy off kérdés: Miért van az hogy néha random szavakat pirossal kiemel és kétszer aláhúz a különböző kommentekben? És ha meg rámegyek akkor meg bejön vmi buborék, idióta reklámmal. Ez mi? -
#14514 FF vagy színes lesz? vagy a kettő keveréke?
Szokták úgy is, hogy a sárkány teste mindent kitakar a háttérből... ilyenkor a teste sötét és a gömb világítja meg. Tónusozásnál figyelj mert nem a megszokott módon megy.(stilizált az egész értelemszerűen) Ha az alap skicc jó (legyen az xD), onnantól a többi már gyerek játék. -
#14513 nah majd olyat hímeztetek magamra :D amúgy a koncepció a kövi:
az egész kép sitét lesz és a sárkány gyöngy lesz a fény forrás hogy mi lesz a vége azt passzolom, csak unalmas munkaidőben rajzolom majd -
#14512 Szia Liana5!
Esetleg megtudhatnánk mióta rajzolsz és hány éves vagy?
Loooser: 1,5 évig rajzoltam tetkó szalonnak :D vissza köszönt róla a teljes hátas yakuza stílus. xD -
#14511 Én általában hb-vel a vázlatot, utána átmegyek rajta egy tűfilccel aztán meg szken. De a kész rajzon az eredeti filces kv van :D -
Liana5 #14510 Sziasztok! Én is nagyon szeretek rajzolni, már gyerekkorom óta űzöm ezt a hobbit. :) Rajzaimat itt találhatjátok meg: http://www.drawing.eoldal.hu -
#14509 Köszönöm. : )
Ahogy Te is írod ceruza keménysége/puhasága érdekelt.
Ez a bolt meg itt van a szomszédban. -
#14508 14503:Mano: csak készüljön el :D
----
14504:SMG: jaja én is úgy telenorosoktól nyúlom a lapot ezerrel :D
----
14505:light: van amikor nem csak vázlat marad sőt többségében, nem kezdem elölről a rajzokat csak a lap miatt...
----
14507:magnum: vázlathoz tök mindegy a márka a lényeg hogy a puhasága/keménysége F-es vagy 2F-es legyen, a minőség az a tónusozásnál számít, kezdőknek a sima Koh-I-Nor tökéletesen megfelel, én is azt használok a mai napig -
#14507 Megtudnátok mondani, melyikkel lehet csak simán a vázlatot megcsinálni, ami halványan fog. Mert amit használok még mindig nem az igazi. Felőlem lehet rotring is.
Itt a link link. Ez a bolt van közel. -
#14506 jó papír szkenneléshez (300-600 DPI) nincsenek apró rost minták a képen. :) -
#14505 Jó hát hogy ha csak vázlat és utána bescannelitek akkor tényleg tökm1:) -
#14504 Én is fénymásolólapra rajzolok, mer' ingyé tudok szerezni :D -
#14503 tetkó szaga van :D -
#14502 nah itt tart a vázlat... de mára ennyi vége a munkának :D -
#14501 őőő irodaházban dolgozom xD -
#14500 jaja, az enyém sspec most ingyen lap :D -
#14499 Úgyszintén:) van vagy 3 csíptetős jegyzetelőm 10-15db A4-es fénymásolólapot belefogok hogy meglegyen a puhasága, úgy is csak vázlatok aztán scann a többi meg digitális. Egy normális "skiccel" 2-5 órát is elszoktam tölteni ha van rá időm, no meg hó fehér és occcó is :D -
#14498 igaz kinek mi, én ebben a pillanatban fénymásolólapra rajzolok.... -
#14497 Persze suliban tényleg jó, de normális rajz készítéséhez nem igazán alkalmas. Vékony, és a felülete is hát nem tudom olyan érdekes. De ez csak egy tanács volt, amit vagy megfogadsz, vagy nem (mármint Magnumrolcsi). -
#14496 Tervben van, egyenlőre ebben gyakorolgatok. : ) -
#14495 dehogy is suliban óra közben jegyzet mellé ilyenekre lehet a legjobb skicceket csinálni ^^ meg az árnyalást gyakorolni -
#14494 Akkor vegyél egy normális rajzlapot és arra rajzolj. Az ilyen füzetek arra vannak hogy írjanak beléjük és nem arra hogy rajzoljanak. Erre nem is igazán megfelelőek. Tényleg vegyél normális rajzlapot és arra csináld, mert sokkal jobb minőségű rajzokat tudsz készíteni. Az ilyen füzeteket meg hagyd meg jegyzetelésre:) -
#14493 #14489 ben linkeltem(volna) a képet, de nem adta be. A rajzzal csak annyi a bajom, hogy a kerék nem lett normális, és nagyra is sikerült az egész, nem fért volna rá. Láttam a képét, jól halad.
lightjack, aha, egy sima A4-es spriál. : )) -
#14492 Ez egy sima füzet? -
#14491 Mármint mi nem jön be a kép linkje vagy maga a rajz?
Úgy tudom, itt nincs olyan, hogy csak profik vagy kezdők rakhatnak be képet. Voltak, vannak és remélem lesznek is akik segítő készek és pozitív építő jellegű kritikával segítik az emberkék alkotásait ahogy a tiedet is. :D
Tomika boy éppen egy Kamiont rajzol érdemes lenne ránézned. -
áá, ha ez sem jön be kérem törölni a két hszt. -
#14489 mert elbastam : //
-
#14488 Persze hogy fura a keze hiszen egy ujjal több van rajta :D a jobb oldalit ujjat nyugodtan ellehetett volna felejteni. De az a logó pöcs beszarás :) -
#14487 + a foga