15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Subakka
    nem rossz :D mondjuk nekem a mutogatós keze kicsit furcsa
  • DöflingR
    Nem szokásom linkelgetni, de most belőnék egy nemrég elkészült alkotást: Csak linkben..

• MANOWAR
    Igen arra szerettem volna utalni, hogy "többet visszaadnak" jobb felbontás mellett. Szépek lettek, ha van még nem kímélj minket. :)
  • tandya
    A képek a saját munkáim van köztük már 15 éves is és nem mindig tudtam
    jó minőségben rögzíteni.Régebben még nem állt rendelkezésemre a digitális
    technika,azért remélem így is visszaadnak vmit a mondanivalójukból.
    Egyébként élőben egész más a színek is meg az egész kép struktújára.
    Azért kössz az érdeklődést!
  • Malakai
    Csak úgy mellesleg megjegyzem, ha a valóságban is megvilágítasz sárgával egy kék tárgyat zöldesnek fog látszódni. :)
  • lightjack
    Közben rájöttem, hogy nem tudok más színű kardot odarakni, mert már befestettem a fej felső részét és a jobb kézfejet kékre. Ha meg belerakok egy sárga színű kardot, ugye annak fénye is van, tehát akkor ezeket át kellene festenem sárgásra, mintha megvilágítaná a fénykard. Ehhez nagyon nincs kedvem:/ Meg ha ráfestek sárgával, akkor félek hogy zöldes lesz az egész és akkor csak elrontom. Maradok a kék színű kardnál...
  • MANOWAR
  • SMGBAS
    Az lett volna a másik ötletem, de tovább tartott volna, és 3 órám volt 8 rajzra :D
  • MANOWAR
    Szia tandya!
    Csak beszúrtál ide egy linket vagy közöd is van a képekhez?
    Valami kommentárt fűzhetnél hozzá. :) Sajnálatos, hogy nagyrészt élvezhetetlenek a képek a rossz felbontás miatt, de persze így is köszi.
  • tandya
  • MANOWAR
    Ami kimaradt :D (sry)

• lightjack
    Hmm lehet igazad van. Sárga eszembe se jutott. Tényleg! Nah ezt még átgondolom, köszi a tippet:)
  • Fbn Lx
    vagy lilával, de semmiképp sem kék vagy zöld
  • Fbn Lx
    szerintem egyértelműen egy közepesen erőteljes sárga fénykarddal lenne fasza az összhatás :3
  • lightjack
    Ismét egy fájdalmas vicc:D

Am meg ebben én is egyetértek. A negyedik tetszik nekem is a legkevésbé és így akkor sorba. Az első rész (mármint a Baljós Árnyak) kicsit gyerekes lett, de a 3. mindenért kárpótol. Ettől függetlenül midegyik részt láttam már vagy 10szer, de Yoda fajáról nem tudok semmit:/
  • SMGBAS
    Na, hogy ne legyen full off:
  • SMGBAS
    Nemtudom, annyira nem nagy cucc :D
    Ha valaki megkérne most, hogy nézzem meg megint vele akkor meglesném, de magamtól egy 5 éven belül biztos nem állnék neki

Amúgy pont elkészítési sorrendbe javultak szerintem (4,5,6,1,2,3)
    3. tetszett a legjobban.
    Amúgy Yoda az mi? Mármint a faja vagy milye :D
  • lightjack
    Miiiiiii??!! Eretnek!
  • SMGBAS
    Pont a napokban sikerült végre végignéznem mind a 6 részt és szerintem nem az a húdenagy film :D
  • Looooser
    piros :D
  • lightjack
    Rózsaszínnel túl hülyén nézne ki:/// Vagy kék vagy zöld...
  • Looooser
    jogos :D de akkor is rózsaszínt neki :D
  • lightjack
    Igen, láttam. A neve Aayla Secura, 2,3 részekben szerepel is:):)
  • Looooser
    de te láttál mér kék színű dzsedájt???? esetleg pirosat Darth Maul személyében, ergo a pop artodba a rózsaszín fénypallos bőven belefér
  • lightjack
    Hol láttál te pink-rózsaszín kardot?:D Max lila...az van Windu bácsi kezében. De maradok a kék kardnál, már csak a filmhűség kedvéért is.

#14460 - Köszönöm, majd elmegyek és megkérdezem a helyi művellűtóban, ha meg nincs akkor rendelek. Köszi az infot:)

UI: most azon gondolozok, hogy álljak e neki ez után Plo Koon-nak, vagy Obi bácsinak. Najo majd az később...
  • Looooser
    DZSEDÁJ!!!!! :D Lézer kardot a kezébe.... hmmm mivel kék, legyen pink rózsaszín, hamár popart
  • Celebrau
    ...a masszának amiről smg beszélt (#14455)...

Logikusan maszkoló folyadék. :D
    Például ez. Google dobta fel, én még nem láttam közelről. :D
  • lightjack
    ÉSSS pont beleillik! Am ha vki tudja a nevét annak a masszának amiről smg beszélt (#14455), akkor pls írja le!
  • SMGBAS
    Másik ötletem:

:D
  • lightjack
    Nem, nem ásni fog XD. Ott a fénykard lesz a kezében. Ásni...De hülye vagyXD
  • SMGBAS
    Ásni fog? :D

Még régről rémlik valahonnan:
    Lehet venni valami áttetsző anyagot amit lehet ecsettel is kenni.
    Ilyen szilikon cucc féleség asszem. Rákened, megvárod amíg megszárad és utána ha ráfestesz akkor olyan lesz mintha gumira festenél. Aztán meg le lehet dörzsölni róla.
    Fingom sincs, hogy mi lehet a neve

De majd jönnek az okosok és megmondják :D
  • lightjack
    És lenne még egy kérdés: a hátteret majd absztraktban szeretném megcsinálni. A könnyebb érthetőség kedvéért itt van egy minta. Persze a színek meg az elrendezés sem ilyen lenne, az csak úgy jönne, meg van egy alapötletem is, nade. Azt nem tudom hogy hogyan csinálhatnám meg rendesen, mert a csaj miatt nem tudok rendesen pacázni, placsnizni, mert át fogom fedni. Azt szeretném vhogy, hogy ha esetleg le lehetne takarni vmivel a csajt és amíg átmegyek rajta festőhengerrel, meg minden "effektet" ráteszek a háttérre, a csaj alakja, a kidolgozott rész sértetlenül megmaradjon. Na és ezt hogyan lehetne megcsinálni? Takarjam le vmi papírral? de mivel rögzítsem a vásznon? Meghát a fénykard is majd érdekes lesz, de azt majd szerintem a háttér után a legeslegvégén Airbrusshal. Na mind1, szal van erre valakinek valami ötlete?
    Nem tudom hogy érthetően fogalmaztam e, ha valami nem világos kérdezzetek!!!
  • lightjack
    Készülőben egy munkám, ami még sok igazításon fog átesni, nem beszélve arról hogy távolról sincs kész. A ruhája nagyon türelemjáték lesz... Na de jelenleg itt tartok, ma a szemeit sikerült befejeznem. Továbbra is pop art, de egy kicsit jobban ki szerettem volna dolgozni, szóval több tónust raktam bele, így kicsit könnyebbek az átmenetek. Na szóval itt van az egész:
    [IMG][/IMG]

Egy közeli az arcról és a lekkukról:
    [IMG][/IMG]

UI: Lekku: Twi'lek-ek hajszerű csápjai. Remélem mindenkinek kielégítettem a lekkukkal kapcsolatos tudásvágyát!
  • lightjack
    Juuuj, neeee. Fájt!
  • SMGBAS
    Nem szándékozom ilyeneket feltenni ide, mert az átméretezéssel és a feltöltéssel több idő megy el, mint magával a rajzzal, de máshova már linkeltem és akkor már ide is
  • SMGBAS
    'mer akkor nem
  • SMGBAS
    Szarok? :D
  • theone91
    Mondd hogy a poénokat nem te írod. :D:D
  • MANOWAR
    xD
  • Looooser
    #14436: lehet ezt kellene