Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

MANOWAR
Akkor adunk neki még egy hetet, ha az sem elég 😞 szóltok.

Eredeti méret

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SMGBAS
Szerintem is a határidõ min. vasnap legyen és a szavazás meg olyan szerda éjfél kb.
Akkor lehet én is csinálok

A sírós csajfejet rakd már be eredetiben is 😄

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Kovács legény
jaja, én majd szombaton tolok képet

www.czekoart.hu

koszi. tobbi kep is jo nagyon 😊

the world is mine

MANOWAR
Ha más is így van vele szóljon, mennyit idõt dobjunk rá, ebbõl baj nem lehet.Végülis az nincs oda írva melyik hétvégén.😄

Subakka
nah lényeget vágod XD ettõl eltekintve am teljesen jó 😄
Ja am észrevétel: lehet h majd még egy kis idõt kell hagyni h jöjjenek befele a képek mert gondolom van akinek még vizsgaidõszaka van és nem nézeget fel vagy bármi meló helyen hajtás van vagy akármi 😊

ಠ_ಠ

MANOWAR
Jesszus most kapcsolok te kis perverz<#vigyor2>mik nem jutnak eszedbe.
Sex robotok harca, azt hiszem manga stílusban lehet egy jópárat találni vagy giger is rengeteg profi képet csinált a témában keres rá. Ám tényleg olyan mintha ...onnan jönne 😄

MANOWAR
Így azért sokkal jobb, ki is cserélem a régivel 😊
A másik robotszerû izének a feltartott karjában van a vége (befogta), valami lézerkötél féle akart lenni, csak nem lett kidolgozva a nagy kép...itt meg annyira nem látszanak a kidolgozatlanságok.<#eplus2>

Subakka
öhm a 2 robot harcos képen csak nekem tûnik úgy mintha a lézer nyaláb ... onnan jönne? 😄😄 lehet csak az én mocskos fantáziám mûve 😄

&#3232;_&#3232;

Subakka
nna csináltam egy kis módosítást 😊 talán így jobb egy fokkal 😄

am azon a robot csaj az égre nézõ képen mindig elborzadok 😄 nem azért h rossz lenne, hanem h milyen hatást vállt ki 😄 am szép kép

&#3232;_&#3232;

MANOWAR
na még egyet összedobtam

MANOWAR
meg még 1, bár nem igazán headernek való de azért feldobom

MANOWAR
még 1

MANOWAR
Köszi, jó lett!<#worship>

akkor egy tollem is

the world is mine

MANOWAR
😄

SMGBAS
b+
xD

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

MANOWAR
Jééé a smile-nak kezei nõttek (<#bee1>)

MANOWAR
Beraktam a többi közzé, ha esetleg módosítod még a hátteret (<#nyes>) szólj és lecseréljük.<#hamm>

Subakka
csináltam egyet én is 😊 tudom nem vmi nagy szám nem igazán vagyok még PSben jó, de próbálkozom 😄

&#3232;_&#3232;

MANOWAR
Esetleg ha valakinek problémát okoz a méretek beállítása, dobja fel a képét és megdumáljuk hogy legyen benne.

LSL
klassz. jó lesz

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

MANOWAR
Semmi probléma, nincs ezzel baj!
Esetleg ehhez mit szólsz, nekem belefért 😊

LSL
header méret

Nagyobb
Több képet nem tudok header méretbe nyomni, úgy h látsszon is valami a teljes képbõl. Nem kötelezõ betenni, de legalább elindítom a sort

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

MANOWAR
Persze toljad csak, eredeti méretben meg ha lehet header méretben is 😊

LSL
Ps-el feljavított/kiszínezett belefér? mert kb 2003 óta minden nagyobb rajzomat feljavítottam. Portrékat meg nem akarom berakni, az a modelljének készült.

MANOWAR
A házigazda üzeni tessék rajz formában reagálni a fenti kiírásra.<#nyes>

lightjack
Jesszus, 2 napig nem vagyok és már vagy 200 komment<#ijedt><#ijedt>. Ne válaszoljatok az ilyen embereknek, nekik akkor jó ha vitatkozni tudnak. Azt meg hogy gyõzött, azért mondja hogy mi meg reagáljunk hogy nem is. Ha esetleg visszajönne egy másik névvel, ne válaszoljatok neki, zavarni fogja és megunja.

Yeah végre van házigazda😊

Kovács legény
hát jah, mindenki rakja be a legjobb és vagy a kedvenc munkáját, igazából az lenne a jó ha mindenkitõl lenne benne min. 1kép

www.czekoart.hu

MANOWAR
Igen, idáig úgy néz ki.

Zocsi
Akkor válogatott .gif lesz, amihez az anyagot péntek éjfélig lehet küldeni? 😊

MANOWAR
Igazad van, te már elõrébb gondolkodtál mint én. Bár én is a GIF mellet szavazok, mert annyi képet rakunk rá amennyit nem szégyellünk. A forrás fájlt bent hagytam a meló helyen így csak holnap tudom módosítani a kiírást. A GIF-et meg csinálom én szívesen, jó lenne ha csinálnánk minimum 10 darabot, hogy azért értelme is legyen a GIF-nek. De lehet összedobok egymásikat mindjárt ha az idõm engedi....

Kovács legény
egy javaslat:
szerintem jobb lenne ha szöveg nélkül rakná be mindenki amit szeretne látni a bannerban, és szavazás után csinálna valaki a kiválasztott képekbõl egy gifet és rakná rá a szöveget, hogy egységes képet alkosson.

www.czekoart.hu

MANOWAR
Érdemesebb a kép beszúrást alkalmazni mert a képfeltöltésnél nagyon kicsi a megengedett méret.

Subakka
faja lett 😊
am a rajzokat hova kell küldeni? csak simán ide vagy van megadott e-mail cím?

&#3232;_&#3232;

MANOWAR
<#worship>(jaja azt csinálom csak nem akartam sima szöveget bedobni egy kis körítést csinálok köré), de köszi azért.<#eljen>

tomsolo
Segítek picit. 😊 Írd be ezt a headerbe és akkor nem kell visszalapozni a usereknek mi van.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

MANOWAR
Akkor aki gondolja 750px x 200px -es .jpg formátumú rajzok, több rajz egyben vagy ahogy gondoljátok jöhetnek. Egy dolog azért szerepeljen benne a "Rajzok" felírat. Lehet színes vagy ff szabad a vásár. Érkezési sorrend szerint számozom õket majd a végén összefûzve a headereket kaptok egy linket ahol mindet egy lapon egyszerre megtudjátok lesni. Szerintem pár nap elég lesz erre mondjuk péntek éjjelig. Szombaton lehet akár szavazni is a legjobbakra.<#ravasz1>
Nem lényeges milyen szinten tudsz rajzolni, festeni stb., de azért pálcika emberkék és társai ne legyenek. Sok sikert!

Az igazán jó lenne!
MANOWAR
Lehet az lesz amit tomsolo írt, de midas ötlete sem rossz pl 10-15 kockás gif-et betolni (ha támogatja az oldal)2-3 mp váltással azon akár 50 ember rajzai is elférnek.

lehet azt is hogy random szeruen bedob valamit nem? par kepet ossze szedni azoktol akik ide jarnak es azokbol veletlenszeruen.

the world is mine

tomsolo
Miért nem csináltok egy mini versenyt rá, szavaztok és akkor azt nézitek ami a legtöbb embernek tetszett?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Subakka
szerintem az nem lenne rossz
vagy a rajzokat úgy rendezni h ki lehessen olvasni h RAJZOK, tudjátok vannak azok a képek amik sok kis képbõl állnak ... mondjuk az elég nagy meló lenne sztem

&#3232;_&#3232;

LSL
Hasonló montázs csak a totyik lakók alkotásaival?

SMGBAS
Ne legyen nagyobb a magassága, így még pont látom az elsõ kommentet ha feljövök 😄

Kovács legény
szerintem valami szép vonalas pasztel kép legyen😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
<#eljen>

www.czekoart.hu

MANOWAR
Akartam javasolni. Csak nem akartam egybõl rámenõs lenni...
Itteni képekbõl vágjak össze úgy szintén egyet, vagy csináljunk egy párat? (dupla ekkora képet is elbír a header, és valami színt is vehetünk bele ha gondoljátok) Ötleteket, javaslatokat kérni ide írni.<#worship>
Szó lehet arról is, hogy havonta cseréljük vagy mi 😊